urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

απολ

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

Αγαπημένη Οικογένεια,

Να πω γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν για τον Κρύων ότι είναι μια οντότητα που προέρχεται από τη Μοναδική Δημιουργική Πηγή Αγάπης, από τον Ήλιο μέσα στον ήλιο από το κέντρο όπως έχει πει και είναι ένας Αγγελιοφόρος που καθοδηγεί την ανθρωπότητα να ανεβάσει την Συνειδητότητά της και να μπορέσει να κάνει την μετάβαση σε ανώτερες διαστάσεις. Θα έχω λινκ κάτω από το βίντεο.

Κάποιοι με είχαν ρωτήσει γιατί δεν αναφέρει ο Κρύων στις επικοινωνίες του τους Έλληνες; Εγώ άργησα να ανεβάσω την επικοινωνία, φαίνεται ότι τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος!

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας αποκαλύψω ότι το διάμεσο ο Λη Κάρολ είχε έρθει στην Ελλάδα στις 16 με 28 Σεπτεμβρίου του 2016 με προτωβουλία του Γιώργου Ερμήλειου Κυρίτση ο οποίος έχει κάνει τεράστιο έργο με όλες τις μεταφράσεις μαζί με την ομάδα του την Ρένα Λογιάκη, Ανίτα Πάταγα, Ελένη Παπαϊωάννου Κατερίνα Θαλασσά και άλλες εργάτριες του φωτός και έδωσε ανώτερες επικοινωνίες του Κρύων για τρεις μέρες στην Αθήνα σε μία αίθουσα στον Κεραμεικό όπου παρακολούθησαν περίπου 500 άτομα και μετά συνέχισε την περιοδεία του στη Κρήτη με ένα γκρουπ Αμερικανίδων γυναικών αλλά και από άλλες χώρες! Ήμασταν όλοι εκεί και βοηθήσαμε ώστε να γίνουν όλα τέλεια! Παρακαλώ προσέξτε είναι τρεις μικρές επικοινωνίες στο βίντεο και ο Κρύων επιβεβαιώνει φυσικά χωρίς καμία υπερβολή όπως πάντα ότι οι Θεοί και Θεές των Ελλήνων υπήρξαν σε φυσική μορφή και δεν ήταν μυθολογία. Θα έχω το λινκ κάτω από το βίντεο να διαβάσετε το κείμενο

Χαίρεται Αγαπητή μου, Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας!

Για όσους ακούνε αυτή είναι η αρχή μιας ξεχωριστής στιγμής στο χρόνο. Περιβάλλομαι από κάποιες που θα λέγατε «Θεές». Γυναίκες που αποφάσισαν να πάρουν, να επενδύσουν τον χρόνο τους, για μερικές μέρες, για ν’ ανακαλύψουν πράγματα που ίσως δεν ξέρουν για τον εαυτό τους.

Είναι ώρα για ενδοσκόπιση και γίνεται στην Ελλάδα. Μπορεί να ρωτήσετε, γιατί εδώ; Ποιο το νόημα αυτού; Ενίοτε το γκρουπ θα επισκεφθεί μόνο ιστορικά μέρη, όμως θα υπάρχει ιερότητα να ανακαλυφθεί, και η ιερότητα θα είναι κάτι που θα φέρουν στην περιοχή, όχι κάτι που θα τους δώσει η περιοχή. Αυτό το μέρος είναι γνωστό, κυρίως για την εστία της σκέψης, τις φιλοσοφίες τις ιδέες. Πολλές από τις κατασκευές, οι ναοί, μπορεί να είναι για Θεούς που δεν υπάρχουν, ή ίσως όλα αυτά ήταν κατασκευασμένα, για την κοινωνία, για τον πολιτισμό. Κι όμως υπάρχουν περισσότερα εκεί, από απλά κτίσματα. Αυτό που δεν γνωρίζετε, είναι το ποιος μπορεί να ήταν εδώ, και ήταν εδώ. Κάποιοι που το ακούτε, συμπεριλαμβανομένων των κυριών μπροστά μου, μπορεί να σχετίζεστε με αυτό ή όχι. Πρόκειται να σας πω κάτι, που μπορεί να το βρείτε ενδιαφέρον. Γιατί υπήρξαν τόσα πολλά εδώ; Εξ αιτίας της ενδοσκόπησης.

Αυτό το μέρος, γνωστό για τη σκέψη, τη φιλοσοφία, την ποίηση, τόσο πολύ σκεπτικό, έρχεται από κάπου αλλού. Αλλά όλα είναι θέμα ενδοσκόπησης. Όταν επισκέπτεσαι αυτά τα κτίσματα, ίσως ένα μνημείο Θεού που δεν μπορείς να συσχετιστείς. Θα ήθελα να θυμάσαι πως εδώ είναι η εστία της ενδοσκόπησης. Οπότε, αυτός ο τόπος είναι έτοιμος για σένα, για να σκεφτείς πέρα από το τρισδιάστατο. Ένα μέρος που επί αιώνες κάποιοι το επισκέπτονταν, και αναρωτιόνταν να μάθουν τι περισσότερο υπάρχει εδώ; Ποια είναι η φιλοσοφία του Θεού; Ποιος είμαι εγώ;

Και τώρα μία αποκάλυψη. Θα προχωρήσω αργά και θα σας πω κάτι που για μερικούς είναι ανασκόπηση, αλλά είναι κάτι που θα πούμε δεμένο με την περιοχή, που σημαίνει ότι ανήκει στην περιοχή. Αυτό που θα σας πω, ενδέχεται να μην έχει τα σωστά ονόματα, ή τοποθεσίες, επειδή τα ονόματα και οι τοποθεσίες, είναι όλα σωστά, αλλάζουν όμως με την πάροδο χιλιάδων ετών.

Εκτός αυτού, οι πληροφορίες μπορεί ν’ αντικρούουν όσα σας έχουν πει, ακόμη και εσωτεριστικά ειπωμένα. Μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζεται ή πιστεύετε, αλλά θα σας το πω, έτσι κι αλλιώς.

Αν ρίξετε μια ματιά σε όλη σας τη γενεαλογία, γυναίκες, πολλές από εσάς, ξεκινήσατε από την απαρχή. Πολλές ήσασταν Λεμούριες. Όσες ακούνε, ακόμη και αυτή τη φωνή, μπορεί κάλλιστα να έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό. Είστε πολύ γηραιές Ψυχές, και το έχουμε ξαναπεί. ΄΄Όταν άρχισε η Λεμουρία να βουλιάζει μέσα στον ωκεανό, από το μεγαλείο του να είναι μια μικρή ήπειρος, να καταλήγει σε βουνοκορφές που εξέχουν από το νερό, που σήμερα λέγεται Χαβάη.

Όταν άρχισε να καταποντίζεται, έφυγε όλος της ο πληθυσμός. Καταποντιζόταν σταδιακά, χρόνο με το χρόνο, λιγότερη γη, ολοένα λιγότερη γη και αυτό κυριολεκτικά γέμισε φόβο τον καθένα, βλέποντας τα σπίτια τους να καταπίνονται από το νερό, καθώς το έδαφος άρχιζε να ταρακουνιέται από τα ηφαίστεια, και να γλιστρά κάτω από τον ωκεανό, λίγο, λίγο. Ο φόβος είναι ότι θα χάσεις τα πάντα, τη ζωή σου, τα παιδιά σου, τα πάντα. Έτσι οι Λεμούριοι πήραν τα κανό τους, και τα υπόλοιπα που σας έχουμε πει είναι η ιστορία τους.

