urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

nazaret ipopgr 600x454

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω

Ο άνθρωπος "δημιουργήθηκε" από φως και ενέργεια. Τέλειος σαν τον δημιουργό. Αποφάσισε κι εκείνος με την σειρά του να δημιουργήσει "συνειδήσεις" σε άλλες διαστάσέις, σε άλλα σύμπαντα, για να λάβει εμπειρίες. 
Κατέβασε ένα μέρος των ενεργειών του στην 3η διάσταση, όπου η σύσταση αυτής της ενέργειας έπρεπε να συμπυκνωθεί για να μπορέσει να γίνει βιώσιμη. Το DNA του πρώτου φυσικού ανθρώπου ήταν σε πλήρη ανάπτυξη και περιείχε τόσο συμπυκνωμένη ενέργεια (ύλη), όσο και λεπτοφυή ενέργεια (φως). 
Ηταν ένας "φωτισμένος" λοιπόν άνθρωπος, όπου η ατομική του συνείδηση, ενωμένη με την "συμπαντική" του συνείδηση του πρόσδιδε τις ιδιότητες του δημιουργού του. Το μέρος του φωτός που λειτουργούσε μέσω του φωτεινού DNA, εξέρεε από τα κύτταρα του σώματος και του έδινε το φωτεινό σώμα, με το οποίο μπορούσε να έχει πρόσβαση στις ανώτερες διαστάσεις και να επικοινωνεί με τον δημιουργό του.

Οσο ζούσε στον φυσικό κόσμο το DNA του που είχε την σύσταση του φωτός, άρχιζε σιγά-σιγά και συρρικνωνόταν και την θέση του έπαιρναν φωτεινά πεδία συναισθημάτων και σκέψεων που ένωναν τον φυσικό άνθρωπο με την αρχική του ενέργεια (ανώτερος εαυτός). Με την πάροδο των χρόνων το DNA του άρχιζε να προσαρμόζεται στην υλική ενέργεια και το υπόλοιπο μέρος του, αυτό του φωτός, λόγω των δικών του σκέψεων και μόνο, συρρικνώθηκε τόσο πολύ, ώστε δεν μπορούσε πια να ανταποκριθεί στον ρόλο του, αυτό του φωτός και έτσι ο άνθρωπος "δεσμεύθηκε" στην ύλη, στην 3η διάσταση. Τα φωτεινά πεδία, με τα οποία είχε σύνδεση με την συμπαντική του συνείδηση, άρχισαν κι αυτά με την σειρά τους να δέχονται περισσότερο υλική ενέργεια, δηλαδή πιο συμπυκνωμένη, και να τον απομακρύνουν και από τον δημιουργό και από την συμπαντική του συνείδηση. Προσαρμόστηκε τόσο τέλεια στην υλική ενέργεια, που έγινε ένα απόλυτο μέρος της και η ένωση με την δημιουργό ουσία έγινε μία ενθύμηση, τόσο μακρινή, ώστε να την περιβάλλει με μύθους και δεισιδαιμονίες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς ανάληψη


Το σχέδιο της συμπαντικής συνείδησης του ανθρώπου είναι να μπορέσει μέσα από την ατομική συνείδηση να διευρύνει το DNA του, ελκύοντας φως, ώστε να δημιουργήσει το φωτεινό του σώμα με το οποίο θα επικοινωνεί ξανά με την δημιουργό συνείδηση. Μέσα από την διεύρυνση αυτή ξεδιπλώνεται η "χριστική συνείδηση", που είναι η συνείδηση του φωτισμένου ανθρώπου, αυτού που γνωρίζει την προέλευση του και γνωρίζει και την ουσία του Πατέρα /Μητέρα Θεού που υπάρχει στο "συρρικνωμένο" μέρος του DNA των ανθρώπων. Το φωτεινό σώμα που δημιουργείται απορροφά το νοητικό και συναισθηματικό του πεδίο και ο φωτισμένος άνθρωπος ζει στην 3η διάσταση αναδεικνύοντας τις ιδιότητες του δημιουργού.
Ο κάθε άνθρωπος συνδεόμενος με την συμπαντική του συνείδηση, θα μπορέσει να ελκύσει το φως που θα διευρύνει την ατομική του συνείδηση, ώστε να ξεδιπλωθεί και το συρρικνωμένο μέρος του DNA και να δημιουργηθεί το φωτεινό του σώμα που θα του δώσει την δυνατότητα επιστροφής "στην πατρίδα" του. Αυτή η "πατρίδα" μοιάζει τώρα μακρινό όνειρο, που οι άνθρωποι λόγω της λήθης, ονομάζουν "παράδεισο".
Οι ενέργειες των διδασκάλων, των αρχαγγέλων, των αγγέλων, όλων των φωτεινών συνειδήσεων που έχουν δημιουργηθεί από τον δημιουργό, βρίσκονται πολύ κοντά στην 3η διάσταση, για να βοηθήσουν τον άνθρωπο να ελκύσει φως, ώστε να μπορέσει να "αραιώσει" την υλική συμπυκνωμένη ενέργεια με την λεπτοφυή ενέργεια του φωτός και να επιστρέψει, να ενωθεί με την συμπαντική του ενέργεια, φέροντας τον πλούτο των γνώσεων μέσα από την ευθυγράμμιση της δυαδικότητας, που βίωσε στην 3η διάσταση. Η "χριστική συνείδηση" δεν έχει να κάνει με τον διδάσκαλο Ιησού, αλλά έχει να κάνει με το δικό του φωτεινό παράδειγμα, της δημιουργίας φωτεινού σώματος του Χριστού-ανθρώπου και της ένωσής του με τον δημιουργό.

Οσο "ζούσα" κοντά στους ανθρώπους φύτεψα τον σπόρο της γνώσης στις καρδιές σας, ώστε στην σημερινή εποχή, που είναι το μεταίχμιο της "αφύπνισης", να μπορέσει ο καθένας από εσάς να δρέψει τους καρπούς αυτού του σπόρου. Τώρα, που είναι η στιγμή του θερισμού, "γεννιέμαι" ξανά μέσα στις συνειδήσεις σας και σας δίνω πίσω το φως που "χάσατε". Δεν το χάσατε, γιατί πάντα ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας, μέσα σας, ώστε να ευθυγραμμιστείτε με μένα και να κατανοήσετε ότι η "χριστική συνείδηση" είναι δικαίωμα όλων σας. Είμαι ο διδάσκαλος Ιησούς! Και ο φίλος και συνεργάτης σας, όταν καταφέρετε μέσω της έλκυσης του φωτός, να μειώσετε τα "στρώματα" ύλης που μας χωρίζουν.

Ευλογία σε όλους

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

low of life

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1