urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ 

Ιούνιος 2018 - μέσω της Ρόννα

ΚΑΡΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί δάσκαλοι,

φανταστείτε, για μια στιγμή, ότι έχετε πλήρη επίγνωση της καταγωγής σας και ότι μπορείτε να μπαίνετε στα αρχεία της προσωπικής σας κοσμικής ιστορίας όποτε θελήσετε. Φανταστείτε ότι έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε μ’ εκείνους γύρω σας χωρίς λόγια, νους με νου. Φανταστείτε ότι έχετε την φυσική ικανότητα να βλέπετε το πεδίο της αύρας του καθενός, και, κατά συνέπεια, να μπορείτε να διαβάζετε ή να καταλαβαίνετε την κατάσταση της ύπαρξης ενός ατόμου οποιαδήποτε στιγμή. Φανταστείτε ότι μπορείτε να οραματίζεστε καθαρά αυτό που θέλετε να εκδηλώσετε, και ότι χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος και προσπάθεια τα οράματα σας να γίνονται πραγματικότητα. Φανταστείτε ότι έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε και να συνδιαλέγεστε με τους αρχαγγέλους και με την τεράστια αγγελική περιοχή, καθώς και με τους αναληφθέντες δασκάλους και τα μεγάλα Όντα Φωτός. Όλες αυτές οι ιδιότητες και ικανότητες αποτελούν μέρος της φυσικής σας Ύπαρξης στα ανώτερα βασίλεια, και τώρα βρίσκεστε στην διαδικασία να αποκτήσετε ξανά αυτά τα Θεόσταλτα ταλέντα, καθώς και την ικανότητα να βοηθήσετε στην εξελικτική διαδικασία της ανθρωπότητας και της Γης.

Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους το πώς διαχωρίσατε τον Θεϊκό Εαυτό σας σε μία αρσενική Σπίθα της Ουσίας με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Πατέρα-Θεού σας, και σε μία θηλυκή Σπίθα της Ουσίας με τις αρετές και τα χαρακτηριστικά της Μητέρας Θεάς μας. Από εκείνον τον πρώτο διαχωρισμό, κάθε Πτυχή του Εαυτού σας έχει διαθλαστεί σε ένα πλήθος από μικρότερες Σπίθες Θεϊκότητας, κι εσείς έχετε πάρει υποτίθεται μυριάδες μορφές και αμέτρητες αποστολές μέσω αυτής της συμπαντικής εμπειρίας. Το επόμενο μεγάλο στάδιο της συμπαντικής επέκτασης και η εξέλιξη όλων των νοημόνων Όντων είναι σε εξέλιξη, και ο καθένας σας έχει έναν αναπόσπαστο ρόλο να παίξει ως Σπόρος των Άστρων και ως κομιστής του Θεϊκού Φωτός.

 Η διαδικασία της ανάληψης απαιτεί να πετάξετε εκείνα τα πράγματα που σας έχουν κρατήσει στην ασφυκτική, περιοριστική πραγματικότητα της Τρίτης και της Τέταρτης Διάστασης. Αυτό συνεπάγεται επιστροφή στην ισορροπία και στην αρμονία σε όλες τις πτυχές της γήινης ύπαρξης σας, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον καθαρισμό της τράπεζας μνήμης σας απ’ όλες τις παράφωνες ενέργειες/γεγονότα του πλούσιου και ποικίλου παρελθόντος σας. Αυτά που θα παραμείνουν θα είναι το θαύμα, η χαρά και οι πετυχημένες προσπάθειες που αποκτήσατε ως συν-δημιουργοί στα υλικά πεδία. Καθώς διασχίζετε το μονοπάτι της ανάληψης, διεκδικείτε την σοφία που είναι αποθηκευμένη στον Ιερό σας Νου, και έχετε μπει στην πλούσια αποθήκη τουΦωτός του Δημιουργού που ονομάζεται Αδαμάντινα Σωματίδια. Αρχίζετε να δείχνετε και να χρησιμοποιείτε πολλές λανθάνουσες ικανότητες που φυλάχτηκαν ως απόθεμα μέχρι να είστε έτοιμοι να τις διεκδικήσετε ξανά.

Σχεδιαστήκατε να είστε ένας διαβιβαστής Φωτός σ’ έναν κόσμο ψευδαίσθησης και σκιών. Βρίσκεστε στη Γη για να γίνετε ένας κυρίαρχος μεταφορέας ενέργειας. Η ανάσα σας είναι ο μηχανισμός μέσω του οποίου σχηματίζετε την πρώτη δύναμη ζωής της ουσίας της δημιουργίας ενώ λειτουργείτε σ’ ένα τριτο-τεταρτοδιαστασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, καθώς ανοίγετε και ενεργοποιείτε την Ιερή Καρδιά σας και τον Ιερό Νου σας, έχετε την ικανότητα ν’ αποκτάτε πρόσβαση στο Πλήρες Φάσμα Φωτός αυτού του σύμπαντος, καθώς επίσης οι Θεϊκές αλχημικές ιδιότητες της Βιολετί Φλόγας θα σας είναι πλήρως διαθέσιμες.

Ο Νόμος του Κύκλου εξασφαλίζει ότι τα δονητικά μοτίβα που στέλνετε θα επιστρέψουν σ’ εσάς, μαζί με ένα συσσωρευτικό μέτρο ενέργειας με παρόμοιες ιδιότητες (ή δονήσεις με τα ίδια μοτίβα συχνοτήτων). Είστε το κέντρο μιας ενεργειακής δίνης που είναι φτιαγμένη από έναν κύκλο/βρόγχο δονητικών μοτίβων που εσείς προβάλλετε από μέσα σας μέσω του Κέντρου της Ηλιακής σας Δύναμης . Το ηλιακό σας πλέγμα ονομάζεται εύστοχα έτσι διότι όπως η Γη λαμβάνει κοσμική ενέργεια από τον Ήλιο του ηλιακού σας συστήματος, το ίδιο και ο καθένας σας ακτινοβολεί την ενέργεια της δύναμης της ζωής από το δικό σας Κέντρο Ηλιακής Δύναμης. Για μια στιγμή, οραματιστείτε ότι είστε το κέντρο του κόσμου σας. Είστε η πηγή δύναμης και οι σκέψεις, οι πράξεις και οι προθέσεις σας ακτινοβολούν μέσα από εσάς σε μία δίνη ενέργειας που συνδέεται με παρόμοια ενέργεια. Εκείνη η ενέργεια μεγεθύνεται και εκδηλώνεται στον κόσμο της αιτίας και του αποτελέσματος και μετά επιστρέφει σ’ εσάς, ενισχύοντας την εικόνα της πραγματικότητας σας. Το σώμα σας απορροφά ένα μέρος από εκείνη την ενέργεια, δημιουργώντας πόνο και βάσανα ή χαρά και ευλογίες, ανάλογα με τις συχνότητες. Το υπόλοιπο ρέει έξω πίσω από εσάς, δημιουργώντας τον άλλον βρόγχο του άπειρου μοτίβου σας, ενώ το εναπομένον ρέει σταδιακά στον προσωπικό σας τροχό της δημιουργίας. Προσθέτετε συνεχώς στην προσωπική σας φυλακή της ενέργειας ή στο όχημα Φωτός και στην προσωπική σας πραγματικότητα στη Γη. Δεν σας έχουμε πει ότι ήρθατε στη Γη σαν συν-δημιουργοί με την Δύναμη του Θεού;

1337861587 paradise3

Η επιστροφή στην ισορροπία και στην αρμονία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μένετε κεντραρισμένοι μέσα στην Ιερή Καρδιά. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αξιολογείτε και να αναβαθμίζετε συνεχώς την επίγνωση του Εαυτού σας. Τα συναισθήματα σας επηρεάζονται από τις πεποιθήσεις σας, και οι προθέσεις σας επηρεάζονται από τα συναισθήματα σας. Ακούγοντας την ώθηση της Ψυχής σας, η σοφία του Ιερού σας Νου, και τα συναισθήματα της Ιερής Καρδιάς σας θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε τις ικανότητες της διάκρισης σας έτσι ώστε να μπορείτε να παίρνετε σωστές αποφάσεις και πάντα να επιλέγετε το ύψιστο μονοπάτι. Σεβασμός για όλα τα πράγματα και επιλογές εμπνευσμένες από τον Θεό οδηγούν στην Αυτοκυριαρχία.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κινήσετε την διαδικασία της επιστροφής στην ισορροπία και στην αρμονία μέσα στην πραγματικότητα που έχετε δημιουργήσει είναι να εφαρμόζετε το Νόμο της Συγχώρεσης σε όλες τις κακοδημιουργίες και τις συνδιαλλαγές σας με τους άλλους. Κάνοντάς το αυτό θα επιταχυνθεί άμεσα η διαδικασία της επιστροφής στο κέντρο, διότι σβήνει ή σπάει τις χορδές της ενέργειας που έχετε κολλήσει στα ηλιακά πλέγματα των άλλων ανθρώπων και επίσης θα διακόψει τις ακτινοβολίες προς και από οποιαδήποτε αρνητική συλλογική συνειδητότητα συστημάτων πεποιθήσεων που έχετε κάνει δικά σας. Παίρνετε πίσω τα δονητικά μοτίβα που έχετε ανταλλάξει, προσθέσει ή συμμετέχει, επιτρέποντας σας έτσι να κινηθείτε στην διαδικασία της κατάστασης χάριτος. Να ξέρετε ότι καθώς το κάνετε αυτό, θα βιώνετε την μεταμορφωτική διαδικασία της κάθαρσης και όλα όσα συνεπάγεται. Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο τραυματική όπως θα ήταν καθώς θα έβγαινε έξω αν δεν είχατε συμφωνήσει οικειοθελώς και με όλη σας την καρδιά να πάρετε την πρωτοβουλία.

Ο Νόμος της Συγχώρεσης περιλαμβάνει την ευθυγράμμιση της θέλησης σας με την μεγαλύτερη ΘΕΛΗΣΗ του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας για το ύψιστο και καλύτερο αποτέλεσμα για ΟΛΟΥΣ. Το Θεϊκό Σχέδιο γι αυτό το σύμπαν είναι σε κρίσιμο στάδιο στην διαδικασία της εξέλιξης, και ο χρόνος είναι πολύτιμος. Το να γίνετε ενεργό μέλος της ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ κι ένας νέος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΟΗΘΟΣ θα ανοίξει μία πύλη καινούργιων δυνατοτήτων. Εκείνοι από εσάς που έμειναν επιμελώς στο μονοπάτι θα δρέψουν τις ανταμοιβές της Αυτοκυριαρχίας και της μαθητείας. Καθώς κινείστε μέσα στην περιοχή της Αυτοκυριαρχίας, αρχίζετε αυτόματα να βλέπετε τη ζωή σας και τον κόσμο από ένα υψηλότερο πλεονεκτικό σημείο και με σοφότερη διορατικότητα. Αρχίζετε να αγκαλιάζετε την πραγματικότητα σας μέσω ενός φίλτρου Αγάπης/Φωτός, και η έλλειψη κριτικής και η διάκριση γίνονται φυσικά μέρη της Ύπαρξης σας.

Μία καλή δήλωση να θυμάστε και να χρησιμοποιείτε είναι: ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Υπάρχει δύναμη στην ταπεινότητα. Υπάρχει δύναμη στην συγχώρεση. Υπάρχει δύναμη στην ευγνωμοσύνη. Η αγάπη είναι η δύναμη που περιέχει όλες τις αρετές και τις ιδιότητες της Συνειδητότητας Θεού.

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι στα πρώτα στάδια της αρχικής διαδικασίας υπάρχει μία κρίση καθώς η μάχη για υπεροχή ξεκινά ανάμεσα στο εγώ και στην Ψυχή. Κάθε άτομο πρέπει να προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει την δική του/της φανταστική, παραμορφωμένη πραγματικότητα των αστρικών πεδίων. Το σώμα του εγώ, των επιθυμιών, ελέγχεται από τις ενέργειες και τις δονήσεις των τριών χαμηλότερων τσάκρας, και αυτές οι ανισόρροπες τάσεις πρέπει να τεθούν υπό τον έλεγχο της Ψυχής για άλλη μία φορά. Αυτή η περίοδος συχνά ονομάζεται «Η Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής» ή διασχίζοντας την κοιλάδα των σκιών. Όταν είστε στο μέσον της διαδικασίας, είναι σημαντικό να κατανοείτε ότι δεν τιμωρείστε. Αφού διασχίσετε επιτυχώς τις χώρες των σκιών και βγείτε θριαμβευτές, θα κοιτάτε πίσω μετά και θα συνειδητοποιείτε ότι σας δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία. Ένας πνευματικός υποψήφιος είναι ένας Άνθρωπος που έχει συνειδητή επίγνωση και που ψάχνει την φώτιση και την Αυτοκυριαρχία. Στα αρχικά στάδια, αυτός/αυτή είναι ακόμα κάπως «εγωκεντρικός/ή» - συχνά επιρρεπής στον θυμό και στην ευερεθιστότητα, και μπορεί να βιώνει περιόδους αμφιβολίας για τον εαυτό και κατάθλιψη. Ένας πνευματικός υποψήφιος θα προσπαθεί να αναπτύσσει ευαισθησία και μία γεμάτη αγάπη και κατανόηση φύση. Ο σκοπός της ζωής του υποψηφίου θα απομακρύνεται σταδιακά από την προσωπική φιλοδοξία και την αγάπη της δύναμης και θα αποκτά την επιθυμία να υπηρετεί την ανθρωπότητα. Η επιθυμία της υπηρεσία προς τους άλλους προέρχεται ενστικτωδώς από την Ψυχή.

chakra magic

 

Ένας υποψήφιος αρχίζει σταδιακά να αφήνει πίσω του την αντίληψη του «Όλα γυρίζουν γύρω από μένα», και το «Εγώ, εμένα, δικό μου», καθώς η εξωτερική εστίαση αρχίζει αργά να ξεθωριάζει. Υπάρχει μία σταδιακή στροφή προς τα μέσα, και κύριο εστιακό σημείο γίνεται το Κέντρο Ηλιακής Δύναμη, το οποίο περιλαμβάνει το ηλιακό πλέγμα, την καρδιά, τον θύμο αδένα και τον λαιμό. Καθώς αυτή η περιοχή λούζεται στις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός, η Τριπλή Φλόγα στην περιοχή του στήθους αρχίζει να χαράζεται εμπρός για άλλη μία φορά προετοιμάζοντας το άνοιγμα της πύλης προς την Ιερή Καρδιά.

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε λίγα ακόμα βασικά σημεία για να σας βοηθήσουμε να ενσωματώσετε την σοφία που είναι απαραίτητη για να γίνετε ένας πλήρης πνευματικός υποψήφιος στο μονοπάτι της φώτισης:

-       Το Συναισθηματικό Σώμα είναι ένας ανακλαστήρας. Ανταποκρίνεται στην εξωτερική διέγερση, όπως άλλοι άνθρωποι, γεγονότα, συναισθηματικές προσκολλήσεις και εξαρτήσεις.

-       Να βαδίζετε το μονοπάτι της ζωής με ευγένεια και ευλάβεια. Να μιλάτε απαλά με διάκριση. Να βλέπετε ότι οι πράξεις σας αντανακλούν την αγνότητα του Θεϊκού σας Εαυτού και αφήνουν ίχνη Φωτός για να τα ακολουθήσουν οι άλλοι.

-       Υπάρχει μία άμπωτη και ροή στους κύκλους της Ψυχής, όπως υπάρχει σε όλο τον Κόσμο.

-       Η Ψυχή ελκύει την Ουσία της ζωής από την ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία της προετοιμαζόμενη για έναν νέο κύκλο ζωής της εμπειρίας. Στο τέλος εκείνου του κύκλου, η Ουσία της ζωής αποσύρεται αργά με αποτέλεσμα την φυσική διαδικασία του θανάτου. Όμως, ο πραγματικός ΕΣΥ παραμένεις με μορφή πνεύματος, διότι είσαι αθάνατος.

-       Οι ωθήσεις της Ψυχής και η επίδραση είναι πολύ πιο δυνατές σ’ ένα Άτομο που έχει μπει στο μονοπάτι της επίγνωσης από ένα μη αφυπνισμένο άτομο που παγιδεύεται ακόμα στην ψευδαίσθηση μιας Τριτο-Τεταρτο - Διαστασιακής ύπαρξης.

-       Πρέπει να αγωνίζεστε για να διατηρείτε μία παντοτινά επεκτεινόμενη Συνειδητότητα Ψυχής ώστε να έχετε πρόοδο στην ανοδική σπείρα της ανάληψης. Ήρθε η ώρα για εκείνους που θα είναι μεταξύ των νέων Παγκόσμιων Βοηθών να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον.

-       Η κριτική είναι μια λειτουργία του εγώ και του κατώτερου νου. Το να κριτικάρετε ή να βρίσκετε λάθη στον εαυτό σας ή στους άλλους είναι καταστροφικό στο έπακρο. Προσθέτετε ενέργεια σ’ αυτό στο οποίο εστιάζετε την προσοχή σας. Ως εκ τούτου, είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ψάχνετε το καλό σε όλους και σε όλα.

-       Η δημιουργική κριτική είναι μερικές φορές απαραίτητη. Θα πρέπει, όμως, να χρησιμοποιείται μόνο για να βοηθήσετε κάποιον να διορθώσει μια βλαβερή συμπεριφορά, να κάνει την σωστή πράξη, ή να βρει την κατάλληλη κατεύθυνση.

-       ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Μπορεί να χάσετε χρόνο. Όμως, θα πρέπει να κερδίζετε κάποια γνώση με κάθε αποτυχία. Η ανάπτυξη και η σοφία έρχονται μαθαίνοντας τι να μην κάνετε, και τελειοποιώντας τις δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε έμπειροι στο επιλεγμένο πεδίο της προσπάθειας σας.

-       Η χαμηλότερη δονητική ενέργεια δημιουργεί παράφωνες συχνότητες στο Τραγούδι της Ψυχής σας. Οι δονήσεις της παραφωνίας προκαλούν δυσφορία στην περιοχή από την οποία προήλθαν ή εκεί όπου είναι εστιασμένες μέσα στο φυσικό όχημα.

-       Πρέπει να ημερώσετε και να αποκτήσετε τον έλεγχο του συναισθηματικού σας σώματος μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας, των οδηγών και των αγγελικών βοηθών για να γίνετε δεκτικοί στις εκλεπτυσμένες συχνότητες της Κοσμικής αλήθειας. Πρέπει να καθαρίσετε το νου από παραμορφωμένες, αρνητικές, ηττοπαθείς σκέψεις. Μόνο ένα καθαρό όχημα μπορεί να λαμβάνει και να μεταδίδει τις σοφές διδασκαλίες των κοσμικών βιβλιοθηκών της συνειδητότητας Θεού.

-       Ένας πνευματικός αναζητητής αρνείται να δίνει προσοχή στην κοινή γνώμη, στην κριτική ή στην αποτυχία. Οι υποψήφιοι αναγνωρίζονται από τις δονητικές τους συχνότητες ή φωτεινό πηλίκο και όχι από την γνώση τους ή τις πράξεις τους.

Να θυμάστε, αγαπημένοι, ότι ΤΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΗΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει ή είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αληθινή σας αποστολή, όποια κι αν είναι αυτή, αλλά ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο έσχατος σκοπός είναι να είστε ο μεταφορέας της Αγάπης/Φωτός του Δημιουργού. Γνωρίζουμε ότι το μέλλον είναι αβέβαιο και όλοι βιώνουν πόνο και δυσφορία σε διάφορους βαθμούς. Σας ζητάμε να εστιάζεστε στα θαύματα και στην πρόοδο που κάνετε και να μην επιτρέπετε να μολύνει το νου σας ο φόβος των μαζών καθώς προχωράτε μέσα και πέρα από όλες τις μαζικές αλλαγές που γίνονται στον κόσμο σας. Να ξέρετε ότι, μαζί, θα ξεπεράσουμε όλες τις αντιξοότητες. Η αποστολή μας είναι ν’ ανοίξουμε τον δρόμο για οποιαδήποτε αγαπητή Ψυχή που εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει στην αρμονία και στον συντονισμό με τον Θεϊκό της Εαυτό.

Αγαπητοί μου, όταν νιώθετε μόνοι ή είστε σε αμφιβολία ή απόγνωση, να μπαίνετε στην Πυραμίδα του Φωτός σας κι εμείς θα σας δίνουμε θάρρος, θα σας εξυψώνουμε και θα σας εμπνέουμε. Όταν νιώθετε μόνοι ή νιώθετε ότι δεν σας αγαπάνε, να μπαίνετε στο κέντρο της καρδιάς σας κι εμείς θα είμαστε εκεί, περιμένοντας να σας γεμίσουμε με την ακτινοβόλο αγάπη της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας.

Είμαι ο σταθερός σας σύντροφος.

 

 

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσω της Ρόννα    

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη        

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: RonnaStar @ earthlink net

 

Φωτογραφία του Χρήστος Κιτσινάμας.

Σχημάτισα την Πύρινη Ρομφαία με την σκέψη μου

και τούτο διότι γνώριζα ότι θα έλθει μέρα κατά την

οποία οι ψυχές των ανθρώπων θα χρειάζονταν

περισσότερη ενέργεια απ’ ότι οι ίδιοι μπορούν να

διαθέσουν για την αποκοπή των δεσμών τους, που

οι ίδιοι δημιούργησαν.

 Ενδυνάμωσα την Φλόγινη Ρομφαία με την Αγάπη μου προς τον Θεό.

Δεν είναι Ρομφαία τρόμου, απεναντίας είναι Ξίφος

Απολύτρωσης, Ξίφος Ελπίδας, Ξίφος Ελευθερίας

και όταν η τελευταία ψυχή διέλθει τη Γέφυρα προς

το Αιώνιο Φως, όταν η Ανάληψη του τελευταίου

ανθρώπου επιτελεσθεί η Ρομφαία θα εκλείψει!

 Αρχάγγελος Μιχαήλ

Η Ανώτερη επικοινωνία

έγινε στο Royal Teton

τον Δεκέμβριον του 1953!

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1