urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μηνύματα απ' τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

διαμέσου της Ronna

 Αποτέλεσμα εικόνας για θεόσ

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

Απρίλιος - 2017

           Αγαπημένοι μάστερς, η πλειονότητα της ανθρωπότητας ξέχασε πως μέσα στους Συμπαντικούς Νόμους υπάρχει ένα δοθέν-απ' τον Θεό δικαίωμα που επιτρέπει σε κάθε άνθρωπο να επαναδιεκδικήσει την ικανότητα να επικοινωνεί με τους αναληφθέντες διδασκάλους και τα μεγάλα Όντα των ανώτερων σφαιρών. Η εσωτερική επικοινωνία είναι ένα άμεσο μοίρασμα σκέψεων χωρίς λόγια ή ήχο. Αυτή είναι η φυσική σας κατάσταση Ύπαρξης. Εντούτοις, υπάρχουν προδιαθέσεις και καταστάσεις που πρέπει να εξασφαλιστούν προτού μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στους Συμπαντικούς τηλεπαθητικούς αεροδιαδρόμους.

 Ενόσω είστε στη Φωτεινή σας Πυραμίδα στην Πέμπτη Διάσταση, ζητήστε όπως οι φύλακες σας, οι οδηγοί και οι αγγελικοί σας βοηθοί ενωθούν μαζί σας. Ζητήστε απ' το προσωπικό σας Συμβούλιο Φωτός να σας βοηθήσει στις προσπάθειές σας, να σας ενδυναμώσει να αποφασίσετε και να σας δώσει τη δύναμη, τη θέληση και τη σοφία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο της πνευματικής συνειδητότητας. Είστε όλοι σε μια κρίσιμη φάση της πνευματικής σας αναπτυξιακής διαδικασίας, όπου σας ζητείται να απελευθερώσετε όλα όσα σας κρατούν απ' την πνευματική ελευθερία που αναζητάτε. Αυτό σημαίνει δυσλειτουργικές και περιοριστικές σχέσεις, επιβλαβείς εθιστικές και αρνητικές συνήθειες, μοτίβα σκέψης και καταλήψεις που παίρνουν πολύ απ' το χρόνο, την προσπάθεια και την αφθονία σας.

Κατά τον κύκλο αυτό της αλλαγής των Αιώνων, βιώνετε μια μεγάλη ποικιλία μετασχηματιστικών ενεργειών. Επαναδιεκδικείτε όλα τα προσωπικά σας Κομμάτια ενέργειας/ σκεπτομορφών που δημιουργήσατε κατά το μακρινό σας ταξίδι στη φυσική έκφραση. Επανενώνεστε με τις πολλές Σπίθες της συνειδητότητας που αποτελούν τον Θεϊκό σας Εαυτό και την Ψυχική σας Οικογένεια και επίσης μάχεστε να γίνετε ένας Πνευματικός/ άνθρωπος ενήλικας ενόσω υπάρχετε σε μια ολοένα-διευρυνόμενη, πολυδιαστασιακή σφαίρα φυσικότητας.

Όσοι από σας κάνατε την προκαταρκτική διεργασία και είστε για τα καλά στο μονοπάτι προς την Αυτο-κυριαρχία, είστε τώρα έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο της πνευματικής αφύπνισης. Εσείς - οι Αστερόσποροι, οι θαρραλέοι που υποφέρατε και βγήκατε θριαμβευτές από πολλές σκοτεινές νύχτες της Ψυχής ώστε να καθαρίσετε τον εαυτό σας από πολλές αυτο-περιοριστικές αντιλήψεις και ενεργειακά μοτίβα - είστε τώρα έτοιμοι να εισέλθετε στο προσκήνιο ως πρωτοστάτες της εξελισσόμενης ανθρωπότητας και των κατοίκων της Φωτεινής, λαμπερής και αναζωογονημένης Γης.

Πρέπει να εξετάσετε συνειδητά τα πιστεύω σας και να αποβάλετε εκείνα που δεν εξυπηρετούν πια το μεγαλύτερο καλό σας. Πρέπει να απομακρύνετε τον εαυτό σας από τις απαγορεύσεις και τα διαστρεβλωμένα μοτίβα πίστεως της συλλογικής συνειδητότητας του παρελθόντος. Κάνοντας το, θα ανυψωθείτε σταδιακά από την αποπνικτική ένταση του Τρίτου -  και κατώτερου Τέταρτου - Διαστασιακού περιβάλλοντος. Πρέπει να ξεμπλέξετε τον εαυτό σας από τους περιορισμούς των λανθασμένων καθηκόντων, αληθινούς ή φανταστικούς περιορισμούς και από τα διαστρεβλωμένα, εξουθενωτικά πιστεύω των κατώτερων σφαιρών της φυσικότητας. Το να υπάρχετε στον κόσμο, αλλά όχι από αυτόν είναι μια απ' τις σημαντικότερες αλήθειες ένας εκκολαπτόμενος μάστερ πρέπει να μάθει και να εφαρμόζει. Ο κύριος στόχος σας είναι να επιστρέψετε σε ένα αποδεκτό φάσμα διττότητας, όπου η Ενεργειακή σας Υπογραφή δονείται σε ένα αρμονικό μοτίβο συχνότητας, το οποίο είναι συμβατό με τη μέση-Τέταρτη Διάσταση ή ψηλότερα. Αυτό είναι το επιθυμητό επίπεδο των αρμονικών συχνοτήτων που χρειάζονται για να έχετε πρόσβαση στη δύναμη και τη μαγεία της μετασχηματιστικής Βιολετί Φλόγας και να αρχίσετε να εισχωρείτε και να χρησιμοποιείτε πλήρη μέτρο των Αδαμάντινων Σωματιδίων του Φωτός του Δημιουργού. Αυτό το Φως έχει συνειδητότητα και καθώς το αφομοιώνετε και μετά το ενεργοποιείτε με τη στοργική σας πρόθεση - το δώρο της ανώτερης συνειδητότητας είναι δικό σας για να το χρησιμοποιήσετε και να το μοιραστείτε. Ποτέ μην ξεχνάτε, αυτό το Φως του Δημιουργού είναι η Γραμμή της Ζωής σας σε ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ.

Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος μαγεία, δέος και πρόσβαση σε ικανότητες πέραν της φαντασίας σας. Περάσατε πολύ περισσότερο καιρό σε μη-φυσική πραγματικότητα απ' ότι σε φυσικό σώμα. Η επίγεια ύπαρξη είναι σχεδόν μια στιγμή στο χρόνο σε σύγκριση με την αιωνιότητα των ανώτερων σφαιρών. Το Ιερό σας Μυαλό είναι μια αποθήκη εμπειριών του παρελθόντος, σοφίας και συμπαντικών νόμων. Όταν η Ψυχή σας ενσωματωθεί πλήρως με την Ιερή σας Καρδιά, είναι μια μεγάλη επανένωση  μνημειωδών αναλογιών. Η Ψυχή, η διαίσθησή σας και οι εσωτερικές-αισθητηριακές ικανότητες είναι όλα αιθερικές Φωτεινές Πηγές. Όταν οι προθέσεις σας είναι επικεντρωμένες στην αγάπη και προβάλλονται με αγνότητα, γίνεστε μια ισχυρή πηγή ενέργειας της Ιερής Φωτιάς.

Πριν πολλά χρόνια, (Νοέμβριος 2003), σας δώσαμε ένα μήνυμα με τίτλο ΕΙΣΤΕ Η ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. Σ' εκείνο το μήνυμα σας είπαμε "Υπήρξαν μερικές παρερμηνείες σχετικά με την Εισπνοή και η δημοφιλής πίστη ήταν, πως τον κατάλληλο καιρό, ο Δημιουργός θα Εισπνεύσει όλα όσα έχουν δημιουργηθεί. Αυτό δεν αληθεύει. Ο Δημιουργός στέλνει μπροστά την ακτινοβολία Του για να ενσωματώσει όλη την υπεροχή που δημιουργήθηκε ποτέ.

"Αγαπημένοι, εσείς είστε η Εισπνοή". Θα εισπνέετε την Ουσία του Δημιουργού καθώς ετοιμάζετε το ανθρώπινο σας όχημα να λάβει περισσότερο και περισσότερο εκλεπτυσμένο Φως και ιδιωτικές δονητικές συχνότητες των ανώτερων σφαιρών. Εσείς, στο ανθρώπινο σας όχημα, θα ενσωματώσετε την Ουσία του Δημιουργού που διεισδύει στο Επίγειο πλάνο όπως και στο Σύμπαν ολόκληρο."

girl see

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντική είναι η αναπνοή στην επαναδιεκδίκηση της Θεϊκής σας φύσης. Όχι η ρηχή αναπνοή που η πλειονότητα των ανθρώπων στη Γη έχουν αποδεκτεί ως το σωστό τρόπο αναπνοής. Αυτός ο τύπος της ρηχής αναπνοής είχε ως αποτέλεσμα πολλά εξουθενωτικά συμπτώματα και α-σθένειες, όπως και τον περιορισμό στη λήψη από σας της Θεϊκής Ουσίας, που είναι απαραίτητη για την ευζωΐα και την αποκατάσταση του Φωτεινού σας Σώματος. Εξηγήσαμε και τονίσαμε την Άπειρη Αναπνοή, την Αναπνοή - Φυσερό και το πόσο σημαντική είναι η πρακτική της αναπνοής με πρόθεση. Η Άπειρη Αναπνοή θα μπορούσε να ονομαστεί ως Αναπνοή της Ανάληψης, καθότι ευθυγραμμίζει τα γαλαξιακά σας τσάκρας (ενεργειακά κέντρα) με το φυσικό σας όχημα και καθαρίζει και ανοίγει τις διόδους σε ανώτερες διαστάσεις. Επιταχύνει τη διαδικασία της δόμησης του Φωτεινού σας οχήματος σας για ανάληψη που λέγεται Μερκιβά (MerKiVah). Επίσης, διευκολύνει το άνοιγμα της πύλης προς την Ιερή σας Νόηση και την μπροστινή και πισινή πύλη προς την Ιερή σας Καρδιά.

Η Αναπνοή -Φυσερό διευκολύνει διπλό όφελος: εκμαιεύει τα Αδαμάντινα Σωματίδια που είναι αποθηκευμένα στο τσάκρα της βάσης όπως επίσης και τα Αδαμάντινα Σωματίδια που είναι αποθηκευμένα ενός του Αιθερικού σας Αντιγράφου που βρίσκεται εντός της Πεμπτο-Διαστασιακής προσωπικής σας Πυραμίδας Φωτός.  Αυτό το Θεϊκό Φως ρέει από την Πόλη του Φωτός με την οποία έχετε μια σύνδεση. Μόλις η διαδικασία αυτή ενεργοποιηθεί, παρέχει διαρκή ροή Σωματιδίων του Δημιουργού προς και διαμέσου του φυσικού σας οχήματος -έπειτα ρέει στον Προσωπικό σας Δωδεκάκτινο Τροχό του Δημιουργού και καταλήγει έξω στον κόσμο με τη μορφή ενός ισχυρού Άπειρου Σήματος.

*(Η Τεχνική της Αναπνοής - Φυσερό βρίσκεται στο 6ο βιβλίο Μηνυμάτων του Αρχαγγέλου Μιχαήλ: Τα Μυστικά της ΑυτοΚυριαρχίας www.StarQuestMastery.com)RV

Εσείς, ως οι Οδηγοί και Καθοδηγητές πρέπει να φωτίσετε το δικό σας μονοπάτι και να αντλήσετε απ' τη δική σας πολύτιμη σοφία, για την οποία πληρώσατε και κερδίσατε μέσα από πολλούς αιώνες εμπειριών, δοκιμασιών και πόνου και εν τέλει επιτυχίας. Επειδή είστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση της διαδικασίας φώτισης σας, μια περίοδο που είστε πολύ ευάλωτοι και που οι δοκιμασίες σας μπορεί να μην είναι τόσο δραματικές όσο ήταν στο παρελθόν, συχνά είστε συγχυσμένοι και δεν ξέρετε ποιό είναι το επόμενο βήμα ή ποιά είναι η επόμενη αλήθεια την οποία θα ενσωματώσετε στην πραγματικότητα σας που ολοένα αλλάζει.

Να είστε προσεκτικοί για να μην πέσετε στα παλιά μοτίβα επιτρέποντας στους άλλους να σκέφτονται για σας, να καθοδηγούν χωρίς αμφισβήτηση, χωρίς να εκτιμάτε ποιά είναι η αλήθεια σας μπαίνοντας προς τα μέσα και συνδεόμενοι με την αλάνθαστη πηγή, τη δική σας Θεϊκή Παρουσία. Πολλοί από σας εξακολουθείτε να ψάχνετε έξω απ' τον εαυτό σας, στρεφόμενοι σε εκείνους που νομίζετε πως είναι πιο ισχυροί ή γνωρίζουν περισσότερα από εσάς, ευελπιστώντας πως θα δείξουν το δρόμο χωρίς εσείς να μπείτε στην εμπροσθογραμμή σε άγνωστη περιοχή. Σας λέμε, αγαπημένοι, πως αυτόο δε θα δουλέψει.

Πολλοί από σας εξακολουθείτε να ζορίζεστε στις σχέσεις σας, που είναι η πηγή ενός αξιοσήμαντου ποσοστού του παρόντα σας πόνου ως ανθρώποι. Είστε πρόθυμοι να επιζητήσετε τη στήριξη του Ανώτερου σας Εαυτού να σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε και να αναλύσετε - από ένα ανώτερο πλεονεκτικό σημείο; Φοβάστε να δηλώσετε την αλήθεια σας και να στηρίξετε την απόφασή σας να γίνετε ο κυρίαρχος (μάστερ) του δικού σας πεπρωμένου;

**Μαθαίνετε να δίνετε απ' τον εαυτό σας μόνο αυτά τα οποία νιώθετε άνετα να δίνετε, καθώς μαθαίνετε να ακολουθείτε πιστά τους νόμους της ισορροπίας και της αρμονίας στο δούναι και λαβείν;

**Φοβάστε ακόμη να είστε μόνοι, να χάσετε τη δουλειά ή την ασφάλειά σας;

**Εξακολουθείτε να αμφισβητείτε πως μπορείτε να χειριστείτε την επιτυχία, τη δύναμη ή την ευθύνη; Πολλοί από σας θα οδηγηθείτε στην άκρη της αβύσσου στα επόμενα χρόνια. Θα φαίνεται λες και υπάρχει μόνο σκοτάδι, ένα μεγάλο κενό ή μια βέβαιη καταστροφή ενώπιόν σας, ενώ κατ' ακρίβεια θα είναι ο Πνευματικός Εαυτός σας να σας σκουντά προς τα εμπρός - προτρέποντάς σας να δοκιμάσετε συμβολικά φτερά και να σας δοκιμάζει για να δει αν είστε έτοιμοι να πετάξετε.

**Να θυμάστε, όταν δηλώνετε "Απελευθερώνω όλα όσα Εγώ έχω και όλα όσα Είμαι για το ανώτερο καλό μου" ή "ευθυγραμμίζω τη θέλησή μου με τη Θεϊκή Θέληση του Πατρός/ Μητρός Θεού μου για το ανώτερο μου καλό και για το καλό όλων" δε σημαίνει πως παρατάτε τα επίγεια σας αποκτήματα ή την ελεύθερη βούληση σας. Έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη στον Πανψυχικό/ Ανώτερο Εαυτό σας και το Θεϊκό σας Εαυτό, καθότι αυτές οι σοφές, ανώτερες Πτυχές της Θεϊκής σας Συνειδητότητας πάντα γνωρίζουν ποιό είναι το καλύτερο και το πιο ωφέλιμο για σας κάθε φορά.

Γενναίοι μου, δεν μπορείτε να είστε δειλοί ή άτολμοι στο Πνεύμα, καθότι το επόμενο βήμα στο μονοπάτι σας προς την Αυτο-κυριαρχία είναι να πάρετε την ευθύνη του προσωπικού σας κόσμου, να προχωρήσετε μπροστά με κουράγιο και αποφασιστικότητα καθώς επαναδιεκδικείτε τη Θεϊκή σας κληρονομιά. Σας περιμένει, εντούτοις πρέπει να το αντλήσετε, να το ενσωματώσετε και να ενεργοποιήσετε την Ουσία του Δημιουργού - Αδαμάντινα Σωματίδια Φωτός - τη Θεϊκή Ουσία όλης της Δημιουργίας που θα χρησιμοποιήσετε για να καλουπώσετε και να δημιουργήσετε το νέο σας θαυμαστό κόσμο.

Πάντα προοριζόσασταν να γίνετε καταλύτες και υπεύθυνοι του δικού σας μέλλοντος. Πρέπει να εμφυσήσετε το όραμα σας με αισθήματα ενθουσιασμού και τόλμης, πρέπει να είστε τολμηροί και γενναίοι καθώς πάτε ενάντια στο κοινό ρεύμα και πρέπει να απομακρυνθείτε από τη θηλιά της συλλογικής συνειδητότητας. Πρέπει να λέτε λόγια συντονισμένα με τις δονήσεις της επιτυχίας και πρέπει να λάβετε στάση και να κάνετε έργα ενός θριαμβευτή νικητή. Πρέπει να τολμάτε να τα ρισκάρετε όλα καθώς αποδεικνύετε στον εαυτό σας πως όταν είστε σε αρμονία με το Πνεύμα, ό,τι δίνετε ελεύθερα με στοργική πρόθεση θα επιστραφεί εκατονταπλάσιο.

      Όλοι σας έχετε σημαντικό ρόλο να παίξετε - δε θα μπορείτε πια να παραιτηθείτε απ' την εξουσία σας ή να ακολουθείτε πειθήνια εκεί που σας οδηγούν οι άλλοι. Είστε προορισμένοι να έχετε ένα ενεργό ρόλο και να παίξετε το ρόλο που σας ανατέθηκε απ' τον Ανώτερο σας Εαυτό - εκείνο που θα ΄ναι το δώρο και η συμβολή σας στο όλο.

Καθώς μάχεστε να εκπληρώσετε τον όρκο που δώσατε προτού ενσαρκωθείτε αυτή την κρίσιμη περίοδο στη Γη, υποσχόμαστε πως θα σας βοηθούμε με κάθε τρόπο που επιτρέπει ο Συμπαντικός Νόμος στη Γη. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη διαδρομή και είμαστε πάντα δίπλα να σας οδηγήσουμε και να σας προστατεύσουμε. Σας αγαπάμε βαθιά,          

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

  Δια μέσου της Ronna

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

​​​​​​​​​​Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.​​​​​​​​​​​​​​

        

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός