urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μηνύματα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

GMS 109 UB 14 5 1 Background

 Διαμέσου της Ronna - Φεβρουάριος 2018

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στις μάζες – εκείνοι που, μέχρι τώρα, δεν ήταν έτοιμοι ν’ ακούσουν τα εσωτερικά σκουντήματα του Πνεύματος ή να υπεισέλθουν στα μυστήρια της δημιουργίας. Τα μοτίβα συχνοτήτων του νέου Θεϊκού Σχεδιαγράμματος αρχίζουν να ρέουν στην επίγνωση σας πάνω στα ρεύματα της αλλαγής. Έχουμε πει ότι ήσασταν πολύ γενναίοι που βγήκατε έξω από την ζώνη της άνεσης σας, έξω από την ροή της μαζικής συνειδητότητας δημοφιλών πεποιθήσεων και στην αβεβαιότητα της μη δοκιμασμένης περιοχής. Θελήσατε να έρθετε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις,  και να μην αποθαρρύνεστε από εκείνους που σας είπαν ότι κάνατε λάθος, ότι κάνατε κακό, ή σας αποκάλεσαν ευσεβείς στοχαστές.  Αποδεικνύετε ότι όλα όσα έχετε αποδεχτεί ως η αλήθεια σας πράγματι λειτουργούν, και η επιβεβαίωση είναι για όλους χειροπιαστή και ορατή ώστε να μην μπορούν να υπάρχουν αμφισβητήσεις. Ο φόβος είναι το πιο αποτρεπτικό για ν’ αλλάξει, αλλά εσείς έχετε δαμάσει τους φόβους σας, και όλο και πιο πολλοί από εσάς ανακτάτε την δύναμη σας.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε την Πεμπτοδιάστατη Πυραμίδα Αγάπης/Φωτός σας, γίνεστε πιο έμπειροι στο να αξιοποιείτε και να χρησιμοποιείτε τα δώρα της Δημιουργίας. Σταδιακά φέρνετε πίσω όλο και περισσότερα από τα αιθέρια, ανεκδήλωτα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού για να τα ενσταλάξετε, ενσωματώσετε και μοιράσετε. Δείτε αυτά τα ρεύματα Φωτός να κινούνται σπειροειδώς κάτω στις φυσικές περιοχές της έκφρασης, καθώς γίνονται σταδιακά απτά και παίρνουν μορφή σύμφωνα με την δική σας καθοδήγηση μέσω των οραμάτων σας, των ονείρων σας και της καθαρής πρόθεσης. Πολλοί από εσάς έχετε μάθει την απαραίτητη πειθαρχία να μην παραπαίουν τα οράματα σας, και μαθαίνετε ότι τα θαύματα της εκδήλωσης γίνονται με μία καθαρή σκέψη, ένα βήμα ή πράξη, και μία μέρα τη φορά. Δεν υπάρχουν συντομεύσεις, αγαπημένοι, πρέπει ν’ ακολουθείτε τους Συμπαντικούς Νόμους της Εκδήλωσης για να τιθασεύσετε  την δύναμη της Δημιουργίας.

 Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο Μονοπάτι της Φώτισης, αν διαβάζετε τα μηνύματα μας, και κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να διεκδικήσετε την Αυτοκυριαρχία σας, θα υπάρχει μία θέση για σας ανάμεσα στις καινούργιες Λεγεώνες Φωτός που σχηματίζονται σε όλο τον κόσμο. Καθώς γίνεστε έμπειροι στην πρόσβαση της δύναμης και της μεγαλοπρέπειας των υψηλότερων Διαστάσεων, και αρχίζετε να παίρνετε μία γεύση του πόσο θαυμάσια μπορούν να είναι τα υλικά πεδία της ύπαρξης, αρχίζει να δημιουργείται ο ενθουσιασμός. Αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο. Είναι μία πολύ προσωπική εμπειρία, διότι παρότι μπορεί να υπάρχει μεγάλη σύγχυση, αναταραχή και χάος γύρω σας, εσείς μαθαίνετε να παραμένετε κεντραρισμένοι μέσα σ’ ένα ολόγραμμα αρμονικής συνύπαρξης και χαράς. Καθώς περνάει ο καιρός, θ’ ανακαλύπτετε ότι το κέντρο της ηρεμίας σας θα επεκτείνεται όλο και περισσότερο προς τα έξω. Και καθώς όλο και πιο πολλοί αρχίζουννα αξιοποιούν μέσα τους την αιώνια δύναμη των ανώτερων πεδίωνσυνειδητότητας, αυτή θα εξαπλώνεται όλο και πιο γρήγορα. Μην αμφιβάλετε ποτέ, αγαπητοί μου, ότι τελικά θα περιλαμβάνει τον κόσμο, διότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μέλλοντος της ανθρωπότητας και της Γης.

 

GMS 11 UB 106 0 1 Background 1024x768

 Ένας από τους κυριότερους τομείς της φυσικής αλληλεπίδρασης που πρέπει να εξηγηθεί για να μπορέσετε ν’ αυξήσετε την κατανόηση σας, είναι η ισορροπία των αρσενικών/θηλυκών ενεργειών μέσα στον καθένα σας. μάχη των φύλων άρχισε πριν από αιώνες, καθώς άρχισαν να συγχωνεύονται  κάποιες από τις μοναδικές ενέργειες της Λεμούριας και της Ατλάντιας Φυλής. Η Λεμούρια φυλή ήταν ΥπερΦωτισμένη  από την ενέργεια της Αγαπημένης Μητέρας Θεάς. Αυτή εστιάστηκε στην φύση της Αγάπης και του συναισθήματος μέσα στο φυσικό όχημα – μαζί με την επιθυμία να δημιουργήσει στο φυσικό πεδίο, και να γαλουχήσει και να βοηθήσει τα καινούργια Πνεύματα φτάνοντας στην Γη. Το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό ήταν να εγκαθιδρύσει την σύνδεση του διαισθητικού νου κάθε Ψυχής με το Πνεύμα μέσω της Δημιουργικής Χορδής της Ζωής/Φωτός. Αυτός ήταν ο κυρίαρχος εστιασμός του Θεϊκού Σχεδιαγράμματος για την ανθρωπότητα εκείνη την περίοδο. Μοιάζατε με χαρούμενα, πληθωρικά και περίεργα παιδιά, διότι αυτή ήταν μία σπουδαία καινούργια εμπειρία για όλους σας.

Στα μέσα της Εποχής της Λεμούριας, άρχισε να αναδύεται η Εποχή της Ατλαντίδας, και γι αυτόν τον κύκλο, οι δυναμικές ενέργειες του Πατέρα Θεού ήταν η δεσπόζουσα δύναμη πάνω στη Γη. Δυνατές αρσενικές ενέργειες εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, καθώς η ανθρωπότητα μάθαινε να χρησιμοποιεί το νου της για να ελέγχει τις ενέργειες της Πρώτης Ακτίνας και να γίνονται κύριοι της συν-δημιουργίας πάνω στο γήινο πεδίο. Εσείς προσθέσατε τα νοητικά σωματικά συστατικά καθώς γινόσασταν πιο έμπειροι στο να αναπτύσσετε και να χρησιμοποιείτε τις φυσικές σας αισθήσεις, καθώς και τις πνευματικές σας αισθήσεις, ή αυτό που τώρα ονομάζετε τηλεπάθεια και διόραση. Καθώς άρχισαν να εμφανίζονται οι ενέργειες της πολικότητας και της διττότητας, ήρθε στο προσκήνιο και ένας διαχωρισμός στην συνειδητότητα. Κάποιοι αντιλαμβανόντουσαν ως ανώτερα τα αρσενικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες, και άλλοι ευνοούσαν τις πιο εξευγενισμένες θηλυκές αρετές. Σταδιακά άρχισε η μάχη των φύλων, και αρχίσατε να δυσπιστείτε όλο και περισσότερο στο αντίθετο φύλο λόγω των πολλών οδυνηρών αναμνήσεων που βιώσατε στις πολλές ζωές σας.

