urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

LIVE KRYON CHANNELING
«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»
Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Μπαλί, Ινδονησία 
29 Μαρτίου 2015

 indians1

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Υπάρχει πάντα ένα σύστημα διαθέσιμο και στην περίπτωση της νέας αυτής ενέργειας, το σύστημα τιμά τη γηραιά ψυχή, όσο οποιοδήποτε σύστημα σήμερα.

Αγαπητοί μου, σας έχουμε πει πολλές φορές ότι όσοι κάνουν τη διαφορά στον πλανήτη, στο χρονικό αυτό σημείο, είναι εκείνοι που έχουν περισσότερη εμπειρία. Και όταν λέμε την περισσότερη εμπειρία, εννοούμε όσους έχουν ζήσει στον πλανήτη αυτό ξανά και ξανά, εντός της ενέργειας της Γης σας. Αναφερόμαστε πράγματι στη γηραιά ψυχή και αυτή είναι που έχει ζωές γεμάτες εμπειρίες.

Θα 'θελα να σας πω κάτι, εάν δεν το ξέρετε ήδη. Οι γηραιές ψυχές είναι κείνοι που αφυπνίζονται τώρα στις νέες ιδέες και αντιλήψεις. Μια γηραιά ψυχή μπορεί να είναι κάτω των 20 ετών ή άνω των 80. Δεν έχει σημασία, καθώς η χρονολογική σας ηλικία μετράει μόνο αυτή τη ζωή. Η Ακασική σας ηλικία αναφέρεται στο πόσες ζωές είχατε και πόσο σοφοί είστε σήμερα εξ αιτίας αυτού.

Ακόμη και τώρα κάποιοι θα ρωτάνε: «Είμαι γηραιά ψυχή;» Προτού απαντήσετε, θέλω να σας δώσω μερικές παραμέτρους της γηραιάς ψυχής, να τις αναλογιστείτε προς το τέλος αυτής της συνάντησης. Πρώτα όμως θέλω πάλι να πω κάτι. Βλέπω τη γλυκύτητα, την ομορφιά και το σκοπό που είστε εδώ. Έρχομαι από την άλλη πλευρά του πέπλου όπου δεν υπάρχει χρόνος και η αντίληψη της πραγματικότητας είναι πολύ διαφορετική από εδώ. Στο μέρος που είμαι, αν μπορείτε να το πείτε μέρος, υπάρχει αναγνώριση όλου αυτού που είστε. Βλέπουμε τις απογοητεύσεις της κάθε ζωής που ζείτε και συγχρόνως την ομορφιά των ζωών που έχετε ζήσει πριν. Έχουμε δει τι έχετε περάσει και για ποιο λόγο πιστεύετε ότι είστε εδώ. Τα βλέπουμε όλα αυτά συγχρόνως, σε όλο τους το μεγαλείο και σεις ακόμη αναρωτιέστε, «Είμαι γηραιά ψυχή;» Είναι εκπληκτικό για μας, όπως κάθεστε εδώ και ακούτε, ότι θα θέτατε ποτέ την ερώτηση αυτή.

Αγαπητοί μου, υπάρχει τόσο πολύ εδώ, που θέλω να νιώσετε ότι δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Θέλω το μήνυμα αυτό να ηχήσει με αλήθεια, ώστε να γνωρίσετε ποιοι είστε. Θέλω να ξεκινήσω ένα ταξίδι που βοηθά στην επικύρωση αυτού που ήδη γνωρίζετε σε κάποιο βαθμό. Είστε γηραιά ψυχή. Ας κάνω μια δήλωση. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ και όσοι ακούνε τώρα τη φωνή μου στην αίθουσα, είναι γηραιές ψυχές - όλοι σας, ο κάθε ένας.

Έχετε τεράστια ποικιλομορφία, σχετικά με τον χρόνο παραμονής καθενός σας στον πλανήτη. Σκεφτείτε τι έχετε βιώσει, τους διάφορους πολιτισμούς που έχετε περάσει, τις μάχες που έχετε δώσει και τους λόγους που έχετε έρθει. Θέλω να σας πω ότι η πείρα αυτού του γκρουπ είναι εκπληκτική και δεν είναι αυτό που νομίζετε. Σκεφτόμενοι γραμμικά νομίζετε ότι απλώς βάζετε σε σειρά έναν αριθμό ζωών σαν διαφορετικού είδους Άνθρωποι. Αντ’ αυτού, εμείς βλέπουμε τις ζωές σας σαν καταλύτες της Γης.

Ονομάζουμε μια ζωή «εμπειρία» ή «έκφραση» μιας ψυχής στη Γη. Τι νομίζετε για μια ψυχή που έρχεται για τρεις μήνες και φεύγει; Ίσως νομίζετε πως κάτι είναι λάθος, ότι πρόκειται για τραγωδία ενός χαμένου παιδιού. Όμως στην πραγματικότητα αυτό γίνεται με προ-συμφωνία των γονεϊκών ψυχών. Ούτως ώστε να δοθεί ίσως ένα μάθημα, ή μια ευκαιρία στο γονέα να γίνει πνευματικός μέσω του θρήνου. Πώς σας φαίνεται; Οπότε αντιπροσωπεύει μια βαθιά ζωή εκ των δυναμικών της, που διαρκεί μόνο τρεις μήνες! Συχνά τέτοια εμπειρία ζωής δίδεται μόνο από μια γηραιά ψυχή. Πιστεύεις ποτέ ότι μπορεί να είχες κάνει κάτι τέτοιο; Είναι τόσο βασικό, τόσο βαθυστόχαστο και βαρυσήμαντο! Ίσως μια μητέρα ν’ αφυπνίστηκε πνευματικά και ν’ αναρωτήθηκε για τη ζωή της, εξ αιτίας αυτού που έκανες και που συμφώνησες να κάνεις, οπότε έρχεσαι και φεύγεις μόλις σε τρεις μήνες.

Τι γίνεται εάν έρχεσαι στη Γη να ζήσεις μέχρι τα 19 σου και μετά να τερματίσεις στο πεδίο μάχης από ένα μαχαίρι που σε διαπερνά; θα έλεγες ίσως, «Τι καλό προσφέρει αυτό σε οποιονδήποτε; Είναι μια ζωή χαμένη!» Θα 'θελα να σου πω αγαπητέ Άνθρωπε, πώς κάθε ανάσα που παίρνεις σαν γηραιά ψυχή στον πλανήτη, μετράει, έχει νόημα, καταγράφεται και είναι υπέροχη. Κάποιοι έπρεπε να είστε στη μάχη σαν ηττημένοι και άλλοι σαν νικητές. Αυτό είναι εμπειρία και χρειάζεται από τη γηραιά ψυχή, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τι καλό προσφέρει; Ίσως να το θυμηθείς αρκετά, ώστε κάποια μέρα να έχεις το σθένος να πεις: «Δε θα υπάρξουν άλλα πεδία μαχών!»  Η σοφία σου θα συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει σημασία αν είσαι νικητής ή νικημένος, καθώς αμφότεροι αντιπροσωπεύουν ανάρμοστη χαμηλή ενέργεια για μια νέα Γη. Ο πόλεμος δεν είναι αποδεκτός! Μόνο μια γηραιά ψυχή το γνωρίζει αυτό μέσω πείρας.

Θέλω σιγά-σιγά να σας δώσω τα χαρακτηριστικά της γηραιάς ψυχής και να σας ζητήσω ενδοσκόπηση. Με άλλα λόγια, θέλω να τα αναλύσετε αυτά προσωπικά. Μη λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Μην είστε σε άρνηση. Θέλω να καθίσετε τώρα και να το ξεκαθαρίσετε οι ίδιοι. Είναι αυτά δικά σας χαρακτηριστικά;

Χαρακτηριστικό Πρώτο

Ο πρώτος λόγος να γνωρίζεις ότι είσαι μια γηραιά ψυχή, είναι διότι είσαι εδώ και ακούς αυτό! Δεν έχω μπροστά μου μια αίθουσα με Ανθρώπους που είναι απλώς περίεργοι. Στο επίπεδο μάθησης που αντιπροσωπεύεται εδώ, τέτοιου είδους ενέργεια προσελκύει μόνο γηραιές ψυχές.

Ήθελες να έρθεις; Οι περισσότεροι λένε ναι, όμως λίγους σας έσυρε κάποιος και θα ήθελα να παρατηρήσετε τι λαμβάνει χώρα. Θα σας πω ότι αυτό είναι συγχρονικότητα και όχι κάτι τυχαίο. Ακόμη και όσοι δεν επέλεξαν να είναι εδώ και ήρθαν εξ αιτίας άλλων, είναι γηραιές ψυχές. Το ίδιο ισχύει και για όσους ακούνε ίσως για πρώτη φορά. Δεν είναι  τυχαίο!

Ο πρώτος λόγος λοιπόν να ξέρεις ότι είσαι γηραιά ψυχή, είναι επειδή είσαι εδώ. Αγαπητοί μου, τι ακούτε ή σκέφτεστε όταν μιλάμε; Ακούτε τον Κρύων ή σκέφτεστε το δείπνο σας αργότερα; Να είστε ειλικρινείς. Οι γηραιές ψυχές έχουν περιέργεια! Όσον αφορά στην ενέργεια αυτή, προσελκύονται όπως η πεταλουδίτσα στη φλόγα. Γηραιά ψυχή, αναγνωρίζεις γιατί είσαι εδώ και σε κάποιο βαθμό ζητάς παραπάνω. Είσαι σαν σπόγγος για τις πληροφορίες και όχι λόγω περιέργειας, αλλά επειδή οι πληροφορίες αρχίζουν να ηχούν την αλήθεια της εποχής. Αυτό είναι το πρώτο.

Χαρακτηριστικό Δεύτερο

Ορισμένοι αρχίζετε να έχετε κάτι που θα ονομάσω, βαθιές εμπειρίες ενθύμησης. Τις αποκαλείτε dé jàvu, μια φράση που σημαίνει πως νομίζετε ότι έχετε βιώσει την ενέργεια στο παρελθόν. «Έχω την αίσθηση της ενθύμησης, αν και δεν μπορώ να θυμηθώ εάν συνέβη ή όχι». Σε κάποιους συμβαίνει όλο και περισσότερο. Συναντάς μήπως ένα άτομο και φεύγοντας από τη συνάντηση είσαι πεπεισμένος ότι το έχεις ξανασυναντήσει; Αργότερα συνειδητοποιείς ότι δεν το έχεις συναντήσει ποτέ. Ίσως πας σε μια συνάντηση και βλέπεις κάποιον που νιώθεις οικεία, σαν συγγενή, χωρίς ποτέ να τον έχεις συναντήσει. Με κάποιο τρόπο μέσα απ’ όλο αυτό συνειδητοποιείς ότι πρέπει να είναι ένας παλιός φίλος και αναθερμαίνεις μια βαθιά φιλία με την Ακασική οικογένεια. Μήπως συνάντησες μια μητέρα ή μια κόρη από προηγούμενη ζωή;  Οι άντρες θα συναντήσουν παλιούς συντρόφους, με τους οποίους αισθάνονται κάπως μια συγγένεια και θα τους αποκαλούν «κολλητούς» και «συντρόφους», ή όπως χρειάζεται για να εκφράσουν ότι θέλουν να είναι μαζί τους. Είναι πέρα και απ’ αυτό.

Κάποιοι θα βρείτε μια ομοιότητα συνείδησης με άλλους, αλλά πάει πέρα απ’ αυτό. Αρχίζετε να θυμάστε πράγματα, μια ενέργεια που θα την ονομάσω Ακασική αφύπνιση. Όλο και περισσότεροι οδηγείστε σε περιστάσεις που φαίνονται οικείες και βλέπετε πρόσωπα που νομίζετε ότι γνωρίζετε, ενώ είναι η πρώτη φορά στη ζωή αυτή! Συμβαίνει στο συνεργάτη μου όταν επισκέπτεται χώρες και κουλτούρες που δεν έχει ξαναπάει, και κει συναντά αδέλφια. Του είναι δύσκολο να φύγει. Πολλοί δε μιλούν τη γλώσσα του και συνεννοούνται μέσω διερμηνέων, όμως τους κοιτάει στα μάτια και ξέρει ότι είναι οικογένεια. Όσο εκτεταμένο κι αν φαίνεται, οι εμπειρίες του σε όλον τον πλανήτη είναι με άτομα που γνωρίζει. Συναντά την οικογένεια.

Αυτό είναι σημάδι γηραιάς ψυχής και σε μερικούς από σας έχει συμβεί ξανά και ξανά. Επιπροσθέτως, πόσοι βλέπετε συχνά στο ρολόι 11:11; Ξεφεύγει από την πιθανότητα να είναι τυχαίο. Βλέπετε το συνδυασμό αυτό πολύ συχνά για να είναι τυχαίο. Το ξέρατε ότι πρόκειται για ένα σύστημα παράδοσης σε γηραιές ψυχές, ώστε να γνωρίζουν ότι είναι γηραιές ψυχές; Περί αυτού πρόκειται. Είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και αγάπης που λέει, «Γνωρίζουμε ποιος είσαι, γηραιά ψυχή!»

Χαρακτηριστικό Τρίτο

Ίσως να είσαι μια γυναίκα που δεν έκανε ποτέ παιδιά κι όμως σε κάποιο βαθμό έχεις κάνει! Το ξέρεις και το νιώθεις. Ίσως να μην είχες ποτέ παιδιά και αποφασίζεις ότι δεν πρόκειται να έχεις! Δεν χρειάζεται, διότι νιώθεις πως είχες παιδιά ξανά και ξανά, και τώρα είναι καιρός για ξεκούραση. Όμως ξέρεις πώς είναι, έτσι δεν είναι; Πραγματικά ξέρεις γηραιά ψυχή. Ήσουν εδώ αρκετές φορές ώστε το Ακάς σου να ηχεί ότι ήσουν μια εμβριθής μητέρα. Το ίδιο είναι για τους άντρες. Ένας άντρας με ευγενική φύση, που ποτέ δε θα έβλαπτε άλλον Άνθρωπο, μπορεί διαισθητικά να γνωρίζει ότι ήταν πολεμιστής. Νιώθει ή ακόμη ίσως ονειρεύεται ότι έχει τρυπήσει με σπαθί άλλους Ανθρώπους μερικές φορές και γνωρίζει πώς είναι ν’ αφαιρείς μια ζωή. Εάν είσαι άντρας που με ακούς τώρα, σε προκαλώ να πας εκεί με το νου σου μαζί μου. Θα το νιώσεις και ξέρεις ότι έχεις λάβει μέρος σε αποτρόπαιες πράξεις. Αυτό ηχεί στο Ακάς σου και αποτελεί μέρος της κυτταρικής σου δομής. Όσο ευγενική μορφή ή σεβαστός κι αν είσαι αυτή τη φορά, γνωρίζεις ότι μέσα σου έχεις τον πολεμιστή.

Τώρα, εάν θέλεις πραγματικά να γίνεις εσωτεριστής, άκου το εξής... Γυναίκες στο ακροατήριο, ξέρετε επίσης ότι έχετε έναν πολεμιστή μέσα σας και το νιώθετε. Έχετε συμμετάσχει σε πεδία μαχών της Γης και το γνωρίζετε. Αν και ίσως δεν ανταποκρίνεστε στο να είστε άρρενες, μπορεί ν’ ανταποκρίνεστε στο να είστε στο δράμα της μάχης. Γνωρίζετε πώς είναι το να επιβιώνετε ή όχι στο πεδίο μαχών. Τόση ιστορία σχετίζεται με κερδισμένες ή χαμένες μάχες, που σημαίνει ότι όλες σας στην αίθουσα έχετε συμμετάσχει σε πολλές από αυτές. Μερικές φορές πεθάνατε για το Θεό σας και άλλες φορές πεθάνατε για το τίποτα, όμως είχατε όλες την εμπειρία του να έρχεστε και να φεύγετε γρήγορα και με τραγικό θάνατο.

Άντρες και γυναίκες, μεταφέρετε αυτή την ενέργεια του παρελθόντος και την επόμενη φορά σάς επηρεάζει και μπορείτε ν’ αποφασίσετε εάν θέλετε να το ξανακάνετε ή όχι. Σε μια παλαιότερη ενέργεια, πολλοί είχατε αποφασίσει να το κάνετε ξανά και ξανά, κι έτσι γεννήθηκαν οικογένειες στρατιωτικών, ανδρών και γυναικών. Άλλοι αφυπνίζονται σε μια αίσθηση ότι έχουν τελειώσει με όλο αυτό. Μερικοί άντρες με πολεμική κόπωση γίνονται μητέρες. [χαμόγελο του Κρύων]

Χαρακτηριστικό Τέταρτο

Υπάρχουν τόσα σημάδια του αν είσαι μια γηραιά ψυχή, που ίσως τ’ αγνοείς. Ορισμένα κρύβονται. Ορίστε ένα που θέλω να εξετάσεις με το νου σου, όσο κάθεσαι εκεί… Είσαι αφελής ή σοφός; Αναγνωρίζω βεβαίως ότι ένας αφελής δε θα πει ποτέ ότι είναι αφελής. Αναφέρομαι σε σοφία πέραν της ηλικίας σου. Έχεις σοφία πέραν της ηλικίας σου; Η απάντηση σε κάθε περίπτωση είναι ναι. Το γνωρίζεις και κάθεσαι εκεί με κάθε ειλικρίνεια με το σώμα σου, με τη συνείδησή σου και το ξέρεις. Ορισμένοι νεαροί το νιώθουν βαθιά - σοφία πέραν των ετών σας. Πώς είναι δυνατόν; Πώς μπορείς να περιγράψεις την αίσθηση; Αγαπητοί μου, σας έδωσα μόλις ένα από τα κλειδιά για να γνωρίζετε ότι είστε γηραιά ψυχή και ξέρω επίσης ότι ποτέ δεν το συζητάτε με κανέναν.

Πώς να πεις κάτι τέτοιο σε οποιονδήποτε, χωρίς εκείνος να πιστεύει ότι ο εγωισμός σου έχει χάσει τον έλεγχο; Εάν πεις: «Είμαι σοφότερος απ’ όλους γύρω μου», ο κόσμος θ’ αμφισβητήσει τα κίνητρά σου και ίσως δε θα θέλει να είναι στη παρέα σου. Όμως ειλικρινά, μεταξύ μας τώρα, δεν έχει αυτή την αίσθηση; Αγαπητέ μου, ορίστε ένα μυστικό που όλοι φέρετε και είναι κοινό σε όλο το γκρουπ. Έρχεσαι μαζί τους και συνειδητοποιείς ότι έχεις βρει μια σοφή οικογένεια. Η σοφία σας προέρχεται από τις εμπειρίες. Τις έχετε πληρώσει αγαπητοί μου. Έτσι γνωρίζετε ότι είστε μια γηραιά ψυχή.

Χαρακτηριστικό Πέμπτο

Το επόμενο είναι δύσκολο να το χειριστούμε κι έχουμε μιλήσει γι αυτό σε αρκετά από τα πρόσφατα channelings. Υπάρχει ένα πράγμα που το Ακάς δημιουργεί στην προσωπικότητα σας. Το να ζείτε ξανά και ξανά ζωές σε μια παλιά ενέργεια, δημιουργεί θέματα αυτοεκτίμησης. Επί αιώνες σπρώχνατε ενάντια σε μια παλιά ενέργεια και τα καταφέρατε καλά. Η παλιά ενέργεια είχε πάντα τον έλεγχο και ή έπρεπε να κρύβεστε από αυτή, ή να την πολεμάτε. Πολλοί πεθάνατε εξ αιτίας αυτού. Ποτέ στην ιστορία δε βελτιώθηκε. Ζωή μετά από ζωή περάσατε με τέτοιες συνθήκες, πάντα εξαντλημένοι, έως τώρα.

Τώρα αφυπνίζεστε σε εποχή του πλανήτη που είχε προφητευθεί από τους Αρχαίους. Είναι βαθιά εδραιωμένη με ενδεχόμενη αλλαγή και οι προφητείες έχουν εκπληρωθεί. Η ενέργεια είναι τελικά στο πλευρό σας και σε αυτό αναφερόμασταν τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εξ αιτίας της μάχης με την παλιά ενέργεια, ποια είναι η συμπεριφορά σας; Είναι απόλυτη έλλειψη αυτοεκτίμησης. Δε θα ζητήσω να σηκώσετε το χέρι για να το επιβεβαιώσετε, καθότι οι περισσότεροι το νιώθετε. Ψάξτε στην ψυχή σας αυτή τη στιγμή και θα ξέρετε ότι έχω δίκιο. Μπορεί να είστε θετικοί εξωτερικά, να φαίνεστε δυνατοί στους άλλους, όταν όμως μένετε μόνοι, αναρωτιέστε ποιοι είστε. Αναρωτιέστε εάν θα τα καταφέρετε· αναρωτιέστε εάν είστε σωστοί. Αυτή είναι η γηραιά ψυχή.

Οι εμπειρίες σας διαμέσου της ιστορίας σάς έκανε να ψάξετε στο νου σας, να δείτε εάν αξίζετε να βρίσκεστε εδώ τώρα, στη νέα ενέργεια. Η λογική σας τα ζυγίζει όλα και συχνά βγάζει το συμπέρασμα: «Ίσως να μην είμαι άξιος να βρίσκομαι εδώ», ή «Θα συμβεί ξανά;» ή, «Μ’ έχει κουράσει πολύ αυτό!» Τέτοια σκέφτεστε, έτσι δεν είναι; Η έλλειψη αυτοεκτίμησης είναι χαρακτηριστικό της γηραιάς ψυχής. Είναι πλήρως κατανοητή. Πόσες φορές θα χάσεις στον ίδιο διαγωνισμό, προτού πάψεις να θέλεις να συμμετέχεις; Όμως ο διαγωνισμός έχει αλλάξει.

Η ενέργεια του πλανήτη αρχίζει να γυρίζει και η φωτεινή με τη σκοτεινή ισορροπία της συνείδησης, μεταβάλλεται σημαντικά. Καθώς μαθαίνεις ποιος είσαι, γιατί είσαι εδώ και γιατί νιώθεις όπως νιώθεις, θα αρχίσει να βγάζει νόημα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το ν’ ανακαλύπτεις την αλήθεια, καθώς αυτό επιλύει το παρελθόν. Η ανακάλυψη της αλήθειας του παρελθόντος, βάζει επίσης το μέλλον σε προοπτική και αρχίζεις να έχεις την αυτοεκτίμηση που αξίζεις.

Οι μάχες του σκότους και η παλιά ενέργεια βρίσκονται παντού γύρω σου και παρακολουθείς την κοινωνία να τις πολεμά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχει μια γενική αίσθηση πως οι Άνθρωποι συλλογικά επιθυμούν την ισότητα, άνετες ζωές, δικαιοσύνη, καλή ποιότητα ζωής και ακεραιότητα της κυβερνητικής ηγεσίας, παντού. Αυτός είναι ο βασικός πόλεμος σήμερα - αλλαγή φρουράς, μετακίνηση απ’ το να κάνετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, σε κάτι που η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναδεί.

Χαρακτηριστικό Έκτο

Ανακαλύπτοντας τον σκοπό. Η γηραιά ψυχή έχει τόση εμπειρία του παρελθόντος και υπάρχει τόση ιστορία, που πολλοί κοιτάνε γύρω και λένε: «Ποιος είναι ο σκοπός να βρίσκομαι εδώ;» Συχνά αναζητούν άλλους που θα τους πουν ποιος είναι ο σκοπός. Μπορεί να πηγαίνουν σε συναντήσεις όπου είναι αρκετά σίγουροι ότι τον γνωρίζουν, αλλά κατά βάθος δεν έχουν ιδέα. Ρωτάνε: «Ποιος είναι ο σκοπός μου; Τι κάνω εδώ;» Ρωτάνε επειδή η ενέργεια είναι διαφορετική.

Σαν γηραιά ψυχή θέτετε ερωτήματα εσωτερισμού διότι ορισμένοι, εάν όχι όλοι, νιώθετε σε κάποιο βαθμό ανεκπλήρωτοι απ’ όσα κάνετε. Νομίζετε ότι δεν είναι αρκετά, ή ότι έχουν πάρει άλλη κατεύθυνση από κείνη που νομίζατε αρχικά. Γηραιά ψυχή, οι ερωτήσεις σου δείχνουν πραγματικά ότι είσαι μια γηραιά ψυχή! Σε μια νέα ενέργεια, το να ξαναμαθαίνεις τον δρόμο σου είναι συγκεχυμένο και αποθαρρυντικό! Καθώς όσες φορές και να έχεις ξαναζήσει, ποτέ δεν έχεις ζήσει σετέτοια ενέργεια.

Αυτή είναι μια πρωτογενής ενέργεια για σένα, οπότε νιώθεις λίγο χαμένος, ή ίσως ο σκοπός της ζωής σου δεν είναι ξεκάθαρος, διότι η νέα αυτή ενέργεια δε σου δίνει την ανάδραση που σου έδινε η παλιά. Δεν μπορεί να πεις επειδή δεν εμπιστεύεσαι ό,τι νιώθεις. Οπότε αναρωτιέσαι: «Το κάνω σωστά; Υπάρχει κάτι που θα 'πρεπε να κάνω καλύτερα ή πιο συχνά;»

Θα το επαναλάβω… Γηραιά ψυχή, αρχίζοντας ν’ αλλάζεις τον εαυτό σου από τους παλιούς τρόπους, η δύναμή σου εμφανίζεται. Αρχίζεις να συνειδητοποιείς όχι μόνο ποιος είσαι, αλλά ότι αξίζεις να βρίσκεσαι εδώ. Έχεις έρθει με τόσες εμπειρίες, τις οποίες αρχίζεις ν’ αντλείς με Ακασικό τρόπο. Ίσως να μη συνειδητοποιείς καν ότι το κάνεις, αλλά όντως συμβαίνει. Η διαίσθηση αυξάνει και αρχίζεις να παίρνεις συμβουλές για την ίδια σου τη ζωή. Λαμβάνεις συγχρονικότητα για το πού να πηγαίνεις και τι να κάνεις, όλα βασισμένα στο ότι είσαι γηραιά ψυχή σήμερα.

Εκείνοι που μόλις έρχονται στον πλανήτη αγαπητοί μου, κοιτάνε μόνο γύρω και μαθαίνουν πώς δουλεύουν τα πράγματα. Απλώς επιβιώνουν. Δεν έχουν ακόμα τα εργαλεία της πείρας που εσείς έχετε. Θα τα έχουν, αλλά τώρα απλώς τα διαλευκάνουν. Ωστόσο, εσείς γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται και έχετε τη σοφία της ενθύμησης. Αρχίζετε να λύνετε τα προβλήματα της ανθρωπότητας και πριν λίγο καιρό σας είπαμε ποιος ήταν ο σκοπός της ζωής σας. Σας είπαμε να χαλαρώσετε και απλώς «να είστε εδώ». Είπαμε πως δεν έχει σημασία τι κάνετε και ότι τα έργα σας είναι εξίσου σημαντικά με την παρουσία σας. Αυτή είναι μια αντίληψη που δε συμφωνεί με όσα σας είπαν οι γονείς σας.

Ακούστε… Δεν έχει σημασία τι κάνετε! Το φως σας βοηθά τον πλανήτη, όχι τα έργα σας. Η αναζήτηση του ποιοι είστε βοηθά τον πλανήτη. Το να κάθεστε απλώς εδώ στην καρέκλα σήμερα, βοηθά τον πλανήτη! Το Κρυστάλλινο Πλέγμα θυμάται τι κάνετε και η ενέργεια που δημιουργείται από τη συνειδητή σας αναζήτηση, θα διαρκέσει για γενεές. Όντας εδώ σαν πεπειραμένη ψυχή, τοποθετείτε την πείρα της σοφίας σας στα πλέγματα του πλανήτη, την ενέργεια της ωριμότητας των ζωών σας. Αυτό ακριβώς κάνετε τώρα.

Η ιδιαίτερη νέα ενέργεια στον πλανήτη τώρα, είναι σαν σπόγγος που απορροφά την πείρα και την Ακασική σας δύναμη, ώστε οι επόμενες γενεές να λάβουν όσα έχετε μάθει σαν γηραιές ψυχές. Υπάρχει εδώ ένα σύστημα, πολύ πέρα απ’ ότι νομίζετε. Κυριολεκτικά, ενώ κάθεστε απελπισμένοι και διερωτάστε εάν αξίζετε να βρίσκεστε εδώ και ποιος ο σκοπός σας, ο πλανήτης αφομοιώνει όλα όσα έχετε κάνει και ωριμάζει εξ αιτίας αυτού. Αυτό είναι το σύστημα που χρειάζεται να γνωρίζει η γηραιά ψυχή.

Χαλαρώστε και απλώς να είστε. Να ξέρετε πως είστε εδώ σκόπιμα. Χαλαρώστε και επιτρέψτε στη συγχρονικότητα να σας ωθήσει στην επόμενη περιοχή, που θα είναι καλοσυνάτη και όμορφη για σας, εάν το επιτρέψετε. Έχετε περάσει τόσες ζωές όπου υποφέρατε, οπότε είναι εύκολο να νομίζετε ότι είστε εδώ για να υποφέρετε ξανά. Όχι, δεν είστε γι αυτό! Γονείς, θα φέρνατε τα παιδιά σας στον κόσμο με σκοπό να υποφέρουν μαζί σας; Δεν έχει νόημα. Δεν έχει πνευματική κοινή λογική! Πρέπει ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την ευφυία του Πνεύματος, που θα ρωτούσε: «Τι θα έκανα εάν ήμουν ένας στοργικός αγαθοεργός Θεός;» Τότε, σε κάποιο βαθμό, μια φωνή μέσα σου θα λέει: « Είσαι! Είσαι ένα κομμάτι της όλης δημιουργίας». Μπορείς ν’ απαντήσεις τις δικές σου λογικές ερωτήσεις εάν θέλεις, καθότι η σοφία σου σού δίνει μια κοινής λογικής αναλαμπή του νου του δημιουργού.

Χαρακτηριστικό Έβδομο

Εντέλει το έβδομο που ίσως ποτέ δεν το έχετε σκεφτεί. Αγαπητοί μου, έχετε κάτι που νιώθετε βαθιά και είναι φανερό. Ωστόσο, νομίζετε ότι όλοι το έχουν. Δεν το έχουν. Η γηραιά ψυχή στην ενέργεια αυτή έχει την ικανότητα να νιώθει βαθιά ότι αγαπιέται από το Θεό, ενώ άλλοι δεν την έχουν. Απαιτεί μια ωριμότητα! Απαιτεί ζωές εμπειριών για να κατανοήσετε την αγαθοεργία του δημιουργού και τι αίσθηση δίνει αυτή και τι σημαίνει εσωτερικά.

Γι αυτό είναι τόσο δύσκολο να πάρεις μια νεαρή ψυχή απ’ το να είναι θύμα, στο να νιώθει ότι αγαπιέται από το Θεό. Δεν έχει ιδέα τι αίσθηση δίνει! Εσύ έχεις! Να κάτι που δεν έχω πει ποτέ για το συνεργάτη μου και το αποκαλύπτω εδώ για πρώτη φορά. Σας είπε την ιστορία Κρύων πολλές φορές στα χρόνια που πέρασαν, όπως και τι του συνέβη την πρώτη φορά που κάθισε στην καρέκλα και με κάλεσε. Ένιωσε συγκίνηση! Αυτό ήταν ο καταλύτης που του επέτρεψε να καθίσει στην καρέκλα ξανά και ξανά. Όχι μόνο την ένιωσε, αλλά του άρεσε. Σε κάποιο βαθμό ο μηχανικός την αναγνώρισε και ήξερε τι ήταν. Ήταν μια γηραιά ψυχή! Είναι γηραιά ψυχή και ήταν έτοιμος να νιώσει την αγάπη του Θεού. Αναγνώρισε την οικογένεια και αγαπητοί μου, στις νεαρές ψυχές δε συμβαίνει. Δεν καταλαβαίνουν την αίσθηση που έχετε, η οποία είναι ωριμότητα απ’ την αγάπη του Θεού. Θα την καταλάβουν, αλλά χρειάζεται εμπειρία.

Εάν είσαι γηραιά ψυχή, μπορείς να το νιώσεις. Εάν μπορείς να το νιώσεις, είσαι γηραιά ψυχή. Συγχαρητήρια σε όλους που είστε αυτοί που είστε. Είστε αυτοί που θ’ αλλάξετε τον πλανήτη. Στην αίθουσα αυτή έχετε έρθει από τόσες χώρες και τόσες γλώσσες, και αυτή την στιγμή έχετε όλοι ένα κοινό: Είστε μαζί και μπορείτε να νιώθετε την αγάπη του Θεού.

Θα αλλάξεις τον πλανήτη και μόνο με την παρουσία σου εδώ, Εργάτη Φωτός. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα απορροφά το φως που φέρεις, που το έχεις κερδίσει και το έφερες σε όλους μας. Είναι ένα βαθύ σύστημα και η νέα ενέργεια του πλανήτη χρειάζεται την πείρα και τη σοφία των γηραιών ψυχών, ώστε να επενεργήσει σε όσους γεννηθούν στο μέλλον. Το σύστημα είναι απόκρυφο, δύσκολο να περιγραφεί και βαθυστόχαστο. Σκεφτείτε το. Ζώντας εδώ σήμερα, εμποτίζετε στα πλέγματα την γνώση και τη σοφία για τις μελλοντικές γενεές.

Πώς νομίζετε ότι θα ωριμάσει ποτέ και θα εξελιχθεί πνευματικά η ανθρωπότητα, χωρίς την γνώση αυτή; Η απάντηση είναι ότι δεν μπορεί να το κάνει χωρίς μια αλλαγή και ο καταλύτης της αλλαγής αυτής είναι η Ακασική πείρα της γηραιάς σας ψυχής. Εσείς την τοποθετείτε στα πλέγματα του πλανήτη, απλώς όντας εδώ και κατανοώντας το. Αυτό και οι χρονοκάψουλες που ανοίγουν, σιγά-σιγά θα δημιουργήσουν έναν πλανήτη σε ανάληψη. Φυτεύετε τους σπόρους του μέλλοντος, απλώς ευρισκόμενοι στην αίθουσα και επιτρέποντάς μας να σας μιλάμε.

Ολοκληρώνω… Τι θα κάνετε με τις πληροφορίες αυτές; Θέλω να τα σκεφτείτε αυτά εάν μπορείτε, εάν θέλετε. Θέλω να τα αναλογιστείτε όλα και να θέσετε την ερώτηση; «Είναι πιθανόν να είμαι περισσότερο απ’ ό,τι νομίζω; Είναι πιθανόν ο Θεός να με γνωρίζει καθώς κάθομαι εδώ, με όλα τα γήινα προβλήματα και τις απογοητεύσεις; Νοιάζεται αλήθεια ο Θεός για όλα τα θελήματα που πρέπει να κάνω, ή για τα παιδιά που πρέπει να μεγαλώσω; Νοιάζεται ο Θεός για τους συγγενείς μου που πρέπει να ευχαριστήσω, ή τα αφεντικά στη δουλειά μου; Είναι πιθανόν ο Θεός να με αγαπά μέσα απ’ όλα αυτά;»

Η απάντηση είναι ναι, ναι, ναι και ναι!

Τόσο σημαντικός είσαι γηραιά ψυχή! Συγχαρητήρια. Αυτός είναι ο σκοπός που βρίσκεσαι εδώ - απλώς να ζεις και να γνωρίζεις ότι αγαπιέσαι.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1