Πήγαν παντού στον πλανήτη – τα ρεύματα τους πήγαν κυρίως νότια. Έφτασαν στο νησί του Πάσχα, στη Νέα Ζηλανδία, στην δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και σε άλλα μέρη. Σας το έχουμε πει. Τελικά, μετά από χιλιάδες χρόνια, εξαπλώθηκαν σε όλο τον πλανήτη, όπως και η γενεαλογία τους. Όμως είχαν κάτι κοινό – το Ακάς τους έλεγε πως είναι πιο ευτυχείς πάνω σε νησί. Έτσι πολλοί Λεμούριοι και οι απόγονοί τους όλων των εποχών, ήθελαν να ζουν σε νησιά. Κι εκεί βρίσκετε τους Λεμούριους και το υψηλότερο σκεπτικό του πλανήτη, για πολλούς αιώνες. Δεν έχει νόημα κάτι που είχες συνηθίσει, να έχει μείνει στο Ακάς σου και θέλεις να το ξανακάνεις; Ένα νησί είναι ασφαλές, περιβάλλεται από νερό, δύσκολη η προσέγγιση από κατακτητές, επιτρέπει την ελεύθερη σκέψη, είναι ασφαλές να είσαι εκεί, είναι εκεί που είχαν μεγαλώσει τις οικογένειές τους στο παρελθόν και τους βρίσκετε σε νησιά. Αγαπητές μου, το να ζεις σε νησί είναι λίγο επικίνδυνο, επειδή με το πέρασμα χιλιάδων ετών πολλά νησιά εξαφανίζονται, όπως η Λεμουρία, κυρίως από σεισμούς και ηφαιστειακή δραστηριότητα, τεκτονικές πλάκες, πείτε όποιον όρο θέλετε, και το νησί θα καταποντιστεί. Επανειλημμένα, και σε άλλα νησιά βιώσατε την εμπειρία του καταποντισμού. Τουλάχιστον τρία από αυτά «χαράχθηκαν» στο Ακασικό αρχείο σας, και τα θυμάστε, αλλά δεν τα θυμάστε ως τρία περιστατικά. Το Ακασικό αρχείο σας, δεν είναι γραμμικό, δε μετράει χρόνια, μέρες ή νησιά. Έχετε ονομάσει την μια εμπειρία καταποντισμού νησιού, «Αντλαντίδα». Αν κάναμε δημοσκόπηση όσων το ακούνε, ή στην αίθουσα αυτήν που παρίστανται οι θεές, και ρωτούσαμε, «Πόσοι από εσάς πιστεύετε πως υπήρξατε στην Ατλαντίδα;» Θα μένατε εκπληκτοι πόσα χέρια θα βλέπατε. Το σύνδρομο βυθιζόμενου νησιού, είναι σε όλες τις γηραιές ψυχές πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο. Κι εσύ θα πεις, «Ήμουν από την Ατλαντίδα, το ξέρω, το θυμάμαι!».

Θα σας πω τι θυμάσαι. Θυμάσαι το φόβο του νησιού που καταποντίζεται. Από την Λεμουρία μέχρι το πιο πρόσφατο – και γι αυτό θέλω να σας μιλήσω. Το πιο πρόσφατο βίωμα καταποντισμού νησιού, δεν ήταν μακριά από εδώ. Είναι στη Μεσόγειο, προτού καλυφθεί από νερό. Γιατί να καλυφθεί από νερό αφού δεν υπήρχε ηφαιστειακή δραστηριότητα στη Μεσόγειος; Υπήρχε όμως στο Γιβραλτάρ! Αν ρίξετε μια ματιά στον χάρτη σήμερα, θα δείτε ότι το Γιβραλτάρ είναι ένα μικρό άνοιγμα. Και αυτό άφησε να εισέλθει ο ωκεανός, μορφοποιώντας τη Μεσόγειο. Ναι, υπήρχε νερό στη Μεσόγειο πιο πριν, από άλλες φυσικές πηγές, είχε πάντα νερό, αλλά όχι τόσο, όσο έφερε το Γιβραλτάρ εξαιτίας ενός σεισμού. Άνοιξε και ο ωκεανός ξεχύθηκε μέσα, και από το νησί στο οποίο ζούσατε, ασφαλείς, γεμάτο στοχαστές, Λεμούριους, που τώρα το ονομάζετε Ατλαντίδα, ήταν στη Μεσόγειο και βυθίστηκε γρήγορα. Όχι αργά, αλλά πολύ γρήγορα. Όσοι μπόρεσαν να ξεφύγουν, ήρθαν εδώ! Τώρα ίσως ξέρετε λίγη από την ιστορία του τι υπάρχει εδώ. Είναι ενδιαφέρον από εσωτεριστική άποψη, που οι άνθρωποι κάνουν ότι κάνουν και η βύθιση αυτού του νησιού, που δεν είναι η «Αντλαντίδα», αλλά για σας ήταν μία από πολλές, και η πιο πρόσφατη – η βυθιση αυτής προξένησε μεγάλο θυμό. «Ποιος είναι αυτός ο Θεός που θα έκανε πάλι τέτοιο πράγμα;» Και γι αυτό υπήρχε εκεί η τάση να σκεφτείτε βαθύτερα, να πείτε πιθανόν, «Ο Θεός δεν είναι Θεός, ίσως να υπάρχουν πολλοί»! Θα σταματίσω εκεί. Αλλά τώρα γνωρίζετε μια εσωτεριστική ιστορία, που δε σας έχω ξαναπεί, και που περίμενα να σας την πω τώρα. Είσαι Ατλάντιος; Είσαι Λεμούριος; Ή είναι το ίδιο; Πόσες φορές υπέμεινες τον καταποντισμό ενός νησιού, πριν αποφασίσεις «Όχι άλλα νησιά για μένα!» Ο συνεργάτης μου ήταν εδώ. Δεν ήταν Ατλάντιος, ήταν ψαράς και του το έχω ξαναπεί. Είναι αρκετά για τώρα. Ας ξεκινήσει η περιπέτεια! Και Έτσι Είναι!

Ανώτερη Επικοινωνία του Κρύων στους Δελφούς

pithia

 

Χαίρεται αγαπητές μου είμαι ο Κρύον της Μαγνητικής Υπηρεσίας.(ο Κρύων απευθύνετε στο groupπου ακολούθησε τον Λη Κάρολ στην Ελλάδα και στου Δελφούς και αποτελείτε από γυναίκες).

Θα ήθελα να πάρετε μια στιγμή συλλογισμού επικύρωσης όσων σας έλεγα επί χρόνια, σχετικά με την Ιστορία. Σας έχουμε πει στο παρελθόν, ότι οι γυναίκες ήσαν οι Σαμάνοι, γιατί αυτές έδιναν τη ζωή και ήσαν συνδεδεμένες ενστικτωδώς με τον πλανήτη. Και το βλέπετε εδώ, ακόμη και πριν τον διδάσκαλο της Αγάπης, στα χρόνια που λέτε προ Χριστού. Βλέπετε την Αθηνά και βλέπετε τη Γαία. Και έτσι ήταν. Αγαπητοί μου, θέλω να το συλλογιστείτε, επειδή αυτή είναι μια επιστροφή. Και αυτό που επιστρέφει, είναι μια πιο μητρική συνειδητότητα για τον πλανήτη. Θα δείτε τις γυναίκες ξανά σ’ ένα ρόλο που σέβεται την διαίσθησή τους, και τον σαμανισμό τους, με ένα μακράν πιο ισότιμο τρόπο στον πλανήτη, από τον υπάρχοντα. Όλο αυτό έρχεται με μια ανώτερη συνείδηση και με τη μεταβολή. Θέλω να κάνω κάτι σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να κάνω κάτι αριστερού και κάτι δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου. Ας συζητήσουμε για λίγο το πού κάθεστε. Τώρα όσοι δεν είναι εδώ, θα χάσουν κάποια πράγματα. Γιατί θα μιλήσω για συμβάντια που αφορούν στην Πυθία και τον Απόλλωνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να συλλογιστείτε, ξανά, τον τόπο όπου βρίσκεστε στην Ελλάδα. Πολύ λίγοι χρησιμοποιούν τον όρο Ελληνική Ιστορία. Λένε σχεδόν πάντα Ελληνική Μυθολογία. Και αυτό υποδηλώνει ότι πλείστα όσων μελετούν ήσαν απολύτως μυθικά, αόρατα, μη υπαρκτά. Όμως, οι σπόροι όσων «δεν υπήρξαν» δημιούργησαν σπουδαίους πολιτισμούς, υπέροχη σοφία. Κέρδισε πολέμους, δημιούργησε μουσική και ποίηση – κάτι που «δεν υπήρξε», η μυθολογία των Ελλήνων. Υπάρχουν λοιπόν πάντα σπόροι αλήθειας. Θα ήθελα να σας μιλήσω γι αυτό, σε λίγο, αλλά πρώτα, το αριστερό ημισφαίριο. Αυτό είναι προς ψυχαγωγία σας, ώστε να δείτε πως εξελίσσονται τα πράγματα. Σας έχει τύχει ποτέ να διηγηθείτε μια ιστορία σε κάποιο άτομο, και αυτό να τη μεταφέρει σε κάποιο άλλο, το οποίο διηγήθηκε την ιστορία σε κάποιο τρίτο. Και τελικά ακούτε την ιστορία σας ένα χρόνο μετά και δεν είναι καθόλου η ιστορία σας.

Μπορείτε να φανταστείτε με το πέρας χιλιάδων ετών, αιώνων, τι συμβαίνει στις ιστορίες. Όχι μόνο βάζετε δεισιδαιμονία, αλλά και πολλές διευρύνσεις και διαφορές σε ότι συνέβη. Ας δημιουργήσουμε μία, υποθετικά. Ένας άνδρας περπατά εις το δάσος και σφυρίζει, βιώνει μια όμορφη μέρα, δεν προσέχει που βαδίζει και σκοντάφτει σ’ ένα κλαδί, και πέφτει στη λάσπη. Αφηγείται την απλή του ιστορία στον φίλο του, που τη μεταφέρει σε άλλους, οι οποίοι την διηγούνται σε κάποιους άλλους. Σε μερικά χρόνια ακούει τη δική του ιστορία ξανά, και τώρα η ιστορία έχει ως εξής: «Σιγουρευτείτε ότι δεν θα σφυρίζετε στο δάσος, επειδή τα δένδρα αντιτάσσονται και θα σας βάλουν τρικλοποδιά να πέσετε στη λάσπη, ως τιμωρία για το σφύριγμα». Αγαπητοί μου, θα ‘θελα να σας δώσω ένα παράδειγμα της «μυθολογίας».

Αγαπητοί μου, θα ήθελα να σας δώσω ένα παράδειγμα της «μυθολογίας», όπως επίσης της δεισιδαιμονίας. Ακόμα μέχρι σήμερα, είναι απρεπές το να σφυρίζεις στα παρασκήνια οποιουδήποτε θεάτρου, εξ αιτίας αυτής της επίδρασης. Πιθανότατα έχει μια ονομασία, αλλά ας την αποκαλέσουμε εμπλουτισμό των ιστοριών. Έχετε έναν εμπλουτισμό εδώ, ο Απόλλωνας και η Πυθία. Σας έχουν δοθεί κάθε λογής πληροφορίες για το τι συνέβαινε με την Πυθία. Κυριολεκτικά βήμα-βήμα, πως η Πυθία σχετιζόταν, πως ο όφις ο Πύθωνας σχετιζόταν, πως το χάσμα σχετιζόταν. Σας έχουν πει επίσης κάτι άσχετο με την ιστορία αυτή, που δεν έχει κανένα νόημα. Να ρίχνουν παγωμένο νερό πάνω σ’ ένα πρόβατο, και η αντίδραση του προβάτου να επηρεάζει τότε ότι συμβαίνει με την Πυθία. Να παρουσιάσω μια αριστερού ημισφαιρίου επεξήγηση, που θα μπορούσε να ισχύει. Αυτή ήταν ηφαιστιογενής περιοχή, πριν 2000 χρόνια ή περισσότερο. Περπατούσες γύρω κι έβλεπες σχισμές με καπνούς και αναθυμιάσεις να βγαίνουν από εκεί. Αυτό είναι χαρακτηριστικό κάθε ενεργούς ηφαιστιογενούς περιοχής. Απλώς ρωτήστε την Καχούνα, καθότι αυτό συμβαίνει κυριολεκτικά δίπλα στο σπίτι της. (οι Καχούνα της Χαβάη ήταν ιερείς μάγοι, αυτοί που φύλαγαν τα ιερά μυστικά (κάτι που βλέπουμε σε όλες τις πρωταρχικές κοινωνίες, Αιγυπτίων, Βαβυλωνίων, Ελλήνων, … ), μπορούσαν να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα, να φέρουν τη βροχή, να θεραπεύσουν, να βρουν τις ιερές τοποθεσίες που θα κτιστούν οι ναοί, ήταν αυτοί που έκαναν τις θυσίες και βουντού στέλνοντας πνεύματα και προκαλώντας τον θάνατο. Οι Καχούνα γνώριζαν την δύναμη του υποσυνειδήτου και ότι είναι αυτό που θεραπεύει και φέρνει ευεξία) Και μέσα εκεί διαδραματίζεται η σκηνή της μυθολογίας γύρω από την Πυθία. Να κάνω μία ερώτηση: Τι συμβαίνει όταν ρίχνεις κρύο νερό μέσα σε μια ηφαιστειακή ρωγμή; Βγαίνει ένας ήχος σαν σφύριγμα φιδιού. Αυτό θα μπορούσε να παραφραστεί σαν Όφις. Οπότε αντί κρύου νερού σε πρόβατο, να επρόκειτο για κρύο νερό στη ρωγμή. Η ηχηρή εξάτμιση είναι ο όφις, και η γυναίκα, η Ιέρεια, που ερμηνεύει τον ήχο, ερμηνεύει νερό σε κάτι καυτό και τη φωνή της Γαίας.                                                                           Επιπλέον, η Ιέρεια είχε ένα τρίποδα που κάλυπτε τη ρωγμή, δηλαδή καθόταν ακριβώς στο μέσον αυτής. Που σημαίνει ότι όλες οι αναθυμιάσεις έφταναν σ’ εκείνην και τις ανέπνεε. Αυτό επηρεάζει το νου. Και τότε εκείνη είχε τη δυνατότητα να ενισχύει το μήνυμα της, ακατάλληλα ή κατάλληλα, ανάλογα με την ποσότητα αερίων που εκλύονταν από τη ρωγμή. Ίσως αυτή να ήταν η αληθινή ιστορία.  Αλλά θα παρουσιάσω τώρα την οπτική του δεξιού ημισφαιρίου: Εάν όλα αυτά ήταν μυθολογία, εάν ήσαν οντότητες που δεν υπήρξαν, τότε πώς γίνεται αυτή η περιοχή και η Ελλάδα να είχε τόσα αποτελέσματα; Είχαν επιτυχία στη μάχη, είχαν ποίηση, την πρώτη καταγραφή μουσικής, είχαν τόσα εδώ, από μια μυθολογική πηγή! Ή μήπως δεν ήταν; Τώρα σας δίνουμε μιαν Αρχή, αυτή που βλέπετε εδώ στο Ιερό της Αθηνάς. Έχετε θηλυκή διαίσθηση, ακριβώς όπως η Ιέρεια, να δίνει διαισθητικές πληροφορίες από τη δημιουργό πηγή του πλανήτη. Ήταν ακριβείς! Και όχι μόνο αυτό, οι άνθρωποι παρέδιδαν τη λογική τους, και άφηναν την Ιέρεια να πει όσα ήταν να ειπωθούν. Όταν εσείς το κάνετε αυτό σαν Άνθρωποι αρκετά συχνά έχετε channeling, και οι πληροφορίες είναι ακριβείς, και με τέτοιο τρόπο το Πνεύμα τιμά την ανθρωπότητα. Ακόμα και αν μπερδεύονται πολλές φορές σχετικά με το ποιος μιλάει, το πνεύμα τους τιμά στη διαδικασία διερώτησης. Δεξί ημισφαίριο εγκεφάλου. Τι κάνετε τώρα; Θα σας πω το εξής: Ασχέτως ποιο σύστημα πεποίθησης φέρατε στον κύκλο αυτό, αγαπητοί μου, που το ακούτε τώρα, ανεξάρτητα με οτιδήποτε, το Πνεύμα είναι εξισορροπημένο με την Αγάπη, έτοιμο να δώσει απαντήσεις με ακρίβεια και αλήθεια. Αν έρχεστε με προλήψεις, πάλι θα πάρετε καλές απαντήσεις. Βλέπετε η μυθολογία πολλές φορές οδηγεί σε προλήψεις, κάτι που συναντάμε σε πολλές κουλτούρες ακόμη και σήμερα.                                                                                                                             Το Πνεύμα εργάζεται πέρα από αυτά, αγαπώντας την ανθρωπότητα ανεξαρτήτως τι νομίζουν, ανεξαρτήτως τι καταλαβαίνουν σωστά ή λάθος. Ο Δημιουργός είναι μέσα σας, και αυτά είναι καλά νέα. Είναι θετικό η μεταβολή που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη θα ενδυναμώσει τη διαίσθηση σας, και οι γυναίκες θα είναι οι πρώτες γηραιές ψυχές που θα το νιώσουν. Αυτός είναι ο λόγος που είστε εδώ. Είναι ένας πλήρης κύκλος, δεν είναι; Μπορείτε να ακούσετε αυτά που γελούν, τα πνεύματα του δάσους, του εδάφους και της γης εδώ, που μετά από τόσο καιρό βλέπουν τον κύκλο ολοκληρωμένο και λένε… καιρός ήταν! Και Έτσι Είναι

Ο ΚΡΥΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ «ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ»

apollo

Αγαπημένη Οικογένεια να πω ότι Απόλλωνας. Είναι Ο θεός του φωτός

Ο Απόλλωνας ήταν γιος του Δία και της Λητούς. Γεννήθηκε στη Δήλο κάτω από ένα φοίνικα και η θεά Θέμιδα του έδωσε την πρώτη του τροφή την αμβροσία.

Σε διάφορα αγάλματα ο Απόλλωνας αναπαριστάται ως ένας νέος γυμνός με πλατύ στήθος και ώμους, ενώ η όψη του είναι σοβαρή και αυστηρή.

Ακόμη ο θεός Απόλλωνας χαρακτηρίζεται και ως θεός της ποιήσεως και της μαντικής. Επίσης πολλοί πίστευαν πως Απόλλωνας ήταν και θεός της ορφικής θρησκείας.

Χαίρεται αγαπητές μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Είμαστε στην Ελλάδα, στους Δελφούς, έχω δώσει επικοινωνίες σε πολλά ιερά και ιστορικά αξιοθέατα, σε πολλές ηπείρους, και είναι διαθέσιμες να τις ακούσετε. Ζητώ συγνώμη από τους ιστορικούς, τους ξεναγούς, απ’ όσους επένδυσαν στην ιστορία των τόπων που επικοινωνώ, επειδή τείνω να ξαναγράφω λίγο το τι έχει συμβεί, και το κάνω αυτό με μεταφυσικό τρόπο. Τα εσωτερικά αυτής της περιοχής είναι βαθύτατα, πολύ βαθυστόχαστα! Να κάνω μία δήλωση. Σε όλο τον κόσμο, σ’ αυτή τη στιγμή της ιστορίας, υπήρχε κατανόηση των εσωτεριστικών θεμάτων. Άρχισαν απλά να προσπαθούν να επικοινωνήσουν, με αυτό που είναι ο Δημιουργός, με αυτό που ήταν ο Θεός, με αυτό που ήταν η Γη και πέρασε από διάφορα μονοπάτια. Αν κοιτάξετε στην Ασία, θα το δείτε πολύ καθαρά, και το αποτέλεσμα είναι ορισμένες μεγάλες θρησκείες του πλανήτη. Αλλά εδώ, με τον τρόπο που έγινε, που δόθηκε και καταγράφηκε, επηρέασε σημαντικά αυτήν την ήπειρο. Αυτό που έγινε εδώ καθόρισε όσα θ’ ακολουθούσαν, στην εξέλιξη του εσωτερισμού. Τονίζουμε ξανά το εξής: Αυτός ήταν ο πρώτος καιρός της αφύπνισης, στη συνειδητοποίηση πως οι επικοινωνίες μπορεί να είναι πιθανές. Μιλάμε για τον Απόλλωνα, ο οποίος χρησιμοποιούσε ένα μαντείο. Αυτό είναι το σημείο απ’ όπου μπορεί να ξεκινήσει ορισμένη Ιστορία. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος για τα εσωτεριστικά και τις αλληγορίες που ενέχονται, καθότι η μάντις ήταν η ιέρεια. Όμως αγαπητές μου, δεν ήταν μόνο μία. Και πολλές φορές οι ιέρειες έπρεπε να είναι πρεσβύτερες, και για την επικοινωνία έπρεπε να είναι γυναίκα. Θέλω να δείτε πως ήδη η τιμή προς το θηλυκό, για τις επικοινωνίες, ήταν από τότε εδώ. Ακόμη και τις μέρες που οι Θεοί αναπτύσσονταν, το θηλυκό στοιχείο φαινόταν να είναι, το Σαμάνικο μέλος, που μπορούσε να επικοινωνεί. Τώρα, οι πρεσβύτερες γυναίκες που χρησιμοποιούνταν ως μάντεις, για να δίνουν τους χρησμούς, έπρεπε να είναι αγνές. Μην το παρερμηνεύσετε, καθώς αυτό θα καλύψει ορισμένους πολιτισμούς και θα σας δώσει μια κατανόηση. Δεν ήταν απλώς ότι έπρεπε να πλένεται σε μια συγκεκριμένη πηγή, έπρεπε να έχει αγνή συνείδηση. Τώρα προσέξτε το εξής: δεν υπήρχε καμία αναφορά ότι ήταν παρθένα. Κάτι τέτοιο δεν ανήκε σ’ αυτήν την κουλτούρα. Για την ακρίβεια, η οικογένεια ήταν το ίδιο σημαντική όπως και τώρα. Αναγνωρίζετε πως οι ίδιοι οι Θεοί ήταν μια οικογένεια, γι αυτό το λόγο η τεκνοποίηση ήταν σεβαστή, τιμημένη, αναμενόμενη, και η ιέρεια θα είχε πολλά εγγόνια. Η ιδέα της παρθενίας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι αγνή, ήταν εντελώς και απόλυτα μια κατασκευασμένη αρχή από άντρες. Αυτό που θέλω να σας δείξω, είναι το εξής: Η Αρχή όλου αυτού ήταν να λαμβάνουν μηνύματα. Ίσως σας ενδιαφέρει σε ποιόν θα μπορούσε να μιλάει, αρχικά, η μάντις. Μιλούσε με αυτό που λέγεται Γαία. Δεν προφερόταν όπως το προφέρετε σήμερα, με αυτό που αποκαλείτε ενέργεια της δημιουργίας σήμερα, ως Γαία. Θέλω να δώσετε προσοχή πάλι, στο τι αυτό αντιπροσώπευε. Πρώτα απ’ όλα ακόμα και ο Απόλλωνας έπρεπε να χρησιμοποιεί έναν ενδιάμεσο, κάποιο άλλο άτομο να μιλάει με την δημιουργική Πηγή, για να λαμβάνει τα μηνύματα με το δικό της τρόπο. Σήμερα το βλέπετε αυτό, ακόμη περισσότερο, στα μείζονα πνευματικά συστήματα, ότι ακόμη χρησιμοποιούν έναν ενδιάμεσο, από σας προς τον Θεό. Αυτό ξεκίνησε εδώ. Επεκτάθηκε ακόμη και στα σύγχρονα συστήματα. Όμως αυτό που θέλω να σας πώ, είναι ότι κάθεστε, στην απαρχή του channeling! Αυτή ήταν!

Και Έτσι Είναι                      

Ο Κρύων Μέσω του Lee Carroll

Μετάφραση: Μετάφραση: Athena Etana - Υποτιτλισμός: Κατερίνα Θαλασσά - Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης                                                                                                        Μετάφραση: Athena Etana, Επιμέλεια: Ελένη Παπαϊωάννου, Υποτιτλισμός: Κατερίνα Θαλασσά

Μετάφραση: ανίτα πάταγα, Υποτιτλισμός: γιώργος κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1