Αγαπημένες καρδιές, είστε μία σύνθεση όλων των τεράστιων περασμένων εμπειριών και αναμνήσεων σας. Ζήσατε πολλές ζωές ως γυναίκα όπου οι άντρες σας καταχράστηκαν και σας κακομεταχειρίστηκαν. Ζήσατε επίσης πολλές ζωές σ’ ένα ανδρικό σώμα όπου υποφέρατε την απώλεια της αγαπημένης σας συντρόφου, προδοθήκατε, ή που δεν ανταποκρίνονταν κατά κάποιο τρόπο. Όλες εκείνες οι συγκρουόμενες ενέργειες – κωδικοποιημένες στους Ατομικούς Σπόρους Μνήμης μέσα στο αυρικό σας πεδίο, στη δομή του εγκεφάλου σας και στο DNAσας – θα χρωματίσουν την αντίληψη σας για το αντίθετο φύλο – δηλαδή, μέχρι να τις επιλύσετε και να τις μετασχηματίσετε.

Τελικά χωριστήκατε σε δύο Υπο-Ακτίνες, εκ των  οποίων η μία αντιπροσωπεύει το Θεό Πατέρα μας και η άλλη αντιπροσωπεύει την Θεά Μητέρα μας. Από τότε διαιρεθήκατε και χωριστήκατε σε πολλές Πτυχές/Κομμάτια συνειδητότητας, αλλά πάντα ποθούσατε και ψάχνατε την ολότητα σας ή την «Ιερότητα» σας. Στον πυρήνα της ύπαρξης σας, αυτό που πραγματικά ψάχνετε είναι η επανένωση με το άλλο μισό της τέλειας Θεϊκής σας Σπίθας της Δημιουργίας που εστάλη με συνειδητή επίγνωση.

Πώς μπορείτε να επιτύχετε την θεραπεία και την επανένωση αυτών των δύο πρωταρχικών Πτυχών του εαυτού σας; Πρώτον, αναπτύσσοντας μία ισορροπημένη αίσθηση Αυτοεκτίμησης και Αγάπης για τον Εαυτό σας. Θ’ αρχίσετε ν’ ακτινοβολείτε την υψηλότερη δονητική ενέργεια προς τα έξω από το αυρικό σας δυναμικό πεδίο, και εκείνοι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή θ’ ανταποκριθούν σε αυτό. Μάθετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και την διαίσθηση σας για να μπορείτε να εμπιστεύεστε τους άλλους. Δεν θα νιώθετε ποτέ μόνοι όταν μάθετε ότι έχετε πάντα κοντά σας μία ισχυρή δύναμη αγγέλων, έτοιμοι να προστατεύσουν, να ενθαρρύνουν, ν’ αγαπούν, και να σας στηρίζουν κάθε λεπτό της ημέρας ή της νύχτας. Απελευθερώστε τον πόνο του παρελθόντος συγχωρώντας τον εαυτό σας και όλους τους άλλους.

576334 482693781781562 226411605 n

 Μπείτε στην Ιερή σας Πυραμίδα, και οραματιστείτε όλους τους παίκτες στα πολλά σας δράματα της ζωής εκεί μαζί σας. Ζητήστε να διαλυθούν όλες οι ανισόρροπες ενέργειες, οδυνηρές παραμορφωμένες μνήμες, και βλαβερές αλληλεπιδράσεις στο σιντριβάνι της υπέροχης εξουδετερωτικής Βιολετί Φλόγας της Μεταμόρφωσης. Παρατηρήστε καθώς τα ηλεκτροφόρα κύματα του Φωτός του Δημιουργού διαπερνούν βαθιά την Ύπαρξη σας, επιστρέφοντας σας σταδιακά σε μία τέλεια ισορροπία των θεϊκών αρετών, και αρσενικών και θηλυκών στη φύση τους. Μετά δείτε όλους εκείνους τους κύριους παίκτες από το παρελθόν σας θεραπευμένους και ξανά σε αρμονία. Παρατηρήστε καθώς συγχωνεύονται και αναμιγνύονται μαζί σας καθώς όλοι σας γίνεστε ένα ενοποιημένο, ισορροπημένο σύνολο. Αν το κάνετε αυτό, τα μαθήματα που θα μαθαίνατε από αυτές τις αλληλεπιδράσεις θα έχουν επιτυχία. Θα αλλάξετε όλα τα πιθανά μέλλοντα που έχετε δημιουργήσει με αυτούς τους περασμένους συντρόφους Ψυχής, και δεν θα χρειαστεί να παίξετε τα σενάρια με τον παλιό καρμικό τρόπο επίδρασης της αιτίας και του αποτελέσματος. 

Είστε έτοιμοι να βάλετε τους πολλούς μανδύες ενδυνάμωσης και θεϊκότητας – όπως να είστε μια τρυφερή μητέρα και/ή η φιγούρα ενός δυνατού πατέρα, ένα χαρούμενο παιδί, ένας στοργικός σύντροφος Ψυχής, ή ένας πιστός φίλος; Οι σχέσεις σας αλλάζουν, οι ψυχικές σας οικογένειες μεγαλώνουν περιλαμβάνοντας εκατοντάδες, ακόμα και χιλιάδες, αντί να εστιάζεστε μόνο στην φυσική σας οικογένεια, περιορίζοντας έτσι την αγάπη σας στους λίγους.

Οδεύετε προς μία υψηλότερη δόνηση αγάπης, εκείνη που ενσωματώνει «Πνευματική/Ψυχική αγάπη» καθώς και ανθρώπινη «καρδιακή αγάπη». Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους που έχετε όσον αφορά την οικειότητα, και ν’ ανοίξετε την καρδιά σας για να δώσετε και να λάβετε όσο γίνεται περισσότερο την πιο βαθιά ανθρώπινη αγάπη. Πρέπει ν’ ανοίξετε όλη σας την Ύπαρξη για ν’ αγαπήσετε – αγάπη από την Πηγή του Δημιουργού μέχρι την ελάχιστη δημιουργία του Θεού. Πώς είναι δυνατόν ν’ αρχίσετε την διαδικασία της επανένωσης χωρίς αγάπη, ο ένας για τον άλλον;

Θα υπάρξουν ακόμα εκείνοι που έρχονται στη ζωή σας με τους οποίους δεν συνάδετε, κι αυτό θα είναι έτσι όσο βρίσκεστε στο φυσικό όχημα. Αν μπορέσετε να διατηρήσετε μία στάση χωρίς κριτική και να ακτινοβολείτε αγάπη στην Ουσία κάθε ατόμου, δεν θα χρειαστεί να βιώσετε έναν καρμικό χορό ή αλληλεπίδραση μαζί τους. Ευλογείστε τους και αφήστε τους ν’ ακολουθήσουν το Μονοπάτι τους, ενώ εσείς ακολουθείτε το δικό σας.

Ήρθε η ώρα για την ανθρωπότητα να καταργήσει τις αιθερικές ασπίδες προστασίας που οι άνθρωποι έχουν βάλει στα κέντρα της καρδιάς και του ηλιακού πλέγματος για να μην μπορούν να πληγωθούν ή να επηρεάζονται υπερβολικά. Καταργώντας την προστατευτική μεμβράνη του Φωτός, που φρουρεί την Ιερή σας Καρδιά, θα επιτρέψετε την Αγάπη/Φως του Πατέρα/Μητέρας σας να ρέει ελεύθερα και προς τα μέσα και μετά έξω από το Κέντρο της Ιερής σας Καρδιάς.

Αγαπημένες καρδιές, υπάρχει μία άλλη σημαντική αντίληψη που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Κάνοντάς το αυτό, ξέρουμε ότι θα πυροδοτήσουμε φόβο και αμφιβολία σε πολλούς από εσάς. Αν είναι έτσι, σας ζητάμε να βάλετε στην άκρη τις πληροφορίες και να ζητήσετε επικύρωση αν πρόκειται να είναι η αλήθεια σας, ή αν είναι υπερβολικά άβολο, απλώς αγνοήστε τις. Υπάρχουν πολλές εισερχόμενες πληροφορίες που θα προκαλέσουν τις παλιές αντιλήψεις και σκεπτομορφές  του παρελθόντος. Όπως τα παιδιά μαθαίνουν τις απλές βασικές αντιλήψεις στα μικρά τους χρόνια, και τα μαθήματα και οι θεωρίες γίνονται πιο περίπλοκα και προκαλούν την σκέψη καθώς ωριμάζουν – αυτό ισχύει και για την δική σας πνευματική εκπαίδευση καθώς και ανάπτυξη.

64171 36803107

 Σας έχουμε πει ότι ο Υπέρτατος Δημιουργός έχει αρχίσει να απορρέει καινούργια καθαρή Ουσία Αγάπης/Φωτός από τον πυρήνα της Ύπαρξης Του. Περιέχει όλες τις Πτυχές της Δημιουργίας, που περιλαμβάνουν Λευκά άτομα Σπερματικής Φωτιάς (ενεργειακά συστατικά) νέων δημιουργιών που δεν βιώθηκαν ποτέ πριν. Μέσα στις υπέροχες πολλαπλές ακτίνες του Φωτός του Δημιουργού υπάρχει μία μαύρη Ακτίνα αγνού ανεκδήλωτου δυναμικού.  Ο Δημιουργός στέλνει αυτή την Ακτίνα σαν δώρο σε όλους σας – περιέχει την ηρεμία (ακινησία) του Μεγάλου Κενού. Είναι προσβάσιμη σε όλους όσους είναι αρκετά γενναίοι  για να την αξιοποιήσετε , και να χρησιμοποιήσετε κάποια αποθέματα σας των Αδαμάντινων Κομματιών του Φωτός για να βοηθήσετε να πλάσετε και ν’ αναδημιουργήσετε την ομορφιά και την μεγαλοπρέπεια της Γαίας – ο πλανήτης που σας φιλοξενεί. Πρώτα εμφανίστηκε το Κενό, και μετά εμφανίστηκε το Φως, και μέσα στο Φως βρίσκονται όλα τα καλά και υπέροχα πράγματα. Ωστόσο, το Φως δεν θα έλαμπε τόσο πολύ αν δεν υπήρχε το σκοτάδι.

Πολλοί από εσάς φοβάστε το σκοτάδι και την σκοτεινή πλευρά σας, θεωρώντάς τα άσχημα. Όλα είναι μέρος του ΕΝΟΣ, του Δημιουργού. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Εσείς, ως Άνθρωποι, έχετε δημιουργήσει πολλά πράγματα για να φοβάστε, αλλά αυτό δεν είναι η δράση του Δημιουργού. Φοβάστε το μεγάλο κενό που είναι το σκηνικό για τ’ αστέρια και τους αστερισμούς; Κάποιοι από εσάς φοβούνται τη νύχτα, αλλά δεν μπορείτε να κατηγορήσετε το σκοτάδι, αλλά τα βλαβερά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι υπό την κάλυψη του σκοταδιού. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε να ερευνάτε και να μετασχηματίζετε εκείνες τις παλιές περιοριστικές για τον εαυτό σας αντιλήψεις ώστε να μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να φορέσετε τον μανδύα του Φωτός. Το δώρο του Φωτός συνεπάγεται μία μεγάλη ευθύνη – τον ηγετικό ρόλο που αναφέραμε νωρίτερα.

Σας ζητάμε να ΖΕΙΤΕ την ζωή σας με μία υψηλή αίσθηση επίγνωσης, να ΝΙΩΘΕΤΕ την χαρά της σύνδεσης σας με Όλα Όσα Είναι, και μετά να μοιράζεστε την χαρά με άλλους, να χρησιμοποιείτε την δύναμη της ΘΕΛΗΣΗΣ σας για να κινείστε γρήγορα στο μονοπάτι της φώτισης ώστε να κερδίζετε μεγαλύτερη πλεονεκτική θέση, να μπορείτε πιο εύκολα να βοηθάτε τους άλλους στα δύσκολα, να ΑΓΑΠΑΤΕ τους άλλους με όλη σας την καρδιά και την Ψυχή, όπως ο Δημιουργός αγαπάει εσάς, να ΛΕΤΕ την ύψιστη αλήθεια σας με αγάπη, ευσπλαχνία, και διάκριση, να ΒΛΕΠΕΤΕ το ύψιστο καλό σε όλους, και να γνωρίζετε ότι όλοι είμαστε  μέρος του ίδιου μεγάλου ΕΓΩ ΕΙΜΙ.

Πολύτιμοι φίλοι, αρχίσαμε και θα ολοκληρώσουμε αυτή την συγκεκριμένη Θεϊκή Αποστολή μαζί για να μπορέσετε να ενωθείτε μαζί μας στην επόμενη μεγάλη «Κοσμική Περιπέτεια» που ο Πατέρας/Μητέρα Θεός μας έχει σχεδιάσει. Θα σας ενθαρρύνουμε, θα διευρύνουμε το νου σας, και θα σας σκουντάμε ευγενικά όταν πρέπει, αλλά κυρίως, θα σας αγαπάμε αιώνια.

Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.         

 Διαμέσου της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">RonnaStar

www.UrantiaCenter.gr

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός