urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί τον Ιησού

b435637913002925b8a061161b217d58

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί μου φίλοι,

Είμαι ο Ιησούς, ένας παλιός σας φίλος.

Σας χαιρετώ όλους σας, και είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που είμαι εδώ ανάμεσα σας. Νιώστε την ενέργεια μου, την παρουσία μου. Είμαι μία ίση, αδελφή ψυχή. Θέλω να σας αγκαλιάσω σαν συντρόφους, και να μην είμαι ανώτερος σας, αλλά να σας αγγίζω, καρδιά με καρδιά.

Νιώστε την εκτίμηση που έχω για εσάς. Είστε θαρραλέοι, ψάχνοντας κάθε μέρα για τον πυρήνα του εαυτού σας, το «Εγώ» σας και τι είστε. Ψάχνετε για την άγκυρα μέσα σας. Γνωρίζετε βαθιά ότι στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να ζείτε στην Γη μέχρι να βρείτε τον πυρήνα σας, και την γαλήνη που υπάρχει εκεί ώστε να βρείτε τον δρόμο σας στην ζωή.

Το να βρείτε και να βιώσετε αυτή την άγκυρα μέσα σας είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα προς τα εμπρός που μπορείτε να κάνετε στην ζωή ως μία ψυχή πάνω στη Γη. Αν μπορέσετε να βρείτε το «Εγώ» σας εδώ, ανάμεσα στις περιστρεφόμενες, μπερδεμένες ενέργειες στη Γη, και να γευτείτε την σιωπή στην καρδιά σας και να ακούτε την ψυχή σας να μιλάει, τότε είστε εδώ από την εσωτερική σας δύναμη, ζείτε από μέσα σας. Τότε το φως της ψυχής σας κατοικεί στο γήινο σώμα σας και ζωντανεύετε κυριολεκτικά από αυτό. Αντί να ζείτε από έξω προς τα μέσα, αντιδρώντας πάντα σε εξωτερικά ερεθίσματα, αρχίζετε να ζείτε από μέσα προς τα έξω, από την αλήθεια σας που θα βρίσκεται ξανά και ξανά στην σιωπή. Το πώς να συνδέεστε μ’ εκείνη την αλήθεια μέσα σας είναι αυτό για το οποίο θέλω να μιλήσω σήμερα.

Μόλις μίλησα για εξωτερικά ερεθίσματα που σας απομακρύνουν από την αλήθεια σας, την άγκυρα σας, το σημείο χαλάρωσης μέσα σας. Εκείνα τα ερεθίσματα δεν προέρχονται μόνο από τον κόσμο και τους ανθρώπους έξω από εσάς, αλλά προέρχονται και από μέρη σας που έχουν ενσωματώσει εκείνα τα ερεθίσματα, τα οποία τώρα βρίσκονται μέσα σας: στο κεφάλι σας, στις σκέψεις σας, στα μοτίβα συμπεριφοράς σας. Έχετε ψυχαναγκαστικές ιδέες για τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι θα πρέπει να συμπεριφέρεστε μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο για να είστε ένα «καλό άτομο», ή ένας «συμπαθητικός τύπος». Έχετε ιδανικές εικόνες με τις οποίες πιστεύετε ότι πρέπει να ζείτε, αλλά κάνοντας το αυτό σας δημιουργεί πίεση.

Σχεδόν όλοι το κάνουν αυτό συνεχώς σαν αποτέλεσμα παροτρύνσεων που δεν προέρχονται από την ψυχή σας, ούτε εντελώς έξω από εσάς. Αυτές οι παροτρύνσεις κάθονται «κάτω από το δέρμα σας» στο ενεργειακό σας πεδίο. Είναι οι πιο δύσκολες παροτρύνσεις από τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε στο εσωτερικό μονοπάτι προς την ηρεμία και την γαλήνη μέσα σας. Είναι αυτά τα εσωτερικά ερεθίσματα, αυτές οι απαιτήσεις και ιδανικές εικόνες που έχετε επάνω σας, και ότι πραγματικά πιστεύετε ότι ισχύουν για εσάς, που σας κρατάνε μακριά από τον εαυτό σας και την φωνή της ψυχής σας.

KATARAKTES FOTO 1

 

Θέλω να σας ζητήσω να δημιουργήσετε τώρα χώρο στο ενεργειακό σας πεδίο, το οποίο αποτελείται από σκεπτομορφές, συνήθειες, συμπεριφορές, και αυτόματα μοτίβα αντίδρασης. Σας ζητώ να μην το κάνετε αυτό από το νου σας σκεπτόμενοι πάνω σ’ αυτό, αλλά συνδεόμενοι αρχικά με το έδαφος κάτω από τα πόδια σας και με τον καρδιακό παλμό της Μητέρας Γης. Να έχετε συνειδητά επίγνωση των ποδιών σας και του πεδίου δύναμης που υπάρχει μέσα και γύρω από τα πόδια σας. Νιώστε ότι, ανεξάρτητα με το τι σκέφτεστε και τι κάνετε, και με ό,τι σας απασχολεί, στηρίζεστε όλο αυτό το διάστημα από την ενέργεια της Μητέρας Γης. Νιώστε πώς αυτό συνεχίζεται από μόνο του, και αφήστε τον εαυτό σας να στηρίζεται από αυτό. Νιώστε το πώς η ροή της Γης συνδέεται μ’ εσάς, και αργά μπαίνει μέσα από τα πόδια σας και ρέει προς τα πάνω μέσα από τα πόδια και τα γόνατα σας, τους μηρούς σας, τα ισχία σας, την λεκάνη σας. Νιώστε την ήρεμη, σταθερή δύναμη αυτής της ενέργειας.

Αυτή η ενέργεια της Γης είναι ήρεμη και παρόλα αυτά είναι πολύ συγκεκριμένη, διότι ρέει ακριβώς σ’ εκείνα τα μέρη σας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν επιπλέον σταθερότητα και ασφάλεια. Μπορείτε να επιτρέψετε να σας αγκαλιάσει η Γη, η δύναμη της και η σοφία της; Νιώστε πώς εκείνη η δύναμη διευκολύνει τις πολυάσχολες σκέψεις στο κεφάλι σας, να επιθυμούν να κατευθύνουν και να ελέγχουν την ζωή. Όταν είστε συνδεδεμένοι με την ροή της Γης, εγκαταλείπετε εκείνη την επιθυμία και αρχίζετε να σκέφτεστε με την καρδιά σας και όχι με το κεφάλι σας.

Κάντε μία δοκιμή. Νιώστε να μεταφέρεστε από ένα ήρεμο, σταθερό ρεύμα της Γης που περιβάλλει τα πόδια σας και τους μηρούς σας, μέχρι επάνω στην κοιλιά σας. Νιώστε το πώς μπορείτε να εγκαταλείψετε όλα τα άλλα και ότι στηρίζεστε από αυτό το ρεύμα. Δείτε τι συμβαίνει στην ενέργεια στο κεφάλι σας και πόσο πιο ήρεμη γίνεται. Φανταστείτε ότι όλες αυτές οι σκέψεις και συζητήσεις τρέχουν πάνω από εσάς όπως μια πάπια στο νερό. Toκεφάλι σας γίνεται λιγότερο δραστήριο και πιο ήσυχο. Μπορείτε να βιώσετε, στο κέντρο του κεφαλιού σας, ένα σημείο που παρατηρεί χωρίς να σκέπτεται. Είναι απλώς μία παρουσία, μία συνειδητότητα, που δεν συζητά, αλλά παρατηρεί. Νιώστε πόσο ευχάριστο είναι να είστε απλά εκεί, και ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα: είστε επάγρυπνοι και παρόντες.

36807 1564338352043 1342901759 31537857 406492 n

 

Τώρα κατευθύνετε την προσοχή σας από εκείνο το ήσυχο σημείο στο κέντρο του κεφαλιού σας στην περιοχή της καρδιάς σας, του συναισθήματος. Με το «μάτι» στο κεφάλι σας, ψάξτε προσεκτικά την περιοχή της καρδιάς σας, τις αιθέριες εκλεπτυσμένες ενέργειες που κατοικούν εκεί. Μην έχετε προσδοκίες ούτε να κρίνετε αυτά που βλέπετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να βιώσουν ένα αίσθημα ζεστασιάς στην καρδιά, ενώ άλλοι μπορεί να βιώσουν την αίσθηση ότι κάτι είναι εντελώς κλειστό. Ίσως η καρδιά σας να φοβάται να ανοίξει και αυτό είναι κατανοητό, διότι στον καθένα σας ζουν παλιοί φόβοι και καταδίκες που δυσκολεύονται να κρατήσουν την καρδιά σας ανοιχτή.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι παρατηρείτε από μέσα σας, και όχι μέσα από εξωτερικές επιρροές, ή σκεπτομορφές, ή κρίνοντας κάτι ως «θα έπρεπε να είναι», αλλά με ένα αγνό, ανοιχτό βλέμμα. Νιώστε εκείνον τον χώρο στην καρδιά σας για μία στιγμή, έναν χώρο που είναι γεμάτος αιώνια ομορφιά που ανήκει σ’ εσάς, στην ψυχή σας. Δείτε εκεί το φως που είστε και έχετε αναπτύξει μέσα από τις πολλές ζωές που είχατε ήδη στη Γη και αλλού. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πού και πώς, αλλά να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μία προηγμένη ύπαρξη μέσα από τις πολλές εμπειρίες και ζωές σας όπου ανακαλύψατε και εξερευνήσατε πολλές πτυχές του εαυτού σας και τις φέρατε στην συνειδητότητα.

Νιώστε για μια στιγμή τον πλούτο στην καρδιά σας, νιώστε την τελειοποίηση και τις αποχρώσεις με τις οποίες μπορείτε να σκέφτεστε και να νιώθετε. Μπορείτε εκεί να δείτε χρώματα και εικόνες της φύσης, όπως λουλούδια, κτλ. – αν και δεν έχει σημασία τι βλέπετε. Απλά να γνωρίζετε ότι ο πλούτος είναι εκεί, παρότι υπάρχουν μέρη σας που συνεχίζουν να είναι κλειδωμένα, διότι φοβάστε να δείτε εσείς και ο κόσμος αυτόν τον πλούτο.

Είναι εκεί – τον βλέπω – και γι αυτό σας αγαπώ τόσο πολύ και σας εκτιμώ τόσο βαθιά. Βλέπω επίσης τον πόνο που βιώνετε όταν σφραγίζετε μέρη του εαυτού σας: τον πλούτο και την αφθονία σας, την αγάπη και το φως σας. Είναι οδυνηρό να ζείτε έτσι! Παρότι μερικές φορές φαίνεται πιο ασφαλές να κλειδώνετε μέρη του εαυτού σας, νιώστε για μία στιγμή τι σας προκαλεί αυτό. Νιώστε το φως, την χαρά, τον ενθουσιασμό που θέλει να ρέει με φυσιολογικό τρόπο, και θέλει να φαίνεται και να συνδέεται με τον κόσμο. Νιώστε την έμπνευση που ζει βαθιά μέσα σας.

Τώρα θα ανοίξουμε μια πόρτα όπου κάτι έχει απελευθερωθεί μέσα σας για το οποίο ήρθε η ώρα. Τώρα μπορεί να ρέει και να εκδηλώνεται μέσα σας με ωραίο και λεπτό τρόπο στην ζωή σας. Φανταστείτε για μια στιγμή ότι βλέπετε στην περιοχή της καρδιάς σας μία σκουριασμένη παλιά πόρτα που ανοίγει με μεγάλη δυσκολία. Νιώστε την ενέργεια αυτής της πόρτας, που έχετε βάλει εκεί τον εαυτό σας για να επιβιώσει συναισθηματικά, ή ακόμα και φυσικά. Υπάρχουν όλων των ειδών οι αιτίες στο παρελθόν σας, στην παιδική σας ηλικία, ή ακόμα και σε προηγούμενες ζωές, για το γιατί έχετε βάλει αυτή την πόρτα εκεί, και γιατί νιώσατε ασφαλείς να το κάνετε αυτό. Τώρα όμως αυτό πονάει περισσότερο απ’ ό,τι βοηθάει – ήρθε η ώρα να ανοίξετε αυτή την πόρτα.

Φανταστείτε για μία στιγμή ότι τώρα στρέφεστε προς αυτή την πόρτα. Νιώστε την ακινησία στο κεφάλι σας, και μάθετε ότι απλώς πηγαίνετε εκεί και παρατηρείτε τι έμεινε κρυμμένο για τόσο πολύ καιρό. Ανοίγετε σιγά την πόρτα, ενώ νιώθετε ακόμα την δύναμη και την σταθερότητα στα πόδια σας που σας δίνει η Γη, κι έτσι ξέρετε ότι στηρίζεστε.

175396 01214054970

Ήρθε τώρα η ώρα να είστε ανοιχτοί σ’ ένα μεγαλύτερο μέρος της ψυχής σας όσον αφορά στο ποιοι είστε. Τι θέλει να βγει μέσα από αυτή την πόρτα; Ίσως πρώτα βλέπετε κάποιον σωρό, παλιές ενέργειες πέφτουν έξω που σας ενοχλούσαν και θέλουν να φανούν: φόβοι, αμφιβολίες, κάτι σκοτεινό ίσως; Κοιτάξτε τα με μία ισορροπημένη άνεση και καλωσορίστε τα.

Πίσω από εκείνους τους φόβους ή τον σωρό, κάτι απείρως όμορφο κρύβεται που θέλει πάρα πολύ να συμπεριληφθεί ξανά στην ανοιχτή καρδιά σας. Ρωτήστε αν θέλει να εμφανιστεί, καθώς έχει ένα μήνυμα για σας. Είναι μέρος του ανώτατου εαυτού σας, του αγγελικού εαυτού σας που θέλει να βγει έξω και θέλει να γίνει αποδεκτό στην ζωή σας. Στείλτε φως, αγάπη, και κατανόηση προς την πόρτα και στο άνοιγμα, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία γέφυρα όπου ό,τι είναι κρυμμένο να μπορέσει να βγει έξω, και μετά τολμήστε να το αντικρύσετε.

Τολμήστε να δείτε πόσο μεγάλο και όμορφο είναι. Συχνά φοβάστε την ίδια σας την δύναμη, την σοφία, και την ομορφιά. Μικραίνετε τον εαυτό σας στο νου σας και δεν θέλετε στην πραγματικότητα να δείτε τι είναι εκεί, αλλά αφήστε το να εμφανιστεί, και μην είστε τόσο μετριόφρονες ή αμφιβάλλετε το δυναμικό του, διότι αυτή είναι η ενέργεια που περιμένατε στην ζωή σας.

Βοηθάει να φανταστείτε εκείνη την ενέργεια με την μορφή ενός ατόμου, γι αυτό δείτε αν εμφανίζεται μία αρσενική ή θηλυκή φιγούρα. Αυτό μπορεί να σας πει κάτι για το τι είδους ενέργεια θέλει τώρα να ρέει μέσα σας που να μπορέσει να σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας. Κοιτάξτε εκείνον ή εκείνη, και ακούστε τι θέλει να σας πει εκείνη η φιγούρα. Αφήστε εκείνη την φιγούρα να μιλήσει και μετά αγκυροβολήστε μέσα στην καρδιά σας την ενέργεια αυτού του ατόμου, που αποτελεί μέρος σας. Φανταστείτε ότι επιτρέπετε απόλυτα αυτό το άτομο να είναι στον χώρο της καρδιάς σας.

Επιτρέψτε να γίνει μία ανανέωση στην ζωή σας. Δεν μπορείτε να προβλέψετε με ακρίβεια το τι θα γίνει μετά, αλλά εμπιστευτείτε και παραδοθείτε σ’ αυτή την διαδικασία. Άπαξ και συνδεθείτε με την καρδιά σας, και οι πόρτες είναι ανοιχτές που είχαν κλείσει, θα κάνετε την σύνδεση με την ψυχή σας και θα νιώσετε των εσωτερική σας καθοδήγηση. Τότε θα βρείτε εκείνη την άγκυρα, εκείνον τον πυρήνα μέσα σας, που χρειάζεστε για να νιώσετε πού στέκεστε τώρα και πού πηγαίνετε.

Τώρα συνδέστε κεφάλι, καρδιά και κοιλιά, το ένα με το άλλο. Νιώστε ξανά τη μεταφορά δύναμης της Γης και συνδεθείτε μαζί της. Θα περικυκλωθείτε από βοηθητικές ενέργειες στην ζωή σας και η Γη είναι μία από αυτές. Εμπιστευθείτε την! Θέλει να δημιουργήσει ένα μονοπάτι για σας, θέλει να σας δεχτεί. Είστε ευπρόσδεκτοι εδώ, και δεν είστε μόνοι!

Παρακαλώ συνδεθείτε ξανά με εκείνο το ήσυχο, ακίνητο κέντρο στο κεφάλι σας, όπου δεν σκέφτεστε, αλλά απλώς αντιλαμβάνεστε, είστε επάγρυπνοι και παρόντες. Και τελικά, συνδεθείτε ξανά με την καρδιά σας, αυτό το πολύ ευαίσθητο όργανο στο κέντρο της ύπαρξης σας που είναι το κανάλι για την ψυχή σας και μεταφέρει τον πόνο του παρελθόντος. Να έχετε ευσπλαχνία για την καρδιά σας, γι αυτά που έχει υποφέρει, αλλά να έχετε και εκτίμηση για το τεράστιο δυναμικό που βρίσκεται μέσα της: ο πλούτος ο συσσωρευμένος από πολλές ζωές, το βάθος της συναισθηματικής σας ζωής, της ψυχής σας. Εκτιμήστε την καρδιά σας.

Μετά νιώστε πώς αυτά τα τρία κέντρα λειτουργούν μαζί και ευθυγραμμίζονται – κεφάλι, καρδιά και κοιλιακή χώρα – και απλώς αφήστε το να συμβεί. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε πάνω σ’ αυτό. Νιώστε πώς η ροή από την κορφή μέχρι τον πάτο σας φέρνει πίσω στον πυρήνα σας. Αλλά αν νιώθετε ότι υπάρχει ακόμα κάποια αντίσταση ή δυσαρμονία, είναι εντάξει, διότι αυτός είναι ο λόγος που το κάνετε αυτό. Αυτό το εσωτερικό βλέμμα, σας βοηθάει να έχετε επίγνωση των κλειστών μερών του εαυτού σας και να ανοίγετε πόρτες. Αφήστε όλοι να είναι όπως είναι φυσικά.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα εδώ. Μοιράζομαι την ενέργεια μου μαζί σας.

Ο Διδάσκαλος της αγάπης

Μέσω της PamelaKribbe

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.jeshua.net

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1