urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Μέσω της Ρόννα

328277 678373

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι,

αναρωτηθήκατε ποτέ για το αληθινό νόημα της φράσης, «Και ο Θεός είπε, ‘Ας γίνει Φως’»; Είναι μία πολύπλοκη δήλωση και έχει ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους. Ευτυχώς, αρχίζετε να κατανοείτε πόσο βαθιά είναι και περιλαμβάνονται όλα. Στην πρόσφατη ιστορία σας, ως παιδιά του Θεού, θα μπορούσατε να κατανοήσετε την ιστορία της Δημιουργίας μόνο στην πιο απλή μορφή της. Καθώς όμως αφυπνίζεστε, ανυψώνετε την συνείδηση σας, και αξιοποιείτε την κοσμική αλήθεια της Δημιουργίας, είστε τώρα ικανοί να έχετε πρόσβαση σε όλη την σοφία και στην μεγαλειότητα της Θεϊκής καταγωγής σας και στο γενέθλιο δικαίωμα σας.

Στην αρχή αρχή, ό,τι υπήρχε ήταν το μεγάλο κενό – που ήταν γεμάτο με απεριόριστο, ανεκδήλωτο δυναμικό. Ο Υπέρτατος Δημιουργός ανταποκρινόταν μέσα σε μία σφαίρα αφάνταστης δύναμης και μεγαλοπρέπειας. Ο νους του ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αναδύθηκε, και μέσα από την ουσία του πυρήνα ΤΟΥ εμφανίστηκε ένας Λευκός Ατομικός Σπόρος Φωτιάς με την επιθυμία να δημιουργήσει και να βιώσει περισσότερο τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Τα λόγια, «Ας γίνει Φως» δεν ειπώθηκαν, αλλά μέσα από την καρδιά του Δημιουργού ξεχύθηκε μία ακτίνα ακτινοβολίας γιγαντιαίων διαστάσεων. Αυτή η ακτίνα της συνειδητότητας του Δημιουργού ακτινοβολήθηκε έξω στο κενό, φωτίζοντας το μεγάλο κενό, και δημιουργώντας έτσι αυτό που επρόκειτο να είναι το Πανσύμπαν της Πρώτης Αιτίας. Μέσα σ’ αυτό το ολόγραμμα Φωτός υπήρχαν όλα τα συστατικά της Δημιουργίας, όλα όσα υπήρξαν ποτέ και όλα όσα θα υπάρξουν: αγνή αγάπη, σοφία, το Θεϊκό Σχεδιάγραμμα για όλα τα μελλοντικά σύμπαντα, γαλαξίες, αστρικά συστήματα, πλανήτες, καθώς και τα ορυκτά, φυτικά και ζωικά βασίλεια, και ΕΣΕΙΣ, αγαπητοί.

Όταν μιλάμε για Φως, περιλαμβάνει όλους τους όρους. Μέσα στο Φως υπάρχει όλη η αγάπη, σοφία, δύναμη, αρετές, χαρακτηριστικά, και πτυχές του Δημιουργού. Και επειδή ο καθένας από εσάς είναι παιδί του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας αυτού του Σύμπαντος, θεσπιστήκατε να είστε ένας συν-δημιουργός, και προικιστήκατε με το δικό σας Θεϊκό σχεδιάγραμμα που περιέχει τις αρετές και τα χαρακτηριστικά των ξεχωριστών Θεϊκών Γονιών μας. Ένας Λευκός Ατομικός Σπόρος Φωτιάς εξατομικευμένης συνειδητότητας Θεού – μία πολύτιμη Σπίθα του Δημιουργού είναι το ποιοι είστε πραγματικά.

Ω, ναι, είστε σε μία δραματικά μορφή παραίτησης, και κουβαλάτε μόνο μία ελαχιστότατη ποσότητα από το Φως του Δημιουργού, αλλά παρόλα αυτά, είστε μία Ύπαρξη Αγάπης/Φωτός. Το Φως είναι η γραμμή της ζωής σας προς τον Δημιουργό. Η Θεϊκή Ουσία της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας είναι αυτό που αξιοποιείτε για να εκδηλώσετε τις δημιουργίες σας: ή χαρά, γαλήνη, αγάπη και αφθονία, ή στρέφετε την ενέργεια στις χαμηλότερες ενέργειες του φόβου, του πόνου, και του περιορισμού. Να θυμάστε ότι είστε ένας συν-δημιουργός, και είναι δική σας επιλογή το τι θα εκδηλώσετε. Ωστόσο, είναι Συμπαντικός Νόμος το ότι πρέπει πάντα να βιώνετε αυτό που δημιουργείτε.

23gh56gh65gh6556

Ο καιρός έφτασε. Είστε στο μέσον μιας αλλαγής των Εποχών, και μιας μεγάλης ανοδικής πορείας στην έλικα της Κοσμικής Δημιουργίας. Έχετε ταξιδέψει μέσα από τις πολλαπλές διαστάσεις στο έσχατο εξωτερικό επιτρεπτό σημείο γι’ αυτό το πείραμα στην διττότητα και στην πόλωση. Υπήρξατε στις ΔΙΑ-στάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψετε σε υψηλότερη συνειδητότητα στο επίπεδο εισόδου της Πέμπτης Διάστασης, που είναι το επόμενο βήμα στο ατελείωτο ταξίδι της επιστροφής σας στις αιθέριες περιοχές του Φωτός.

Ο φόβος, η άγνοια, η στέρηση, ο πόνος, και τα βάσανα είναι όλα αποτέλεσμα της αποκοπής σας από τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Θεϊκού Φωτός. Η αγάπη του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας περιέχεται στην Ουσία του Φωτός του Υπέρτατου Δημιουργού – τα πάντα περιέχονται σ’ αυτήν την ακτινοβολία –να το θυμάστε αυτό. Όλη η Δημιουργία εκδηλώνεται μέσω δονήσεων του Φωτός, που δημιουργούν ήχο, δονήσεις κυματικών μορφών, και συγκεκριμένες ΑΚΤΙΝΕΣ συνειδητότητας. Φανταστείτε τον εαυτό σας ως διαπασών ή υποδοχέα συντονισμού να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένες συχνότητες και δονήσεις. Καθώς εκλεπτύνετε τις συχνότητες σας, αρχίζετε να δονείστε και να προσαρμόζεστε με υψηλότερες και πιο εκλεπτυσμένες ενεργειακές δονήσεις, που περιέχουν όλο και περισσότερο Φως του Δημιουργού – τα συστατικά της Δημιουργίας.

Και γι’ αυτό σας ρωτάμε, ποιο είναι το πηλίκο του Φωτός σας; Πόσο από το Φως του Δημιουργού έχετε ενσωματώσει και διεκδικήσει ως δικό σας; Δεν ψάχνουμε για αριθμό, αγαπητές καρδιές. Γνωρίζουμε ήδη την απάντηση. Μπορούμε να πούμε από την ακτινοβολία και την αγάπη που προβάλετε μέσα από το κέντρο της καρδιάς σας. Μπορούμε να πούμε από τις ιδιότητες των σκεπτομορφών που διαπερνούν την αύρα σας, και από τις πράξεις σας, μεγάλες και μικρές. Καθώς αξιοποιείτε και ενσωματώνετε όλο και περισσότερο Φως, αρχίζετε να περπατάτε ψηλά, με σκοπό, και δημιουργείτε μία θετική επίπτωση στους γύρω σας. Γίνεστε ένας ηγέτης αντί ένας ακόλουθος – αρχίζοντας με το να γίνετε ο κυρίαρχος του δικού σας πεπρωμένου – και απελευθερώνοντας τις δημοφιλείς πεποιθήσεις της μαζικής συνειδητότητας, ζώντας κατά συνέπεια και ακολουθώντας την δική σας αλήθεια και το δικό σας ταξίδι αντί κάποιου άλλου.

Όπως σας είπαμε και πριν, αυτό το Σύμπαν είναι ένας μεγακύκλος των αυξημένων δονήσεων του Φωτός, που ακτινοβολούν απ’ ευθείας από τον Πυρήνα της Καρδιάς του Υπέρτατου Δημιουργού. Οι εκλεπτυσμένες οκτάβες του Φωτός του Δημιουργού είναι διαθέσιμες σε ΟΛΟΥΣ σε οποιοδήποτε επίπεδο κάθε Ύπαρξη έχει προετοιμάσει το όχημα της να τις αποδεχτεί και να τις ενσωματώσει.

Το υψηλότερης συχνότητας Φως δεν μπορεί ν’ αρχίσει να διεισδύει στις στατικές ή μπερδεμένες συχνότητες που συνθέτουν το Τριτο-Τεταρτο-Διάστατο φυσικό όχημα χωρίς την άδεια του αποδέκτη και ένα άνοιγμα του κέντρου της καρδιάς. Η ψυχή σας, η Υπερψυχή-Ανώτερος Εαυτός, και ο Θεϊκός Εαυτός απλώς περιμένουν ένα σινιάλο από εσάς για να ξεκινήσουν την διαδικασία – να ανοίξουν την γραμμή Φωτός της αιώνιας ζωής. Το Φως είναι στο DNA σας, και κάθε άτομο του σώματος σας είναι γεμάτο με Φως στον έναν ή στον άλλον βαθμό. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα μπορούσατε να υπάρχετε. Είναι ώρα να ξεκλειδώσετε την ροή του Θεϊκού Φωτός από μέσα και απ έξω.

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαλογισμός

Οραματιστείτε δισεκατομμύρια μικροσκοπικά σωματίδια Φωτός να περιστρέφονται μέσα στο σώμα σας, και δισεκατομμύρια περισσότερα να ακτινοβολούν κάτω από τον Θεϊκό Ατομικό Σπόρο Λευκής Φωτιάς, τον Θεϊκό σας Εαυτό, με την μορφή λαμπυριζουσών, διαμαντένιων κρυστάλλινων πυραμίδων Φωτός. Δείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται με μία χρυσή αύρα Κοσμικού Φωτός, και μετά παρατηρήστε καθώς ο κύκλος της Αγάπης/Φωτός σας αρχίζει να επεκτείνεται. Μάθετε ότι μιμείστε τον Δημιουργό καθώς λέτε στον εαυτό σας, «Ας γίνει Φως». Τώρα, παρατηρήστε καθώς η μοναδική ακτίνα του Θεϊκού Φωτός σας ρέει προς τα εμπρός μπροστά σας, εξομαλύνοντας, εναρμονίζοντας, ανυψώνοντας, και μεταμορφώνοντας μέσω όλων των στοιχείων της υπέροχης εκλεπτυσμένης δημιουργικής ενέργειας.

Καθώς μαθαίνετε να κινείστε μπρος-πίσω ανάμεσα στην Πεμπτοδιάστατη Πυραμίδα Φωτός σας και στην σφαίρα Φωτός που έχετε χτίσει γύρω σας, δεν θα επηρεάζεστε από την αρνητικότητα των χαμηλής συχνότητας δονητικών μοτίβων. Θα δημιουργήσετε ένα ιερό μέρος μέσα στην καρδιά σας και στο νου σας, και ο κόσμος σας θα αρχίσει να αντανακλά τις ύψιστες επιθυμίες σας. Η σφαίρα της επιρροής σας θα επεκταθεί, και θα έλκετε εκείνους που είναι σε αρμονία με τις εκλεπτυσμένες συχνότητες και ιδανικά που ενσωματώνετε. Μαζί, θα αρχίσετε να συμμετέχετε ενεργά στην ύφανση του αραχνούφαντου υφάσματος της νέας πραγματικότητας που γεννιέται. Και τελικά, αν είναι επιθυμία σας, θα σας επιτραπεί να συμμετέχετε ενεργά στον σχηματισμό ενός μελλοντικού Θεϊκού Σχεδιαγράμματος της Κοσμικής Δημιουργίας μέσα σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν.

Ως μέρος της μεταμορφωτικής σας διαδικασίας, αποκτάτε για άλλη μία φορά την επίγνωση των ενεργειών και τις χρήσεις των κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων που βρίσκονται μέσα στη Γη. Και αυτά, επίσης, φέρουν το Φως του Δημιουργού, και θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε και να ισορροπήσετε τις ενέργειες μέσα σας πολύ πιο γρήγορα, αν συντονιστείτε με τις ατομικές τους ενέργειες και τα προγραμματίσετε μέσω της ανώτερης συνειδητής σας πρόθεσης. Είναι ανυπόμονα να εργαστούν μαζί σας, διότι καθώς αφυπνίζεστε και εναρμονίζεστε με τις ανώτερες συχνότητες, το ίδιο κάνουν και αυτά.

Υπάρχουν μεγάλοι αισθαντικοί κρύσταλλοι χαλαζία, που συνηχούν με το χτύπημα της καρδιάς της Μητέρας Γης μας, και άλλα τεράστια συμπλέγματα κρυστάλλων στρατηγικά τοποθετημένα που είναι προσαρμοσμένα στις δονήσεις του νέου Θεϊκού Σχεδιαγράμματος γι’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Υπάρχουν επίσης τεράστια συμπλέγματα Αμέθυστου που ακτινοβολούν της μεταμορφωτική Βιολετί Φλόγα, τα οποία ήταν στρατηγικά τοποθετημένα βαθιά μέσα σε μεγάλα σπήλαια του πλανήτη. Αυτές οι ισχυρές πηγές Φωτός του Δημιουργού τώρα ενεργοποιούνται για να στείλουν τις μεταλλασσόμενες δονητικές συχνότητες της Έβδομης Ακτίνας της Εποχής των Ιχθύων. Όπως σας είπαμε πριν, ενεργούν ως δέκτες και υποδοχείς – πομποί και ραδιοτηλεοπτικοί φορείς της ενέργειας και της πληροφορίας – και οι δύο γύρω από τον κόσμο και έξω στο ηλιακό σύστημα και στον γαλαξία.

Υπάρχουν επίσης κρύσταλλοι Φύλακες Αρχείων, και μεγάλοι και μικροί, και θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε τον Ατομικό Σπόρο Μνήμης Φωτεινά πακέτα στην δομή του εγκεφάλου σας – τον Ιερό Νου σας. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το μυστήριο και την σοφία του αρχαίου παρελθόντος του δικού σας και της Γης. Τα ορυκτά, φυτικά, και ζωικά βασίλεια είναι επίσης σε κατάσταση μεταμόρφωσης προς μία ανανεωμένη, ανώτερηεπίγνωση. Αγαπημένοι, κανείς δεν θα μείνει πίσω – όλοι βρίσκονται σε κατάσταση μεταμόρφωσης και αφύπνισης.

Είναι μία εποχή απελευθέρωσης. Η επιθυμία για ελευθερία γίνεται όλο και πιο ισχυρή στην καρδιά κάθε νοήμονος Όντος πάνω στη Γη. Είναι επίσης μία εποχή ενότητας. Ακόμα και ενώ επανασυνδέεστε με την Ψυχή σας ή με τις Αστρικές οικογένειες, τόσο εμείς στα ανώτερα βασίλεια ενώνουμε δυνάμεις. Για πολλές Εποχές, ταξιδέψατε το ξεχωριστό μονοπάτι σας για να εκπληρώσετε τον συγκεκριμένο σας ρόλο της Θεϊκής Αποστολής. Τώρα όμως, επανασυνδέεστε για να δημιουργήσετε ένα συνεργιστικό επίπεδο συνειδητότητας που θα είναι διαθέσιμο σε όλους όσους είναι προετοιμασμένοι να είναι μέρος της ΟΜΑΔΙΚΗΣ προσπάθειας. Χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο διότι νιώθετε άνετα μ’ αυτόν, και δημιουργεί μία νοητική εικόνα πολλών να εργάζονται μαζί με αρμονία έχοντας έναν σκοπό και έναν κοινό στόχο.

Όπως σας έχουμε πει λεπτομερέστατα, υπάρχουν μεγάλες και μεγαλοπρεπείς Πυραμίδες Φωτός στην Πέμπτη Διάσταση, όπου είναι εύκολα προσβάσιμες σ’ εκείνους από εσάς που έχετε κάνει την εργασία σας, και που έχετε συντονίσει το φυσικό σας σώμα στα βασίλεια του Φωτός. Μέσα σ’ αυτές τις Πυραμίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση και μπορούν να αντλήσουν εμπρός βρίσκονται όλα τα συστατικά του Φωτός του Δημιουργού που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ό,τι επιθυμείτε, για το ύψιστο καλό όλων. Οι αγγελικοί οδηγοί σας και οι δάσκαλοι περιμένουν εκεί για να ενωθούν μαζί σας και να είναι συν-δημιουργοί μ’ εσάς. Γι’ αυτό, εμφανίστε τα οράματα σας και την αγνή σας πρόθεση ώστε να μπορέσετε να διεκδικήσετε τα θαύματα που σας περιμένουν.

Σχετική εικόνα

 

Τι θα γινόταν αν σας λέγαμε ότι είναι αρκετά πιθανόν το γήινο πνευματικό σας συμβόλαιο να έχει ολοκληρωθεί; Πολλοί από εσάς θα φοβόσασταν και μπορεί να λέγατε, «Αλλά αυτό δεν είναι ό,τι μας είπαν άλλοι.»

Επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Ναι, ο καθένας από εσάς έχει ένα συμβόλαιο που έκανε πριν φορέσει το σάρκινο ένδυμα του σ’ αυτήν την ζωή, και πάνω απ’ αυτό είναι ένα πιο περιεκτικό όλα περιλαμβάνονται συμβόλαιο που κάνατε όταν μπήκατε στην συνειδητότητα μέσα σ’ αυτό το συγκεκριμένο Υπο-Σύμπαν. Όταν φτάσετε ένα ορισμένο επίπεδο ΦΩΤΙΣΗΣ, είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε το συμβόλαιο που κάνατε πριν έρθετε στη Γη γι’ αυτήν την συγκεκριμένη ενσάρκωση. Εκείνο το συμβόλαιο ήταν να ενώσετε, να ισορροπήσετε, και να εναρμονίσετε όλες τις χαλαρές άκρες ή τις κύριες μη-ισορροπημένες ενσαρκώσεις (αυτές ήταν ενέργειες, πιθανά μέλλοντα, και συμφωνίες που δημιουργήσατε από όλες τις περασμένες σας εμπειρίες μάθησης).

Θυμηθείτε ότι εξηγήσαμε πριν πολύ καιρό ότι στα ανώτερα βασίλεια ήταν γνωστό ότι αυτή θα είναι η πιο σημαντική ζωή που θα βίωνε ποτέ ο καθένας σας πάνω στον πλανήτη Γη. Σαν προϋπόθεση για να σας επιτραπεί να επιστρέψετε στη Γη κατά την διάρκεια αυτών των συναρπαστικών καιρών της μεγάλης αλλαγής, υπήρχαν τρεις προϋποθέσεις που έπρεπε να συμφωνήσετε. Πρώτον, πολλές από τις ήσσονος σημασίας ανισορροπίες εξαλήφθησαν μέσω ενός ξεχωριστού κληροδοτήματος χάριτος. Ό,τι παρέμεινε στην αύρα σας και στις αποθήκες μνήμης ήταν τα μαθήματα, οι ενέργειες και οι δημιουργίες που ήταν τα πιο σημαντικά για εσάς για να επιστρέψετε στην ισορροπία και στην αρμονία. Να θυμάστε, σας το έχουμε πει, ότι το πείραμα στη Γη αφορούσε στην πολικότητα και στην διττότητα / στην ισορροπία και αρμονία.

Δεύτερον, σας δόθηκε ένα γενικό επικάλυμμα του τι θα έπρεπε να βιώσετε κατά την διάρκεια αυτής της ζωής: όλες τις προσπάθειες, τις δοκιμασίες, τις προκλήσεις, και τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαζόντουσαν για να εκπληρώσετε το έργο που σας ανατέθηκε. Τρίτον, λόγω της επικάλυψης της συνολικής ελεύθερης βούλησης που παραχωρήθηκε στην ανθρωπότητα στο ξεκίνημα αυτού του πειράματος στον πλανήτη Γη, σας ζητήθηκε αν μας το επιτρέπατε, στις κατάλληλες στιγμές, να αφήσουμε στην άκρη την ελεύθερη βούληση σας για να σας ωθήσουμε στο μονοπάτι της επίγνωσης – να σας βοηθήσουμε να αφυπνιστείτε ως προς το ποιοι είστε, και να σας αποκαλύψουμε την γήινη αποστολή σας. ΟΛΟΙΣΑΣΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ, αλλιώςδενθαήσαστανεδώ.

Αυτή είναι η ομορφιά και το θαύμα του τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στη Γη. Πολλοί περισσότεροι Αστρόσποροι απ’ ό,τι ελπίζαμε έχουν αποδεχτεί την πρόκληση, και μέσα από δοκιμασίες και προσπάθειες, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να αφυπνιστούν στην συνειδητότητα. Με χαρά λέμε ότι μία μεγάλη πλειοψηφία σας έχετε γενναία θριαμβεύσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαλογισμός

Οι αριθμοί σας αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς ισορροπείτε και εναρμονίζετε τα εσωτερικά σας πεδία δύναμης του Φωτός, και τότε προβάλλετε έξω στον κόσμο την Αγάπη/Φως του Δημιουργού σας. Ενώνεστε όλο και σε μεγαλύτερους αριθμούς, και ενώνετε τις δυνάμεις σας μαζί μας ως Πολεμιστές του Φωτός και ως πρωταθλητές της ειρήνης. Όταν φτάσετε σ’ ένα συγκεκριμένο επίπεδο αρμονίας μέσα σας, και έχετε ισορροπήσει την λογιστική της ζωής μέσα από γεμάτη αγάπη αλληλεπίδραση, πράξεις, και κερδίζοντας την σοφία των περασμένων εμπειριών, τότε είναι που θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση στον νέο σας Θεϊκό Σχεδιάγραμμα για τη Εποχή του Υδροχόου.

Αγαπημένοι, θα σας γνωρίσουμε ότι έχετε βιώσει κάθε κύρια Πτυχή της Δημιουργίας – είτε προσωπικά ή μέσα από ένα από τα πολλά Ψυχικά Κομμάτια του Θεϊκού σας Εαυτού. Είστε πολύ πιο αρχαίοι, και είστε κωδικοποιημένοι με περισσότερη σοφία απ’ ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Δεν φέρετε όλες τις αρετές και τα συστατικά του Θεού μέσα σας; Επομένως, εφόσον δεχτήκατε με γενναιότητα αυτή την ανάθεση αποστολής στον πλανήτη Γη, σας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι στην επιτυχημένη της ολοκλήρωση, θα σας επιτραπεί να επιλέξετε την επόμενη αποστολή σας – θα μπορούσατε να ενωθείτε με τους αναληφθέντες δασκάλους καθώς υπηρετούν την ανθρωπότητα και να ανελιχθείτε στο σπιράλ της εξέλιξης. Ή να έχετε το δυναμικό να βιώσετε και να χαρείτε τα πολλά θαύματα και τις διαφορετικές δημιουργίες μέσα σ’ αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπειρία που επιθυμείτε.

Το μονοπάτι της επιστροφής που επιλέξατε πριν ή κατά την διάρκεια αυτής της ενσάρκωσης τροποποιείται. Να τι αναφέρει το συμπαντικό σας συμβόλαιο: Ένας υποψήφιος για να συνεργαστεί με τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας στην δημιουργία, στην σπορά και στην επίβλεψη των αρχοντικών κόσμων. Ναι, αυτό θα συμβεί στο πολύ απώτερο μέλλον, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να έλκετε τα συστατικά, τα δώρα, και την σοφία που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και να συνειδητοποιήσετε το καινούργιο σας συμβόλαιο. Είναι εξασφαλισμένο, διότι είναι το πεπρωμένο σας.

Μάθετε ότι δεν είμαστε οι ανώτεροι σας, είμαστε οι φίλοι και οι συνεργάτες σας. Ας ενωθούμε όλοι μαζί καθώς βαδίζουμε με τόλμη προς το μεγάλο καινούργιο μέλλον μας.

Αγαπιέστε και λατρεύεστε πέρα από κάθε μέτρο.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1