urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Είναι η ενέργεια της Αγάπης, είναι η ενέργεια του Πνεύματος, είναι η ενέργεια του Σύμπαντος. Το συμπαντικό δικτύωμα είναι ο κοινός παρανομαστής της ενοποιημένης ενεργειακής πηγής του σύμπαντος. Ο κοινός παρανομαστής εννοώντας όλα τα πράγματα που εκπορεύονται από το συμπαντικό δικτύωμα. Το Σ.Δ είναι παντού. Βρίσκεται σε όλο το Σύμπαν. Όλα αυτά που μπορείτε να δείτε και όλα αυτά που δεν μπορείτε να δείτε περιέχουν το συμπαντικό δικτύωμα. Από τα μικρότερα στοιχεία στη φυσική σας, πέρα και από το «νέφος των ηλεκτρονίων» το Σ.Δ είναι παρόν.

 Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το μέγεθός του. Είναι η μεγαλύτερη ενέργεια που έχετε αντιληφθεί ποτέ. Εμπεριέχει ολόκληρο το Σύμπαν και πιο πολλά. Είναι παρόν. Δεν υπάρχει μέρος που να μπορείτε να αντιληφθείτε - άσχετα από τη διάσταση – που να υπάρχει χωρίς το δικτύωμα. Είναι ίσως αυτό που μπορείτε να ορίσετε ως συνειδητότητα του Θεού και είναι ενέργεια και περιέχει συνειδητή αγάπη.

Άρα αυτό που σας λέμε είναι ότι είναι διάχυτο παντού και εμπεριέχει ολόκληρο το Σύμπαν. Συμπεριλαμβανομένων όλων των διαστάσεων και έχει μια και μοναδική συνειδητότητα συγχρόνως – πάντα στον ίδιο χρόνο. Η απόσταση δεν είναι τίποτα για το δικτύωμα. Το Σ.Δ. δεν έχει χρόνο. Επίσης δεν έχει ορατό φως. Η ενέργεια του δικτυώματος είναι σε μια μηδενική ισορροπία. Η ενέργεια είναι σε μια ισορροπημένη κατάσταση που λέγετε «Μηδενική ισορροπία»,   όπου η πολικότητα των πιο δυναμικών χαρακτηριστικών είναι ισορροπημένη στο μηδέν.

Η μηδενική ενέργεια  έχει φανταστική δύναμη, αλλά στη κοινή της κατάσταση φαίνεται να είναι κενή λόγω της ισορροπίας στο μηδέν. Βλέπετε, η δύναμη απελευθερώνεται όταν διαταράζετε την ισορροπία της πολικότητας. Η ενέργεια του Σ.Δ υπάρχει παντού και σε μηδενική μορφή θα φαινόταν σε σας να βρίσκεται σε μία μηδενική μέτρηση. Παρ’ όλα αυτά το Σ.Δ είναι ισχυρό σε όλα τα σημεία και σε όλες τις περιοχές.

 Από το μεγαλύτερο στο μικρότερο, αυτή η πηγή ενέργειας είναι πελώρια και είναι ήσυχη. Παρέχει δύναμη μόνο όταν επικαλείται και διαταράσσεται η ισορροπία της με σχεδιασμένους τρόπους. Το πλαίσιο του χρόνου στο οποίο βρισκόσαστε, επί του παρόντος, θα αλλάξει τελικά, αλλά σχετίζεται με το συμπαντικό δικτύωμα. Ο χρόνος επίσης αλλάζει για σας και αυτό σημαίνει ότι το Σ.Δ. ανταποκρίνεται στην ανθρώπινη συνειδητότητα.

Όλα τα πράγματα είναι πιθανά με την πρόθεση των ανθρώπων στον πλανήτη τώρα, καθώς εσείς έχετε τον έλεγχο του δικτυώματος τώρα το οποίο είναι Συμπαντικό.

Και πάλι θα σας πούμε ότι το δικτύωμα, που είναι στην άλλη πλευρά του Σύμπαντος ,   «γνωρίζει το όνομά σας». Σας έχουν πει ότι η δική σας συνειδητότητα έχει ανυψώσει αυτόν τον πλανήτη σε μια δόνηση που είναι καινούργια. Αυτή η συνειδητότητα έχει κυριολεκτικά «επηρεάσει» το δικτύωμα, ώστε η Γη να ξεκινήσει μια μεταβολή του χρόνου - αφού θα σχετίζεται με σας, αλλά προφανώς όχι με τους άλλους (εκτός πλανήτη). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μη δείτε τίποτα το ασυνήθιστο, αλλά τελικά θα δείτε μερικά χαρακτηριστικά του Σύμπαντος να φαίνονται να επιβραδύνονται. Αυτό θα σας υποδείξει ότι κινείστε (η δονείστε) σε ένα διαφορετικό πλαίσιο χρόνου. Άρα η συνειδητότητά σας έχει αλλάξει τη φυσική της δικής σας πραγματικότητας.

 Εάν μπορούσαμε να πάρουμε έναν άνθρωπο τώρα και να τον μεταφέρουμε μαγικά στην άλλη πλευρά του γνωστού Σύμπαντος – απίστευτα μακριά το δικτύωμα θα επέτρεπε μια κοινή επικοινωνία που είναι αυτόματη σε αυτόν – άσχετα από την απόσταση! Ο κοινός παρανομαστής αυτής της ενέργειας του δικτυώματος είναι χωρίς φως, μόνο και μόνο επειδή είναι σε κενή ενέργεια και κενό χρόνο. Ο χρόνος του τώρα είναι ένα πολύ διαστασιακό σημείο όπου βρίσκεται το Πνεύμα και όπου όλα τα πράγματα στο παρελθόν, καθώς και οι δυνατότητες του μέλλοντος, βρίσκονται σε ένα μέρος – αυτό είναι στο χρόνο του Τώρα.

Το Σ.Δ. δεν είναι στο χρόνο του τώρα, είναι στο χρόνο του κενού. Κενός χρόνος, είναι ο χρόνος που ισούται με το μηδέν, αντίθετα από τον χρόνο του τώρα που έχει κίνηση κυκλική. Το Σ.Δ. είναι μονίμως σε μια ισορροπημένη κατάσταση και σε αυτή την ισορροπημένη ενέργεια, είναι δυναμικά έτοιμο να λάβει εισερχόμενο μήνυμα για την απελευθέρωση της ενέργειας.

Και αυτό το εισερχόμενο μήνυμα υπάρχει στην ανθρώπινη συνειδητότητα.

Βλέπει όλο τον χρόνο ως μηδέν – σαν να μη κινείται ποτέ – παρ’ όλο που πολλά χρονικά πλαίσια εμπεριέχονται στην ενέργειά του. Αυτός είναι ο λόγος που άσχετα από το σε πιο πλαίσιο χρόνου είναι η δική σας πραγματικότητα, η επικοινωνία είναι αυτόματη σε όλες τις οντότητες που γνωρίζουν για το δικτύωμα. Το συμπαντικό δικτύωμα είναι αυτό που επιτρέπει τους μηχανισμούς για τη συν-δημιουργία, για τη συγχρονικότητα, γι αυτό που έχουμε ονομάσει Αγάπη. Το Σ.Δ. περιέχει του μηχανισμούς που επιτρέπουν τα θαύματα στον πλανήτη. Ανταποκρίνεται στην φυσική και στη συνειδητότητα.

 Το συμπαντικό δικτύωμα δεν είναι Θεός. Ο Θεός (Πνεύμα) χρησιμοποιεί τα φαινόμενα που είναι σύμφωνα με τη φύση για τους μηχανισμούς των θαυμάτων. Μην κάνετε την επιστήμη Θεό. Ο Θεός χρησιμοποιεί απόλυτα τις κοινές φυσικές ιδιότητες της ενέργειας γύρω από το Σύμπαν για δύναμη όπως προσκαλείστε και σεις να κάνετε. Κατανοώντας τη φυσική του Πνεύματος, δεν ακυρώνετε την Αγάπη. Αντί για αυτό δίνετε μια όμορφη συμμετρία και λογική σε όλα τα πράγματα. Καθώς προχωράτε σε υψηλότερη δόνηση μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την ενέργεια του δικτυώματος. Άρα το δικτύωμα δεν είναι Θεός.

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία του Πνεύματος που υπάρχουν σήμερα. Σας σοκάρει ότι το Πνεύμα χρησιμοποιεί την ίδια φυσική την οποία δημιούργησε προκειμένου να καταστήσει δυνατό τον τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων. Γιατί να δημιουργήσει εργαλεία και μετά να τα αγνοήσει;  Όχι. Αυτή είναι μια αποκάλυψη σε σας για το πώς λειτουργεί το Πνεύμα στο Σύμπαν.

Καθώς το Σ.Δ. τώρα ανταποκρίνεται σε μας, στον πλανήτη μας δημιουργείται ενέργεια και ο χρόνος μεταβάλλεται – όλα μέσα από την ανθρώπινη πρόθεση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στο Σύμπαν από την ανθρώπινη πρόθεση και αγάπη! Καταλαβαίνετε τώρα πως όταν εκδηλώνετε πρόθεση δεν είναι κάποια μυστηριώδης ενέργεια που φαίνεται να πετά στους αιθέρες και με κάποιον τρόπο να κάνετε πραγματικότητα κάτι που θέλετε.

Μέρος Δεύτερο

Σας είπαμε ότι το δικτύωμα είναι μια ενέργεια που διαπερνά το Σύμπαν και ότι είναι σταθερή. Σας είπαμε ότι διαπερνά όλη την ύλη και ότι είναι διαθέσιμη πάντα. Σας είπαμε ότι είναι μια βάση της φυσικής για το πώς λειτουργούν τα πράγματα σε όλο το Σύμπαν που είναι ορατό. Σας είπαμε ότι το φως κινείτε αργά, συγκριτικά με την επικοινωνία του δικτυώματος, η οποία μέσα σε αυτό είναι σχεδόν στιγμιαία. Η ταχύτητα της ενέργειας από τη μία άκρη του Σύμπαντος στην άλλη είναι σχεδόν αυτόματη. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν άκρες. Το Σ.Δ. δεν είναι πλέγμα. Δεν είναι πράγμα. Δεν είναι μιας διάστασης. Βρίσκεται παντού. Το Δ.Σ. είναι κλειστά « ενεργειακά κύτταρα », έχουν ένα κυψελοειδές σχήμα με 12 πλευρές.

   α) Η ταχύτητα της ενέργειας που κινείται μέσα στο δικτύωμα είναι πάντα η ίδια.

    β) Πάντα χρειάζεται ο ίδιος χρόνος στην ενέργεια προκειμένου να διασχίσει

       την εσωτερική απόσταση ενός κυττάρου του Σ.Δ.

    γ) Τα κύτταρα έχουν διαφορετικά μεγέθη

 Βασική Φυσική του Δικτυώματος

Η κενή ενέργεια του δικτυώματος είναι ισορροπημένη στο μηδέν. Κάθε κύτταρο έχει τρομαχτική δύναμη, αλλά αυτή ισορροπείται από μια άλλη δύναμη που υπάρχει δίπλα της, η οποία έχει αντίθετη πολικότητα. Αυτό « ακυρώνει » την προφανή δυναμική έτσι ώστε να φαίνονται όλα αόρατα σε σας. Η ενέργεια άρα, φαίνεται να είναι μηδενική. Όταν το δικτύωμα επίτηδες διαταράσσεται, τότε και μόνο τότε βλέπετε πραγματικά τη δύναμη. Εάν μπορούσατε μόνο να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το κενό ώστε να το ανισορροπήσετε ελάχιστα, το αποτέλεσμα θα ήταν απίστευτη δωρεάν ενέργεια. Τα χαρακτηριστικά των αντίθετων ενεργειών που δημιουργούν το κενό είναι πολωμένες ενέργειες. Είναι σχεδόν είδωλο η μία της άλλης που δημιουργούν μαζί ένα ήσυχο, μηδενικό κενό. Αυτό είναι μέρος της ισορροπίας του Σύμπαντος και βρίσκεται παντού. Υπάρχουν αγωγοί που διατηρούν την ισορροπία.

Το Σ.Δ. και η Ανθρώπινη Σύνδεση

Το συμπαντικό δικτύωμα επικοινωνεί με την ανθρώπινη βιολογία μέσα από μια σειρά αρμονικών μαγνητικών συχνοτήτων, που προσγειώνονται επάνω σε μια κρυστάλλινη δομή με δώδεκα μέρη. Η κρυστάλλινη δομή βρίσκεται γύρω από την κωδικοποιημένη δομή που εσείς καλείτε DNA. Να θυμάστε ότι ο Πνευματικός κόσμος ορίζει το DNA

διαφορετικά από μας. Η δική μας λέξη DNA πήρε το όνομά της κυριολεκτικά από τους δύο κλώνους οι οποίοι είναι χημικοί και τους οποίους μπορούμε να δούμε σε φυσικό επίπεδο. Ο ορισμός DNA από τον Πνευματικό κόσμο αναφέρεται στη 12-κλώνη κωδικοποίηση για το ανθρώπινο σώμα, εκ των οποίων μόνο οι δύο κλώνοι είναι χημικοί. Οι κλώνοι είναι σετ οδηγιών και σας έχουμε πει νωρίτερα ότι μερικοί από αυτούς είναι μαγνητικοί. Αυτοί οι κλώνοι περιέχουν όλη την κωδικοποίηση ολόκληρης της ζωής σας. Η ονομασία «κρυστάλλινο» είναι μεταφορική επειδή κρατούν μνήμη ενεργειακών πρωτοτύπων, είναι η μνήμη για κάθε προηγούμενη ζωή που είχατε ποτέ. 

Είναι τα ακασικά αρχεία για μας. Είναι το αρχείο των συμβολαίων του παρελθόντος, καθώς και των τωρινών συμβολαίων. Τώρα υπάρχει μια σταθερή επικοινωνία μεταξύ των 12 κλώνων του DNA και των 12 τμημάτων της κρυστάλλινης μνήμης. Αυτή τη στιγμή η επικοινωνία είναι μόνο 15%.

Έτσι αυτός ο περιορισμός συντονίζει τη διττότητα σας και ευθύνεται ουσιαστικά για το γεγονός ότι δεν θυμάστε τίποτα. Η επικοινωνία μεταξύ της πολικότητας του μηχανισμού κωδικοποίησης και του κρυστάλλινου πυρήνα ενθύμησης δεν είναι καλή,  

α) Για το ποιοι είμαστε

β) Γιατί βρισκόμαστε εδώ

γ) Για το γεγονός ότι είμαστε αιώνιοι

δ) Για το Πνευματικό πείραμα στο οποίο βρισκόμαστε

ε) Ποια είναι η πραγματική μας οικογένεια

Εκτός από όλα αυτά τα πνευματικά στοιχεία είναι και η βιολογία που δεν διευκολύνεται

Α) Δεν θυμάται πώς να ανανεώνεται αποτελεσματικά

Β)  Δέχεται επίθεση από κοινές ασθένειες

Γ)  Ζει μια μικρή διάρκεια ζωής

Τι υποτίθεται ότι μιλάει στην κρυστάλλινη μνήμη. Τι πιστεύεται ότι βοηθάει να κρατιέται αυτή η ισορροπία της Διττότητας που κρατάει τα πράγματα μη αποτελεσματικά. Το σύστημα του Μαγνητικού Δικτυώματος της Γης. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δυνατότητα πρόσβασης σε όλη τη γνώση. Είναι εγκατεστημένη στην κρυστάλλινη δομή που διαθέτει 12 τμήματα και η οποία τυλίγεται γύρω από την κωδικοποίηση (DNA) και αυτή η κωδικοποίηση απλώς περιμένει μια καλύτερη επικοινωνία. Η Γη γνωρίζει ότι είμαστε εδώ όπως γνωρίζει και το Δικτύωμα!

 Κρύων

 Επιστολές από την Εστία

  Εκδόσεις ΚΡΥΩΝ ΕΠΕ

www.UrantiaCenter.gr

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός