urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διαμέσου  Antera στις 2 Ιανουαρίου 2017

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούσ από την ναζαρετ

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Σας χαιρετώ

Απευθύνω το λόγο σήμερα, στην απαρχή της νέας χρονιάς 2017, στις καρδιές κάθε ατόμου σ' αυτό τον πλανήτη. Επειδή κάθε άτομο είναι ευθυγραμμισμένο με τις ανώτερες ενέργειες της αγάπης και της ευσπλαχνίας, είτε το γνωρίζει, είτε όχι. Δεν υπάρχει τίποτ' άλλο αληθινό! Η αγάπη είναι η πραγματικότητα, η αγάπη είναι η αλήθεια! Και για εκείνους τους ανθρώπους που εξέφρασαν ενέργειες που δεν είναι στοργικές, γνωρίζω πως μιλούν και δρουν από πόνο, οπότε εναπόκειται σε σας τους υπόλοιπους να τους αγαπήσετε ακόμη περισσότερο.

Γνωρίζαμε πως το 2016 θα ήταν μια χρονιά πρόκλησης, δεν υπήρχε αμφιβολία. Και όντως ανταποκρίθηκε σε αυτό. Όμως, μέσα στο χάος και τα σκληρά λόγια και πράξεις στα οποία μερικοί ενεπλάκησαν, ακόμη βλέπουμε την ανάδυση της ενέργειας της καρδιάς σε όλους! Αυτή είναι η πρόκληση για τον καθένα, να παραμείνει εστιασμένος στην καρδιά και να έχει ευσπλαχνία για όλα, ακόμη και γι' αυτούς που δημιουργούν ζημιογόνες ενέργειες. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Ανεξάρτητα απ' την επιβλαβή συμπεριφορά, απ' τα σκληρά λόγια ... η αγάπη είναι η απάντηση.

Δεν τα εννοώ αυτά ως απλά λόγια. Πολλοί άνθρωποι το είπαν. Όμως, αληθινά κατανοώντας τι σημαίνει αυτό, αυτό είναι που βιώνει η ανθρωπότητα ως σύνολο. Η μετακίνηση σε μια ανώτερη συνειδητότητα είναι μια αλλαγή που απαιτεί περισσότερη αγάπη και ευσπλαχνία, είναι πολύ ξεκάθαρο. Τί σημαίνει όμως αυτό στον καθένα σας; Πώς εκδηλώνεται αυτό όταν είστε αντιμέτωποι με αρνητικές ενέργειες από άλλους, το φταίξιμο, το μίσος, τους βλαβερούς τρόπους με τους οποίους δρούσαν μερικοί άνθρωποι;

Αυτό είναι από μόνο του η μεγάλη πρόκληση για αυτή τη χρονιά, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζω πέραν πάσας αμφιβολίας, ότι κάθε ζωντανό άτομο μπορεί να συναντήσει αυτή την πρόκληση. Ως μια συνειδητότητα, η ανθρωπότητα το χρειάζεται αυτό για να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Παρόλο που ευελπιστούσαμε πως θα ήταν λιγάκι πιο εύκολο απ' ότι τελικά ήταν αυτό τον προηγούμενο χρόνο, εντούτοις εξακολουθεί να εμφανίζεται η καρδιακή ενέργεια σε μεγάλη κλίμακα τώρα.

Μερικές φορές, η ανθρωπότητα χρειάζεται να φτάσει σε κάποιο όριο,  να βουτήξει μέσα στο μίσος και την ενοχή προτού αναδυθεί με καλύτερες αξίες. Τώρα αυτή η πρόκληση είναι ενώπιον όλων. Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για το ότι συνεισφέρει στην ανθρωπότητα με σκέψεις, λέξεις και πράξεις. Σε κάθε άτομο, αυτή η πρόκληση θα εκδηλωθεί με τρόπο που θα σας ωθήσει σε ένα ανώτερο επίπεδο αγάπης και την επιλογή της αγάπης παρά το να προχωρήσετε σε άλλους τύπους ενέργειας. Ανεξάρτητα με ό,τι κάνατε στο παρελθόν, μπορείτε τώρα να αυξήσετε τις συνεισφορές σας σε ένα επίπεδο θεραπείας, αντί να καταρρεύσετε. Αυτό αποτελεί επιλογή σας ανά πάσα στιγμή, και εξακολουθώ να ελπίζω πως καθώς οι εργάτες φωτός δείχνουν το δρόμο, θα δείξουν και στους άλλους πως να το κάνουν, απλά με το παράδειγμα.

Και εξακολουθώ να ζητώ όπως όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως θρησκείας ή πίστεως να υπερβούν αυτή την πρόκληση. Αυτή η ευκαιρία ολοένα και κτιζόταν. Η ανθρωπότητα ήταν στα πρόθυρα μιας αλλαγής στη συνειδητότητα για μια δεκαετία. Τώρα που ήρθε εκείνη η ώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι οι περισσότεροι άνθρωποι να ανοίξουν την καρδιά τους, να αντισταθούν στον πειρασμό του να την κλείσουν και να δείξουν το δρόμο για τους άλλους. Αν αυτό συμβεί αυτή τη χρονιά, θα δούμε μερικές μεγάλες αλλαγές. Οι πιθανότητες είναι αυτό να πάρει περισσότερο από ένα χρόνο, όμως πιστεύουμε τόσο πολύ στην ανθρωπότητα που θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε εκείνους που θα προχωρήσουν μπροστά με τη θεραπεία και να φέρνουν ειρήνη, ευημερία και αρμονία στον πλανήτη.

Πολλοί καθώς διαβάζουν τα λόγια μου θα σκεφτούν, "Ω, ναι το 'χω ξαναδιαβάσει αυτό" ή "Ω, ναι ξέρω τι σημαίνει αυτό." Όμως δεν το εφαρμόζουν! Γι' αυτό ξαναδίνω αυτό το μήνυμα. Κάθε φορά που κάποιος ακούει ένα βαθύ μήνυμα, το πάει σε ένα λίγο πιο βαθύ επίπεδο. Αρχίζουν να το εφαρμόζουν στη ζωή τους λιγάκι περισσότερο, και σε ολοένα και περισσότερες πτυχές της ζωής τους, μέχρι που τελικά όντως καταλαβαίνουν.

Σας ευχαριστώ για τις συνειφορές σας και σας ευλογώ όλους!

Ο Διδάσκαλος της αγάπης

Διαμέσου  της Antera

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Copyright 2017 AnteraandOmaran.
Δίνεται άδεια για κοινοποίηση σε άλλους ολόκληρο με την πηγή να αναφέρεται.

 Center for Soul Evolution
in Mt Shasta, CA
A nonprofit organization.

www.soulevolution.org

Copyright©2008-2017 Marlene Swetlishoff. All rights reserved. Contact: therainbowscribe

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1