urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούσ από την ναζαρετ

a message from Jesus/Jeshua

channeled by Pamela Kribbe

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητή οικογένεια μου,

Σας αγαπώ όλους βαθιά. Είμαι εδώ από το μέρος της φιλίας. Είμαι ίσος με σας! Δεν είμαι ο κύριος που στέκομαι διαρκώς από πάνω σας. Θέλω να είμαι μαζί σας ψυχή με ψυχή, αλλά και άνθρωπος με άνθρωπο.

 Ξέρω τι είναι να είσαι άνθρωπος στη γη και να βιώνεις βαθιά συναισθήματα αμφιβολίας, φόβου και ο θυμού. Θέλω όλοι σας να έχετε συμπόνια για τον εαυτό σας και όλα τα συναισθήματα που έχετε. Αλλά, πάνω απ 'όλα, θέλω να έχετε επίγνωση του μεγαλείου σας.

Αυτές τις μέρες αυτή την εποχή, οδεύουμε προς μια νέα πραγματικότητα στη Γη. Μια νέα συνείδηση ​​γεννιέται τώρα. Είναι μια συνείδηση ​​που βασίζεται στην καρδιά με βάση την ενότητα που όλοι μοιραζόμαστε. Εσείς όλοι επιθυμείτε αυτή η συνείδηση ​​να εκδηλωθεί στη Γη, και ζείτε γι 'αυτό - αυτό είναι το υψηλότερο ιδανικό σας. Αλλά αυτό που θα ήθελα να θαυμάσετε επάνω σας είναι ότι είστε οι φορείς αυτής της συνείδησης. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει έξω από εσάς.

Δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε, και δεν χρειάζεται να στηρίζεστε σε άλλους για μηνύματα ή προβλέψεις για το μέλλον. Εσείς είστε το κέντρο αυτού του μετασχηματισμού.

Είναι εσείς που είστε το κανάλι γέννησης για την νέα αυτή ενέργεια, και σας ζητώ πραγματικά να σταθείτε και να γίνετε όλα αυτά που είστε, επειδή βλέπω πολλούς από εσάς να διστάζετε. Οι Καρδιές σας να είναι ανοικτές για να προσεγγίσουν τη νέα συνείδηση ​​που ανατέλλει. Επιθυμείτε πολύ έντονα αυτή τη δόνηση της ενότητας, αλλά  επίσης φοβάστε.

Υπάρχουν δύο ειδών δονήσεων στη Γη. Υπάρχει η παλαιά δόνηση του φόβου που σας έχει εκφοβίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε σημείο να έχει μεταφερθεί στα κύτταρα του σώματός σας. Ο άνθρωπος αντιδράει από το φόβο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό είναι που έχετε μάθει να κάνετε. Σας έχουν πει ότι για να επιβιώσετε, θα πρέπει να ενεργείτε σαν ένα μικρό πρόσωπο, όχι ένα μεγάλο. Για να είναι ένα "καλό" πρόσωπο πρέπει πάρα πολύ συχνά να ακούει τις φωνές του φόβου. Η νέα δόνηση είναι ακριβώς το αντίθετο. Νιώστε τη για τον εαυτό σας - η νέα δόνηση είναι γεμάτη από χαρά! Είναι προφανές ότι από αυτή τη δόνηση, υπάρχει αρκετή για όλους. Η νέα δόνηση σας ενθαρρύνει να είστε μεγάλοι, να μοιραστείτε τα ταλέντα σας, να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Πώς μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ των δύο δονήσεων; Μερικές φορές μπορείτε να συνδεθείτε με την υψηλότερη δόνηση της χαράς και σας κάνει να νιώθετε εκστασιασμένοι, όπως όταν είστε λίγο μεθυσμένος, γιατί σας θυμίζει την ενέργεια της Εστίας, την ενέργεια της ψυχής σας. Είστε συγκινημένοι μέχρι δακρύων και ξέρετε βαθιά μέσα σας: "Αυτό είναι που θέλω" Θέλετε αυτό στο χώρο της εργασίας σας, καθώς επίσης και στις σχέσεις σας. Θέλετε αυτόσε όλα!

Θέλω να προσφέρω μια μικρή άσκηση για εσάς. Φανταστείτε ότι η νέα δόνηση της χαράς, της ελαφρότητας και αφθονίας έρχεται σε σας τώρα. Είμαι εδώ, στέκομαι στη μέση αυτού του κύκλου, και μαζί μου είναι πολλοί οδηγοί και φίλοι, οι οποίοι σας χαμογελούν, θέλοντας να σας προσφέρουμε αυτή τη νέα δόνηση που είναι πραγματικά η δόνηση της Εστίας. Σας ζητώ να την παραλάβετε και να έχετε επίγνωση σε οτιδήποτε αντιστέκεται μέσα σας σ’ αυτή τη νέα δόνηση. Παρατηρήστε το αυτό στο σώμα σας. Μπορεί να παρατηρήσετε μια ένταση στο σώμα που προκαλείται από την αντίσταση ή φόβο. Αυτό που σας ζητώ να κάνετε είναι να προσδιορίσετε ποια μέρη σας δεν μπορούν να συγχωνευθούν με τη νέα δόνηση. Και παρακαλώ, να δώσετε στην ενέργεια της αντίστασης ή φόβου ένα πρόσωπο και αφήστε το να εμφανιστεί σε σας ως παιδί.

Μέσα σε σας, υπάρχει ένα παιδί που φοβάται να παραδοθεί σε αυτή τη νέα δόνηση. Δεν το εμπιστεύεται, γιατί αυτό το παιδί δεν έχει μάθει να εμπιστεύεται. Σας ζητώ να γνωρίσετε πολύ καλά αυτό το παιδί, γιατί αυτό είναι το κλειδί. Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει σε σας είναι ότι μπορείτε να σταθείτε σε δύο πραγματικότητες ταυτόχρονα. Μερικές φορές αισθάνεστε πολύ εμπνευσμένοι και ανεβασμένοι, και άλλες φορές πέφτετε πίσω στην παλιά δόνηση και ο φόβος σας κυριεύει. Ό, τι αισθανθήκατε πριν στην καρδιά σας, η αλήθεια σας, φαίνεται να εξαφανίζεται και βρίσκετε ο εαυτό σας στην κατάθλιψη ή  μπλοκαρισμένοι από την κίνηση προς τα εμπρός. Και κάποιοι από εσάς ακόμα πιστεύουν ότι είναι μάταιο. Αισθάνεστε ότι δεν ανήκετε στη Γη, μπορείτε ακόμη και να θέλετε να φύγετε. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να αναγνωρίσετε τι κρύβεται πίσω από αυτήν την πραγματικότητα του φόβου. Είναι ένα φοβισμένο παιδί και είστε σε θέση να το βοηθήσετε!  Αυτό είναι το αληθινό μεγαλείο σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούσ από την ναζαρετ

Το μεγαλείο σας δεν είναι τόσο πολύ ώστε να είστε σε θέση να αισθάνεστε ενότητα, αλλά είστε σε θέση να φθάσετε έξω από αυτό το μέρος της ενότητας μέχρι αυτό που είναι το σκοτάδι. Αν δεν τιμήσετε και  κατανοήσετε αυτό το φοβισμένο παιδί μέσα σας, δεν μπορείτε να εισαγάγετε πλήρως τη νέα δόνηση. Έτσι, καλούμε αυτό το παιδί σήμερα να είναι κοντά σας. Αφήστε το να εκφράσει την πόνο σας και αφήστε το να το εκφράσει ελεύθερα, να υπερβάλλει ακόμα. Ποιος είναι το βαθύτερος φόβος του; Είναι ακόμη έτοιμο να βρίσκεται εδώ στη Γη;

Όταν είστε πλήρως εξοικειωμένοι με αυτό το παιδί, αυτή την εσωτερική παρουσία, ώστε να μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας γύρω από αυτό και να το φυλάξετε από το φόβο που θα έχει εξουδετερωθεί. Ο Φόβος μπορεί να εκφραστεί με μια ποικιλία τρόπων. Μπορεί να εκφράζεται μέσα από την κατάθλιψη, καθώς επίσης και μέσω του θυμού και δεν θέλετε να είστε μέρος αυτής της πραγματικότητας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άλλους ανθρώπους, ή η επιθυμία να δραπετεύσετε, μπορεί να σας οδηγήσει σε όλα τα είδη των καταστροφικών συμπεριφορών. Αλλά αν μπορείτε να κοιτάξετε πίσω από τις καταστροφικές συμπεριφορές και δείτε το πρόσωπο του φοβισμένου παιδιού, μπορείτε να το πλησιάσετε με συμπόνια.

Σήμερα, μπορούμε να το κάνουμε αυτό μαζί. Έτσι τώρα φανταστείτε ότι έχετε το δικό σας παιδί μπροστά σας. Στρέφει με σας το πρόσωπό του προς το κέντρο του κύκλου. Πείτε στο παιδί σας ότι είναι ασφαλές. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το να βιώσει το φως μπορεί να είναι τρομακτικό για αυτό το παιδί. Σας προσκαλούμε να νιώσετε την ενέργεια που εμείς, εγώ και οι οδηγοί που είναι παρόντες εδώ, στέλνουμε σε αυτό το παιδί. Προσεγγίζουμε το παιδί σας με υπομονή και τρυφερότητα. Αγαπάμε αυτό ακριβώς για το οποίο είναι, αυτή τη στιγμή. Μπορείτε ναλάβετεαυτή την αγάπηαπό εμάς;

Πραγματικά θεραπεύοντας τον εαυτό σας σημαίνει ότι μειώνετε το σκοτάδι, και η ικανότητα να το κάνετε αυτό είναι το μεγαλείο σας. Αυτή είναι η ουσία της ενέργειας του Χριστού. Δεν διαχωρίζει, δεν αποδέχεται τη διάκριση ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, διότι γνωρίζει ότι η ενότητα είναι παντού.

Το μήνυμα μου για σας σήμερα είναι ότι είστε οι φορείς της ενέργειας του Χριστού αυτές τις μέρες αυτή την εποχή. Πρώτα απ 'όλα, να εφαρμόσετε αυτό στη δική σας ζωή. Μη φεύγετε μακριά από την πραγματικότητα, δεν μπορείτε να το βάζετε στα πόδια από το φόβο ή το σκοτάδι, όταν το βλέπετε. Αντ’ αυτού σκύβω και σας ρωτώ: "Πού είναι το παιδί μέσα; " Μην φοβάστε το σκοτάδι, γιατί ο φόβος του σκότους είναι που σας εμποδίζει από το να εισέλθετε στη νέα δόνηση.

Μεταφέρετε όλες τις μνήμες μέσα στον εαυτό σας, όχι μόνο από αυτή τη ζωή, αλλά ακόμη και πριν από αυτή. Έχετε αναμνήσεις από τις στιγμές που ο φόβος σας εξουδετέρωσε και χάσατε το δρόμο σας. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές χάνεστε σήμερα και δεν πιστεύετε στο μεγαλείο σας. Αλλά σας λέγω: αυτή είναι η στιγμή για αλλαγή, είναι τώρα.

Και ή αληθινή αποστολή σας δεν είναι μόνο να αφήσετε την παλαιά δόνηση πίσω και να αρχίσετε την νέα, αλλά να φέρετε τη νέα δόνηση της αγάπης και της χαράς στην παλιά, να θεραπεύσετε το παιδί μέσα, και να θεραπεύσετε την κοινωνία όπως είναι τώρα. Διότι τότε υπάρχει αποτέλεσμα! Αυτό είναι που συμβαίνει όταν οι άνθρωποι θεραπεύσουν τον εαυτό τους ατομικά! Αυτή η ενέργεια θα ρέει έξω στην κοινωνία. Θα αρχίσει τις θεσμικές αλλαγές στα ιδρύματα της εκπαίδευσης, ακόμη και την πολιτική, την ιατρική, και η νέα δόνηση θα εισέλθει ειρηνικά, χωρίς αγώνα.

Είστε σε θέση να το κάνετε, και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ.

Ευλογία σε όλους

a message from Jesus/Jeshua

channeled by Pamela Kribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr   

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός