urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ – Φεβρουάριος 2019

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

 megalytero psema sygxoresi 750x400

Αγαπημένοι κυρίαρχοι, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες της σοφίας του Φωτός και του Δημιουργού διαπερνούν την Γη και την ανθρωπότητα, λαμβάνει χώρα μία ριζική αλλαγή στην συνειδητότητα. Όλο και περισσότερες πολύτιμες Ψυχές αμφισβητούν τις βασικές τους πεποιθήσεις και εξετάζουν τα μοτίβα της ζωής τους, τις πολλές δομές που έχουν φτιάξει, φυσικές και νοητικές, που διαμορφώνουν την ατομική τους πραγματικότητα. Ο φόβος και η αβεβαιότητα είναι ανεξέλεγκτα, και μία μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων φοβάται ότι τα καλύτερα πέρασαν, και το μέλλον μοιάζει ζοφερό και αβέβαιο.

Είναι φυσικό ν’ αντιστέκεστε ή να νιώθετε άβολα με τις δραματικές αλλαγές, ειδικά όταν οι άνθρωποι νιώθουν ότι δεν έχουν την ευθύνη και τον έλεγχο του μέλλοντος τους. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό να μπείτε στην σοφία του Ανώτερου Εαυτού σας, και να συνδεθείτε με τους υπέροχους αγγελικούς οδηγούς και δασκάλους σας.

Μάθετε ότι ο δρόμος για το σπίτι ήταν πάντα στην θέση του και η επιστροφή σας στα ανώτερα βασίλεια της φώτισης είναι εξασφαλισμένη. Ωστόσο, να έχετε την επίγνωση ότι το μυστικό του πώς αυτό πραγματοποιείται έρχεται από τον εσωτερικό και όχι από τον εξωτερικό σας κόσμο. Η εσωτερική διαδικασία της μεταμόρφωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με άνεση και χάρη όταν κερδίσετε για άλλη μία φορά πρόσβαση στην σοφία της Ιερής Καρδιάς και του Νου σας. Σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε απ’ όλες τις υπέροχες πληροφορίες που έρχονται από τα Βασίλεια του Φωτός μέσω των πολλών αγγελιοφόρων και δασκάλων που έχουν αφιερώσει την ζωή τους να φέρουν προηγμένη συμπαντική σοφία.

Αγαπημένοι, είστε βαθιά στην διαδικασία της θεραπείας περασμένων παραβιάσεων, και της απελευθέρωσης οδυνηρών αναμνήσεων από τις πολλές περασμένες ζωές σας στο γήινο πεδίο – καθώς κι εκείνες από όλο το ηλιακό σας σύστημα και τον γαλαξία. Είπαμε και πριν ότι δεν θα τιμωρηθείτε ούτε θα ριχτείτε στην κόλαση. Προσέξτε σας παρακαλώ τα λόγια μας. Δεν κρίνεστε – ποτέ δεν κριθήκατε από οποιονδήποτε ή από οποιαδήποτε Ύπαρξη από τα αόρατα ή υψηλότερα βασίλεια – ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

Σύμφωνα με τους Παγκόσμιους Νόμους της αιτίας και του αποτελέσματος, όλες οι σκέψεις, οι προθέσεις και οι πράξεις σας αποθηκεύονται μέσα στο αυρικό σας πεδίο και στο σύστημα των τσάκρας, και κατά συνέπεια ακτινοβολείτε τα δονητικά μοτίβα που δημιουργούνται και που πηγαίνουν από εσάς προς ένα άπειρο μοτίβο και επιστρέφουν σ’ εσάς σαν συχνότητες και μέτρο. Στο παρελθόν χρειαζόντουσαν πολλές ζωές για να δρέψετε τις ανταμοιβές για θετικές, γεμάτες αγάπη πράξεις, ή να βιώσετε τις τιμωρίες για αρνητικές ή οδυνηρές πράξεις. Ως εκ τούτου, πολύ συχνά, δεν ήταν φανερό ότι οι δίκαιοι πράγματι ανταμείβονται, και οι άδικοι λαμβάνουν τις ακριβείς ανταμοιβές τους σε είδος. Ξανά, κανένα μεγάλο ή μικρό Ον δεν μοιράζει ανταμοιβές ή τιμωρίες. Οι Συμπαντικοί Νόμοι είναι σταθερά στην θέση τους, και ο δικός σας Ανώτερος Εαυτός παρακολουθεί την πρόοδο σας ή την έλλειψη της, είτε καθαρίζοντας τον δρόμο μπροστά, και ευλογώντας σας με θαύματα μεγάλα και μικρά – ή βάζοντας περισσότερα εμπόδια μπροστά σας με την ελπίδα ότι θα αφυπνιστείτε και θα μπείτε στο σπιράλ της Ανάληψης.

Αγαπημένες καρδιές, πάρα πολλοί από εσάς κουβαλάτε μεγάλα φορτία από το παρελθόν, λάθη που κάνατε σ’ αυτή την ζωή, και επίσης πολλές από το παρελθόν καταστάσεις και θαμμένες αναμνήσεις οδυνηρών γεγονότων ή πράξεων από όλες τις προηγούμενες ζωές σας. Το να επιμένετε να διατηρείτε αυτές τις αναμνήσεις ή να κουβαλάτε τα φορτία της ανισότητας δεν σας εξυπηρετεί πια. Ήρθε η ώρα να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε να θεραπεύσετε τις οδυνηρές αναμνήσεις που είναι αποθηκευμένες στο φυσικό σας όχημα και στην αύρα σας, ακριβώς όπως καθαρίζουμε τις στρεβλώσεις στα μοτίβα πεποιθήσεων της Τριτο-Τέταρτης συλλογικής συνειδητότητας και επαναφέρουμε εκείνες τις διαστάσεις στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα της δυαδικότητας.

Καθώς εισήλθατε στις περιοριστικές περιοχές της συνειδητότητας, το πέπλο της λήθης τοποθετήθηκε στην μνήμη σας έτσι ώστε, πάρα πολύ συχνά, να μην μπορείτε να θυμάστε τις περασμένες σας ζωές, διότι θα ήταν τεράστιο φορτίο να θυμάστε όλα τα περασμένα σας λάθη και ατέλειες. Αυτή ήταν μία πράξη ευσπλαχνίας, διότι αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο για εσάς να συγχωρείτε τον εαυτό σας για τα λάθη και τις λανθασμένες κρίσεις σας σ’ αυτή την ζωή, πόσο μάλλον για όλες τις περασμένες σας εκτροπές. Αυτές οι περιοριστικές μεμβράνες Φωτός διαλύονται αργά καθώς επιστρέφετε στην ισορροπία και στην αρμονία και στην πρόοδο στο σπιράλ της ανάληψης και της επανένωσης. Ένα σημαντικό γεγονός να θυμάστε είναι ότι ακόμα κι αν δεν θυμάστε πια τα περασμένα σας λάθη, τις σκέψεις και τις πράξεις που σας έθεσαν εκτός ισορροπίας, εκείνες οι ενέργειες υπάρχουν ακόμα στην κυτταρική σας δομή περιμένοντας να διορθωθούν και να επιστρέψουν στην αρμονία μέσα σας. Αυτή είναι η διαδικασία εν μέσω της οποίας βρίσκεστε αυτή την περίοδο. Μέσα από την συνειδητή σας επίγνωση και ευθυγραμμίζοντας την δική σας θέληση με την Θέληση του Ανώτερου Εαυτού σας και της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας, όλα αυτά δεν είναι σε αρμονία με τις συχνότητες της υψηλότερης Τέταρτης Διάσταση κυλούν μέσα για να θεραπευτούν και να επιστρέψουν στις αρμονικές της γαλήνιας συνύπαρξης, της χαράς και της γεμάτη αγάπη πρόθεσης.

Φανταστείτε μία μεγάλη ορχήστρα να παίζει μία συμφωνία αλλά κάθε όργανο να είναι λίγο ξεκούρδιστο. Φανταστείτε τώρα πόσο άβολα θα σας έκανε να νιώθετε αυτό. Και μετά, φωτογραφείστε μερικά από τα πιο δυνατά αρνητικά δονητικά μοτίβα που έχετε στείλει στο παρελθόν – αντί για όμορφες, μελωδικές συχνότητες που ανυψώνουν και εμπνέουν. Είναι σαν να στέλνετε παράφωνες συχνότητες, που συγκρούονται και δημιουργούν χάος αντί για ισορροπία και αρμονία. Μπορείτε να θυμηθείτε κάποια από τα θετικά δονητικά μοτίβα που ακτινοβολείτε τελευταία, που είναι τόσο δυνατά όσο οι αρνητικές σκεπτομορφές σας;

Το Τραγούδι της Ψυχής σας έχει χάσει σταδιακά μερικά από τα αγνά και αρμονικά μοτίβα συχνοτήτων του, και ως εκ τούτου, και ο εσωτερικός και ο εξωτερικός σας κόσμος είναι παράφωνοι και εκτός ισορροπίας. Έχουμε επισημάνει ξανά και ξανά μία από τις πιο μεγάλες προκλήσεις. Ωστόσο το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ολοκληρώσετε για να μπείτε στο σπιράλ της ανάληψης είναι να επιστρέψετε στο Κέντρο της Ηλιακής σας Δύναμης (στο Ηλιακό σας Πλέγμα). Αυτό διευκολύνει το άνοιγμα της Ιερής Καρδιάς, και, κατά συνέπεια, επιτρέπει στο Φως του Δημιουργού να ρέει ελεύθερα προς εσάς και από εσάς. Αυτό, με την σειρά του, σας βοηθάει να διεκδικήσετε εκ νέου την μοναδικά όμορφη και αρμονική υπογραφή της Ψυχής σας.

Έχουμε εξηγήσει με ποιον τρόπο τοποθετήθηκε μία μεμβράνη Φωτός πάνω από την πύλη στο πίσω μέρος του Κέντρου της Ιερής σας Καρδιάς μέχρι που ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το ταξίδι της επιστροφής στις ανώτερες διαστάσεις και στα βασίλεια του Φωτός. Ωστόσο, εσείς και μόνον εσείς τοποθετήσατε μία μεμβράνη προστασίας πάνω από την μπροστινή πύλη του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας επειδή πολύ συχνά πληγωθήκατε και απογοητευτήκατε.

Αργά αλλά σίγουρα, με τις τεχνικές που σας έχουμε δώσει, έχετε διαλύσει αυτές τις περιοριστικές μεμβράνες έτσι ώστε η Αγάπη/Φως να μπορεί να ρέει ελεύθερα προς εσάς και από εσάς όπως είχε σχεδιαστεί. Για να έχετε πρόσβαση και να ακτινοβολείτε τις παντοτινά αυξανόμενες συχνότητες του Φωτός, πρέπει να μπορείτε να ενσωματώνετε και να διαπερνάτε την Ύπαρξη σας με αυτά τα προηγμένα δονητικά μοτίβα. Μετά, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τα ακτινοβολείτε προς τον πυρήνα της Γης, και να τα προβάλετε έξω στον κόσμο ευρέως, μέσω των πυλών του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας – και μπροστά και πίσω.

Οραματιστείτε πώς φαινόσασταν όταν πρωτοήρθατε στη Γη: ήσασταν ένας λαμπερός κρυστάλλινος Πυλώνας Φωτός, γεμάτοι με μία πλήρη κατανομή των αρετών, των ιδιοτήτων και των ταλέντων της συνειδητότητας της Θεϊκής σας Ακτίνας. Αργά καθώς βυθιζόσασταν στην πυκνότητα, αρχίσατε να χτίζετε ένα σταυρό της ύλης, που γινόταν όλο και πιο δύσχρηστος καθώς το φάσμα του Φωτός και της σκιάς σας αυξανόταν. Τώρα είστε στην διαδικασία ν’ αγαπάτε εκείνα τα θραύσματα που δημιουργήσατε και επαναφέρατε στην ισορροπία και στην αρμονία καθώς αναζητάτε και μπαίνετε σε όλο και υψηλότερες συχνότητες του Φωτός. Είστε στην διαδικασία να γίνετε ένας σταυρός φωτός, αγαπημένοι, καθώς το νωτιαίο σύστημα τσάκρα σας ανάβει και ακτινοβολείτε Αγάπη/Φως από τους εμπρόσθιους και οπίσθιους πυλώνες του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας.

Γιατί να μην κινηθείτε στο κέντρο του σπιράλ της αναλαφθείσης συνειδητότητας – στο μάτι της διττότητας και της πολικότητας όπου όλα είναι ήρεμα και γαλήνια, και γεμάτα με αγνή κοσμική ουσία δύναμη της ζωής που ονομάζεται Αδαμάντινα Σωματίδια – περιμένοντας να συγχωνευθείτε στο όραμα του μέλλοντος σας; Αυτή ακριβώς την στιγμή, καθώς κινείστε μέσα στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας, μπορείτε να βιώσετε την βαθιά αγάπη και ευσπλαχνία του/της Πατέρα/Μητέρας Θεού μας και τον Υπέρτατο Δημιουργό, γνωρίζοντας ότι είστε ένας προικισμένος γιος/κόρη σε μία σημαντική αποστολή και ότι τίποτε δεν μπορείτε να πείτε ή να κάνετε που να μπορέσει να μειώσει εκείνη την αγάπη.

Σχετική εικόνα

 

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ, ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ, ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΩΦΕΛΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΣΑΣ.

Σταθείτε μπροστά σ’ έναν καθρέπτη και κοιτάξτε μέσα στα μάτια σας ή μπείτε στην Πυραμίδα του Φωτός σας και ξαπλώστε στο κρυστάλλινο τραπέζι.

Πείτε στον εαυτό σας,

«Συγχωρώ τον εαυτό μου για οποιαδήποτε δράση, σκέψη ή πράξη – στο παρελθόν, στο παρόν ή στο μέλλον - σ’ αυτήν ή σε οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα, που δεν έχει συντεθεί από συχνότητες της Ιερής Αγάπης. Συγχωρώ όλους εκείνους με τους οποίους έχω μοιραστεί συγκρουόμενες, παράφωνες ενέργειες κατά την διάρκεια της τωρινής ζωής ή περασμένων ζωών – σ’ αυτήν ή σε οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα – και τους επιστρέφω, τυλιγμένες σε μία φυσαλίδα αγάπης, όλες τις αρνητικές αναμνήσεις, επηρεαζόμενες ενέργειες και πιθανές μελλοντικές που δημιουργήσαμε μαζί. Ζητώ από τους αγγέλους της συγχώρεσης να διαπεράσουν όλες τις Όψεις της Ύπαρξης μου με τις συχνότητες της Αγάπης/Φωτός έτσι ώστε να μπορέσω να εστιαστώ στην Ψυχή μου και να επικεντρωθώ στην καρδιά μου ως ένα Κομιστής Φωτός και ένας Αυτοκυρίαρχος.»

Να αναπνέετε βαθιά καθώς κινείστε στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας. Επιτρέψτε στην αγνή Αγάπη/Φως να ξεχυθεί μέσα σας μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας. Νιώστε την επέκταση στο κέντρο της καρδιάς σας καθώς αυτό το Θεϊκό Ελιξίριο της Αγάπης διαπερνά τα βάθη της Ύπαρξης σας. Ιερή Αγάπη είναι αυτό που σας ελευθερώνει από τα δεσμά που έχετε υφάνει γύρω από τον εαυτό σας, που σας δεσμεύουν, σας περιορίζουν και σας εμπλέκουν σε καρμικές σχέσεις. Όταν αρνείστε αυτή την αγάπη, αρνείστε την κληρονομιά σας και το Θεϊκό γενέθλιο δικαίωμα σας. Κάντε αυτή την άσκηση όσο συχνά χρειάζεται μέχρι να νιώσετε ότι έχετε αποδεχτεί την αλήθεια ότι είστε άξιοι συγχώρεσης.

Η συγχώρεση είναι μία πολύ προσωπική πράξη, και πρέπει να προέρχεται από την καρδιά. Δεν έχει σημασία αν σας συγχωρούν ή όχι οι άλλοι. Όταν εσείς συγχωρείτε μέσα από την καρδιά σας, αυτό αλλάζει τα δυναμικά της ενέργειας ανάμεσα σ’ εσάς και στους άλλους. Όπως έχουμε πει και παλιότερα, μπορείτε να αλλάξετε μόνο τον εαυτό σας, και πρέπει να αφήσετε τους άλλους να αλλάξουν στον δικό τους χρόνο και με τον δικό τους τρόπο. Είστε υπεύθυνοι μόνο για την δική σας πνευματική ανάπτυξη. Να θυμάστε, όμως, αγαπημένες καρδιές, ότι η γεμάτη αγάπη ενέργεια σας μιλάει για τον εαυτό της και δημιουργεί θαύματα.

Η συγχώρεση του Εαυτού, η οποία διευκολύνει την συγχώρεση όλων των άλλων, είναι ένα αναπόσπαστο βήμα στην διαδικασία του ανοίγματος της πύλης προς το Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας. Η πύλη της καρδιάς σας πρέπει να είναι ανοιχτή για να συνδέεστε επιτυχώς με τις πολλές Όψεις του Θεϊκού σας Εαυτού και της συμπαντικής συνειδητότητας. Πρέπει να κάνετε μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να επιστρέψετε στην αρμονία και στην ισορροπία μέσα σας ώστε να είστε έτοιμοι να συνδεθείτε με τους Θεϊκούς ομολόγους σας. Οι οδυνηρές, μη ικανοποιητικές γήινες σχέσεις σας είναι αποτέλεσμα των εσώτερων αισθημάτων της απαξίωσης, της ενοχής, του φόβου της αποτυχίας και της απόρριψης.

Η μάχη των φύλων είναι στην πραγματικότητα μία εσωτερική μάχη με τον Εαυτό, καθώς προβάλλετε προς τα έξω τις ανάγκες σας, τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας σε κάποιους άλλους με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να σας δώσουν αυτό που λείπει μέσα σας. Οι σχέσεις σας σίγουρα θα αντανακλούν σ’ εσάς τις αρνητικές ενέργειες που πρέπει να ξεπεράσετε καθώς επίσης και κάποιες από τις θετικές ιδιότητες που θέλετε για τον εαυτό σας. Μπορεί να είναι είτε οδυνηρές ή εκπληρωμένες – εξαρτάται από τον τρόπο που θέλετε να εφαρμόσετε το παιχνίδι των σχέσεων. Φυσικές σχέσεις αρνητικής συχνότητας είναι βασισμένες στον φόβο, άκαμπτες, αυτο-απορροφηθεί και περιοριστικές.

Καθώς ανυψώνετε την συνειδητότητα σας και επιστρέφετε στην εσωτερική σας ισορροπία, ακτινοβολείτε περισσότερο εκλεπτυσμένα μοτίβα συχνότητας, και ως εκ τούτου, θα έλκετε εκείνους που ακτινοβολούν κα είναι άνετοι με το ίδιο επίπεδο του φάσματος του Φωτός. Η διαδικασία της επανένωσης συνεπάγεται την επανασύνδεση των πολλαπλών Όψεων και επιπέδων της Ψυχικής σας οικογένειας, που αποτελείται από τους γήινους Ψυχικούς συντρόφους σας και τις πολλές Όψεις του Ανώτερου Εαυτού σας – την ηλιακή, την γαλαξιακή και την Υπο-Συμπαντική Οικογένεια σας.

Αγαπημένοι, δεν θ’ αρχίσετε την διαδικασία της συγχώρεσης ΤΩΡΑ, και να κάνετε μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια ν’ ανοίξετε την πύλη του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας έτσι ώστε να μπορέσουν να σας δοθούν αυτά τα υπέροχα δώρα;

Καλέστε μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Να θυμάστε ότι είμαστε μόνο ένας χτύπος καρδιάς και μία σκέψη μακριά σας. Σας αγκαλιάζουμε με την άνευ όρων αγάπη του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1