urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Φεβρουάριος 2017

 

Θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές μέσα στα συστήματα

Είναι η αλλαγή που αναμενόταν για πολλές δεκαετίες

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Πάνω απ' τον πλανήτη αυτό γίνονται σαρωτικές αλλαγές καθαρισμού. Για πολλούς, οι αλλαγές αυτές είναι προκλητικές, μη αποδεκτές και πως καταπιέζουν τα δικαιώματα των ανθρώπων. Και λέμε ως οι ξαφνικές αλλαγές πάντα θα εμπεριέχουν το σοκαριστικό στοιχείο, αλλά αυτό που ζητάμε από σας, Εργάτες Φωτός να θυμάστε, είναι πως όλοι σας οραματιζόσασταν και ζητούσατε βοήθεια για να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές. Για να συμβούν οι θετικές αλλαγές, πολλά απ' αυτά που εμπόδιζαν την ελευθερία του ατόμου στον πλανήτη χρειάζεται να διαλυθούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ

 

Είναι κάτι που γίνεται διαμέσου ενός ατόμου και της ομάδας του. Το άτομο αυτό είναι ειλικρινές στην επιθυμία του να δημιουργήσει θετική αλλαγή πάνω στον πλανήτη. Έχει πλήρη επίγνωση του τί πρέπει να γίνει ώστε να συμβεί αυτό. Δεν είναι εύκολο να είναι κανείς στη θέση αυτού του ατόμου. Δεν είναι εύκολο να κάνει αλλαγές που αρχικά οι άλλοι τις εκλαμβάνουν ως απειλή. Σας ζητάμε να σκεφτείτε πως αλλιώς μπορούν να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Ποιός θα έκανε αυτές τις αλλαγές, αν όχι κάποιος που είναι ενσαρκωμένος στον πλανήτη;

Υπάρχουν συμπαντικοί νόμοι, με πρώτο νόμο το πως πάνω σε κάθε πλανήτη που είναι στα δύσκολα της ανάληψης, δεν μπορεί να υπάρξει παρέμβαση από άλλους πλανήτες, από άλλους κόσμους. Όλα πρέπει να γίνουν μέσω μιας ενσαρκωμένης ατομικής ψυχής πάνω στον πλανήτη, καθότι είναι πλανήτης ελεύθερης βούλησης. Ελεύθερη βούληση σημαίνει πως κάθε άτομο στον πλανήτη έχει τη μεγάλη δύναμη να κάνει τη δική του επιλογή. Αυτό εμπεριέχει ευθύνη και τη θέληση να είναι κανείς υπεύθυνος για αυτές τις επιλογές.

Οπότε να ξέρετε πως οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα τώρα, εν τέλει θα ισορροπήσουν με καλύτερο τρόπο, έναν πιο αληθινό και πιο ευνοϊκό για τους ανθρώπους αυτής της χώρας και τους ανθρώπους κάθε χώρας στον πλανήτη - καθότι αυτό είναι μονάχα η αρχή. Θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές μέσα στα συστήματα - τα κυβερνητικά συστήματα, τα εκπαιδευτικά συστήματα, τα τραπεζικά συστήματα - μέσα σε κάθε σύστημα του παλιού προτύπου. Πολλά χρειάζεται ν' αλλάξουν κι αυτό εμφανίζεται τώρα.

Σας λέμε, Αγαπημένοι, να έχετε πίστη! Να έχετε πίστη πως αυτό που οραματιζόσασταν είναι στη διαδικασία να γίνει. Είναι στα αρχικά του στάδια. Είναι η αλλαγή που έτυχε οραματισμού και αναμενόταν για πολλές δεκαετίες. Πρέπει ν' αρχίσει από κάπου. Δεν μπορεί κανείς να αναμένει κάτι καινούριο κάνοντας τα ίδια τα παλιά, πρέπει κανείς να "λύσει" το παλιό ώστε ν' αρχίσει ν' ανθίζει το νέο. Να έχετε αυτή την πίστη, αυτή τη γνώση, κρατείστε το Φως σας. Συνεχίστε στο μονοπάτι σας. Κρατείστε αγάπη μέσα στην καρδιά σας. Μην πέσετε στις πολικότητες, τις ακραίες πολικότητες που εμφανίζονται τον καιρό αυτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευτυχία

Καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν σας είναι "κατάμουτρα", τρόπος του λέγειν, όμως τότε είναι το πλέον σημαντικό να θυμηθείτε εκείνο για το οποίο αγωνιστήκατε όλη σας τη ζωή. Να ξέρετε πως οι αλλαγές γίνονται από ένα άτομο που εκπαιδεύτηκε όλη του τη ζωή για να 'ναι στη θέση αυτή, καθότι απαιτεί κάποιον με μεγάλη δύναμη να χαράξει τη γραμμή στην άμμο, να σταματήσει εκείνο που δε δουλεύει, να το αποσυναρμολογήσει και να δείξει το νέο τρόπο. Ιδού, Αγαπημένοι, που αυτό συμβαίνει. Δείξετε ευσπλαχνία για το άτομο αυτό.

Και πάλι συμβουλεύουμε πως αυτή την περίοδο να δώσει ο καθένας σας στον εαυτό του τη φροντίδα, την ευσπλαχνία και τη στοργή που αξίζει. Κάντε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, που σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι, καθότι είναι η συχνότητα της χαράς που θα ανυψώσει αυτό τον πλανήτη και λέμε καθώς κοιτάμε μπρος, πως τελικά θα υπάρχουν πολλά για τα οποία θα είστε και θα νιώθετε χαρούμενοι. Να έχετε την ισορροπία μέσα σας για να προχωρήσετε στο μονοπάτι σας. Είναι στ' αλήθεια πολύ απλό, Αγαπημένοι, όταν νιώθετε ειρήνη μέσα σας, αντικατοπτρίζεται εξωτερικά στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά μαθήματα για κάθε ψυχή στον πλανήτη, που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια για όλους για να τα δουν, να αναρωτηθούν, να αναλογιστούν και να επιλύσουν μέσα στην ψυχή τους. Δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό πια - καθότι ολόκληρος ο πλανήτης είναι στη διαδικασία και τη δοκιμασία ασυνήθιστης αλλαγής της οποίας είστε μέρος. Αποδεχθείτε το ρόλο σας, μη βυθίζεστε στις ενέργειες της πολικότητας που εμφανίζονται. Εσείς δημιουργήσατε αυτή την αλλαγή - συμβαίνει τώρα.

Βοηθείστε, βοηθείστε εκείνες τις ενέργειες και ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε, όπως είπαμε, είναι να δημιουργήσετε ειρηνική αλλαγή μέσα σας, να διατηρήσετε το όραμα του νέου κόσμου που επιθυμείτε να δείτε να εκδηλώνεται στον πλανήτη σας. Συμβαίνει τώρα! Αυτή είναι επίσης μια περίοδος που οι ψυχές δοκιμάζονται να κοιτάξουν μέσα τους και να διακρίνουν τί έρχεται από το εγώ μέσα τους και να το χειριστούν, να το ισορροπήσουν και να ενσωματώσουν την πτυχή αυτή της ύπαρξης τους, να αντιληφθούν πως υπάρχουν πράγματα που είναι εκτός του ελέγχου τους και αυτός που επαναστατεί είναι ο εγώ-εαυτός.

Επειδή ο εγώ-εαυτός γνωρίζει πως η λειτουργία του ως παλιού έχει αλλάξει, οπότε υπάρχει η αίσθηση πως αν κάποιος απελευθερώσει αυτή την πτυχή του εαυτού του, όλα θα καταρρεύσουν. Απαιτείται, την περίοδο αυτή - αυτό συμβαίνει - ώστε ο κόσμος να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά στην επόμενη φάση της εξέλιξης του. Γι' αυτό σας λέμε, Αγαπημένοι, έχετε πίστη, κρατείστε το όραμά σας, μην παρεκλίνετε απ' το μονοπάτι σας. Μη χάνετε την πίστη μέσα σας, καθότι αυτή είναι η αληθινή σας βάση. Σκάψτε βαθιά προτού αντιδράσετε στις ενέργειες αυτών των καιρών.

Παραμείνετε σταθεροί, αναρωτηθείτε για το τί υπάρχει πίσω απ' την επιφάνεια, στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, που  ανοίγονται σε σας, σε όλους στον πλανήτη. Προχωρείστε εμπρός με αυτά τα κύματα που μεταφέρουν την ανθρωπότητα στη νέα χρυσή εποχή. Να ξέρετε πως εμείς απ' τις ανώτερες σφαίρες δεν προσκολλόμαστε στα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, όμως σας αγαπάμε βαθιά και πάντα είμαστε μαζί σας, απλά καλέστε μας, οποιονδήποτε από μας απ' τις αναληφθείσες σφαίρες του Φωτός και θα είμαστε μαζί σας.

Μέχρι τον επόμενο μήνα,

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

The Hilarion Connection©, Book One available here

The Hilarion Connection©, Book Two available here

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama. All rights reserved. Copying and sharing of this text material for other blogs, websites, magazines, etc. is not permitted. The making of videos in any language is not permitted. This is posted for the reading pleasure of those who come to the www.therainbowscribe.com website.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός