urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

140634434

Jeshua channeled by Pamela Kribbe

Μετάφραση Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι, χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας και που η ενέργεια μου αναμιγνύεται με την δική σας.

Είστε ακτινοβόλα όντα φωτός και δεν έχετε ιδέα για την δύναμη και την ομορφιά που εκδηλώνετε καθημερινά στην ζωή σας. Ακόμα κι αν η προοπτική είναι σκοτεινή μερικές φορές, και άλλες φορές νιώθετε εξαντλημένοι από την προσπάθεια να προχωρήσετε μπροστά στην ζωή σας, είστε πάντα θαρραλέοι. Πρέπει να γνωρίζετε το απίστευτο θάρρος και την δύναμη που εκδηλώνετε κάθε μέρα. Φέρνετε συνέχεια όλο και περισσότερο φως πάνω στη Γη μόνο με το να είστε εδώ. Με το να αγκυροβολείτε στο σώμα σας, σκορπίζετε το φως σας στη Γη. Εσείς είστε το ζωντανό φως πάνω στη Γη, και το σώμα σας είναι μέρος εκείνης της ενσάρκωσης.

Ενσαρκωθήκατε εδώ με έναν σκοπό και μία βαθιά πρόθεση. Είστε εδώ για τον εαυτό σας, για να ανθίσετε εσωτερικά, και για να βιώσετε βαθιά και να γνωρίσετε  κάθε μέρος του εαυτού σας. Αλλά είστε εδώ και για τη Γη, γι αυτόν τον πλανήτη, για να τον εμπνέετε και να τον θρέφετε με το αγγελικό σας φως. Το σώμα σας αποτελείται από τα ίδια στοιχεία της Γης και των βασιλείων των φυτών και των ζώων. Αυτό είναι που μοιράζεστε μαζί τους – δεν ζείτε χωριστά από την ζωή που υπάρχει γύρω σας.

Το σώμα είναι ένα θαύμα από μόνο του. Δείτε όλα εκείνα τα μικροσκοπικά κύτταρα στο σώμα σας και πώς γνωρίζουν τους ξεχωριστούς τους ρόλους, όπως επίσης και το πώς δουλεύουν μαζί σαν ένα ενοποιημένο όλον. Δίνουν έκφραση σε μία ανώτερη δύναμη, κι εκείνη η ανώτερη δύναμη είστε εσείς, η ψυχή που ζει στο σώμα σας.  Η ψυχή σας είναι ο εμπνευστής και ο δωρητής της ζωής σας. Ευχαριστίες λοιπόν στην επιλογή της ψυχής σας για το σώμα που διάλεξε να έρθει σ’ αυτή τη ζωή: αυτό το συγκεκριμένο σώμα που έχει όλα όσα σας δίνουν ευχαρίστηση, καθώς και όλα όσα είναι οδυνηρά και επαχθή.

 Θα ρίξουμε τώρα μια ματιά σ’ αυτό το σώμα και θα νιώσουμε το θαύμα του να είστε ενσαρκωμένοι, παρότι η εμπειρία αυτής της ενσάρκωσης δεν είναι πάντα εύκολη για σας. Και ένας από τους λόγους που είναι δύσκολο να βιώσετε το θαύμα και την ομορφιά του σώματος είναι ότι η κουλτούρα σας (ο πολιτισμός σας) είναι το αποτέλεσμα μιας παράδοσης που έχει αποξενωθεί από το σώμα. Δεν είναι συνηθισμένο στην κουλτούρα σας να βλέπετε το σώμα σαν μία ζωντανή ευφυΐα, σαν ένα πεδίο συνειδητότητας με το οποίο είναι στενά συνδεδεμένη η ατομική ψυχή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν σας έχουν διδάξει αυτή την όψη του σώματος, και ένας από εκείνους τους λόγους πάει πίσω στην εποχή πριν τον Χριστό.

Αυτό άρχισε  την εποχή των Ελλήνων, όταν αναδύθηκε ένας τρόπος σκέψης που τώρα θα τον ονομάζατε λογική σκέψη. Εμφανίστηκε ένας τρόπος να βλέπετε τον κόσμο με κέντρο το εγώ, το εγώ που βλέπει τον εαυτό του σαν κάτι άλλο απ’ αυτό που αντιλαμβάνεται. Η Φύση, και μαζί μ’ αυτήν το σώμα, αντικειμενοποιήθηκε μετά σιγά-σιγά και την έβλεπαν να υπάρχει  σαν κάτι  ανεξάρτητο από εσάς. Ό,τι είναι εξωτερικό σ’ εσάς θα μπορούσε να γίνει μετά  θέμα μελέτης, και αυτή είναι η αρχή της ανάπτυξης της επιστήμης.

Αργότερα, στην Δυτική παράδοση του 17ου αιώνα, έκανε την εμφάνιση της η μοντέρνα επιστήμη, και η δυαδικότητα ανάμεσα στην συνειδητότητα του εγώ και του κόσμου του σώματος και της Φύσης αυξήθηκε ακόμα περισσότερο. Εμφανίστηκε ένας δυϊσμός όπου η ύλη θεωρείτο όλο και πιο πολύ σαν κάτι άψυχο, το σώμα σαν ένα κομμάτι από πηλό, όπως και ήταν, κάτι που δεν έχει ζωντανή συνείδηση.

19788711xQNTpdIzXgGblAWsL0gEAUWseGmAcQ0S6oHWr Ngcdh fTjbZV41hWsbubKmqj92KlnytUMFuYdVnwD7 Wg

 

Η εμφάνιση της ιατρικής επιστήμης ήταν εφικτή μόνο μέσω αντικειμενικής μελέτης. Η ψυχή, ή η ατομικότητα του ατόμου, θεωρείτο άσχετη. Δεν την θεωρούσαν σημαντική, διότι το σώμα το έβλεπαν ως υλική οντότητα ίδιο σε όλους. Αυτή η αντικειμενική άποψη της ζωής δίνει την δυνατότητα να ταξινομεί τύπους ασθενειών και να επινοεί φάρμακα. Μία ολοκληρωμένη επιστήμη μπορεί να αναπτυχθεί πάνω σε μία τέτοια δυαδική όψη του κόσμου. Δεν λέω ότι αυτή η όψη είναι λάθος, απλώς έχει γίνει παράδοση στην κουλτούρα σας και υπάρχει ακόμα.

Στην σύγχρονη εποχή, μπορείτε επίσης να δείτε εκείνη την παράδοση μ’ έναν πολύ διαφορετικό τρόπο στην βιομηχανία καλλυντικών σας. Δείτε πώς βιώνεται η ομορφιά στην κουλτούρα σας – έχει γίνει κάτι αντικειμενικό. Υπάρχει μια συγκεκριμένη εικόνα ομορφιάς που μπορεί να μετρηθεί: αυτές κι εκείνες οι διαστάσεις είναι ιδανικές για ένα γυναικείο ή ένα ανδρικό σώμα. Η όψη και η υφή του δέρματος, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ακόμα κι όταν αλλάζουν με τον καιρό, υπόκεινται πάντα σε αντικειμενική αξιολόγηση, κάτι έξω από εσάς, πάνω στο οποίο θα πρέπει να βασίζεστε για κριτικές.

Η ασθένεια και η υγεία κρίνονται επίσης με τέτοιους όρους. Αν ένα σώμα είναι άρρωστο, πρέπει κάτι να μην πηγαίνει καλά μ’ αυτό και γι αυτό θα πρέπει να θεραπευτεί. Το σώμα, όπως το βλέπετε εδώ, είναι σαν νεκρός πηλός, ή ένα είδος μηχανισμού. Συνεπώς ζείτε σε μία δυαδική παράδοση, και αυτό που είναι πιο κοντά σας, σ’ αυτό που κατοικείτε μέρα-νύχτα, το σώμα σας δεν είναι πια κάτι με το οποίο συνδέεστε στενά και με φυσικό τρόπο. Έχετε αποξενωθεί απ’ αυτό.

Υπήρχαν παλαιότερες εποχές στη Γη που είχαν μία εντελώς διαφορετική άποψη. Βλέποντας με σύγχρονη ματιά, οι άνθρωποι ζούσαν τότε  σ’ ένα είδος μυθικής εποχής στην οποία πίστευαν ότι όλα ήταν συνδεδεμένα με όλα τα άλλα. Μπορούσατε να μιλάτε με τα δέντρα ή τα ζώα ή τα φυτά, και όλα εκείνα τα μη-ανθρώπινα πλάσματα μετέφεραν κάτι που είχε νόημα. Η ίδια η Φύση ήταν γεμάτη νόημα. Υπήρχε μία ροή ζωής που διαπερνούσε τα ζώα και τα δέντρα και τα φυτά και ήταν όλα αλληλένδετα.

Υπήρχαν όμως και μειονεκτήματα σ’ εκείνη την νατουραλιστική άποψη, διότι οι άνθρωποι που πίστευαν σ’ αυτήν μπορούσαν μερικές φορές να πέσουν θύματα σ’ αυτό που σήμερα ονομάζουμε δεισιδαιμονία και φόβο – τον φόβο των δυνάμεων της Φύσης και των θεών που ήταν κρυμμένοι πίσω από και μέσα στην Φύση. Ήταν μια παλιότερη παράδοση, και η επιστήμη, και ο λογικός τρόπος σκέψης που είναι το θεμέλιο των επιστημών έβαλε τέλος σ’ εκείνη την παράδοση. Δυστυχώς, η επιστημονική, αντικειμενική άποψη οδήγησε σ’ ένα πολύ αφύσικο σχιζοφρενικό διαχωρισμό στην κουλτούρα σας και στην αντίληψη του εαυτού σας.

Απλώς σκεφτείτε πόσο διαφορετική είναι η άποψη να μπορείτε να βιώνετε συνεχώς το σώμα σας από μέσα. Πώς νιώθει αυτό μέσα του; Πεινάει ή διψάει; Νιώθει καλά ή νιώθει ένταση; Νιώθει χαρά ή πόνο; Υπάρχει μία συνεχής εσωτερική αίσθηση για το τι νιώθει το σώμα. Αντίθετα, εσείς κοιτάζετε και κρίνετε το σώμα σας όσον αφορά στο τι θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με μία εικόνα του σώματος που την αντιλαμβάνεστε εξωτερικά. Τι θα μπορούσε να κάνει το σώμα; πού θα έπρεπε να βρίσκεται τώρα όσον αφορά στην ανάπτυξη του; πώς θα έπρεπε να μοιάζει; Εκπληρώνει εκείνα τα εξωτερικά  πρότυπα που σας επιβάλλονται;

Συνήθως, αν ασχολείστε με την ασθένεια και τα παράπονα, πηγαίνετε σ’ ένα γιατρό που αντιπροσωπεύει την επιστημονική, αντικειμενική παράδοση της δυαδικότητας. Ένας γιατρός που μπορεί να σας πει τι δεν πάει καλά μ’ εσάς, ποια φάρμακα είναι διαθέσιμα, και ποια είναι η πρόγνωση με βάση τα παράπονα που έχετε. Ωστόσο, όλα αυτά γίνονται χωρίς εσείς να έχετε συνδεθεί με το ενεργειακό πεδίο που είναι το σώμα σας.

Επίσης ο γιατρός δεν δίνει προσοχή σ’ εκείνο το ενεργειακό πεδίο και δεν συνδέεται μαζί του. Απλώς εξετάζει τα συμπτώματα και κάνει διάγνωση, μετά ταξινομεί και αποφασίζει πού ταιριάζουν σε μια μεγαλύτερη εικόνα που απέκτησε για να μπορέσει να προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα με βάση εκείνη τη γνώση. Συγχρόνως, το σώμα σας δίνει συνεχή σημάδια που είναι μοναδικά για σας, και που μερικές φορές δεν ταιριάζουν με τους γενικούς κανόνες και ιδέες που λαμβάνετε έξω από τον εαυτό σας, όπως από έναν γιατρό.

Είναι άκρως σημαντικό για σας να αφυπνιστείτε εσωτερικά ως προς το σώμα σας, και να επιτρέψετε στο σώμα σας να είναι το κριτήριο για τις πράξεις σας σχετικά μ’ αυτό. Αν είστε άρρωστος, ή έχετε φυσικά παράπονα, χρειάζεται να στραφείτε μέσα σας, και από εκεί να βρείτε την βάση του πώς να χειριστείτε αυτά τα παράπονα και τα συμπτώματα. Μόνο μετά θα πρέπει να κοιτάξετε στον εξωτερικό κόσμο όπου κάτι μπορεί να σας εξυπηρετήσει, ας πούμε ένας γιατρός, ή μία γνώμη, ή κάτι που διαβάσατε.

Εκείνες, ωστόσο, οι εξωτερικές πληροφορίες έρχονται δεύτερες. Αυτό που έρχεται πρώτα είναι η εσωτερική σύνδεση με το σώμα σας, και για να το κάνετε αυτό πρέπει πρώτα να πιστέψετε διαφορετικά απ’ ό,τι σας λέει  η κουλτούρα σας. Πρέπει να εγκαταλείψετε την όλη ιδέα του σώματος σαν ένα μηχανισμό, σαν ύλη χωρίς συνείδηση. Θα πρέπει πραγματικά  να πιστέψετε ότι το σώμα σας μπορεί να είναι ο οδηγός σας, ότι  μπορεί να σας δίνει απαντήσεις, ότι έχει μέσα του μία φυσική ευφυΐα και θέλει να σας υπηρετεί, ότι εμπνέεται θεϊκά.

Θέλω να σας ζητήσω, αυτή την εποχή να βρίσκετε μια στιγμή και να συνδέεστε στενά με το σώμα σας. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό δίνοντας προσοχή στην αναπνοή σας, να νιώθετε πώς ρέει μέσα στο στήθος σας και στην κοιλιά σας, και μετά να κατευθύνετε την προσοχή σας στα πόδια σας. Εστιαστείτε στις πατούσες των ποδιών σας και νιώστε με ποιον τρόπο αγγίζουν το έδαφος. Νιώστε όχι μόνο τα κόκαλα  και το δέρμα των ποδιών σας, αλλά νιώστε το ενεργειακό πεδίο μέσα και γύρω από τα πόδια σας. Αυτό το ενεργειακό πεδίο δεν είναι εύκολα αισθητό, αλλά μπορείτε να το κάνετε. Ίσως νιώσετε λίγο κάψιμο, ή ίσως κάτι άλλο, αλλά ό,τι μπορέσετε να νιώσετε θα σας βοηθήσει.

Μετά παρατηρήστε τα χέρια σας με την ίδια προσεκτική επίγνωση. Φανταστείτε τα χέρια σας να είναι γεμάτα συνείδηση, και να γίνονται αντιληπτά από την προσοχή σας. Αφήστε την επίγνωση σας να επεκταθεί στις άκρες των δακτύλων σας, και νιώστε να υπάρχει κάτι περισσότερο στα χέρια σας εκτός από την υλική τους μορφή. Νιώστε μία ζωτική ενεργειακή παρουσία μέσα και γύρω από τα χέρια σας, και μπορεί επίσης να δείτε ή να αισθανθείτε μια απαλή λάμψη.

lattice 300x240

 

Τώρα σας ζητώ να επιτρέψετε στην προσοχή και στην επίγνωση σας να επεκταθεί  μέσω όλου σας του σώματος. Αλλά μην το κάνετε αυτό βάζοντας μεγάλη προσπάθεια. Αυτή δεν είναι μία νοητική άσκηση. Είναι να φέρετε την προσοχή σας σε κάτι που είναι ήδη εκεί. Ένα ζωντανό σώμα δεν είναι κάτι που πρέπει να αποκτήσετε, και δεν είναι κάτι που πρέπει να κερδίσετε. Απλώς νιώστε, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών, το ζωντανό πεδίο που ήδη σας περιβάλλει. Προσπαθήστε να αισθανθείτε και να νιώσετε την ολότητα του ενεργειακού σας πεδίου και το σώμα σας σαν μία ζωντανή οντότητα.

Φανταστείτε ότι αυτή η σιωπηλή ροή ενέργειας, που είναι πάντα εκεί σε όλο σας το σώμα, θέλει να σας πει κάτι. Το πρώτο πράγμα που θέλει να σας πει το σώμα σας είναι ότι είναι η συνείδηση, το ζωντανό φως που  θέλει να σας υπηρετήσει. Το σώμα σας είναι εκεί για εσάς. Σας δίνει την δυνατότητα να εκφράσετε τον εαυτό σας και θα ήθελε να σας υπηρετεί. Και αν υποφέρετε από πόνο ή ασθένεια, τότε ας κοιτάξουμε πώς προέκυψε αυτό.

Το ίδιο το σώμα πάντα αγωνίζεται να ισορροπεί. Όλα τα κύτταρα στο σώμα σας προσανατολίζονται προς εκείνη την πλευρά: δουλεύουν και χτίζουν με σκοπό την ισορροπία. Ακόμα και καθώς μεγαλώνετε,  και το σώμα σας χάνει την ζωτικότητα του, όλα τα κύτταρα εστιάζονται στο να δημιουργήσουν ισορροπία. Μπορείτε να είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μ’ έναν πολύ χαριτωμένο τρόπο, χωρίς πολύ πόνο και προσπάθεια. Αυτό είναι εφικτό από το ίδιο το σώμα ακόμα κι όταν το σώμα είναι γενετικά επιβαρυμένο. Υπάρχει μία τόσο απίστευτα δυνατή, ζωτική ενέργεια παρούσα στο σώμα σας που του επιτρέπει να θεραπεύεται και να ισορροπεί από μόνο του, ακόμα κι όταν η ανισορροπία είναι ακραία.

Πιστέψτε στην ικανότητα του σώματος σας να ισορροπεί και να θεραπεύει τον εαυτό του. Οι δυνάμεις της Φύσης είναι πολύ δυνατές. Απλώς κοιτάξτε γύρω σας την θάλασσα και τον ήλιο. Μάθετε ότι το σώμα σας είναι φτιαγμένο από την ίδια ζωντανή ύλη και την ίδια συνείδηση όπως εκείνα τα φυσικά στοιχεία. Απλώς σκεφτείτε τον ωκεανό, νιώστε το αιώνιο κύλισμα των κυμάτων, και την ανεξάντλητη ανανέωση σ’ εκείνη την κίνηση: την δύναμη του αυτο-καθαρισμού. Ή μία γηραιά μεγάλη βαλανιδιά που έχει υποφέρει τα πάντα: άνεμο, βροχή, λιακάδα. Το σώμα σας είναι επίσης πολύ δυνατό, διότι είναι φτιαγμένο από τα ίδια στοιχεία.

Τώρα, είναι αλήθεια ότι ένας Άνθρωπος είναι ένα πολύ περίπλοκο ον. Εσείς, σαν ψυχή, είχατε πάρα πολλές εμπειρίες στην γήινη πραγματικότητα, μερικές εκ των οποίων κατέληγαν σε αρνητικά συναισθήματα - αισθήματα άγχους, λύπης, πόνου, θυμού, όπως τα ονομάζετε. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν το σώμα, και με τον καιρό το σώμα βγαίνει εκτός ισορροπίας. Τα συναισθήματα είναι επίσης πολύ ισχυρές δυνάμεις. Οι ενέργειες τους είναι πολύ δυνατές και μπορούν να επηρεάσουν το σώμα δημιουργώντας μπλοκαρίσματα σε ενεργειακό επίπεδο. Ωστόσο, η επίγνωση του σώματος σας που ανέφερα νωρίτερα σας εξυπηρετεί εκεί διότι η επίγνωση του σώματος βλέπει την ψυχή σαν το αφεντικό της.

Όταν η ψυχή βιώνει συνεχή θυμό, ή κάποιο καταθλιπτικό συναίσθημα, το σώμα θα το απορροφήσει τελικά στην επίγνωση του και θα δώσει διέξοδο από αυτό, όπως θα λέγαμε. Τα συναισθήματα μπορούν τότε να κάνουν κατάληψη στο σώμα και να πάρουν την μορφή παραπόνων ή ασθένειας. Το σώμα κάνει ακόμα ό,τι μπορεί για να επαναφέρει την φυσική κατάσταση της ισορροπίας, αλλά αν τα συναισθήματα κυριαρχήσουν ολοκληρωτικά και το άτομο δεν έχει την ικανότητα να νιώσει μέσα του και να μεταμορφώσει εκείνα τα συναισθήματα, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η ασθένεια.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η προέλευση μιας ασθένειας είναι σχεδόν πάντα συναισθηματική. Αυτό που δημιουργεί την μεγαλύτερη καταστροφή για το σώμα είναι τα συναισθήματα που βιώνετε στη ζωή, ο πνευματικός πόνος που συγκεντρώνετε. Και υπάρχουν λόγοι γι αυτό. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια εξωτερική κριτική για το συναίσθημα και την αντίδραση σας σ’ αυτό, αλλά μάλλον ότι είναι σημαντικό για σας να ξέρετε τα συναισθήματα σας από μέσα έτσι ώστε το σώμα να μπορεί να σας βοηθήσει να τα διαχειριστείτε. Συνδεόμενοι ξανά με την φυσική επίγνωση του σώματος σας, που αγωνίζεται για ισορροπία, μπορείτε να ανιχνεύσετε ποια συναισθήματα σας καταθλίβουν, ή σας μπλοκάρουν

Θέλω τώρα να σας ζητήσω να κάνετε μόνο αυτό. Νωρίτερα συνδεθήκαμε με το ζωντανό ενεργειακό πεδίο του ίδιου του σώματος – το υπόγειο ρεύμα που είναι πάντα εκεί – και με την φυσική ευφυΐα του σώματος. Και τώρα φανταστείτε ότι έχετε και ένα συναισθηματικό σώμα. Στην εσωτεριστική παράδοση, η συνειδητότητα σώματος ονομάζεται αιθερικό σώμα, ενώ το συναισθηματικό σώμα είναι η αύρα, ή το αστρικό σώμα, και είναι κάτι που επεκτείνεται πέρα από το φυσικό σας σώμα.

EMF Tecnique

 

Ας φανταστούμε τώρα, για μία στιγμή, ότι υπάρχει ένα ενεργειακό πεδίο γύρω σας, και αποτελείται από τις ενέργειες της αλλαγής διαθέσεων και συναισθημάτων. Φανταστείτε ότι αυτό το ενεργειακό πεδίο γύρω σας επεκτείνεται προς τα έξω γύρω στα τρία πόδια από το σώμα σας. Θα σας ρωτήσω λίγα πράγματα για εκείνο το πεδίο, γι αυτό προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην πρώτη εντύπωση που έρχεται στο νου χωρίς να την σκεφτείτε.

Βρίσκεστε στο μέσον εκείνου του ενεργειακού πεδίου. Υπάρχει γαλήνη ή υπάρχει ένταση μέσα σ’ αυτό; Και αν υπάρχει ένταση, πού νιώθετε ότι βρίσκεται εκείνη η ένταση μέσα στο ενεργειακό πεδίο; Είναι μπροστά σας ή πίσω σας; Αφήστε την προσοχή σας να πάει σ’ εκείνο το σημείο στο συναισθηματικό σας σώμα όπου νιώθετε ένταση λόγω πιέσεων από εξωτερικά γεγονότα στη ζωή σας, και απλώς αφήστε την να υπάρχει. Δεν χρειάζεται να επιχειρήσετε να το διορθώσετε αυτό, απλώς να ξέρετε πού είναι.

Μετά πηγαίνετε σ’ ένα μέρος του σώματος σας όπου είναι ήσυχα και ήρεμα. Βρείτε εκείνο το μέρος στο ενεργειακό σας πεδίο όπου είστε γαλήνιοι. Ίσως να εμφανιστούν αυθόρμητα  ευτυχισμένες αναμνήσεις από μία περίοδο που νιώθατε χαλαροί, ή από μία κατάσταση όπου νιώθατε χαρούμενοι. Νιώστεεκείνητηνενέργειαγιαμιαστιγμή.

Τελικά, φανταστείτε ότι είστε ένας υπέροχος άγγελος. Στέκεστε πίσω από τον εαυτό σας και περικλείετε, μέσα στο φως σας και τα φτερά σας, και τα δύο, και την αύρα σας και το συναισθηματικό σας σώμα, και το φυσικό σώμα και το αιθερικό πεδίο που περιέχει. Με  αγάπη και μεγάλο σεβασμό, εσείς ο άγγελος αγκαλιάζετε ολόκληρη την ύπαρξη σας. Και επειδή αυτός ο υπέροχος άγγελος, που είστε εσείς, είναι γεμάτος σοφία και ευσπλαχνία και δύναμη, νιώθει σαν συνέπεια ότι τον καταλαβαίνουν και τον αγαπούν και τον στηρίζουν.

Η ενσάρκωση της ψυχής σας – το σώμα σας – θέλει τα πράγματα να είναι καλά για σας. Αγωνίζεται για εξισορρόπηση και ισορροπία και, από μία άποψη, είναι επίσης ο οδηγός σας. Και από την άλλη πλευρά, υπάρχει εσείς - ο άγγελος που σας αγαπάει και που υπάρχει άνευ όρων εκεί για σας. Αυτό το αγγελικό ον είναι ο Ανώτερος Εαυτός σας – είναι Εσείς.

Προσπαθήστε να το δεχτείτε αυτό αυτή τη στιγμή - απλώς αφήστε το τώρα να είναι όπως είναι. Και να έχετε σεβασμό για το ποιοι είστε, διότι είστε οι γενναίοι μεταξύ των αγγέλων. Κάνετε αυτό το ταξίδι για τον εαυτό σας, αν και όχι μόνο για τον εαυτό σας. Έχετε έρθει εδώ και έχετε κατέβει στην πιο βαθιά σκοτεινιά, τόσο πεπεισμένοι είστε για το φως που φέρουν όλα στον Κόσμο – το φως που εμποτίζει τα πάντα. Το πιο μικρό κλαδί και φύλλο ενός  δέντρου, το πιο μικρό σκαθάρι και λουρίδα πρασίνου, διαποτίζονται με ζωντανό φως.

Νιώστε ότι και οι δυνάμεις της Φύσης καθώς και όλες οι πνευματικές δυνάμεις του ουρανού, είναι μαζί σας για να σας στηρίξουν σ’ αυτό το μονοπάτι: ο δρόμος που μετατρέπει βαριές συναισθηματικές διαθέσεις σε φως, σε γνώση και σε κατανόηση.

Δεν είστε μόνοι, είμαστε ακριβώς δίπλα σας. Και να θυμάστε ότι το σώμα σας είναι ο φίλος σας, ο σύμμαχος σας, και μαζί μ’ εσένα-τον Άγγελο, θέλει να σε βοηθήσει να ανθίσεις. Αποδεχτείτε την αλήθεια: ότι είστε γενναίοι, ότι είστε ώριμοι, ότι είστε μία όμορφη ύπαρξη. Πιστέψτε στον πλούτο σας και στους θησαυρούς που είναι διαθέσιμοι για σας, και θα ανακαλύψετε ότι βιώνετε πιο ελαφριά την καρδιά σας και χαλάρωση στο σώμα σας. Υπάρχει θεραπεία για σας, πιστέψτε το.

Ευλογία σε όλους

Ιησούς

PamelaKribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1