urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μηνύματα απ' τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Διαμέσου της Ronna - Δεκέμβριος 2017

Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη   

Αγαπημένοι Δάσκαλοι, στο μάτι του νου σας, με όποιον τρόπο το αντιλαμβάνεστε, οραματιστείτε ότι κοιτάζετε τη Γη από ένα μεγάλο Φωτεινό πλοίο, και μαζί, εμείς οι αγγελικές Δυνάμεις και η πληθώρα των συμπαντικών Φωτεινών Όντων που αντιπροσωπεύουν τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας, παρουσιάζουμε τα ενεργειακά δονητικά μοτίβα της υπέροχης Θεϊκής αναπαράστασης προετοιμάζοντας την εποίκιση της Γης από την ανθρωπότητα. Κατά την διάρκεια των περίπλοκων και σύνθετων σταδίων της προετοιμασίας, μεγάλοι κρύσταλλοι με νοημοσύνη φυτεύτηκαν βαθιά μέσα στη Γη σε στρατηγικές θέσεις σε όλον τον πλανήτη. Ένα τμήμα από κάθε τεράστιο κρύσταλλο αναδύθηκε από την επιφάνεια της Γης σαν δείκτης το οποίο ακτινοβολούσε ενέργεια και πληροφορίες έξω στον κόσμο, λειτουργώντας συγχρόνως σαν δέκτης του Θεϊκού Φωτός, της Σοφίας και της Δύναμης από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας. Ανά τους πολλούς αιώνες, καθώς συνέβαιναν αλλαγές στη Γη όπου οροσειρές εμφανιζόντουσαν στους ουρανούς, γήινες μάζες βυθιζόντουσαν κάτω από τα νερά, και ήπειροι μετατοπίζονταν και άλλαξαν σχήμα, οι περισσότεροι από εκείνους τους μεγάλους κρυστάλλους γκρεμίστηκαν και θάφτηκαν βαθιά μέσα στη Γη και στο νερό. Πολλοί, όμως, παρέμειναν ανέπαφοι βαθιά μέσα στο νερό, σε μεγάλα σπήλαια, και πολλοί περισσότεροι βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του εδάφους καλυμμένοι μόνο από ένα λεπτό στρώμα γης ή βλάστησης, περιμένοντας εσάς να τους ανακαλύψετε και να παρουσιάσετε τα δυνατά τους δώρα και τις αρχαίες μνήμες. Αυτοί είναι «Οντότητες Φύλακες του Σπόρου Μνήμης της Γης», κι εσείς κρατάτε το κλειδί το οποίο θα σας επιτρέψει την πρόσβαση στην σοφία και στην δύναμη της εκδήλωσης που βρίσκονται σε νάρκη μέσα τους.

 

Ο καθένας από εσάς φέρει μέσα στην Ουσία της Ψυχής του, του DNAτου και του προσωπικού του Θεϊκού εαυτού τόσο υπέροχα δώρα, τέτοια μαγική ενέργεια, και μία τεράστια τράπεζα μνήμης συμπαντικών και ιστορικών πληροφοριών. Σε όλες αυτές τις ιστορίες που λέγονται τώρα και στις αρχαίες μνήμες στις οποίες υπάρχει πρόσβαση, δεν συνειδητοποιείτε ότι ήσασταν εκεί; Ίσως δεν ήσασταν πάντα ειδικά εσείς σε φυσική μορφή, αλλά κατά καιρούς ήταν ένα κοντινό μέλος της οικογένειας της Ψυχής σας. Δεν χρειάζεται να βιώνετε προσωπικά όλα όσα έχουν συμβεί κατά την διάρκεια αυτού του μεγάλου ταξιδιού σε όλο το σύμπαν και στη Γη να είστε μέρος αυτού ή να το έχετε στην τράπεζα μνήμης σας, διότι έχετε μία γραμμή ζωής, μία σύνδεση Ψυχικής μνήμης με την άμεση οικογένεια της Ψυχής σας, που δημιουργεί έναν σύνδεσμο δια του οποίου θα αποκτήσουν τις πληροφορίες και την σοφία από τις εμπειρίες σας, και οι δικές τους εμπειρίες είναι επίσης σπαρμένες στην αποθήκη της μνήμης σας.

Πολλοί από εσάς είστε σε φάση μετάβασης όπου νιώθετε αποσυνδεδεμένοι και μόνοι καθώς αγωνίζεστε να προσαρμοστείτε στο επόμενο επίπεδο των κοσμικών δονητικών μοτίβων. Η Ανθρωπότητα αναδύεται σταδιακά από την περιοριστική ψευδαίσθηση των χαμηλότερων αστρικών πεδίων καθώς οι επεκτατικές, επιταχυνόμενες συχνότητες της υψηλότερης Τέταρτης Διάστασης διαπερνούν τη Γη και όλους τους κατοίκους της στο ένα ή στο άλλο επίπεδο. Μάθετε ότι η στήλη του Θεϊκού Φωτός σας διευρύνεται και γίνεται πιο δυνατή, έτσι ώστε να μπορεί να ξεχύνεται όλο και πιο πολύ το Θεϊκό Ελιξίριο της Ζωής μέσα σας και μέσω εσάς, καθώς διαποτίζει το σώμα σας και ακτινοβολείται μέσα στην Ψυχική Ουσία της Γης. Αυτή η αραιωμένη ενέργεια είναι βασική για τον φιλόξενο πλανήτη σας, καθώς αυτό το μεγάλο Ον αγωνίζεται για να ισορροπήσει και να φέρει αρμονία μέσα του, καθώς επίσης να ελαττώσει την ένταση των κατακλυσμών στην επιφάνεια του. Τα υψηλής συχνότητας δονητικά μοτίβα είναι ιδιαίτερα σημαντικά στην διαδικασία του εξαγνισμού και της επιστροφής του αυρικού πεδίου, που περιβάλει τον πλανήτης σας, στο αρχικό σχεδιάγραμμα της τελειότητας του. Καθώς εξαγνίζετε τα τέσσερα κατώτερα σωματικά συστήματα σας για να μπορείτε να αυξάνετε με συνέπεια την ποσότητα των Αδαμάντινων Σωματιδίων του Φωτός που μπορείτε να μαγνητίζετε και να εκπέμπονται από εσάς, είναι καθήκον και Θεϊκό δώρο να μπορέσετε να βοηθήσετε τον αγαπημένο σας πλανήτη να εξελιχθεί.

Καθώς ο Υπέρτατος Δημιουργός αυξάνει την ροή του Ελιξιρίου της Ζωής σε όλα τα Σύμπαντα, αυτό επηρεάζει όλη την Δημιουργία. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε απ’ αυτό. Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε. Η γραμμή της ζωής σας προς την Πηγή σας γίνεται πιο δυνατή και πιο επιτακτική συνεχώς. Ο παράγων μαγνητισμός γίνεται ισχυρότερος, και μαγνητίζετε όλο και με πιο ισχυρά μέτρα αυτό που έχετε διεκδικήσει σαν η πραγματικότητα σας. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να ζείτε στην φτώχια και στο χάος, εκείνες οι σκεπτομορφές θα ενισχυθούν και θα μεγεθυνθούν  στην ζωή σας. Αν έχετε αποδεχθεί την αλήθεια ότι δικαιούστε μια ζωή ομορφιάς, χαράς και ευημερίας, εκείνη η πραγματικότητα θα ξετυλιχθεί μπροστά σας αν ακολουθήσετε μέχρι τέλους  και πάρετε τα κατάλληλα βήματα όπως επισημαίνονται σε προηγούμενα μηνύματα μας.

Σχετική εικόνα

 

           Η επιστροφή στην αρμονία και στην ισορροπία αρχίζει μέσα σας. Η συνειδητότητα της ενότητας μπορεί ν’ αρχίσει μ’ εσάς, εδώ και τώρα, αυτή τη στιγμή. Κατ’ αρχήν, είναι ζωτικής σημασίας να αναγνωρίσετε και να εμφανίσετε στην συνειδητότητα σας όλα εκείνα τα ανισόρροπα Κομμάτια που έχετε δημιουργήσει κατά την διάρκεια των εμπειριών των πολλών ζωών σας – εκείνα τα πράγματα που σας ελέγχουν, εκείνα τα πράγματα που έχουν δημιουργήσει γύρω σας στο αυρικό πεδίο μία συναισθηματική και νοητική φυλακή. Μετά, πρέπει να ενημερωθείτε γι αυτά τα Κομμάτια και για το πώς επηρεάζουν την πραγματικότητα σας, και μέσω της συνειδητής σας πρόθεσης πρέπει να δημιουργήσετε μία επιθυμία να αλλάξετε και να γεμίσετε εκείνα τα κομμάτια με μεταμορφωτική Αγάπη/ενέργεια Φωτός. Είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στις θετικές σας προσπάθειες, αλλά πρέπει να ζητήσετε και να μας δώσετε την άδεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την αποφασιστικότητα σας και να μπορέσουμε να σας δώσουμε την απαραίτητη γνώση μαζί με τον ταχύτερο και καλύτερο τρόπο να πραγματοποιήσετε την μεταμόρφωση σας με ευκολία και χάρη.

Στο παρελθόν, δοκιμάσατε πολλές φορές να καταπνίξετε ή να επιβληθείτε δυναμικά  στους εθισμούς σας, στις αρνητικές σας συνήθειες και σκεπτομορφές. Αντισταθήκατε σ’ αυτές, τις μισήσατε και συνεχώς τις σκεφτόσασταν με αποτέλεσμα να ενισχύσετε τον έλεγχο τους πάνω στα συναισθήματα σας, στο νου σας και στην ποιότητα της ζωής σας. Να θυμάστε, το έχουμε πει πολλές φορές, διότι είναι μία συμπαντική αλήθεια, ότι οπουδήποτε και σε ο,τιδήποτε εστιάζετε την προσοχή σας, δίνετε ενέργεια και ενισχύετε, είτε θετικά ή αρνητικά. Πρέπει ν’ απελευθερώσετε τα Κομμάτια που έχετε δημιουργήσει με το να τα αγαπήσετε και να αναγνωρίσετε ότι σας έχουν υπηρετήσει καλά, και να προωθήσετε μία παθιασμένη σκέψη ότι τώρα ήρθε η ώρα γι αυτά να ενωθούν ξανά. Ήρθε η ώρα γι αυτά για άλλη μία φορά ν’ αποτελέσουν μέρος σας μέσα στο κέντρο της ηλιακής σας δύναμης της καρδιάς, να γεμίσουν με Φως και να γίνουν μία ενδυναμωμένη πτυχή της συνειδητότητας- Θεού σας.

           Μάθετε ότι τα πάντα, σε κάποιο επίπεδο, ψάχνουν το Φως – ψάχνουν ισορροπία και αρμονία – ψάχνουν να επιστρέψουν σ’ εκείνο που ήταν στην αρχή. Κάθε φάση της νέας επίγνωσης ή της διευρυμένης  συνειδητότητας έχει τα ξεχωριστά της θαύματα και οφέλη που πρόκειται να γευτείτε και να απολαύσετε. Κάθε φορά που απελευθερώνετε κάποιον παλιό περιορισμό του εαυτού, κάποια οδυνηρή σκεπτομορφή, συνήθεια ή παράφωνες ενέργειες μέσα σας, μεταμορφώνεστε, και απομακρύνετε ένα μικρό (ή μεγάλο) μέρος της μεταμφίεσης σας, το οποίο σας επιτρέπει να ενσωματώσετε μία άλλη Πτυχή του υπέροχου Θεϊκού Εαυτού σας. Κάνοντας αυτό, δημιουργείτε σταδιακά έναν καινούργιο δυνατό εαυτό. Μία νέα πραγματικότητα ανοίγεται σ’ εσάς μέσω της οποίας έχετε πρόσβαση σε πολλές καινούργιες αντιλήψεις,  σε καινούργια ταλέντα επίσης, και η ευαισθησία σας στις εξαίσιες αποχρώσεις του Πνεύματος ξεδιπλώνεται με θαυμαστό τρόπο γύρω σας.

Αν μπορούσατε πραγματικά να δείτε το σύστημα του πλέγματος, τον ιστό της ζωής ή την σύνδεση όλων των πραγμάτων, θα είχατε καλύτερη κατανόηση της αντίληψης της Ολότητας. Δεν είναι μόνο η Γη που έχει ένα περίπλοκο σύστημα πλέγματος. Έχετε χείμαρρους Φωτός που ακτινοβολούν μέσα από εσάς και προς σ’ εσάς, ο ένας με τον άλλον, πίσω και μπρος ανάμεσα σε κάθε άτομο στη Γη. Άλλοι είναι πιο δυνατοί, άλλοι είναι ασθενέστεροι, αλλά εσείς είστε ακόμα περίπλοκα συνδεδεμένοι με όλους και με όλα πάνω στον πλανήτη σας και ακόμα μέσα σ’ αυτή την Υπο-συμπαντική έκφραση.  Αυτό μπορεί να είναι απίστευτο και δύσκολο να το φανταστείτε, αλλά είναι αλήθεια. Όταν εμείς λέμε ότι είστε όλοι ένα, τι σημαίνει στην πραγματικότητα αυτό και πώς γίνεται; Είναι επειδή υπάρχουν εκείνοι οι χείμαρροι Φωτός που διεισδύουν και φιλτράρουν διαμέσου όλων, γύρω και διαμέσου όλης της Γης. Ναι, οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους χείμαρρους Φωτός είναι πολύ εξασθενημένοι, αλλά όλο και περισσότεροι απ’ αυτούς τους χείμαρρους Φωτός γίνονται πιο δυνατοί και δημιουργούν έναν κραδασμό αναγνώρισης. Υπάρχει μία ηχώ από μέσα που λέει, «Ναι, σε θυμάμαι. Ναι, γνωρίζω ποιος είσαι, και γνωρίζω ότι ήμασταν μαζί πριν. Δεν ξέρω πού, αλλά νιώθω και αναγνωρίζω τις δονήσεις σου και την ενεργειακή υπογραφή σου. Αγγίζεις την Ψυχή μου και κάνεις τις χορδές της καρδιάς μου να τραγουδούν. Η γεμάτη αγάπη Ουσία σου με διαβεβαιώνει ότι δεν είμαι πια μόνος. Καλώς ήρθες στην καρδιά μου. Σου ζητώ να μοιραστούμε το ταξίδι μου και να μου επιτρέψεις να είμαι κι εγώ μέρος του δικού σου ταξιδιού.»

Σχετική εικόνα

Μαθαίνετε πάρα πολλά και πολύ γρήγορα. Συχνά αυτό διευρύνει πολύ το νου που δεν ξέρετε τι να πιστέψετε, και νομίζετε ότι δεν μπορείτε πια να απορροφήσετε ή να ενσωματώσετε περισσότερες καινούργιες πληροφορίες, εμείς όμως σας λέμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Γίνεστε πνευματικοί/ανθρώπινοι ενήλικοι, ενώ στο παρελθόν λειτουργούσατε σαν ανθρώπινα παιδιά μέσα στην περιοριστική πραγματικότητα της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης, νιώθοντας σαν να είχατε αποσυνδεθεί από τον Θεό και ότι σας ήλεγχαν τα καπρίτσια της μοίρας και της φύσης. Σαν Αυτοκυρίαρχοι και πνευματικοί ενήλικοι, μαθαίνετε ότι είστε πολίτες του σύμπαντος, ότι είστε Σπορείς των Άστρων, Μαχητές του Φωτός και η εμπροσθοφυλακή της Νέας Εποχής. Έχετε πετάξει πολύ ψηλά σε όλο αυτό το σύμπαν καθώς επίσης και σε άλλα σύμπαντα.

       Έχετε ακούσει ότι για πάρα πολύ καιρό υπήρχε μία μεμβράνη Φωτός η οποία δημιούργησε μία καραντίνα γύρω από τη Γη, από αυτό το ηλιακό σύστημα, ακόμα και από τον γαλαξία σας. Αυτός ο περιορισμός έχει διαλυθεί τώρα και μπορείτε να λαμβάνετε γαλαξιακές, συμπαντικές και Παν-συμπαντικές πληροφορίες. Τώρα σας λέμε επίσης ότι είχε   τοποθετηθεί και ένα φίλτρο γύρω απ’ αυτό το σύμπαν. Αυτό το σύμπαν, μέσα στο οποίο παίζουμε όλοι έναν ολοκληρωμένο (αναπόσπαστο) ρόλο, είναι ένα από τα πιο πρόσφατα σύμπαντα που δημιουργήθηκαν από την Ουσία του Ύψιστου Δημιουργού, και ως εκ τούτου, είναι ένα σύμπαν τοποθετημένο στην πιο απομεμακρυσμένη άκρη της Δημιουργίας. Και η δική μας γνώση ήταν περιορισμένη σχετικά με τα τεκτενόμενα του Πανσύμπαντος, καθώς επίσης και για την ποσότητα της υψηλότερης συχνότητας δονητικής ενέργειας στην οποία είχαμε πρόσβαση. Βλέπετε, τα πρώτα σύμπαντα που δημιουργήθηκαν ήταν τα πιο ισχυρά και τα πιο κοντινά στην τελειότητα, διότι περιέβαλαν τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του Ύψιστου Δημιουργού, και περιείχαν την αγνή Ουσία της Δημιουργίας.

Όσο πιο πολλά σύμπαντα, γαλαξίες και αστρικά συστήματα δημιουργούντο, επεκτείνονταν παντού και ωθούσαν την Δημιουργία όλο και πιο πολύ μέσα στο Μεγάλο Κενό (και πολύ μακριά από τον Ύψιστο Δημιουργό), κάθε διάθλαση στην πυκνότητα σήμαινε ότι κάθε καινούργια δημιουργία είχε λιγότερη τελειότητα από «Όλο Αυτό που Είναι». Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είμαστε ΟΛΟΙ ενεργειακά Κομμάτια, αλλά παρόλα αυτά είμαστε μία ολοκληρωμένη Πτυχή της μεγαλοπρέπειας του Ύψιστου Δημιουργού. Κι αν μας απέστειλε με την εντολή να δημιουργήσουμε στο όνομα του Δημιουργού, διότι ήταν επιθυμία του Δημιουργού να βιώσει περισσότερα από τον Εαυτό του, γιατί θα μας έλεγε ο Δημιουργός τι να δημιουργήσουμε; Μας δόθηκε ένα ευλογημένο Θεϊκό δώρο σαν συν-δημιουργοί, κι αυτό ήταν ο καθένας σας. Είστε ένας συν-δημιουργός θεός από μόνος σου, κι αυτό δεν είναι ιεροσυλία, είναι μία συμπαντική αλήθεια. Πρέπει να καταλάβετε ότι για τον λόγο αυτόν είστε εδώ στη Γη – να ποιοι είστε. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πει κάτι διαφορετικό. Να θυμάστε ότι είστε επίσης υπεύθυνοι για τις δημιουργίες σας μέσω των νόμων της αιτίας και του αποτελέσματος – πρέπει να βιώνετε αυτό που δημιουργείτε.

Παρακαλώ κατανοήστε ότι αυτό το σύμπαν δημιουργήθηκε δραματικά ενισχυμένο προς τα κάτω και αραιωμένη πρωταρχική Ουσία της Δύναμης της Ζωής. Μερικοί αποκαλούν αυτό το σύμπαν ένα σύμπαν που έχει καταρρεύσει, αλλά εμείς δεν επιλέγουμε να το αποκαλούμε έτσι. Αυτό είναι ένα σύμπαν που δημιουργήθηκε ειδικά έτσι ώστε να μπορούμε να βιώνουμε δυαδικότητα και πολικότητα. Το φάσμα του Φωτός και της σκιάς σχεδιάστηκε ακόμα με το σημείο του Φωτός του Δημιουργού στο κέντρο του, και το εκκρεμές της δυαδικότητας ήταν για να κουνιέται μόνο μέχρι το θετικό/αρνητικό, αρσενικό/θηλυκό, Φως/σκιά και την γιν/γιανγκ ενέργεια. Πρέπει να κατανοήσετε ότι κάποιοι από τους συν-δημιουργούς θεούς δημιούργησαν λιγότερη τελειότητα καθώς κι αυτοί έμαθαν να χρησιμοποιούν τα δικαιώματα που τους δόθηκαν από τον Δημιουργό. Ανά τους αιώνες το εκκρεμές κουνιόταν όλο και πιο βαθιά μέσα στην σκιώδη χώρα της δυαδικότητας, αλλά πάντα ισορροπούσε με την ίδια ποσότητα υψηλής συχνότητας ουσίας Θεϊκού Φωτός. Η δυαδικότητα/πολικότητα της Γης βρίσκεται τώρα στην διαδικασία της επιστροφής στο Κέντρο, στο σωστό του, σχεδιασμένο φάσμα Φωτός και σκιάς.

Σχετική εικόνα

 

           Πάντα υπήρξαν υπέροχοι απεσταλμένοι από τις ανώτερες διαστάσεις διασκορπισμένοι σε όλο αυτό το σύμπαν, και ειδικά σ’ αυτό το Υπο-σύμπαν, τον γαλαξία σας και στη Γη, διότι εδώ είναι που συντελείται η κορύφωση των τελικών σταδίων αυτού του Θεϊκού πειράματος στην Δημιουργία. Όπως σας έχουμε πει και παλιότερα, ο Ύψιστος Δημιουργός αναλαμβάνει τώρα έναν ενεργό ρόλο στην δημιουργική διαδικασία όλων των συμπάντων, και η αγνή, καθαρή ενέργεια από τον πυρήνα της καρδιάς ΤΟΥ ρέει τώρα και επηρεάζει κάθε πτυχή του εαυτού του από την μεγαλύτερη έως την πιο μικροσκοπική. Η Δημιουργία δεν συστέλλεται, πάντα επεκτείνεται.  Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο καθένας σας έχει έναν ολοκληρωμένο ρόλο να παίξει σ’ αυτή την επέκταση .

Βρίσκεστε μπροστά σ’ ένα μεγάλο σταυροδρόμι, αγαπητοί μου. Καθώς κινείστε μέσα από την διαδικασία της εκκαθάρισης και της κάθαρσης των πολλαπλών Πτυχών του εαυτού σας, αφήνετε πίσω σας τις ενέργειες που δημιούργησαν όλον τον πόνο, τα βάσανα και την απόγνωση. Κάντε ένα βήμα πίσω για μια στιγμή, και κοιτάξτε αυτούς τους περασμένους μήνες σαν παρατηρητής – αρχίζετε να συλλαμβάνετε την εικόνα του τι περιλαμβάνεται στο μεγάλο σχέδιο και στην ανάληψη; Το να έχετε επίγνωση και τον έλεγχο είναι σημαντικές πτυχές της αυτοκυριαρχίας. Αν έχετε δουλέψει επιμελώς με τα μαθήματα που σας έχουμε δώσει, θα είστε σε καλό δρόμο για να επανακτήσετε τα πολλά δώρα που φέρατε στη Γη  πολλούς αιώνες πριν.

Ο καθένας σας αποτελεί το κέντρο του δικού του σύμπαντος. Εσείς, ως συν-δημιουργοί, στέλνετε έξω ενέργεια και πρόθεση τα οποία δημιουργούν μοτίβα σκέψης μιας συγκεκριμένης συχνότητας. Αυτές οι δονήσεις Συνειδητότητας βγαίνουν από εσάς ως Ακτίνες ενέργειας σε ένα σήμα απείρου, δημιουργώντας κυματιστές μορφές, που είναι μία αντανάκλαση των συνειδητών σκέψεων, προθέσεων και πράξεων σας. Καθώς μαθαίνετε να μένετε κεντραρισμένοι στην καρδιά και εστιασμένοι στην Ψυχή, ακτινοβολώντας ως εκ τούτου  πάντα αγάπη χωρίς όρους και ισορροπημένα/αρμονικά δονητικά μοτίβα, ο κόσμος σας και η πραγματικότητα σας αλλάζουν σταδιακά προς το καλύτερο, διότι λειτουργείτε ως ένας δυνατός αυτοκυρίαρχος της συν-δημιουργίας – ένας πραγματικός Θεϊκός απεσταλμένος του Πατέρα/Μητέρα μας και του Ύψιστου Δημιουργού. Σ’ αυτούς τους καιρούς της αβεβαιότητας και της μεγάλης αλλαγής, να θυμάστε, πολυαγαπημένοι μαχητές του Φωτός, ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε ενώ υπάρχουν πολλά να κερδίσετε. Νιώστε την ζεστασιά της ιερής μας ανάσας καθώς χαϊδεύει το μάγουλο σας – αισθανθείτε την αύρα της αγάπης με την οποία σας περιβάλλουμε. Είμαστε κοντά – απλώστε το χέρι και αγγίξτε μας. Θα ανταποκριθούμε. Αγαπιέστε πολύ βαθιά.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Διαμέσου της Ronna - Δεκέμβριος 2017

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη     

​​​​​​​​​​​​​​​​​Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Σας περιμένουμε στο Σεμινάριο μας...

 

Αποτέλεσμα εικόνας για www.urantiacenter.gr

 

Αλχημεία Συνειδητότητας:  

Κυριακή   21- 1- 2018

Με την Λιάνα Τελειώνη και τον Χρήστο Κιτσινάμα

 

περισσότερα... 

  

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1