urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Ιούλιο 2019

1043163

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

 

Αγαπημένοι δάσκαλοι,

είναι πολύ σημαντικό για εσάς να καταλάβετε ότι οι καιροί αυτοί δεν έχουν προηγούμενο και ειδικά κληροδοτήματα είναι εν ισχύει. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς, τους αναζητητές του Φωτός, να αξιοποιήσετε την Θεϊκή σας κληρονομιά και τα ειδικά δώρα και ταλέντα σας. Σε σπάνια διαλείμματα, και κατά την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου από μία μεγάλη Εποχή σε μία άλλη, ο Κοσμικός Νόμος επιτρέπει στα Όντα του αγγελικού βασιλείου και της πνευματικής ιεραρχίας να διαπεράσουν το πέπλο και να έρθουν σε επαφή με επίλεκτα, αφυπνισμένα μέλη της ανθρώπινης φυλής. Πρέπει να εκφράσετε θέληση και επιθυμία για να συνδιαλλαγείτε με αυτά τα υπέροχα, προηγμένα Όντα, διότι δεν θα παραβιάσουν την ελεύθερη βούληση σας. Όταν εστιάζετε την προσοχή σας σ’ έναν συγκεκριμένο δάσκαλο, άγγελο ή Ύπαρξη του Φωτός, σας αναγνωρίζουν αμέσως και θα απαντήσουν. Όσο πιο έντονη, ειλικρινής και συνεχής είναι η επιθυμία σας, τόσο πιο πολλή ακτινοβολία θα σας δώσουν.

Οι άγγελοι οδηγοί σας, οι πνευματικοί οδηγοί και οι δάσκαλοι θα κάνουν κάθε προσπάθεια για να σας βοηθήσουν να λάβετε τις υψηλότερες συχνότητες σοφίας που είναι βασικές γι’ αυτούς τους χαοτικούς καιρούς της αλλαγής. Αυτά τα καλοπροαίρετα Όντα προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας εντατικοποιώντας το Φως στο Κέντρο της Ηλιακής σας Δύναμης και τελικά στην Ιερή Καρδιά σας. Περιμένατε εδώ και αιώνες μια πρόσκληση για να επικοινωνείτε συνειδητά με τους αναληφθέντες δασκάλους και τα αγγελικά βασίλεια, και αυτοί περίμεναν επίσης υπομονετικά αυτήν την περίοδο. Το να επικοινωνείτε με τα Όντα του Φωτός είναι ένα μεγάλο εξελικτικό βήμα για εσάς, ως Άνθρωποι, διότι διευκολύνει γρήγορα μία καινούργια συνειδητή επίγνωση και μία ισχυρή αλλαγή μέσα σας.

 Το πιο πιθανό είναι ότι πρώτα θα συνδεθείτε και θα μάθετε να συνδιαλέγεστε και να επικοινωνείτε με τους προσωπικούς σας οδηγούς, ή μερικές φορές, ο κύριος δάσκαλος σας θα δημιουργήσει γρήγορα μία σχέση μαζί σας – ειδικά, αν είχατε κάνει μία συμφωνία να δουλέψετε με αυτήν την συγκεκριμένη Ύπαρξη πριν ενσαρκωθείτε σ’ αυτή την ζωή. Όταν έρθει ο κατάλληλος καιρός, ο κύριος δάσκαλος σας θα στείλει έναν αιθερικό Ατομικό Σπόρο Μνήμης, μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας, στον Ιερό σας Νου. Αυτός ο Ατομικός Σπόρος Μνήμης θα ανάψει έναν άλλον Ατομικό Σπόρο Μνήμης που υπήρχε εκεί πριν ενσαρκωθείτε. Αν θελήσετε, αυτός θα εγκαταστήσει μία τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ εσάς των δύο, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στις κατάλληλες διδασκαλίες για σοφία ανώτερης συχνότητας μέσω του βασικού σας δασκάλου.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά θαύματα που περιμένουν εκείνους από εσάς που επιμελώς διασχίζετε το Μονοπάτι του Φωτός, και που έχετε εναρμονίσει τις περισσότερες μη-ισορροπημένες σκεπτομορφές μέσα στα τέσσερα σωματικά σας συστήματα: φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και αιθερικό. Θα μιλήσουμε περισσότερο πάνω σ’ αυτό στο μέλλον. Θα σας πούμε, όμως, ότι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που περιμένουν εκείνους που συνηχούν τώρα με τις συχνότητες της ανώτερης Τέταρτης Διάστασης είναι η πρόσβαση στην αιθερική Λευκή Φωτιά Ατομικών Σπόρων Μνήμης μέσα στην Υπερψυχή, οι οποίοι περιέχουν τα πολλά χαρακτηριστικά, ιδιότητες, αρετές και ταλέντα γι’ αυτή την ζωή.

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε στην διαδικασία ανάπτυξης της έκτης σας αίσθησης – ο διαισθητικός νους – σύμφωνα με την οποία θα έχετε μία απ’ ευθείας γραμμή με την Υπερψυχή σας και με ορισμένες Πτυχές των πολλαπλών Ανώτερων Εαυτών σας. Είναι η αρχική φάση της δημιουργίας μιας απ’ ευθείας γραμμής στην έδρα, την Ιερή σας Τριάδα στην Πέμπτη Διάσταση. Μην ψάχνετε τον Θεό στον ουρανό ή σε κάποιον μακρινό, ανέφικτο τόπο, διότι η Ουσία του Δημιουργού, η Σπίθα της Θεϊκότητας, κατοικεί μέσα στην Ιερή Καρδιά σας. Πολλοί από εσάς αποκτάτε την επίγνωση της Θεϊκής σας καταγωγής. Ωστόσο, έχετε μόνο μία μικρή υποψία του τεράστιου δυναμικού σας ως κομιστής του Κοσμικού Φωτός. Είναι πολύ σημαντικό να συνάδετε με τις συνεχώς αυξανόμενες συχνότητες του Φωτός του Δημιουργού, διότι αυτό θα επιταχύνει την διαδικασία της ανάληψης και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την θέση του Αυτοκυρίαρχου για να μπορέσετε να εκπληρώσετε την υπόσχεσή σας να είστε ένα Φως πάνω στο Μονοπάτι και Αυτός που Δείχνει τον Δρόμο.

Να θυμάστε ότι μπορείτε μόνο να έχετε πρόσβαση σε δονητικά επίπεδα με τα οποία είστε συμβατοί εσείς και το Τραγούδι της Ψυχής σας. Να γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχετε περάσει μέσα από μία διαδικασία εκκαθάρισης/καθαρισμού για να επιτύχετε μία πιο ισορροπημένη και αρμονική Κατάσταση Ύπαρξης στα νοητικά και συναισθηματικά σας σώματα.

Πριν πάρα πολύ καιρό, εκείνοι που θα εμφανιζόντουσαν αργότερα ως οι ΑστροΣπορείς Δεικνύοντας τον Τρόπο για την ανάληψη της ανθρωπότητας και της Γης, συμφώνησαν να αναλάβουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στον πλανήτη Γη κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον. Αυτή η ομάδα των γενναίων Ψυχών θα ενσαρκωνόταν σε κάθε φυλή, χρώμα, πολιτισμό και σύμβολο της Πίστεως, και θα διασκορπιζόντουσαν στα πέρατα του πλανήτη για την προετοιμασία ενός προκαθορισμένου κοσμικού δράματος: την μαζική ανάληψη της ανθρωπότητας και της Γης, μαζί με όλες τις υλικές εκδηλώσεις σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν.

sympan thelei kerdiseis

 

Σ’ εκείνους που βάδισαν στο προσκήνιο δόθηκε ένα ξεχωριστό κληροδότημα σύμφωνα με το οποίο οι περισσότερες από τις μικρότερες ανισορροπίες σας θα καθαριζόντουσαν έτσι ώστε το γήινο φορτίο σας δεν θα ήταν τόσο βαρύ. Οι υπόλοιπες θα ήταν τα κύρια μαθήματα που θα έπρεπε να λύσετε για να μπορέσετε να επιστρέψετε σε ένα ισορροπημένο και αρμονικό επίπεδο δονητικών συχνοτήτων, εξυψώνοντας έτσι την Ενεργειακή σας Υπογραφή/Τραγούδι της Ψυχής στην Μεσαία Τέταρτη Διάσταση και υψηλότερα.

Ένα μεγάλο πλήθος από εσάς, τους Αστρόσπορους, βαδίζετε καλά προς την Αυτοκυριαρχία. Ωστόσο, πάρα πολλοί από την ομάδα Εκείνων που Δείχνουν τον Δρόμο είναι ακόμα σε λήθαργο ή σε άρνηση. Ο καθένας σας έχει έναν κύριο ρόλο να παίξει στην επιταχυνόμενη εξελικτική διαδικασία που είναι τώρα σε εξέλιξη. Οι γενετικές κωδικοποιήσεις αυτής της ομάδας φέρουν τις πιο καλές ιδιότητες απ’ όλες τις προηγούμενες ρίζες-φυλές, μαζί με ξεχωριστές κωδικοποιήσεις του πυρήνα της μνήμης για την νέα Χρυσή Ρίζα Φυλή του μέλλοντος.

Είναι αλήθεια ότι με τον καιρό υπήρξαν μεγάλες ανισορροπίες ανάμεσα σ’ αυτή την ομάδα των Ψυχών, και πολλοί δεν άκουσαν τις παροτρύνσεις του Πνευματικού τους Εαυτού. Ξέχασαν την γήινη αποστολή τους. Ωστόσο, βαθιά μέσα στον πυρήνα της Ιερής Καρδιάς σας, ο καθένας σας ήταν κωδικοποιημένος με ένα Κωδικοποιημένο Φωτεινό Ατομικό Σπόρο Μνήμης ο οποίος, όταν ενεργοποιείται, θα σας βοηθάει να θυμάστε την υπόσχεση σας να είστε οι γήινοι αντιπρόσωποι μας – ότι η αποστολή σας θα είναι να αγωνιστείτε με όλο σας το Είναι για να γίνετε έμπειροι συν-δημιουργοί ομορφιάς, ειρήνης, αρμονίας και αφθονίας στο Γήινο πεδίο.

Θέλουμε να κάνουμε μία ανασκόπηση μερικών βασικών πληροφοριών ώστε να μπορέσετε να τοποθετήσετε στην κατάλληλη προοπτική όσα μοιραζόμαστε μαζί σας. Είναι σημαντικό να μην βλέπετε τους εαυτούς σας ως ανθρώπους μιας μόνο γενεαλογίας, διότι όλοι σας έχετε βιώσει ζωές σε όλες τις κύριες ρίζες-φυλές. Είναι σημαντικό να μην βάζετε τον εαυτό σας πάνω από εκείνους που είναι στο μονοπάτι πίσω σας, διότι ήσασταν κι εσείς μη-αναζητητές και οπαδοί σε πολλές, πολλές ζωές. Είχατε επίσης μαύρο δέρμα καθώς και άσπρο, κόκκινο και κίτρινο δέρμα των άλλων ριζών-φυλών, και έχετε επίσης στο DNAσας όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά, αρετές και ιδιότητες κάθε μίας από αυτές τις ρίζες-φυλές. Σ’ αυτή τη ζωή, επιλέξατε να γεννηθείτε σε συγκεκριμένη οικογένεια ή να ζήσετε σε μία συγκεκριμένη χώρα για έναν πολύ ξεκάθαρο λόγο.

Σε Συμπαντικό επίπεδο, αφού εξωτερικευτήκατε στην εξατομικευμένη Θεϊκή συνειδητότητα σας, και βιώσατε αιώνες χαρούμενης συν-δημιουργίας, εσείς και μία αρμονική ομάδα Ψυχών, που θα ονομάσουμε «Ομάδες οικογένειας ψυχών», συγκεντρωθήκατε σε μία μεγάλη πυραμίδα Φωτός στα ανώτερα βασίλεια. Αυτές οι Πυραμίδες Φωτός θα ονομαζόντουσαν αργότερα ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, και είναι διασκορπισμένες σε όλα τα υπο-επίπεδα της Πέμπτης Διάστασης. Σας ειπώθηκε ότι θα έρθει καιρός στο πολύ μακρινό μέλλον όπου μία σημαντική φάση του Θεϊκού Σχεδίου θα έρθει σε κορύφωση. Πολλές εξειδικευμένες ψυχές θα συγκεντρωθούν οι οποίες θα έχουν σημαντικούς ρόλους να παίξουν στην «διαδικασία επανένωσης». ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

Εκείνοι από εσάς που με αγάπη ονομάζουμε Γηραιές Ψυχές είστε διασκορπισμένοι σε όλον τον κόσμο. Πράγματι, υπάρχουν πολύ περισσότερες γηραιές Ψυχές σε κάποια μέρη και σε κάποιους πολιτισμούς. Ωστόσο, αυτή η ομάδα εμπροσθοφυλακής είναι διασκορπισμένη γύρω στη Γη, από τις πιο πρωτόγονες αγροτικές περιοχές στις πιο κοσμοπολίτικες και υψηλού πολιτισμού πόλεις. Αυτές οι γενναίες Ψυχές δεν είναι οι άνθρωποι που αποτελούν την κυβέρνηση ή κάνουν τα πρωτοσέλιδα. Ζούνε σε φάρμες, διότι αγαπούν την φύση και τα ζώα που φροντίζουν. Έχουν γήινες δουλειές σε κάθε τομέα προσπάθειας και ήσυχα εκπληρώνουν τα καθήκοντα τους. Κατέχουν θέσεις μεγάλης ευθύνης, και υπηρετούν την χώρα τους και τους ανθρώπους της με διάφορους τρόπους. Ζούνε σε αρχοντικά και σε καλύβες, και σε κάθε κοινωνικό επίπεδο από το πιο χαμηλό μέχρι το πιο υψηλό. Είναι μέλη οργανωμένων θρησκευτικών ομάδων, και λατρεύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Πολλοί είναι συντονισμένοι με τα ψιθυρίσματα των Ανώτερων Εαυτών τους και έχουν γίνει Αυτοκυρίαρχοι. Πολλοί άλλοι βρίσκονται στο πνευματικό τους μονοπάτι, αλλά δυστυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος από αυτούς τους ΑστροΣπορείς Δεικνύοντας τον Τρόπο που δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει την Θεϊκή τους φύση και την υπόσχεση που έδωσαν πριν πάρα πολύ καιρό.

Όσοι από εσάς είστε σ’ αυτήν την ομάδα έχετε κωδικοποιήσει στο DNAσας τις μεγαλύτερες αρετές, ικανότητες και ιδιότητες της Ατλάντειας φυλής, εκείνη των ηγετών/πρωτοπόρων/πολεμιστών. Υπάρχει μια βαθιά ριζωμένη επιθυμία να χρησιμοποιείτε τις νοητικές σας ικανότητες μαζί με την Θεία Θέληση και Δύναμη του Πατέρα μας Θεού για να είστε οι μεγαλύτεροι συν-δημιουργοί στο φυσικό πεδίο της πραγματικότητας. Επιπλέον, είστε εμπνευσμένοι με τις ύψιστες αρετές, ιδιότητες και ικανότητες της Μητέρας μας Θεού, που ενσταλάχτηκαν σ’ εκείνες τις Ψυχές που ήρθαν στη Γη κατά την διάρκεια της Χρυσής Εποχής της Λεμουρίας, οι ευγενικές, στοργικές, διαισθητικές, εσωτερικά εστιασμένες ιδιότητες, και επιπλέον, μεγάλες καλλιτεχνικές ικανότητες και μία επιθυμία για ειρήνη, ηρεμία και αναπόληση.

Έχετε βιώσει μία πλούσια και υπέροχη πνευματική κληρονομιά, και στο παρελθόν ήσασταν ευλογημένοι που είχατε τόσες πολλές και υπέροχες Υπάρξεις Φωτός ανάμεσα σας – δάσκαλοι των οποίων οι διδασκαλίες σας άφησαν με θαυμάσιες οδηγίες για να ζείτε μία ενάρετη ζωή. Είναι καιρός, όμως, να αναμίξετε το παρελθόν με το μέλλον, και η ανθρωπότητα βιώνει μία βαθιά ριζωμένη ανάγκη για καθοδήγηση, έμπνευση και στήριξη μεταξύ σας.

Θα προτείνουμε έναν καινούργιο τρόπο, και είναι η ύψιστη ελπίδα μας ότι κάποιοι από εσάς θα αναλάβουν το λάβαρο. Σας ζητάμε να γίνετε οι μελλοντικοί πνευματικοί πρωταθλητές για την ανάδυση νέας πνευματικότητας σε μία ανθρωπότητα με επίγνωση. Σας ζητάμε να αρχίσετε να συγκεντρώνεστε για να μελετήσετε, να στηρίξετε και να εμπνεύσετε ο ένας τον άλλον. Σας ζητάμε να μοιραστείτε την γνώση σας, την σοφία σας, τα οράματα σας και τις εμπειρίες σας ο ένας με τον άλλον.

Γνωρίζουμε την μεγάλη αίσθηση μοναξιάς ανάμεσα στους ανθρώπους του κόσμου – μία αίσθηση απομόνωσης. Δεν είναι αρκετό απλώς να διαβάζετε τις διδασκαλίες που σας δίνουμε ή εκείνες των διδασκάλων, ή να επισκέπτεστε έναν όμορφο καθεδρικό ναό ή εκκλησία και να αποτίνετε φόρο τιμής στον Θεό. Είναι μία περίοδος επανασύνδεσης, και πρέπει να αρχίσετε να συγκεντρώνεστε για να μοιράζετε την αγάπη, την σοφία και την έμπνευση σας, μία περίοδος για να μελετήσετε μαζί και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον. Δεν σας ζητάμε να χτίσετε μεγαλύτερους ναούς, διότι δεν θα κατοικούν εκεί οι θεοί του μέλλοντος. Εσείς είστε οι συν-δημιουργοί του μέλλοντος – Θεϊκές Σπίθες του Δημιουργού – που σας ζητούν να πάρετε την δικαιωματική σας θέση στην μεγάλη πορεία στο μέλλον.

Αγαπημένοι, είναι ώρα να απαλλαγείτε από όλες τις ενοχές, την ντροπή και τα αισθήματα αναξιότητας που πάρα πολλοί από εσάς έχετε φέρει σαν καίρια θέματα από πάρα πολύ καιρό πριν. Πρέπει να θεραπεύσετε τον πόνο του παρελθόντος έτσι ώστε να μπορέσετε να υιοθετήσετε τον κατάλληλο ρόλο στο υπέροχο σχέδιο για το μέλλον που ξετυλίγεται τώρα τόσο γρήγορα στον πλανήτη Γη.

gnosto sympan yperoxo video deixnei asteria planites gnorizoume 612x400

 

Μέσα από τα μηνύματα μας, σας έχουμε δώσει τα εργαλεία, την σοφία και την διορατικότητα να απελευθερώνετε όλα τα πράγματα στη ζωή σας που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας και το ύψιστο καλό σας. Σας εκλιπαρούμε να βάλετε στην καρδιά σας όσα σας έχουμε πει, ξανά και ξανά. Είστε άξιοι όλης της αγάπης, της ομορφιάς, της χαράς, της γαλήνης και της αφθονίας αυτού του σύμπαντος, διότι είναι το Θεϊκό Γενέθλιο Δικαίωμα σας. Πρέπει να μάθετε να αγαπάτε και να σέβεστε τον εαυτό σας. Πρέπει να έχετε μια βαθιά αίσθηση αυταξίας πριν μπορέσετε αληθινά να αγαπήσετε και να σεβαστείτε τους άλλους, και πριν οι άλλοι σας ανταποδώσουν την αγάπη και τον σεβασμό που τόσο πλουσιοπάροχα αξίζετε.

Σας ζητάμε να κάνετε μια επισκόπηση στις ιδιότητες, τις αρετές και τα χαρακτηριστικά της Θεϊκής Κληρονομιά σας που τώρα εμφανίζετε. Μήπως προβάλετε πάρα πολύ την αρσενική Ατλάντεια ενέργεια, και εστιάζεστε πάρα πολύ στο να αποκτάτε και να δημιουργείτε; Θυμηθείτε, σας είπαμε ότι ψάχνετε μία κατάσταση Ύπαρξης ή μία ποιότητα ζωής. Μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλο πλούτο και να εκδηλώσετε υλικά πολλά υπέροχα πράγματα, αλλά αν το κέντρο της καρδιάς σας είναι κλειστό ή αγνοήσατε και δεν αναπτύξατε της Λεμούριας / Θεάς σας αρετές και ιδιότητες σας, θα νιώθετε ατελείς, και θα βιώνετε μία βαθιά, απροσδιόριστη αίσθηση δυσαρέσκειας.

Συγκεντρωθείτε σε ομάδες των δύο, των τριών, των δέκα, των εκατό ή των χιλίων, δεν έχει σημασία. Αν, όμως, ενωθείτε για το καλό όλων, σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εκεί με όλες μας τις δυνάμεις για να σας ενδυναμώσουμε, να σας βοηθήσουμε, και να σας ακτινοβολούμε την αγάπη του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας

Ο κύριος στόχος σας αυτή την περίοδο είναι να επιστρέψετε στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα Φωτός και σκιών, τα δονητικά μοτίβα που συνθέτουν τον προσωπικό σας κόσμο στην πραγματικότητα της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης. Κάνοντας αυτό, το εκκρεμές της συνειδητότητας σας δεν θα κουνιέται τόσο ριζικά από τις θετικές στις αρνητικές συχνότητες, και η νοητική και συναισθηματική σας φύση θα σταθεροποιηθεί και θα κεντραριστεί για άλλη μία φορά. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να μάθετε να ζείτε κεντραρισμένοι μέσα στην Ιερή Καρδιά σας και στον Ιερό σας Νου. Καθώς ανυψώνετε τα δονητικά σας μοτίβα, οι υψηλότερες συχνότητες του Φωτός θα διαλύουν σταδιακά τις πολλές μεμβράνες του Φωτός που περιορίζουν την υψηλότερη συνειδητότητα σας. Από την στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα ζείτε την συνειδητή, Εμπνευσμένη από την ψυχή ζωή ενός Αυτοκυρίαρχου.

Είναι μία από τις πιο υπέροχες περιόδους, αγαπημένοι. Είμαστε μαζί σας από την ώρα που πρωτο-εξωτερικεύσατε την ατομική σας συνειδητότητα μέσα σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Θα είμαστε μαζί σας καθώς προχωράμε στο λαμπρό καινούργιο μέλλον, καθώς ενώνουμε δυνάμεις με τους πανίσχυρους Ελοχίμ, τους μεγάλους χτίστες της μορφής, στην προετοιμασία για την εκπλήρωση της ένδοξης καινούργιας Εποχής που έρχεται. Στέλνω την ακτινοβολία του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας καθώς σας αγκαλιάζουμε μέσα σε μία αύρα Θεϊκής Αγάπης και Φωτός. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί σας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: ΡέναΛογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: RonnaStar @ earthlink net        

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός