urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Μέσω της Ρόνα – Οκτώβριος 2018

1904109 351330628381250 2176233651003236456 n

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη        

Αγαπημένοι δάσκαλοι, η Γη προετοιμάζεται, για άλλη μία φορά, για ένα καινούργιο, υψηλά εξελιγμένο είδος ανθρωπότητας. Όλοι εσείς, ως Αστρόσποροι και Παγκόσμιοι Βοηθοί, είστε κωδικοποιημένοι με Σπόρους Ατομικής Μνήμης που σας δίνουν μία καυτή επιθυμία να συμμετέχετε στην εκδήλωση αυτού του απίστευτου μελλοντικού ονείρου. Ο προσωπικός σας στόχος είναι να γίνετε μία Αυτό-καθοδηγούμενη και από την Ψυχή εμπνεόμενη οντότητα μέσα στο χάος και στην αναταραχή της τρέχουσας Τρίτο-Τέταρτο-Διαστασιακής σημερινής πραγματικότητας.

Ένα καινούργιο Θεϊκό Σχέδιο γεμάτο με προχωρημένες δημιουργικές ιδέες πέρα από τα πιο άγρια όνειρα ακόμα και των πιο λαμπρών, προχωρημένων σημερινών μυαλών διακτινίζεται πάνω στη Γη και στην ανθρωπότητα μέσω των ισχυρών Ακτίνων της Συνειδητότητας Θεού από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο αυτού του Υπο-σύμπαντος. Μια προηγμένη Ψυχή, που πορεύεται το στενό μονοπάτι της Ανάληψης, πρέπει να μάθει πώς να απορροφά και να ενσωματώνει τις τρεις μεγαλύτερες Θεϊκές Ακτίνες της επερχόμενης Εποχής, την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΤΡΙΑΔΑ, που αποτελείται από: ΘΕΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ * ΑΓΑΠΗ / ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ * ΕΥΦΥΗ, ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΡΑΣΗ.

 

Γιατί να μην κινείστε στο κέντρο του σπιράλ της ανερχόμενης συνειδητότητας, στο μάτι της διττότητας και της πολικότητας, όπου όλα είναι ήρεμα και γαλήνια – γεμάτα με Αγνή Κοσμική Ζωτική Ουσία, Αδαμάντινα Μόρια, που απλά περιμένουν να συγχωνευθούν στο όραμα του μέλλοντος σας; Αυτή τη στιγμή, καθώς κινείστε μέσα στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας, μπορείτε να βιώνετε την βαθιά αγάπη και ευσπλαχνία του Πατέρα/Μητέρα Θεού και Υπέρτατου Δημιουργού μας. Δεχτείτε παρακαλώ αυτήν την αμετάβλητη αλήθεια: είστε ένας/μία προικισμένος/η γιος ή κόρη σε μία σημαντική αποστολή και τίποτε απ’ όσα λέτε ή κάνετε δεν μπορούν να μειώσουν εκείνη την αγάπη. Είναι καιρός ν’ ανοίξετε τις εγκεφαλικές διόδους του νου σας σε ανώτερους κώδικες συχνότητας της ΥπερΨυχής/Ανώτερου Εαυτού σας.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο πιο κοντινός και πιο αγαπημένος σας φίλος θα πρέπει να είναι ο εαυτός σας – η δική σας συνειδητότητα Ψυχής. Μέσα στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας θα βρείτε σοφία, ευσπλαχνία, υπομονή, και το πιο σημαντικό απ’ όλα, άπειρη Ιερή Αγάπη. Από την αρχή της δημιουργικής εμπειρίας στην πυκνότητα, όλες οι μορφές ανθρώπινης ζωής υπόκεινται σε μία εν εξελίξει, συνεχή σειρά αποκαλύψεων. Ένας περίεργος, ερευνητικός νους ήταν μία ενσωματωμένη, εγγενής Πτυχή της ανθρώπινης φύσης.

Πάρα πολλοί από εσάς κουβαλάτε ακόμα μεγάλα φορτία από το παρελθόν. Λάθη που κάνατε σ’ αυτή τη ζωή, και πολλά επίσης φορτία από παρελθούσες και θαμμένες αναμνήσεις οδυνηρών γεγονότων ή πράξεων απ’ όλες τις προηγούμενες ζωές σας. Το να εμμένετε σ’ αυτές τις αναμνήσεις ή να κουβαλάτε φορτία ανισότητας δεν σας εξυπηρετεί πια. Ήρθε η ώρα να μας αφήσετε να σας βοηθήσουμε να θεραπεύσετε τις οδυνηρές αναμνήσεις που είναι αποθηκευμένες μέσα στο φυσικό σας σώμα και στο αυρικό σας πεδίο. Όπως καθαρίζουμε και τις στρεβλώσεις των Τριτο-/Τέταρτο-Διαστασιακής, συλλογικής συνειδητότητας μοτίβων πεποιθήσεων, φέρνοντας κατά συνέπεια εκείνες τις Διαστάσεις πίσω στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα της διττότητας τους. Ο φόβος είναι μία πρωτόγονη μάχη ή συναισθηματική πτήση, που θα εμποδίσει την επέκταση της συνειδησιακής σας επίγνωσης. Είναι καιρός να καθαρίσετε και να επαναπρογραμματίσετε τα βασικά, ενστικτώδη συστατικά της χαμηλής ανθρώπινης φύσης σας.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε – παρότι δεν θυμάστε πια τα περασμένα σας λάθη ή τις σκέψεις και τις πράξεις που σας έφεραν εκτός ισορροπίας – ότι μέχρις ότου εκείνες οι αρνητικές σκεπτομορφές αναγνωριστούν και μεταλλαχθούν, εκείνες οι ενέργειες θα είναι ακόμα παρούσες μέσα στην κυτταρική σας δομή περιμένοντας να διορθωθούν και να επαναφέρουν την αρμονία μέσα σας. Μέσω της συνειδητής σας επίγνωσης και ευθυγραμμίζοντας την θέληση σας με την Θέληση του Ανώτερου Εαυτού σας και με την Θέληση της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας, ό,τι δεν είναι σε αρμονία με τις συχνότητες της ανώτερης Τέταρτης/Πέμπτης Διάστασης ταλανίζεται μέσα σας για να θεραπευτεί και να επιστρέψει στην αρμονία της ειρηνικής συνύπαρξης, της χαράς και της γεμάτη αγάπη πρόθεσης. Αυτή είναι η πηγή της περισσότερης εσωτερικής αναταραχής, των προκλήσεων και των δοκιμασιών που βιώνετε εσείς, οι έχοντες επίγνωση αναζητητές του Φωτός.

Έχουμε επισημάνει ξανά και ξανά ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις – και ένα από τα πιο σημαντικά έργα που πρέπει να ολοκληρώσετε για να μπείτε στο σπιράλ της Ανάληψης – είναι να διατηρήσετε ένα εστιασμένο σημείο επίγνωσης μέσα στο Ηλιακό σας Κέντρο. Κάνοντας αυτό, θα διατηρήσετε μία ανοιχτή δίοδο στην Ιερή Καρδιά – αφήνοντας ως εκ τούτου το Φως του Δημιουργού να ρέει ελεύθερα προς και από εσάς. Αυτό, με την σειρά του, σας βοηθάει να ενδυναμώσετε και να τελειοποιήσετε το μοναδικά όμορφο, αρμονικό Τραγούδι της Ψυχής σας.

Κατά την διάρκεια αυτών των υπέροχων, παρότι γεμάτων δοκιμασιών, καιρών, σας δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να αξιοποιήσετε την Κοσμική Βιβλιοθήκη, η οποία φυλάει τα μυστήρια αυτού του Υπο-σύμπαντος. Εσύ, ο Αστρόσπορος, εφοδιάζεσαι σταδιακά για να αξιοποιήσεις εκείνους τους ιερούς ναούς – τις Πυραμίδες Φωτός – όπου είναι αποθηκευμένοι οι συμπαντικοί νόμοι και η σοφία των εποχών. Κάνοντας αυτό, θα μάθεις ότι μπορείς να διασχίσεις οποιοδήποτε ύψος, να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο, και το μονοπάτι της Ανάληψης σου θα αποκαλυφθεί με βεβαιότητα. Δεν έχασες ποτέ την θεϊκότητα σου ή την Θεϊκή σου ευφυία. Βρίσκονται σε ασφαλή φύλαξη, περιμένοντας την ώρα που, για άλλη μία φορά, θα αφυπνιστείς για να διεκδικήσεις το γενέθλιο δικαίωμα σου σαν Θεϊκό παιδί της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας.

Αγαπημένοι, σας ζητάμε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας για να μπορέσετε να γίνετε καθαρά οχήματα για τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Φωτός. Έχετε την ικανότητα να γίνετε ένας αγωγός για τα Αδαμάντινα Μόρια του Φωτός του Δημιουργού, που θα διαπερνούν το φυσικό σας όχημα και θα ρέουν έξω στον κόσμο της μορφής. Θα πρέπει, όμως, να ελευθερώσετε την δύναμη της Ιερής Φωτιάς μέσα από το φυσικό σας όχημα, την Φωτιά της Κουνταλίνι που είναι αποθηκευμένη στο Τσάκρα της Βάσης, ενώαντλείτε ένα νέο ανεφοδιασμό μέσω των μεγάλων Εκτο-Διαστασιακών Πόλεων του Φωτός.

Η ανάσα είναι ο αγωγός αυτής της ζωτικής ενέργειας της Δύναμης της Ζωής. Πρέπει να μάθετε και να τελειοποιήσετε τον τέλειο ρυθμό της Ιερής Ανάσας. Η Άπειρη Ανάσα είναι ζωτικό στοιχείο της μεταμορφωτικής διαδικασίας. Τα προηγούμενα χρόνια, προσθέσαμε πιο σημαντικά στοιχεία στις προηγμένες τεχνικές, που πρέπει να ενσωματώσετε για να αναπτύξετε και να διεκδικήσετε την Αυτοκυριαρχία. Αυτές είναι ζωτικές πληροφορίες που πρέπει να ενσωματώσετε και μετά να μοιραστείτε μ’ εκείνους που είναι πίσω σαςστο Μονοπάτι.

Σας ζητάμε να οραματιστείτε την Βιολετί Φλόγα να ακτινοβολεί από κάτω από τα πόδια σας προς τα πάνω και να σας αγκαλιάζει εντελώς μέσα σ’ αυτή την ζωτική ενέργεια της μεταστοιχείωσης, η οποία θα επιταχύνει την διαδικασία την μεταμόρφωσης όλης της ακάθαρτης ουσίας μέσα και γύρω σας, και επίσης θα σας προσφέρει προστασία από εξωτερικές, αρνητικές επιρροές. Καθώς εξελίσσεστε σε μία Πνευματική/ανθρώπινη Ύπαρξη, θα γίνετε ικανοί για πιο βαθιές σκέψεις και περίπλοκες έννοιες. Επίσης, θα αναπτύξετε μεγαλύτερη ικανότητα για πιο βαθιά και με πιο ένταση αγάπη.

Όταν θα έχετε ενσωματώσει την δονητική φόρμουλα της αφθονίας, και την έχετε δεχτεί ως την αλήθεια σας, αυτή γίνεται μέρος του Τραγουδιού της Ψυχής σας. Εν συνεχεία, εκείνα τα μοτίβα συχνότητας της αφθονίας θα ακτινοβολούν, από τις μπροστινές και πίσω πύλες του Ηλιακού σας Κέντρου σ’ ένα σήμα Απείρου, δημιουργώντας έτσι μία συνεχή ροή αφθονίας σε όλα τα καλά πράγματα.

0900c1b056791a0693bdb1d7ce71364e

 

Να θυμάστε ότι για να εκδηλώσετε το Πνευματικό σας όραμα, πρέπει να καθορίσετε τι θέλετε να δημιουργήσετε, και μετά να το οραματιστείτε καθαρά. Πρώτα απ’ όλα, ως συνειδητός συν-δημιουργός, θα πρέπει να εστιαστείτε στη εκδήλωση μιας εκλεπτυσμένης, εξελιγμένης κατάστασης Ύπαρξης, και σε μία αρμονική ποιότητα ζωής. Γι αυτό, θα πρέπει να αναζητάτε μία αφθονία αγάπης, χαράς, γαλήνης, δημιουργικότητας, καλής υγείας, συμβατών ικανοποιητικών σχέσεων, και ούτω καθ’ εξής. Αναζητώντας να ενσωματώσετε τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και τις αρετές της Συνειδητότητας Θεού θα επιβεβαιώσει την επιτυχία στην δημιουργία όλων των υλικών αντικειμένων που χρειάζονται για να ζείτε με άνεση. Μαθαίνετε να γίνετε εκείνος με την άπειρη ροή της αφθονίας, καθώς διασχίζετε τα πολλά επίπεδα και διαστάσεις της Δημιουργίας. Μία από τις πιο σημαντικές έννοιες που πρέπει να δεχτείτε σαν αλήθεια σας είναι μία κρυστάλλινη καθαρή επίγνωση ότι είστε ο δημιουργός της πραγματικότητας στην οποία θα ζήσετε τώρα και στο μέλλον.

Πολλοί από εσάς ρωτάτε ποια είναι η αποστολή σας σ’ αυτή τη ζωή; Σας λέμε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της Ψυχής σας είναι ότι διεκδικείτε εκ νέου τις πολλές Πτυχές του εαυτού σας, και ότι είστε ξανά ο υπέροχος κυρίαρχος της συν-δημιουργίας που ήσασταν όταν πρωτο-ενσαρκωθήκατε στα υλικά πεδία.

Η διαδικασία της Ανάληψης είναι ένα συνεχές ταξίδι – όχι ένας προορισμός. Κάθε μέρα, να προσπαθείτε να κάνετε τις ύψιστες επιλογές – να μένετε στην στιγμή, διότι αυτή είναι η μόνη ώρα που μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Θεϊκή σας δύναμη – όχι να εστιάζεστε στο παρελθόν ούτε να προβάλλετε το μέλλον, αλλά να αναζητάτε το ύψιστο δυναμικό σας σε κάθε στιγμή. Να βλέπετε τις προκλήσεις στην ζωή σας σαν ευκαιρίες καθώς μαθαίνετε να εγκαταλείπετε τους παλιούς αυτοπεριοριστικούς τρόπους. Αυτές είναι αναφαίρετες αλήθειες που θα πρέπει να ενσταλάζετε μέσα σας μέχρι να γίνουν εγγενές μέρος της ανθρώπινης φύσης σας.

Αυτή είναι μία ισορροπημένη ζωή για σας, τον Αστρόσπορο, σύμφωνα με την οποία ψάχνετε να φέρετε σε αρμονία όλες τις Πτυχές του Εαυτού σας. Βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι αυτό για σας να τιμάτε και να ενσωματώνετε την θηλυκή σας φύση, τις ευγενικές, διαισθητικές και εσωτερικά εστιασμένες ενέργειες, αναπτύσσοντας επίσης και χρησιμοποιώντας τα αρσενικά χαρακτηριστικά σας. Προσπαθήστε να είστε δυνατοί, αλλά και ευγενικοί, εξωτερικά εστιασμένοι καθώς μπαίνετε στο θησαυροφυλάκιο της σοφίας μέσα σας. Η Θεϊκή σας φύση θα ενισχυθεί σε δύναμη και συνειδητή έκφραση καθώς μαθαίνετε να προχωρήσετε στη σοφία του Ιερού σας Νου, Φωτισμένου με την ευσπλαχνία της Ιερής Καρδιάς σας. Πρέπει να μάθετε να μιλάτε συνοπτικά, εποικοδομητικά και με αυτοπεποίθηση. Μάθετε ότι αν μένετε συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι μέσα στην Ιερή Καρδιά σας, το Σύμπαν πρέπει να ανταποκριθεί με θετικό τρόπο, και η επιτυχία σας θα είναι σίγουρη.

Καθώς συντονίζεστε στην διαίσθηση του Ανώτερου Εαυτού σας, θα αρχίσετε να νιώθετε να πάλλεται το Θεϊκό Φως μέσα στην Ιερή Καρδιά σας, και θα αρχίσετε να εστιάζεστε στην Σπίθα της Δημιουργίας μέσα στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς κάθε ατόμου που συναντάτε. Μπορεί να είναι αμυδρή σε πολλές αγαπημένες Ψυχές, αλλά καίει ακόμα αλλιώς δεν θα ήταν ζωντανοί. Όταν το κάνετε αυτό, θα προσπαθείτε αυτόματα να εξασκείτε την μη κριτική, και θα αρχίσετε να βλέπετε την θετική φύση μέσα σε όλους.

Σας ζητάμε να χρησιμοποιείτε την διάκριση πριν δεχτείτε τις διδασκαλίες οποιουδήποτε σαν την αλήθεια σας. Μην εξαρτάστε από την θεωρία ή από περίπλοκες πληροφορίες. Να παίρνετε μόνο εκείνο που συνάδει με το μέσα σας – εκείνο που είναι γεμάτο αγάπη, φωτισμένο και επεκτείνει την επίγνωση σας. Υπάρχουν πολλές μισές αλήθειες στις διδασκαλίες που παρουσιάζονται τώρα στην ανθρωπότητα. Να θυμάστε ότι είστε εκείνος που πρέπει να δημιουργεί ελευθερία, αφθονία και ενδυνάμωση στην ζωή σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό για σας. Η διάκριση είναι ένα ζωτικό χαρακτηριστικό για εκείνους που βρίσκονται στο μονοπάτι της Ανάληψης και της φώτισης. Ο,τιδήποτε επιλέγετε σαν αλήθεια σας, πρέπει να το ενσωματώνετε και να το εφαρμόζετε στη ζωή σας μέσω εστιασμένης πρόθεσης και δράσης. Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ / Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ / ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΡΑΣΗ έχουν σαν αποτέλεσμα την θετική εκδήλωση.

Ανεξάρτητα ποιον σταθμό, περιστάσεις, ή επίπεδο επίγνωσης επιλέξατε γι αυτήν την ενσάρκωση, βαθιά μέσα στην Ψυχή σας υπήρχε μία καυτή επιθυμία να ενσωματώσετε τις πολυ-επίπεδες Πτυχές της Ύπαρξης σας. Όμως, πρώτα πρέπει αυτές να θεραπευτούν και να εναρμονιστούν έτσι ώστε να μπορούν να γεμίσουν με το αγνό Φως των ανώτερων βασιλείων. Καθώς αφήνετε τον Ανώτερο Εαυτό σας να σας Φωτίζει και να σας οδηγεί, όλο και πιο εμπνευσμένες σκέψεις θα σας έρχονται. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αφήσετε το Πνεύμα να εκδηλωθεί μέσα από εσάς. Απλώς αφήστε το να συμβεί με φυσικό τρόπο, αγαπητοί μου. Τι κάνει την καρδιά σας να χαμογελάει και σας φέρνει μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης; Πώς θέλετε να υπηρετείτε; Υπάρχουν πολλοί τρόποι, και έχετε πολλά ταλέντα (περισσότερα απ’ όσα γνωρίζετε). Ηεπιλογή, όμως, είναιπάνταδικήσας.

Οι ισχυρές δυνάμεις του Αγγελικού Βασιλείου, καθώς και ένας τεράστιος αριθμός υπέροχων Υπάρξεων Φωτός, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να περάσετε αυτήν την εποχή της εξέλιξης και της μεγάλης αλλαγής με άνεση και χάρη. Πρέπει, ωστόσο, να ζητάτε την βοήθεια μας, διότι δεν μπορούμε να παραβιάζουμε την ελεύθερη βούληση σας. Είναι καιρός να διεκδικήσετε εκ νέου τον χώρο που δικαιούστε ως Κυρίαρχος του Φωτός, και να θυμάστε ότι καθώς ενσωματώνετε την γνώση του Πνεύματος και της φωτισμένης αλήθειας, είναι ζωτικά σημαντικό για σας να βγαίνετε και να μοιράζεστε την σοφία σας.

Μάθετε ότι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που είναι μπροστά σας θα φέρνουν ανταμοιβές που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε, και γι αυτό μην φοβάστε να βγαίνετε έξω από την ζώνη της άνεσης σας καθώς φτάνετε στα αστέρια. Δεχτείτε τον μανδύα του ακτινοβολούντος Φωτός, διότι τον έχετε κερδίσει. Να ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι και μην φοβάστε που είναι διαφορετικό από εκείνο των γύρω σας.

Θα σας αφήσουμε δίνοντας σας λίγες Φωτισμένες σκέψεις που θα σας βοηθήσουν να μένετε εστιασμένοι στο ανώτερο νοητικό πεδίο της επίγνωσης, με επικάλυψη μια γεμάτη αγάπη πρόθεση.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ:

-       Ο ανώτερος νους χρησιμοποιεί τις αισθήσεις της πολλαπλής συνειδητότητας του σώματος σας στην σκέψη του και στην διαδικασία ανάλυσης.

-       Η γνώση, το ταλέντο και μία υψηλή ευφυία δεν δημιουργούν μια ιδιοφυία. Χρειάζεται συγκέντρωση, θάρρος, επιμονή και μία συνεχή καθοδήγηση, μαζί με ακεραιότητα, για να μπούνε στο πνευματικό σας δυναμικό της ιδιοφυίας. Βρείτε και κυνηγήστε την επιθυμία σας για υπεροχή, και αγωνιστείτε για να ζήσετε το πάθος σας όσο καλύτερα μπορείτε.

-       Η επιστροφή στο στενό μονοπάτι της Ανάληψης στην συνειδητότητα είναι η αρχή της υπέρβασης των αντιθέτων όπου δεν υπάρχει καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο, μόνο αρμονικές προσωπικές επιλογές μέσα στο αποδεκτό φάσμα της διττότητας. Σαν ένας δυνατός Αυτοκυρίαρχος, θα κάνετε μόνο τις ύψιστες και κάλλιστες επιλογές για το όφελος ΟΛΩΝ

-       Πρέπει να μάθετε να ξεπερνάτε τις καθημερινές αγχώδεις καταστάσεις για να μπορείτε να μεταμορφώνετε τις στιγμές δυσανασχέτησης σε ώρες γαλήνης.

-       Να μας καλείτε κι εμείς θα σας καθοδηγούμε και θα σας βοηθάμε με κάθε δυνατό τρόπο. Να είστε boldκαι ακλόνητοι, γενναίοι μου πολεμιστές. Μάθετε ότι είμαι πάντα μαζί σας, και αγαπιέστε βαθιά.

ΕΙΜΑΙοΑρχάγγελοςΜιχαήλ                   

Μέσω της Ρόνα – Οκτώβριος 2018

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.urantiacenter.gr  

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός