urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί τον Ιησού 29 Μαρτίου, 2020

christiscoming2

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι,

αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, είμαι ο Ιησούς, ο φίλος σας, ο αδελφός σας.

Βλέπω την ανασφάλεια και τον φόβο που βιώνετε σ’ αυτή την κρίση που επηρεάζει όλο τον κόσμο. Είστε όλοι μαζί σ’ αυτό. Ο τρόπος που σας επηρεάζει ο κορωνοϊός στην καθημερινότητα σας είναι βαθύς και ατομικός. Σας χτυπάει με τον δικό σας τρόπο, στις δικές σας προσωπικές συνθήκες, αλλά παρόλα αυτά είστε όλοι ενωμένοι σ’ αυτό.

Αυτό είναι που διακρίνει αυτή την κρίση προς το παρόν, ότι ενώνει την ανθρωπότητα, παρότι θα μπορούσε δυνητικά και να χωρίζει την ανθρωπότητα. Όπως σε κάθε κρίση, προσκαλείστε ή προκαλείστε να επιλέξετε. Να επιλέξετε τον φόβο και τον αγώνα, ή να επιλέξετε την αγάπη, να επιλέξετε τον δρόμο της καρδιάς. Και τι σημαίνει να επιλέξετε τον δρόμο της καρδιάς;

Δεν είναι εύκολο να το κάνετε αυτό όταν αντιμετωπίζετε βαθιά ανασφάλεια: τον φόβο της αρρώστιας, τον φόβο της οικονομικής ανασφάλειας, την έλλειψη χρημάτων. Το να επιλέξετε την αγάπη, το να επιλέξετε τον δρόμο της καρδιάς σημαίνει να το αποδεχτείτε όλο αυτό, να αγκαλιάσετε αυτό που συμβαίνει τώρα, και να εμπιστευτείτε ότι υπάρχει μια βαθύτερη ροή, μια βαθύτερη νοημοσύνη σε λειτουργία που δεν μπορεί να την συλλάβει ο ανθρώπινος νους σας.

Ο ανθρώπινος νους αντιδρά στην ενέργεια που του δίνετε, και αν αυτή η ενέργεια έχει ως βάση τον φόβο, ο νους θα δημιουργήσει μεγάλο πανικό, πολύ νοητικό θόρυβο, που θα τον δυσκολέψει πολύ να επικοινωνήσει με την καρδιά, με την ψυχή σας.

love

Γι’ αυτό παρακαλώ επιλέξτε τον ήσυχο δρόμο, τον δρόμο της καρδιάς, και αγάπη εδώ σημαίνει να γίνετε πολύ ήρεμοι, να αγκαλιάσετε την άγνοια, το «να μην ξέρετε» τι θα συμβεί, «να μην ξέρετε» τι να κάνετε. Παραδοθείτε σ’ αυτό προς στιγμή, και νιώστε ότι υπάρχουν βαθύτερες απαντήσεις στις ερωτήσεις της ζωής σας, και ότι θα λάβετε απαντήσεις – αλλά όχι από τον νου.

Αυτή είναι μία περίοδος πρόκλησης, αλλά πριν συμβεί αυτή η πρόκληση, ο κόσμος ήταν ήδη σε χάος και σε σοβαρή ανισορροπία. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Υπάρχει μία γνήσια ανάγκη για επίγνωση βασισμένη στην καρδιά – για να επιβιώσει η ανθρωπότητα.

Η ανθρωπότητα ζει στον πλανήτη Γη. Η Γη είναι μία ζωντανή ύπαρξη με μία ψυχή. Η Γη έχει τον δικό της ρυθμό. Έχει ανάγκη από ένα είδος ισορροπίας και γαλήνης που βοηθάει όλες τις μορφές ζωής να κατοικούν πάνω σ’ αυτήν – να υπάρχουν πάνω σ’ αυτήν. Και όπως γνωρίζετε, η φυσική ισορροπία της Γης έχει διαταραχθεί σοβαρά. Αυτός ο κορωνοϊός που επηρεάζει την ανθρωπότητα έχει να κάνει ως επί το πλείστον με τον τρόπο που η ανθρωπότητα μεταχειρίζεται την Γη – με τον τρόπο που η ανθρωπότητα μεταχειρίζεται τη φύση.

Ωστόσο, η Γη δεν είναι κάτι έξω από εσάς, δεν είναι απλά η υλική πραγματικότητα στην οποία ζείτε. Η Γη και η φύση είναι μέσα σας επίσης, μέσα σας ως ανθρώπινο ον. Και ο τρόπος που δρουν οι άνθρωποι, έτσι όπως είναι, είναι συχνά σε σύγκρουση με την δική τους φύση – την δική τους γήινη φυσική ύπαρξη. Οι άνθρωποι συχνά δεν είναι μαζί με τον εαυτό τους, είναι σε συνεχή σύγκρουση με την ζωή, με τα δικά τους αισθήματα και συναισθήματα.

Δεν νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους – σε αντίθεση με τα φυσικά όντα αυτού του κόσμου. Το είδος της αυτοκριτικής και το μίσος του εαυτού που υπάρχει στους περισσότερους ανθρώπους είναι πολύ αφύσικο. Είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς ιστορίας στην οποία δεν θα αναφερθώ τώρα. Θέλω να το επισημάνω, απλώς για να ξέρετε ότι αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι η απάντηση σε μια βαθιά ανισορροπία στο ανθρώπινο πνεύμα, και η διέξοδος είναι η αγάπη.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτή την κρίση. Φυσικά είναι απαραίτητο και πρακτικό να πάρετε προφυλάξεις, και να πολεμήσετε τον υιό όπως κάνουν οι κυβερνήσεις σας. Ωστόσο, σε ένα βαθύτερο εσωτερικό επίπεδο πρέπει να παραδοθείτε σ’ αυτό, να παραδοθείτε στο «μη γνωρίζειν», στο «να πέφτετε στα βαθιά», και ν’ αρχίσετε τώρα να ακούτε ήσυχα το μήνυμα της ψυχής σας.

40047 1920x1080 5385

Ρωτήστε τον εαυτό σας: στην ζωή σας, στην προσωπική σας ζωή, ακούτε την δική σας φύση; Λαμβάνετε σοβαρά υπόψη το κάλεσμα της ψυχής σας; Τι είναι εκείνο που πραγματικά λαχταρά η ψυχή σας; Πόσο πολύ παγιδευμένοι είστε στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση, για επιτυχία, για χρήματα; Πάρτε αυτή τη στιγμή και πηγαίνετε βαθιά μέσα σας, και ακούστε την ψυχή σας που είναι βαθιά συνδεδεμένη με την γήινη ανθρώπινη φύση σας, με την ίδια τη Γη.

Καθώς όλα γύρω σας επιβραδύνονται, και πολλές από τις ανθρώπινες δραστηριότητες σταματούν, συνδεθείτε με το πνεύμα της Γης. Αν μπορείτε ακόμα να βγείτε έξω, βρείτε ένα μέρος στη φύση να νιώσετε την Μητέρα Γη, ή αν μένετε στο σπίτι, φανταστείτε ότι η επίγνωση σας πηγαίνει κάτω στα πόδια σας, στη Γη από κάτω σας, και συνδεθείτε με την καρδιά της – την ζωντανή καρδιά της Γης.

Νιώστε ότι υπάρχει μία σοφία και νοημοσύνη μέσα στην ίδια τη Γη, που μπορεί τώρα να σας στηρίξει. Μπορείτε να λαμβάνετε έμπνευση από αυτήν. Και αυτή η έμπνευση σε ένα βαθύτερο επίπεδο δεν είναι «έξω από εσάς» - είναι «μέσα σας» - είστε παιδί της Γης – ένα φυσικό πλάσμα. Ανοιχτείτε στην σοφία της, αφήστε την να ρέει στο σώμα σας. Αντί να σκέφτεστε με το κεφάλι, αφήστε την νοημοσύνη της Γης να μπει στα πόδια σας, στους μηρούς σας, στην κοιλιά σας.

Δεν είστε μόνοι σε όλο αυτό. Είμαστε μαζί σας. Αυτή η κρίση θα ανοίξει καινούργια μονοπάτια για την ανθρωπότητα. Προσκαλείστε τώρα να κάνετε μία αλλαγή, να ανοίξετε τον δρόμο της καρδιάς. Υπάρχουν απαντήσεις μέσα σας, εμπιστευτείτε τις. Νιώστε την μοναδικότητα σας με όλους τους άλλους ανθρώπους εκεί έξω, νιώστε την συνεκτικότητα σας.

Είναι η αγάπη που θα σώσει την ανθρωπότητα.

Ο Διδάσκαλος της αγάπης

Μέσω της PamelaKribbe

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1