urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

182476 ΕΑΥΤΟΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ  ΜΑΣ  ΕΑΥΤΟΣ

Για ποια θρησκεία να μιλήσουμε, όταν όλοι ζούμε και αναπνέουμε κάτω από τον ίδιο ήλιο, ερωτευόμαστε κάτω από το ίδιο φεγγάρι. Γεννιόμαστε και πεθαίνουμε, μηδενός εξαιρουμένου, Χριστιανού ή Μουσουλμάνου. Η ζωή και ο θάνατος δεν έχουν διακρίσεις, δεν έχουν σύνορα, δεν έχουν θρησκείες, κι αν αλλάζουν οι εξωτερικές συνθήκες, η ουσία είναι ίδια για όλους, παντού σε όλα τα μέρη μέχρι την άκρη της γης.

Το Πνεύμα είναι παγκόσμιο, δεν έχει όρια, έχει αγάπη για όλους. Η αγάπη είναι παγκόσμια. Η ζωή και ο θάνατος είναι παγκόσμια. Όλες οι σταθερές ουσίες είναι παγκόσμιες.

Για ποια θρησκεία  λοιπόν να μιλήσουμε όταν ολόκληρη η γη μας, το ηλιακό μας σύστημα, ο γαλαξίας μας και όλο το Σύμπαν, συνυπάρχουν αρμονικά, πάλλονται κάτω από την ίδια ενέργεια που κινεί τα πάντα, χωρίς διακρίσεις, με τόση τελειότητα. Η θρησκεία είναι παγκόσμια, αλλά εμείς έχουμε βάλει ταμπέλες, προσπαθώντας να επιβληθούμε ο ένας στον άλλον, θέλοντας να αποδείξουμε ότι σώνει και καλά ο δικός μας τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα είναι ο σωστός.

Ο καθένας από μας, αλλά και κάθε λαός αντιλαμβάνεται τη θρησκεία του σύμφωνα με ότι έχει περάσει  μέσα του, με ότι έχει ποτίσει εδώ και χρόνια το συλλογικό ασυνείδητο. Σύμφωνα με εικόνες και αρχέτυπα, ιστορίες και θρύλους. Ο κάθε λαός έχει την δική του πνευματική ιστορία και βάση αυτής, έχει φτιάξει νόμους και κανόνες, για να περιφρουρήσει καλά τη δική του θρησκεία, ξεχνώντας ότι λίγο πιο πέρα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι φτιαγμένοι από το ίδιο ακριβώς υλικό, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, προφανώς από τον ίδιο Δημιουργό. Γιατί αν οι Δημιουργοί της ανθρωπότητας ήταν πολλοί, ποιος ο λόγος να επιμένουν και να φτιάχνουν όλοι τον ίδιο άνθρωπο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο;

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει, και να τιμά τον Δημιουργό του με όποιον τρόπο θέλει. Όμως ας το κάνουμε αυτό ενωμένοι, τιμώντας και κατανοώντας την διαφορετικότητα του άλλου, ειρηνικά, ρίχνοντας τα σύνορα των θρησκειών που θέλουν να μας έχουν πωρωμένους και προσηλυτισμένους.

Κι εμείς λόγο του Χριστιανισμού, δεν θα επικαλεστούμε τον Μωάμεθ, αλλά τον Χριστό, Αυτόν ξέρουμε, Αυτός μας είναι οικείος, όμως δεν μπορούμε να απορρίψουμε όλους τους υπόλοιπους! Σε κάποιον ο οποίος είναι Χριστιανός, το βράδυ στον ύπνο του θα πάει ο Χριστός, σε έναν Βουδιστή ο Βούδας και σε έναν Μουσουλμάνο ο Μωάμεθ. Ποιος λοιπόν από όλους αυτούς είναι ο αληθινός Θεός;

Η εξέλιξη της ανθρωπότητας προχωρά και μείς, θα πρέπει να αναπτύξουμε το ανθρώπινο πνεύμα στη γη, διεκδικώντας τη βασιλεία των ουρανών.

Η τυφλή υπακοή στη θρησκεία, μπορεί να δώσει δύναμη στον άνθρωπο να ανταπεξέλθει σε κάποια προβλήματα, γιατί η πίστη πάντα δυναμώνει, όμως τον αφήνει αδύναμο να αφυπνιστεί και να προχωρήσει πνευματικά.

Και δεν είναι η πίστη στη θρησκεία αυτή καθαυτή που μας δίνει φτερά, αλλά η πίστη στο πνεύμα, στην ολότητα, στη Πηγή. Οι θρησκείες είναι συστήματα που φτιάχτηκαν από ανθρώπους και όπως κάθε τι ανθρώπινο, είναι γεμάτες από αδυναμίες, πάθη και ανασφάλειες.

‘Όταν γίνεται μια  λειτουργία μέσα στην εκκλησία, αυτοί που θέλουν πραγματικά, μπορούν να νιώσουν τη κατάνυξη, την ηρεμία, τη γαλήνη, την ιερότητα του χώρου, γιατί εκείνη την ώρα δεν είναι ο παπάς που τελεί  τη λειτουργία, αλλά ένας τεράστιος αόρατος κόσμος, από θείες οντότητες που χορεύει και ψέλνει, και σκορπίζει αγάπη. Όλες οι αγγελικές ενέργειες συμμετέχουν σε κάθε μυστήριο, άσχετα από το χαρακτήρα και τη προσωπικότητα του παπά. Και βέβαια, όσο πιο αγνός είναι ο ιερέας, τόσο περισσότεροι άγγελοι χορεύουν και τραγουδούν.

Όμως αυτήν ακριβώς την ατμόσφαιρα, μπορούμε να την δημιουργήσουμε και στο σπίτι μας, στο χώρο μας, μπορούμε να φέρουμε το Πνεύμα όπου κι αν βρισκόμαστε, χωρίς να είμαστε εξαρτημένοι από κανέναν άλλον. Μπορούμε πάντα να έχουμε το Πνεύμα μέσα μας, γύρω μας, ακόμα και χιλιόμετρα μακριά από οποιαδήποτε εκκλησία.

Και αυτή τελικά είναι η ουσία.

Πήγαινε στην εκκλησία αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά. Μίλα με τον πνευματικό σου αν θέλεις. Όχι γιατί έτσι πρέπει, αλλά γιατί έτσι το αισθάνεσαι, αλλά μην του παραδίνεις τη δύναμη σου, μην αποποιείσαι τις ευθύνες σου και μην περιμένεις από αυτόν να σε συγχωρήσει.

Αν δεν συγχωρήσεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, δεν πρόκειται να το κάνει καμία θρησκεία και κανένας Θεός!

Ο αληθινός μας δάσκαλος είναι ο εσωτερικός μας εαυτός. Σταμάτα για λίγο να μιλάς και μάθε να ακούς. Άκου την εσωτερική σου φωνή, άκου τη θεϊκή  φωνή μέσα σου. Μάθε να την διακρίνεις από τις δεκάδες άλλες φωνές, και πολύ σύντομα, θαύματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν στη ζωή σου!

Όλες οι θρησκείες ανεξαιρέτως χρησιμοποιούν τον άνθρωπο, κάνοντας τον να νιώθει άσκημα, όταν δεν ακολουθεί τους δικούς τους κανόνες. Τον γεμίζουν με ενοχές, καταπατώντας την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του. Και από τη στιγμή που ο άνθρωπος γεμίζει με ενοχές, αρχίζει να τιμωρεί τον εαυτό του υποσυνείδητα, χάνοντας όλη την ομορφιά της ζωής, ξεχνώντας τη τεράστια λάμψη της ψυχής του.

Οι ενοχές είναι ένα από τα μεγαλύτερα  όπλα της θρησκείας! Όσο πιο ένοχος νιώθει κανείς, τόσο πιο αγαπητός και αποδεκτός είναι στους θρησκευτικούς κύκλους. Τότε θεωρείτε και ο ίδιος θρησκευτικός.

Οι θρησκείες έχουν το προνόμιο να κάνουν τόσο πολύπλοκα, ακόμα και τα πιο απλά πράγματα! Πρέπει να κάνεις αυτό, κι εκείνο, και το

παρ’ άλλο, για να αποκτήσεις την εύνοια του Θεού! Και ύστερα κι εκείνο και ξανά πάλι κάτι ακόμα!

‘Όλοι είναι ένοχοι στα μάτια του Θεού, για όλους κάτι υπάρχει που δεν κάνουν σωστά, κάτι για το οποίο πρέπει να μετανιώσουν!

Και οι ενοχές συνοδεύουν το φόβο. Αν κάποιος δεν ακολουθεί τις εντολές θα τιμωρηθεί από τον ίδιο το Θεό! Και φυσικά για να συγχωρεθεί, θα πρέπει να περάσει από κάποιον ιερέα, αλλιώς η αγάπη και η συγχώρεση του Θεού δεν θα μπορέσει να φτάσει σε αυτόν! Και πώς να φτάσει τελικά όταν δεν τον αφήνουν να συγχωρήσει ο ίδιος τον εαυτό του. Γιατί πώς να συγχωρήσει όταν είναι γεμάτος ενοχές; Δεν γίνονται και τα δύο μαζί! Γιατί αν μπορούσε να συγχωρήσει τον εαυτό του, απλά δεν θα ένιωθε ενοχές! Και πώς να συγχωρήσει λοιπόν τους άλλους γύρω του, ούτε καν τους δικούς του ανθρώπους δεν μπορεί!

Ο φόβος είναι ένα ακόμα μεγάλο όπλο της θρησκείας!

Και το χειρότερο είναι ότι καλλιεργούν το φόβο για τον ίδιο το Θεό! Και πώς γίνεται τελικά να μπορείς να φοβάσαι αυτό που αγαπάς; Τότε δεν το αγαπάς πραγματικά. Πώς γίνεται να σου ζητάνε να αγαπάς το Θεό και ταυτόχρονα να ζεις με το φόβο του Θεού;

Το παιδί αγαπάει τους γονείς του και ταυτόχρονα τους φοβάται ότι θα το μαλώσουν αν κάνει κάτι που δεν του επιτρέπουν. Όμως τότε η αγάπη για τους γονείς του δεν είναι ολοκληρωτική. Κάπου χάνει, κάπου υστερεί. Είναι  εξάρτηση, είναι ανάγκη για επιβίωση, είναι συνήθεια, είναι αυτό που έχει μάθει να νιώθει, όμως δεν είναι αγάπη! Αν υπάρχει συγχρόνως και ο φόβος σε οποιαδήποτε μορφή, τότε υπάρχουν και τα προβλήματα που όσο περνούν τα χρόνια, μπορεί να θάβονται βαθειά στο υποσυνείδητο, όμως είναι εκεί, και τελικά ξεσπούν σε φαινομενικά άσχετες στιγμές και καταστάσεις. Γιατί είναι τελείως διαφορετικό το να έχει κανείς επίγνωση του τι κάνει και της επερχόμενης τιμωρίας, και να επιλέξει αν θα το κάνει ή όχι αναλαμβάνοντας την ευθύνη, από το να φοβάται τον τιμωρό.

Αν ο άνθρωπος μάθει να ξεφορτώνεται όλα αυτά τα άχρηστα φορτία και να συγχωρεί, αν μάθει να αλλάζει την οπτική του και να ζει χωρίς φόβο και ενοχές, τότε μπαίνει μέσα στη συμπαντική ροή. Τότε φέρνει το φως στη ζωή του και ζει σύμφωνα με τις αληθινές του ανάγκες και τα όνειρα του.

Τότε όμως γίνεται επικίνδυνος για την θρησκεία, γιατί δεν την έχει πλέον ανάγκη, αφού μπορεί να βιώνει ο ίδιος μέσα του το Θεό, χωρίς μεσίτες, χωρίς διαμεσολαβητές. Και τότε, όταν βρίσκει τον πραγματικό Θεϊκό του εαυτό, τον αποκαλούν  άθεο και βλάσφημο’!

Τι ειρωνεία, όταν ο άνθρωπος φτάσει επιτέλους στο κέντρο του, να πρέπει να απολογηθεί γι αυτό!

Η ανθρωπότητα ολόκληρη είναι γεμάτη παραλογισμούς και οι εκκλησίες δεν ξεφεύγουν απ αυτό.

Όμως η εξέλιξη της ανθρωπότητας προχωρά, και μείς θα πρέπει να αναπτύξουμε το ανθρώπινο πνεύμα στη γη, διεκδικώντας τη βασιλεία των ουρανών!

Αν ρίξουμε όλο το βάρος μας εκεί, αφήνοντας πίσω μας όλες τις αντίξοες ενέργειες που παρεμποδίζουν την εξέλιξη και την αλλαγή μας, θα βιώσουμε στο έπακρο, αλλά και θα συνεισφέρουμε, στη θαυμαστή πορεία της γης στην 5η διάσταση, τη διάσταση της αγάπης.

Λιάνα Τελειώνη

Συγγραφέας

Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1