urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μήνυμα Ιλλαρίων Μαρτίου 2017

Σχετική εικόνα

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Please note: ONLY the video version of Hilarion’s Monthly Uddate, March 2017 can be shared with others. https://youtu.be/Ocap3FvfKYg

~ * ~ * ~ *

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης και σας φέρνω λόγια αγάπης, θεραπείας και σοφίας. Όπως οι περισσότεροι νιώσατε τον περασμένο μήνα, η ένταση των ενεργειών αυξανόταν και αυτό θα συνεχιστεί, δε θα καταλαγιάσει. Πολλοί γνωρίζετε πως η αντήχηση Schumanτου πλανήτη αυξήθηκε κατά κόρον και αυτό είναι γεγονός. Αυτή η διαδικασία φέρει στην επιφάνεια όλα όσα δε συντονίζονται με αυτές τις αυξημένες συχνότητες, οπότε είναι καιρός μεγάλης δυσφορίας για πολλά, πολλά μέλη της ανθρωπότητας στον πλανήτη σας.

Οι πλείστοι από σας, Αγαπημένοι Εργάτες Φωτός, καταλαβαίνετε αυτό που συμβαίνει και προετοιμαστήκατε για πολλά χρόνια οπόταν βιώνετε τα πρώτα συμπτώματα των τεκτενόμενων, αλλά όχι τόσο έντονα όπως οι άλλοι. Είστε ευαίσθητοι, είναι αλήθεια, αισθάνεστε αυτές τις ενέργειες βαθιά και έντονα όμως δεν υποφέρετε τόσο όσο εκείνοι που δεν έχουν επίγνωση και δεν είναι αφυπνισμένοι. Σε αυτούς φαίνεται λες κι ο κόσμος που έζησαν όλη τους τη ζωή καταρρέει κι αυτό τους προκαλεί πολλή αναστάτωση εσωτερικά.

Είναι καιρός να κατευθύνετε αγάπη, αγάπη και περισσότερη αγάπη σε όλους στον πλανήτη καθότι είναι περίοδος μετασχηματισμού. Είναι λες και κάθε άτομο παλεύει να βγει έξω απ' το παλιό του δέρμα ώστε να ανανεωθεί και να ξαναξεκινήσει και πάλι σε ανώτερο επίπεδο σε μια νέα επιδερμίδα. Είναι έντονα αισθητό και συντριπτικό για τους περισσότερους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλές ενέργειες διττότητας και πολικότητας που επίσης επηρεάζουν την παρούσα περίοδο και δημιουργούν πολλή σύγχυση, θυμό και αγωνία στους ανθρώπους αυτού του κόσμου.

Να πώς μεταφράζεται, έτσι εκφράζονται όσοι δεν κατανοούν στ' αλήθεια τί συμβαίνει. Μέσω φανατισμού, διαμαρτυρίας, του να ακουστούν, προσπαθούν να χειριστούν τις αλλαγές. Σας λέμε πως τελικά θα υπάρξει ισορροπία αυτών των ενεργειών, μια μεγαλύτερη εξισορρόπηση και κατανόηση καθώς περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτονται στους ανθρώπους που ήταν σε σύγχυση. Θα 'ρθουν σε μεγαλύτερη ισορροπία και αυτό θα δημιουργήσει περισσότερη ειρήνη και αρμονία στον πλανήτη σας.

pneuma agio

Καθένας από σας με την πάροδο των χρόνων έχει προετοιμαστεί, έχει εκπαιδευτεί για τους καιρούς αυτούς. Έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε. Αν οποιοσδήποτε από σας βρεθεί εκτός ισορροπίας και στην ανάγκη να ισορροπήσει, τότε προτείνουμε τον καθολικό ενεργειακό εξαγνισμό που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Γραφέως. Θα της ζητήσω να βάλει εδώ τον σχετικό σύνδεσμο:

http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm 

Βλέπουμε πως πολλοί από σας εφαρμόζετε τα εργαλεία και τις αρχές που μάθατε με το να βγαίνετε συχνά έξω, με το να μη βυθίζεστε στις διττότητες και τις πολικότητες που σας παρουσιάζονται στις ειδήσεις των ΜΜΕ και στους ανθρώπους γύρω σας.

Όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν αυτή την ώρα, να το ξέρετε αυτό και να βοηθάτε. Να το ξέρετε και να είστε υποστηρικτικοί. Να ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλο, να απαλύνετε τις έντονες ενέργειες και να απαλύνετε τις ενέργειες της Μάνας Γης, καθότι κι εκείνη περνά μέσα από αλλαγές που είναι κρυμμένες κάτω απ' την επιφάνεια των ωκεανών της, υπάρχει πολλή κινητικότητα οπόταν επιβάλλεται ο καθένας να δανείσει την ενέργεια του στην ενότητα στις περιοχές εκείνες που έρχονται στην προσοχή σας. Χρειάζεται μόνο η αποστολή μιας θεραπευτικής ακτίνας, μιας χρωματικής ακτίνας κατάλληλης. Για παράδειγμα, αν ακούσετε για κάποιο σιεσμό, στείλτε μια ζαφειρένια μπλε ακτίνα στην περιοχή. Αν γνωρίζετε για περιοχές μέσα στον ωκεανό που μολύνονται και δηλητηριάζονται, στείλτε ζαφειρένια μπλε ακτίνα θεραπείας, δροσιάς και ισορροπίας.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες τώρα για να αναδυθείτε στην ανώτερη και μεγαλύτερη δυναμική σας. Πολλές πιθανότητας ανοίγονται για σας και χρειάζεται απλά να είστε σε εγρήγορση και να έχετε επίγνωση ώστε να τις επισημάνετε όταν έρθουν. Καθώς οι αλλαγές αυτές συμβαίνουν στους ανθρώπους γύρω σας που δεν έχουν αφυπνιστεί όπως εσείς, θα δείτε να γίνεται μια σύγκλιση, ένα μέρος όπου μπορείτε να συναντηθείτε σε κοινό έδαφος και σε κοινή ενέργεια - που φυσικά θα είναι η ενέργεια και δόνηση της αγάπης.

Πολλές  συμπαντικές ευθυγραμμίσεις και γεγονότα έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται όλη τη χρονιά. Ξαναλέμε, όταν είναι η πιο ευνοϊκή ώρα, προετοιμαστείτε με το να βεβαιωθείτε πως είστε καλά ενυδατωμένοι, πιείτε άφθονο, αγνό, καθαρό νερό, κινείστε τα μέλη του σώματος σας ώστε να βοηθήσετε τις ενέργειες στους μεσημβρινούς και τα κανάλια σας να παραμείνουν καθαρά και κινηθείτε ώστε οι ενέργειες του σύμπαντος και της Γης να κινηθούν μέσω εσάς ανεμπόδιστες.

Η άσκηση είναι πολύ σημαντική, δε χρειάζεται να είναι κουραστική άσκηση. Πηγαίνετε μια βόλτα, λυγίστε τα γόνατα σας, σηκώστε τα χέρια σας πάνω απ' το κεφάλι σας, κουνείστε τα χέρια σας, σταθείτε και χτυπήστε τα πόδια σας, πηδήξτε πάνω-κάτω για λίγο, είναι όλα πολύ βοηθητικά για να καθαρίσουν τα ενεργειακά σας κανάλια και οι μεσημβρινοί σας ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια. Καθένας σας μπορεί να το κάνει, με τον καλύτερο για σας τρόπο.

Είναι ο μήνας των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας, της ενεργειακής κίνησης και των αλλαγών, οπότε είναι ωφέλιμο να μπείτε μέσα στην ουσία της ύπαρξης σας για να είστε συντονισμένοι με τη Θεϊκή σας Ουσία και τη Θεϊκή σας καθοδήγηση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό! Η πρακτική αυτή είναι η βάση σας, η τροφή σας. Για πολλούς από σας υπήρχε η αίσθηση αποκοπής από όλα και όλους γύρω σας και αυτό Αγαπητοί, είναι φυσικό αίσθημα αυτών των καιρών, καθότι πηδήξατε απ' τον φράκτη, εισήλθατε σε ένα άγνωστο χώρο οπόταν υπάρχει το αίσθημα πως δεν είστε σε ενότητα με όλα γύρω σας.

Εσείς δημιουργείτε το νέο, για αυτό είστε στην πρώτη γραμμή. Εκείνοι που σας ακολουθούν θα επωφεληθούν από την εμπειρία σας, που καταλάβατε αυτές τις ενέργειες και αυτό το νέο μέρος στο οποίο βρίσκεστε και το κάνετε πιο άνετο και σαν στο σπίτι. Αυτό θα συμβαίνει κατά το μήνα Μάρτιο και κατά τη χρονιά αυτή.

Εσείς ΕΙΣΤΕ οι πρωτοπόροι, εσείς ΕΙΣΤΕ εκείνοι που φέρουν την αλλαγή, εσείς ΕΙΣΤΕ εκείνοι χαράζετε το μονοπάτι, αυτό κάνετε ακόμα και θα εξακολουθήσετε να κάνετε - οπόταν σας λέμε - να ξέρετε πως ποτέ δεν είστε μόνοι, πάντα και για πάντα θα είμαστε μαζί σας. Μπορεί να μη μας βλέπετε ή να μας νιώθετε, αλλά με εμπιστοσύνη να γνωρίζετε πως πάντοτε είμαστε μαζί σας, περπατάμε δίπλα σας ανεξάρτητα με το πού πάτε και τί κάνετε. Είμαστε εκεί να σας στηρίζουμε, να σας δίνουμε τη θεραπεία και την ενθάρρυνση που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Σας στέλνουμε ενέργειες θεραπείας και ισορροπίας. Να το ξέρετε αυτό και να είστε σε ειρήνη.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ Ο ΙΛΛΑΡΙΩΝ

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama. All rights reserved. The text version in English is sent to my official translators and cannot be shared with others.  ONLY the You Tube video of this message (in English) for March 2017 may be shared with others. The link to the You Tube video is: https://youtu.be/Ocap3FvfKYg

Thank you!

www.TheRainbowScribe.com

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός