urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 - Μέσω της Ronna

Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι, πριν λίγο καιρό, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μου εξήγησε:

«Σαν αγγελιοφόρος των προηγμένων Κοσμικών πληροφοριών για την Νέα Εποχή, όταν θα έχεις ενσωματώσει τα υπόλοιπα Τμήματα της Ψυχής σου στην Τρίτη και Τέταρτη Διάσταση – και θα είσαι στην διαδικασία να αποκτήσεις πρόσβαση στο επίπεδο εισόδου στην ΙΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ σου στην Πέμπτη Διάσταση – θα πρέπει να δείξεις την ικανότητα σου να παρουσιάζεις απευθείας λίγη από την καινούργια γνώση από τα ανώτερα Πεδία της συνειδητότητας. Αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα από την δική σου εκτεταμένη, διαισθητική επίγνωση. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να αναμείξεις τις φυσικές, νοητικές ικανότητες σου με τις διαισθητικές ανώτερες λειτουργίες – την σύνδεση με την Πνευματική σου Τριάδα – μέσω του Ιερού Νου.»

Ο αγαπημένος Μιχαήλ μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα σημαντικά μαθήματα και τεχνικές που μας έχει δώσει τα τελευταία 25 χρόνια. Γι’ αυτό, ξεκινώντας από το 2019, περιστασιακά, θα παραθέτω κάποια από τα «μαθήματα-κλειδιά» που έχω καταρτίσει από τα μηνύματα που περιέχονται στα επτά βιβλία του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΜΕΝΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ:

ΣΤΑΔΙΟ -1-

Σταδιακά συντονίζεστε με και αρχίζετε να ακούτε την μικρή φωνή της συνείδησης σας (η ενσωματωμένη Ψυχή σας), και ξεκινάτε την διαδικασία της θεραπείας και της εναρμόνισης της Συναισθηματικής σας Φύσης. Επιτρέπετε αργά στην Ψυχή σας να είναι ο οδηγός και το αφεντικό των εμπειριών της ζωής σας, αντί για το σώμα του εγώ και των επιθυμιών. Ξεκινάτε την διαδικασία της αναβάθμισης και της εκλέπτυνσης της συνειδητότητας του Συναισθηματικού σας Σώματος.

 

ΣΤΑΔΙΟ -2-

Καθώς αρχίζετε να υπεισέρχεστε βαθιά στον υποσυνείδητο νου, ξεκινάτε την διαδικασία της ευθυγράμμισης της συναισθηματικής θέλησης μ’ εκείνη της Υπερψυχής/Ανώτερος Εαυτός και της Θεϊκής σας Θέλησης. Το μάντρα που χρησιμοποιείτε περισσότερο ή η δήλωση είναι: «Θα γίνει για το ύψιστο καλό όλων».

Καθώς μαθαίνετε ότι είστε μία ηλεκτρομαγνητική, ενεργειακή Ύπαρξη, καταλαβαίνετε ότι ακτινοβολείτε συνεχώς προς τον κόσμο γύρω σας ενεργειακές σκεπτομορφές. Μετά πρέπει να βιώνετε αυτές τις θετικές ή αρνητικές σκεπτομορφές σαν γεγονότα ή καταστάσεις που έχουν τις ίδιες συχνότητες. Ο προσωπικός σας κόσμος αναδιατάσσεται συνεχώς για να προσαρμοστεί στην τρέχουσα εικόνα της πραγματικότητας σας. Μέσα από δοκιμές και λάθη, αρχίζετε αργά να καταλαβαίνετε τους Νόμους της Αιτίας και του Αποτελέσματος ή Κάρμα.

Θα υπάρξουν κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά ή εθιστικές συνήθειες στις οποίες θα δοθεί έμφαση για να μπορέσετε να τις ελευθερώσετε, να τις τροποποιήσετε ή να τις εκλεπτύνετε, επιστρέφοντας κατά συνέπεια τους αρνητικούς κραδασμούς σε συχνότητες ισορροπίας και αρμονίας καθώς κινείστε στην διαδικασία της ενσωμάτωσης της Ψυχής και στην επίγνωση του Εαυτού.

Θα υπάρξει περίοδος που θα βιώσετε «Την Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής» καθώς θα αγωνίζεστε να καθαρίσετε, να εναρμονίσετε και να ισορροπήσετε τις πολλές αρνητικές σκεπτομορφές που κουβαλάτε ακόμα στο φυσικό σας σώμα, στην Αύρα σας, και στο DNA σας. Θα έχετε σκαμπανεβάσματα, συναισθηματικά και νοητικά, καθώς θα κινείστε όλο και πιο βαθιά στην διαδικασία κάθαρσης και εκλέπτυνσης των τεσσάρων γήινων συστημάτων του σώματος: φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και αιθερικό.

Θα αποκτήσετε την κατανόηση των Συμπαντικών Νόμων της Εκδήλωσης και θ’ αρχίσετε να τους χρησιμοποιείτε καθώς εκλεπτύνετε αργά τις ικανότητες σας ως συν-δημιουργός στο γήινο πεδίο ύπαρξης. Με νέα επίγνωση, πεποίθηση και εμπιστοσύνη στις λειτουργίες του Σύμπαντος, θα παραιτείστε σταδιακά από τον έλεγχο σε συναισθηματικό επίπεδο της Υπερψυχής/Ανώτερου Εαυτού σας, διότι τώρα θα καταλαβαίνετε ότι είναι Θεϊκό Γενέθλιο Δικαίωμα σας να απολαμβάνετε την αγάπη, την ομορφιά και την γενναιοδωρία του Πατέρα/Μητέρας Θεού σας. Τώρα καταλαβαίνετε ότι ο Ανώτερος Εαυτό σας βλέπει πράγματα από ένα υψηλότερο πλεονεκτικό σημείο. Ως εκ τούτου, θα οδηγείστε πάντα προς το ύψιστο αποτέλεσμα.

ΣΤΑΔΙΟ -3-

Καθώς ανεβαίνετε την σκάλα της Ανάληψης, μαθαίνετε επίσης να βλέπετε τα γεγονότα στην ζωή σας από μία υψηλότερη πλεονεκτική σκοπιά. Έχετε ξεπεράσει την οδυνηρή διαδικασία της ακύρωσης και της θεραπείας όλων των περασμένων συμφωνιών μ’ εκείνους με τους οποίους έχετε βιώσει Καρμικές σχέσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να κόψετε τις ενεργειακές χορδές που απομένουν ανάμεσα σας. Συγχωρείτε με αγάπη και ζητάτε να σας συγχωρήσουν, έτσι ώστε ο καθένας να μπορέσει να γίνει, για άλλη μία φορά, μία κυρίαρχη Ύπαρξη. Θεραπεύοντας και μεταλλάσσοντας τα πιθανά μέλλοντα που έχετε δημιουργήσει με την εμπειρία των πολλών προηγούμενων ζωών σας, βαδίζετε στο μέλλον χωρίς το βαρύ φορτίο των περασμένων αρνητικών πράξεων.

Με τον χρόνο και μετά από πολλή Ψυχική αναζήτηση και επεξεργασία, σταδιακά αγωνίζεστε και κερδίζετε έναν συγκεκριμένο βαθμό συναισθηματικής αποστασιοποίησης. Αγαπάτε πιο βαθιά και ευσπλαχνικά καθώς αρχίζετε να ψάχνετε και να βλέπετε το καλύτερο σε όλους γύρω σας. Βαδίζετε σταδιακά προς την αντίληψη του εαυτού σας και της συνειδητότητας της ενότητας, αντί προς την αντίληψη του διαχωρισμού που καθοδηγείται από τον εγωϊσμό, εγώ εναντίον όλων των άλλων. Έχετε μάθει να βλέπετε τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις σας σαν ευκαιρίες για ανάπτυξη, αντί για τιμωρία και κακή τύχη. Σαν αποτέλεσμα, η συνειδητότητα του Συναισθηματικού σας Σώματος αντηχεί τώρα με πολύ πιο υψηλές, πιο αρμονικές, δονητικές συχνότητες. Τώρα είστε έτοιμοι να εστιάσετε την προσοχή σας στην ανύψωση και εναρμόνιση του Νοητικού σας Σώματος.

ΣΤΑΔΙΟ -4-

Κατά το στάδιο αυτό, η Υπερψυχή/Ανώτερος Εαυτός σας αρχίζει να παίρνει έναν πιο ενεργό ρόλο στην διαδικασία της μεταμόρφωσης σας, καθώς η Ψυχή σας ενσωματώνει αργά τις υψηλότερες συχνότητες (χαρακτηριστικά, ιδιότητες και αρετές) της Υπερψυχής/Ανώτερου Εαυτού σας. Ξεκινάτε την διαδικασία της ανασκόπησης των πεποιθήσεων σας, των συνηθειών σας και την ποιότητα της νοητικής σας επίγνωσης. Εκτιμάτε ξανά τις βασικότερες κριτικές και στάσεις που σας έδωσαν οι παλαιότεροι σας, η κουλτούρα σας, και οι θρησκευτικοί και κυβερνητικοί ηγέτες, καθώς σταδιακά κινείστε έξω και πέρα από τα μοτίβα πεποιθήσεων της μαζικής συνειδητότητας των χαμηλότερων Αστρικών Πεδίων.

ΣΤΑΔΙΟ -5-

Καθώς αρχίζετε να εκλεπτύνετε τα μοτίβα συχνοτήτων του Νοητικού σας Σώματος, αποκτάτε αργά πρόσβαση στον Ιερό σας Νου και στο σεντούκι του θησαυρού της υψηλότερης νοητικής συνειδητότητας που είναι εκεί αποθηκευμένος. Ο Ιερός Νους σας και η Ιερή Καρδιά σας ενώνονται με την Υπερψυχή/Ανώτερο Εαυτό σας ως η κυρίαρχη επιρροή στην πνευματική σας αναζήτηση. Γίνεστε πιο ανεκτικοί στις πεποιθήσεις των άλλων ανθρώπων, καθώς μαθαίνετε ότι υπάρχουν πολλά μονοπάτια ν’ ακολουθήσετε. Ωστόσο, τώρα έχετε την επίγνωση ότι όλα τα Μονοπάτια καταλήγουν τελικά στον ίδιο προορισμό. Μαθαίνετε να είστε διακριτικοί στο τι θα δεχτείτε σαν αλήθεια σας, και αποδέχεστε μόνο εκείνες τις αλήθειες που συνάδουν θετικά μέσα στον Ιερό Πυρήνα της Ύπαρξης σας. Αρχίζετε να επεκτείνετε τους ορίζοντες της σκέψης σας, και πολλοί από εσάς θα αναπτύξετε την επιθυμία να μάθετε περισσότερα για την πνευματική σας προέλευση: γιατί είστε στη Γη, ποια είναι η αποστολή και ο σκοπός σας σ’ αυτή την ζωή, και τι συμβαίνει μετά που πεθαίνετε;

ΣΤΑΔΙΟ -6-

Καθώς ανυψώνετε τις συχνότητες του Νοητικού και Συναισθηματικού σας Σώματος, το σύστημα των τσάκρας αρχίζει να περιστρέφεται πολύ πιο γρήγορα – με αρμονικό τρόπο. Αυτό καταλήγει σε μία ανάφλεξη ή ενεργοποίηση του αιθερικού σωλήνα του Φωτός που διατρέχει την σπονδυλική στήλη προς τα πάνω μέσω του Τσάκρα της Ανάληψης (theMedullaOblongata) μέσα στον Ιερό Νου, και έξω από το Τσάκρα του Στέμματος. Η σπειροειδής ενέργεια που ονομάζεται Κουνταλίνι – που περιέχει τους Ιερούς πύρινους λευκούς ατομικούς σπόρους του Φωτός του Δημιουργού που ονομάζονται Αδαμάντινα Σωματίδια – αρχίζει να ρέει προς τα πάνω της σπονδυλικής στήλης.

Η πύλη προς την Ιερή Καρδιά έχει ανοίξει, έτσι ώστε να λαμβάνετε τώρα τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός μέσω της πίσω πύλης της Ιερής Καρδιάς σας, καθώς και μία καθοδική ροή μέσω του Τσάκρα του Στέμματος σας, και μία ανοδική ροή της Φωτιάς της Κουνταλίνι κατά μήκος της Ιεράς σας Ράβδου Δύναμης/Φωτός. Αυτή η διαδικασία θα επιταχυνθεί και θα μεγεθυνθεί αν χρησιμοποιείτε το δώρο της συνειδητής αναπνοής, όπως η Άπειρη Αναπνοή ή άλλες τεχνικές βαθιάς αναπνοής, μαζί με δηλώσεις ενδυνάμωσης.

ΣΤΑΔΙΟ -7-

Μέχρι αυτή την στιγμή, έχετε μάθει να ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάζεστε στην ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ «ΤΩΡΑ» - το ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ της Δημιουργίας. Θα έχετε συγχωνεύσει την φυσική σας διάνοια με την πνευματική σοφία του σημερινού κατοίκου σας πάνω από την ψυχή/Ανώτερο Εαυτό. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο καταλαβαίνετε και αποδέχεστε τις πολλές υψηλότερες πνευματικές αλήθειες που έχετε μάθει, αλλά τις έχετε ενσωματώσει, και τώρα ακτινοβολείτε τα μοτίβα συχνοτήτων εκείνων των εκλεπτυσμένων διδασκαλιών σοφίας.

Καθώς σχεδιάζετε όλο και περισσότερα δονητικά μοτίβα συχνοτήτων από τα ύψιστα πεδία της Τέταρτης Διάστασης, το Τραγούδι της Ψυχής σας θα συντονιστεί και θα αντηχήσει με πολύ υψηλότερες δονητικές συχνότητες. Αυτό πυροδοτεί ένα ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ για τις απομένουσες Τεταρτοδιάστατες Όψεις του Ανώτερου Εαυτού σας ώστε ν’ αρχίσει η διαδικασία της αργής ευθυγράμμισης στην προσωπική σας Στήλη Φωτός. Η λήψη των Όψεων των Ανώτερων Εαυτών σας με την προεδρεύουσα ΥπερΨυχή/ Ανώτερο Εαυτό σας αρχίζει να επιταχύνεται σ’ αυτό το σημείο, και θα επιταχυνθεί πάρα πολύ επίσης η πρόοδος σας στο μονοπάτι της Ανάληψης. Τώρα είστε έτοιμοι να μπείτε στην Ροή του Ποταμού της Ζωής – το ρεύμα Αντακαράνα της Κοσμικής Ενέργειας – και γνωρίζετε ότι θα οδηγηθείτε και θα κατευθυνθείτε καθώς ξεκινάτε να «ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ».

ΣΤΑΔΙΟ -8-

Σταδιακά νιώθετε άνετοι με την καινούργια σας Κατάσταση Ύπαρξης και με το να βλέπετε τον κόσμο με καινούργιο τρόπο. Αξιολογείτε την μοναχικότητα σας καθώς υπεισέρχεστε όλο και πιο βαθιά στην Ιερή Ύπαρξη σας. Τώρα ζείτε την κάθε μέρα σαν ένας Ζωντανός Διαλογισμός και μία Ζωντανή Προσευχή καθώς μένετε με φυσικό τρόπο επικεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας. Η γήινη ψευδαίσθηση έχει τώρα ελάχιστη επίδραση πάνω σας. Ωστόσο, η γεμάτη αγάπη ευσπλαχνία σας έχει τώρα μεγαλώσει για να αγκαλιάσει όλα τα Όντα και όλη την Δημιουργία.

Αρχάγγελος Μιχαήλ:

Αγαπημένοι μου κομιστές του Φωτός, σας ζητάμε να βλέπετε κάθε δοκιμασία και πρόκληση σαν μία ευκαιρία να απελευθερώσετε ξεπερασμένες σκέψεις και δονητικά μοτίβα που δεν εξυπηρετούν πια το ύψιστο καλό σας. Σας παρακαλούμε να βλέπετε τις εμπειρίες της ζωής σας μέσα από τα φίλτρα της Ιερής Καρδιάς σας και του Ιερού Νου σας καθώς σχεδιάζετε τους λευκούς πύρινους ατομικούς σπόρους της Ζωής/Φωτός, και να τα εμπνέετε με την αγάπη σας πριν τα ακτινοβολείτε έξω στον κόσμο και στην ανθρωπότητα. Όλοι είμαστε σ’ έναν κοσμικό χορό εξέλιξης, και μαζί, θα επικρατήσουμε.

ΕΙΜΑΙοΑρχάγγελοςΜιχαήλ

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna Vezane * *STAR*QUEST*

www.StarQuestMastery.com *** Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1