urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Σχετική εικόνα

μέσω της Pamela Kribbe

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ο Ιησούς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να συνδεθείτε με τον πιο βαθύ εαυτό σας, τον Χριστικό εαυτό σας. Για μεγάλο διάστημα με βλέπατε σαν αρχηγό και δάσκαλο που δείχνει  τον δρόμο, αλλά είμαι εδώ για να κρατήσω την δάδα για εσάς. Είναι ωραίο να είμαι εδώ, να είμαι ανάμεσα σε ομοϊδεάτες, ανάμεσα σε φίλους. Μουείστεαγαπητοί, σαςαγαπώ.

Γεννιέστε σε μία πραγματικότητα που έχει αποσυνδεθεί από την Πραγματικότητα. Η σύνδεση στο ανώτερο, με τον δικό σας πυρήνα, την ψυχή σας, έχει χαθεί. Αυτή η αποσύνδεση  έχει θεσμοθετηθεί στην κοινωνία: στην εκπαίδευση, στην παροχή συμβουλών, στην ιατρική. Είναι η έλλειψη σύνδεσης με την ψυχή σας που σας πονάει περισσότερο και σας κάνει δυστυχισμένους. Αλλά εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να αποκαταστήσετε εκείνη την σύνδεση, να πιστέψετε για άλλη μια φορά ποιοι πραγματικά είστε και να βιώσετε την χαρά απ’ αυτό. Συνδεθείτε ξανά με την απαστράπτουσα πηγή φωτός που είναι ζωντανή μέσα σας, που βρίσκεται στην γήινη ύπαρξη σας: στο σώμα σας, στο νου σας, στην καρδιά σας. Σας ενθαρρύνω να ενωθείτε μαζί μου σ’ αυτή την αίσθηση.

Πρώτα απ’ όλα, αισθανθείτε το έδαφος από κάτω σας, νιώστε την ενέργεια της Μητέρας Γης. Νιώστε τον πλούτο, την απόλυτη ομορφιά της φύσης και των ζωντανών πραγμάτων μέσα  σ’ αυτήν – αποτελούν μέρος σας. Το φυτικό, το ζωικό και το ανθρώπινο βασίλειο πρέπει να αποτελούν ένα σύνολο, και να εμπλουτίζουν και να υποστηρίζουν το ένα το άλλο. Κάντε αυτή την σύνδεση τώρα με τη Γη, με το σπίτι σας. Νιώστε την ενέργεια κάτω από τα πόδια σας να ρέει μέσα σας από την ζωντανή Γη. Εκείνη σας καλωσορίζει εδώ και σας χαιρετά σαν κάποιον που γνωρίζει. Θέλει να αγκαλιάσει και να στηρίξει και το σώμα σας και το πνεύμα σας. Θέλει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε παιδί της Γης.

 Ας πάρουμε ένα παράδειγμα από την αθωότητα της φύσης: τα ζώα και τα φυτά που ζούνε σε μία άχρονη επίγνωση. Επειδή το κάνουν αυτό, μπορούν ν’ απολαμβάνουν την στιγμή: τον κραδασμό και την ροή της ζωής που τα διατρέχει. Παρότι απλό, δεν είναι πια φυσικό για σας, τώρα όμως αφήστε το να τρέξει μέσα σας ξανά. Νιώστε πολύ βαθιά: «Ζω! Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, όποιον σκοπό κι αν εξυπηρετεί – εγώ ζω!» Νιώστε πόσο φυσικά ελεύθερη και λαμπερή είναι η ζωή. Δεν επιδιώκει τίποτα, απλώς είναι, και παρόλα αυτά πάντα αλλάζει, πάντα είναι σε ροή. Αφήστε αυτή την λαμπερή ενέργεια να κινηθεί προς τα πάνω στην λεκάνη σας  και στην κοιλιακή σας χώρα. Δείτε αν μπορείτε ν’ αναπνέετε σ’ εκείνη την περιοχή του σώματος σας, έτσι ώστε να συνδέεστε συνειδητά με την ροή της ενέργειας της Γης. 

 spirit elements

Είστε παιδιά της Γης. Χωρίς αυτή την συνειδητοποίηση δεν μπορείτε ν’ αλλάξετε τίποτα, ούτε μπορείτε να ζείτε πραγματικά. Από το κεφάλι σας και το νου σας μπορείτε να βγάζετε θεωρίες, μπορείτε να αναλύετε και να υιοθετείτε απόψεις, αλλά κάνοντάς το αυτό δεν θα έχετε πραγματική δύναμη ή μακροζωία μέσα σας αν δεν συνεργαστείτε με την δυναμική ροή της ίδιας της ζωής της φύσης. Καλωσορίστε λοιπόν την κοιλιακή σας χώρα. Καλωσορίστε την ζωή μέσα σας που είναι τόσο απρόβλεπτη και μερικές φορές φαίνεται να έχει δική της θέληση.

Σ’ εκείνη τη ζωή ανήκουν επίσης τα συναισθήματα και τα αισθήματα σας, γι αυτό ας συνδεθούμε τώρα μαζί τους μέσα από την καρδιά σας και καλωσορίστε τα. Φοβάστε τα αισθήματα σας διότι σας έχουν διδάξει να τα ελέγχετε με το νου σας. Υπάρχει, όμως, μια επιθυμία μέσα σας: μια συγκεκριμένη αταξία, μια επιθυμία απελευθέρωσης, να είστε πραγματικά ελεύθεροι, και όταν είστε γειωμένοι στην ζωντανή Γη, εκείνη η επιθυμία είναι η πιο φυσική. Αλλά όταν είστε γειωμένοι στους περιορισμούς που επιβάλλονται από τον αποσυνδεδεμένο ανθρώπινο κόσμο, τότε δυσπιστείτε ως προς την ίδια σας την επιθυμία για ελευθερία, και ως προς την ίδια σας την ευαισθησία. Δεν πιστεύετε πια σ’ αυτές, και γι αυτό σπάνια τολμάτε να είστε παρόντες στην κοιλιακή σας χώρα, και επίσης είστε συχνά ένας ξένος στην καρδιά σας. 

Το πιο σημαντικό έργο σας σ’ αυτή τη ζωή είναι να αγκαλιάζετε τον εαυτό σας σαν μία ανθρώπινη ύπαρξη που είναι μέρος της φύσης, και να κατοικείτε ολοκληρωτικά στην καρδιά σας και στην κοιλιακή σας χώρα. Αυτό, κάνοντάς το, φέρνει φως στη Γη. Όταν αρκετοί άνθρωποι εκδηλώνουν το φως τους μ’ αυτόν τον τρόπο – σαν μία ανθρώπινη ύπαρξη με μία ανοιχτή καρδιά βαθιά ριζωμένη στην κοιλιακή τους χώρα – τόσο πιο πολύ καταρρέουν  τα παλιά συστήματα δύναμης, φόβου και διαφθοράς. Θα υπάρχει πολύ λίγο φως για την στήριξη αυτών των συστημάτων, θα υπάρχει πάρα πολύ φως που θα προκαλέσει την κατάρρευση αυτών των συστημάτων. Αλλά η αλλαγή προέρχεται μέσα από όλη σας την ύπαρξη, δεν μπορεί να την επιβάλει αποκλειστικά και μόνο το κεφάλι σας. Αλλαγή μπορεί πραγματικά να γίνει μόνο μέσα από μία ζωντανή σύνδεση με τον γήινο εαυτό σας.

Θέλω τώρα να σας βοηθήσω να θεραπεύσετε πιο άμεσα την σύνδεση με τον ζωντανό εαυτό σας. Και το καλύτερο παράδειγμα ζωτικότητας, φυσικότητας, και αθωότητας είναι ένα παιδί που δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί από την κοινωνία ή από την εκπαίδευση. Κάποτε ήσασταν ένα παιδί πάνω στη Γη, ένα ευαίσθητο παιδί, ένα παιδί με συγκεκριμένη συνειδητότητα. Γεννηθήκατε με μία συγκεκριμένη εσωτερική γνώση και ευαισθησία στην καρδιά σας που ήταν κάτι το φυσικό για σας, αλλά δεν ήταν φυσικό για τους ανθρώπους γύρω σας. Οι γονείς σας ήταν φορτωμένοι με φόβους, με περιοριστικές ιδέες από το παρελθόν, κι εσείς σαν παιδί επηρεαζόσασταν απ’ αυτά ενώ μεγαλώνατε. Αυτή ήταν η πρώτη σας συνάντηση με τον ανθρώπινο κόσμο: τον κόσμο του φόβου, της σύγχυσης, του σκότους, ενός κόσμου με φτωχή σύνδεση με την μοναδικότητα της ψυχής.

Πηγαίνετε σ’ αυτό το παιδί μέσα σας. Δείτε εκείνη την πρώτη στιγμή σύγχυσης στο πρόσωπο του δικού σας εσωτερικού παιδιού. Νιώστε πώς ήταν όταν εκείνο το παιδί ήταν αγνό, όταν ήταν ακόμα συνδεδεμένο με την δική του καρδιά και κοιλιακή χώρα, όταν ήταν ένα παιδί της Γης και το ένιωθε. Παρατηρήστε ποια ενέργεια από το περιβάλλον σας – ίσως από τον πατέρα ή την μητέρα σας – σας έχει επηρεάσει περισσότερο, με την έννοια ότι χάσατε επαφή με την ψυχή σας. Εδώ δεν τίθεται θέμα κατηγόριας ή μομφής – απλά παρατηρήστε το σαν ένα γεγονός. «Από πού και από τι έπαθα σύγχυση; Τι μου έκλεψε την δύναμη μου;»

Η οικογένεια που σας γέννησε  είναι μία από μεγαλύτερες αιτίες αμηχανίας στη ζωή σας – ένα πέπλο που πέφτει ανάμεσα σ’ εσάς και στην ψυχή σας, την αυθεντική ψυχή σας. Σαν παιδί, είστε βαθιά προσκολλημένοι στους γονείς σας, δεν βλέπετε καν την διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς και σ’ εσάς. Υπάρχει έλλειψη ορίων, που σας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους σε επιρροές από την οικογένεια που σας γέννησε βασισμένες σε φόβους. Ασυναίσθητους φόβους, ίσως, αλλά που παρόλα αυτά σας επηρεάζουν βαθιά, διότι δεν είχατε ακόμα ξεκαθαρισμένα όρια.

Όταν κρατάτε το παιδί μέσα σας, και το τραύμα που υπέφερε, καθαρά στο οπτικό σας πεδίο για άλλη μια φορά, μπορείτε να το κρατάτε σφιχτά, να το ελέγχετε, ας πούμε. Μπορείτε να φέρετε το χαμένο παιδί πίσω στο Σπίτι. Δείτε αν μπορείτε να το βλέπετε μπροστά σας, δείτε αν μπορείτε να βρείτε ένα παιδί μέσα σας που έχει χαθεί και σας χρειάζεται: την καρδιά σας, την εσωτερική σας γνώση, και τις σταθερές ρίζες σας. Προσκαλέστε εκείνο το παιδί να πάρει την θέση του στην κοιλιακή σας χώρα, να βρει ανταπόκριση εκεί και να νιώσει γειωμένο. Ελάτε Σπίτι στον εαυτό σας, αγκαλιάστε τα μέρη της σκιάς σας, διότι η σκιά δεν είναι πραγματική. Είστε σε σύγχυση, έχετε αρχίσει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και για την πηγή φωτός που είστε. Αλλά τώρα είναι η ώρα να ξυπνήσετε ώστε το φως να μπορέσει να λάμψει ξανά.

KATARAKTES FOTO 1

Η ψυχή της Γης σας φωνάζει. Θέλει να δουλέψετε μαζί για να δημιουργήσετε μία καινούργια ενέργεια, ένα κύμα ανανέωσης πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη. Είστε Εργάτες Φωτός. Οι ψυχές σας άκουσαν το κάλεσμα για αλλαγή, όχι μόνο μέσα σας, αλλά και στα φυσικά βασίλεια της Γης και στην καρδιά της ίδιας της ανθρωπότητας. Υπάρχει πολύς πόνος και βάσανα στον κόσμο, και γνωρίζετε ότι μερικές φορές νιώθετε αδύναμοι ν’ αλλάξετε κάτι. Αλλά είστε ένα λαμπερό σημείο σ’ αυτόν τον κόσμο – να είστε σίγουροι γι αυτό! Απολαύστε την ανοιχτή καρδιά σας, τον ανοιχτό εαυτό σας. Νιώστε το αυτό ξανά!

Πολλοί από εσάς έχετε κάνει πολλή εσωτερική δουλειά και την έχετε κάνει για χρόνια, μερικές φορές για αιώνες. Έχετε αφιερώσει χρόνο εξετάζοντας τα σκοτεινά μέρη μέσα σας, ερευνώντας τον φόβο και τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Έχετε απελευθερώσει τον εαυτό σας από πολλά. Παρόλα αυτά, όταν κοιτάζω την ομάδα των Εργατών Φωτός που βρίσκονται εδώ στη Γη, βλέπω ότι ο μεγαλύτερος τους φόβος, ή δίλημμα, είναι να εκφραστούν σ’ αυτόν τον κόσμο. Έχετε ελευθερωθεί εσωτερικά και κάνατε τεράστια βήματα μπροστά, υπήρξατε πολύ ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αλλά όταν είναι να προβάλλετε αυτό το φως, αυτή την συνειδητότητα, στο περιβάλλον σας, τότε νιώθετε αντίσταση μέσα σας, κυρίως φόβο. Έχετε ακόμα τον φόβο της παρέκκλισης,  ότι είστε διαφορετικοί, τον φόβο να σας απορρίψουν ή να σας τιμωρήσουν γι αυτό που είστε. Εκείνοι οι φόβοι προέρχονται συχνά από αρχαίους καιρούς, ακόμα και από άλλες ζωές.

Θέλω να επισημάνω εδώ ότι τώρα υπάρχει χώρος για σας σ’ αυτόν τον κόσμο. Μπορείτε να πάτε προς τα έξω με την ψυχή σας, με το φως σας, κι αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Εσείς τώρα έχετε προοδεύσει στην εσωτερική σας ανάπτυξη σε τέτοιο βαθμό που δεν είστε πια ικανοποιημένοι μόνο με την εσωτερική ανάπτυξη και με το να γίνεστε συνειδητοί. Υπάρχει μια ώθηση παρούσα  μέσα σας για να εγκαθιδρύσετε το φως σας και να το κάνετε ορατό. Αυτό είναι επίσης το επόμενο βήμα στο μονοπάτι της συνειδητότητας σας, διότι προκαλεί φόβο μέσα σας. Απαιτεί θάρρος και τόλμη για να είσαι απόλυτα εσύ σ’ αυτόν τον κόσμο – αλλά είναι εφικτό!

Σας ζητώ τώρα να δείτε την καθημερινή σας ζωή και να νιώσετε πού εμποδίζετε την δύναμη σας και το φως σας, είτε στην δουλειά, ή σε προσωπικές σχέσεις, ή με την οικογένεια σας. Δείτε αυτό που έρχεται αυθόρμητα στο νου σας ως πτυχή της ζωής σας όπου δεν δείχνετε τον αληθινό σας εαυτό. Και μπορεί να βιώσετε ένα αίσθημα ανησυχίας ή περιορισμού όταν σκέφτεστε να το κάνετε αυτό. Αλλά μην ξεχνάτε ότι ο αληθινός σας εαυτός είναι ένας γήινος εαυτός: είναι γεμάτος ζωή, γεμάτος χαρά, είναι δημιουργικός. Νιώστε αυτόν τον αληθινό εαυτό στο σώμα σας. Πού νιώθει περιορισμένος;

Ρωτήστε τον εαυτό σας αν μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε ένα βήμα, ένα συγκεκριμένο βήμα. Και με την λέξη «συγκεκριμένο», εννοώ ένα ορατό, χειροπιαστό βήμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα άνοιγμα εδώ, έτσι ώστε να μπορείτε να επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι πιο ορατός και να εκδηλώνεται σ’ αυτόν τον κόσμο. Μπορεί να είναι ένα συναίσθημα που εκφράζετε πιο καθαρά σ’ έναν άλλον. Μπορεί να είναι κάτι που θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας επειδή του το αρνηθήκατε από λανθασμένη μετριοφροσύνη. Μπορεί να είναι ένα σχέδιο που αποθηκεύσατε για αργότερα, αλλά που δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Επιτρέψτε στον εαυτό σας αυτό το βήμα και νιώστε την χαρά να αναβλύζει στην ιδέα της ελευθερίας και της ζωής.

Αυτό είναι το επόμενο βήμα για σας: περηφάνεια στο ποιοι είστε σ’ αυτόν τον κόσμο. Να είστε ένας δάσκαλος, να είστε ένας πρωτοπόρος, μην κρύβετε πια τον εαυτό σας. Να είστε συγκρουσιακοί αν αυτό είναι απαραίτητο, αλλά νιώστε πώς το  κάνετε αυτό από αγάπη και επίγνωση. Δεν χρειάζεται να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικά κατηγορηματικοί ή φιλόδοξοι όταν βγαίνετε έξω. Πρόκειται περισσότερο για την αβίαστη ροή του εαυτού σας, όπως ένα ζώο ή ένα δέντρο που απλά είναι.

Σας χαιρετώ όλους μέσα από την καρδιά μου και σας ζητώ να νιώσετε την συνδυασμένη μας ενέργεια, την φιλία μας.

Είμαστε ίσοι, είμαστε συνδεδεμένοι.

Σας ευχαριστώ 

Ευλογία σε όλους

Ιησούς

 

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

© Pamela Kribbe

www.jeshua.net

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1