urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 il 340x270.685935111 q9u5

Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Ronna

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι μάστερς, καθώς ζείτε και αναπνέετε βοηθάτε να δημιουργηθεί ο Παράδεισος ή η κόλαση στη Γη - ή πολλοί από σας πιθανό να νιώθετε πως ταλαντεύεστε κάπου ενδιάμεσα των δύο. Ανεξάρτητα απ' το τι πιστεύετε ή πως ερμηνεύετε τις αρχαίες διδασκαλίες, ο Παράδεισος είναι μια νοητική/ συνειδησιακή κατάσταση, και όχι κάπου "εκεί έξω" στις ανώτερες διαστάσεις. Δεν αποτελεί τελικό προορισμό ή ένα μέρος που θα δικαιούστε να πάτε όταν υπερβείτε και αφήσετε το φυσικό σας όχημα. Είναι μια συνειδησιακή κατάσταση που δημιουργείτε και υπάρχει ανεξάρτητα με το που βρισκόσασταν, που βρίσκεστε τώρα ή που πάτε στο μέλλον. Ήλθατε από ένα παραδεισένιο μέρος, και φέρατε την Αγάπη/ Φως μαζί σας, παράλληλα με την ικανότητα να δημιουργήσετε παραδεισένιο περιβάλλον, ανεξάρτητα απ' τη διάσταση, τον κόσμο ή την πραγματικότητα που επιλέξατε να βιώσετε.

Η Κόλαση στη Γη είναι αυτό που πολλοί από σας βίωναν χιλιάδες χρόνια αφότου η ανθρωπότητα έπεσε σε μια ημι-συνειδησιακή κατάσταση. Ζούσατε σ' έναν μη-πραγματικό κόσμο όπου βυθιστήκατε στο φόβο, την προκατάληψη, αισθήματα ντροπής, ενοχής και ότι δεν αξίζετε την αγάπη ή την αφθονία. Επιτρέψατε σε άλλους να σας λένε πως να σκέφτεστε και να δράτε, και επιτρέψατε σε αυτούς που νομίζατε πως ήταν σοφότεροι να πάρουν τη δύναμή σας και να ελέγχουν τη ζωή σας. Μια δίνη αρνητικών σκεπτομορφών δημιουργήθηκε από τις μάζες, κρατώντας σας φυλακισμένους σ' ένα κόσμο ψευδαισθήσεων.

Ο αληθινός σας κόσμος σχεδιάστηκε να 'ναι φρέσκος, καθαρός, να ρέει ελεύθερα και αρμονικά, μέσω του οποίου θα μπορούσατε να διασχίσετε το ενδιάμεσο μονοπάτι με λίγα εμπόδια και προκλήσεις στο διάβα σας: ένας όμορφος κόσμος ειρήνης και αφθονίας όπου θα μπορούσατε να 'στε ελεύθεροι να συν-δημιουργείτε, σε συνεργασία και αρμονία με τους αδελφούς και τις αδελφές σας στο ταξίδι, ένα μέρος που θα ήσασταν συνδεδεμένοι με όλα τα επίπεδα συνειδητότητας, ενόσω συντονισμένοι με όλες τις Πτυχές της Δημιουργίας εντός των Τεσσάρων-Διαστασιακών επιπέδων, ένα μέρος που σχεδιάστηκε νε παρέχει Παραδεισένια ύπαρξη στο υλικό πλάνο. Εν-θυμηθείτε, η αποστολή σας ήταν να βιώσετε τη σφαίρα της φυσικότητας ώστε ο Δημιουργός επίσης να βιώσει αυτή τη θαυμαστή Πτυχή της δημιουργικής Του διαδικασίας.

Το θαύμα των καιρών αυτών έγκειται στο ότι οι μάζες αφυπνίζονται με αυξανόμενους αριθμούς καθημερινά. Εσύ, ο εμπροσθοφύλακας, άνοιξες το δρόμο, και έστησες τη σκηνή για τη μεγαλειώδη μετασχηματιστική διαδικασία που σαρώνει τον κόσμο. Μέσα από τις ακούραστες προσπάθειές σου, αγκυροβόλησες τις ανώτερες συχνότητες Φωτός πάνω και μέσα στη Γη, κάνοντας τις έτσι διαθέσιμες σε όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να ανοίξουν τις καρδιές τους και να μπουν στο μονοπάτι της ανυψωμένης συνειδητότητας και Αυτο-κυριαρχίας. Κάθε άτομο έχει την ιακνότητα να δημιουργεί το δικό του μοναδικό Παράδεισο πάνω στη Γη. Αυτό είναι το θαύμα των απαράμιλλων καιρών που βιώνετε.

Εκτείνετε τους πνευματικούς σας μύες και κρούετε στις άπειρες πηγές που σας περίμεναν αιώνες. Αρχίζετε να επαναδιεκδικείτε τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του αληθινού σας κόσμου —ενός κόσμου στου οποίου την αρχική δημιουργία βοηθήσατε.

Κάτω μέσα στις πολλαπλές Διαστάσεις που έφερε μαζί του καθένας από σας, αποθηκευμένα στη Διαμαντένια Ουσία του Κυττάρου του Θεού, όλα τα χαρακτηριστικά, οι αρετές και οι ποιότητες των δώδεκα Ακτινών, ένα πολύτιμο δώρο από τον/την Πατέρα/ Μητέρα Θεό μας.

Στην αρχή, χρησιμοποιήσατε τις ικανότητές σας για να δημιουργήσετε πολλά θαυμαστά και υπέροχα πράγματα μέχρι που, με την πάροδο του χρόνου μειώθηκαν, διαστρεβλώθηκαν και έγιναν ελαττωματικά, καθότι εκπέσατε στο ψευδαισθησιακό αρνητικό περιβάλλον των κατώτερων διαστάσεων. Έτσι, αρχίσατε να δημιουργείτε και να ζείτε σε ένα μη-πραγματικό κόσμο, ένα καταχθόνιο μέρος της δικής σας επινόησης.      

Ο Υπέρτατος Δημιουργός γνωρίζει μόνο την τελειότητα, και ο/η Πατέρας/ Μητέρα Θεϊκοί γονείς θέλουν μόνο το κάλλιστο για ολόκληρη τη Δημιουργία. Δεν τιμωρούν. Δεν παίρνουν θέση. Δε γνωρίζουν θυμό ή φόβο. Είναι πλημμυρισμένοι και εκπέμπουν μόνο Αγάπη/ Φως, που αποτελείται από ευσπλαχνία, χαρά και αρμονία, όπως και όλα τα καλά και δίκαια πράγματα. Δεν παίζει ρόλο σε ποια θρησκεία ανήκετε. Δεν έχει σημασία αν είστε άθεος, αγνωστικιστής ή αν λέτε πως μισείτε ή απαρνείστε τον Θεό. Ποτέ στ' αλήθεια δε θα πεθάνετε, μονάχα αλλάζετε μορφή. Είστε αθάνατοι. Να θυμάστε πως είστε μια διάθλαση του Φωτός/ Ακτινοβολίας του Δημιουργού. Βλέπετε μέσω φακών που είναι κατασκευασμένοι από δονητικές συχνότητες, που αποτελούνται από σκεπτομορφές, προθέσεις και δράσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα μια μοναδική εικόνα της πραγματικότητας που δημιουργήσατε στις πολλές χιλιάδες ενσαρκώσεών σας. Είστε στη διαδικασία της επαναδιεκδίκησης της ανώτερής σας αλήθειας, φιλτράροντας τις σκέψεις και καθαρίζοντας το όραμά σας. Και καθώς το κάνετε, τα πέπλα της ψευδαίσθησης διαλύονται αργά, καθώς σταδιακά χτίζετε τη νέα εκδοχή του παράδεισου / Παραδείσου στη Γη, που σταδιακά θα  αναμιχθεί και θα συγχωνευθεί με τα οράματα που έχουν τα αδέρφια και οι αδερφές σας στο ταξίδι σας μαζί.

chakra magic

Μέσα στους αιώνες υπήρξαν προβλέψεις και προφητείες πως θα ερχόταν μια Νέα Εποχή εξέλιξης στη Γη και στην ανθρωπότητα, που έχουν οριστεί ως πέρασμα από τα ενστικτώδη, φυσικά/ανθρώπινα Όντα σε ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ/ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ή μια επιστροφή από την αληθινή σας φύση ως Θεϊκές Σπίθες του Δημιουργού.

Ένας γαλαξιακός κύκλος χρειάζεται περίπου 26,000 χρόνια για να ολοκληρωθεί, και η Γη όπως και όλα τα ευαίσθητα Όντα επηρεάζονται καθώς η ανθρωπότητα βγαίνει απ' το σκοτάδι στο νέο Φως και σε μια νέα Συμπαντική Μέρα. Χαρακτηρίστηκε ως μια νέα Χρυσή Εποχή, και στ' αλήθεια είναι, καθότι ένας θαυμαστός νέος Χρυσός Γαλαξίας θα σχηματιστεί, ενσωματώνοντας τις δονήσεις/ συχνότητες των εμπειριών/ επιτυχιών σας και της σοφίας που αποκτήσατε με τις πολλές παραμονές σας στο γήινο πλάνο, μαζί με ένα νέο Θεϊκό Σχέδιο που στάλθηκε από την Καρδιά/ Μυαλό του Υπέρτατου Δημιουργού στον Θεϊκό Πατέρα/ Μητέρα αυτού του Σύμπαντος.

Κατά το νυχτερινό ή σκοτεινό κύκλο των παλιών Εποχών, βυθιστήκατε στην πυκνότητα, και οι Γραμμές Ζωής/ Φωτός σας στον Ανώτερο σας Εαυτό και στον Πατέρα/ Μητέρα Θεό εξασθένισαν πολύ. Απομείνατε με τις δικές σας τακτικές σε ελπίδα πως θ' αφυπνιζόσασταν στην Εσωτερική σας Πηγή (πηγές) πνευματικής δύναμης.       

Το Θεϊκό Σχέδιο δεν προϋπόθετε να βιώνετε την έλλειψη, τον περιορισμό και τον φόβο, εντούτοις έπρεπε να υποφέρετε τις συνέπειες των πράξεων ελεύθερης βούλησης σας -των ασύμβατων ενεργειών που προβάλατε στον κόσμο σας.

Μιλήσαμε πολλές φορές για τους νόμους αιτίας και αποτελέσματος, ή "για κάθε πράξη υπάρχει αντίδραση", που έχει ως αποτέλεσμα αυτό που είναι γνωστό ως αρνητικό ή θετικό Κάρμα. Για πολλούς αιώνες, εσείς ως οι πεφωτισμένοι, εργαζόσασταν επιμελώς να εξισορροπήσετε το προσωπικό σας κάρμα, το προπατορικό κάρμα και τις φυλετικές καρμικές επιρροές.

Αυτό ήταν κύριο στοιχείο του παιχνιδιού της διττότητας και πολικότητας, η επιστροφή στην ισορροπία και την αρμονία σε όλες τις πτυχές της Ύπαρξής σας. Παλέψατε με τον σταυρό της ύλης για πολλούς αιώνες, και είναι θαυμάσιο να παρακολουθείτε καθώς σταδιακά επιστρέψατε στις αρμονικές συχνότητες, από τις ασύμβατες ενέργειες που για πολύ χρόνο σας κράτησαν σε ανισορροπία. Καθώς θεραπεύετε και μετασχηματίζετε τις σκεπτομορφές που σας είχαν αιχμαλώτους σε καταχθόνιο περιβάλλον του παρελθόντος, για άλλη μια φορά γίνεστε Πυλώνας Φωτός, και ο σταυρός που κουβαλάτε είναι Σταυρός Φωτός που ακτινοβολεί μπροστά απ' το κέντρο Ηλιακής Δύναμης σας μέσω της μπροστινής και πίσω πύλης της Ιερής σας Καρδιάς. Επομένως, δημιουργείτε μια στήλη Φωτός απ' όπου αρχίζετε να βιώνετε την εμπειρία και τους "καρπούς της εργασίας σας" όπως επανακτάτε την παραδείσια σας κληρονομιά ως ένας Απεσταλμένος Φωτός.

Πολλοί από σας διερωτάστε τι θα συμβεί τώρα που οι ανέμοι του πολέμου, της σύγκρουσης και της καταστροφής στροβιλίζονται σαν ένα σκοτεινό και βαρύ σύννεφο γύρω από τη Γη, αγγίζοντας και επηρεάζοντας όλα και όλους. Εξαρτάται από τι νιώθετε και σκέφτεστε, αγαπημένοι, τι έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας, κατά πόσον θα παραμείνετε σταθεροί στο Φως ή θα προσθέσετε στις αρνητικές καρμικές σκεπτομορφές που δημιουργούνται κάθε στιγμή. Και πάλι σας ρωτάμε, συμβάλλετε στις απελευθερωτικές δονήσεις του Παραδείσου ή στις ασύμβατες δονήσεις της κολάσεως; Σας ζητάμε να μην παραμείνετε άλλο παθητικά στην άκρη χωρίς να κάνετε κάτι. Ζητείται από σας να σηκωθείτε και να μετρηθείτε, καθώς η δυναμική ενέργεια Ζωτικής Δύναμης σας χρειάζεται τώρα πιότερο από ποτέ. Είστε πολύ πιο δυνατοί απ' ότι μπορείτε να φανταστείτε, θαρραλέοι φίλοι μου - διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη μιας ειρηνικής επίλυσης σε μια πολύ ανησυχητική παγκόσμια κατάσταση.

Η ενέργεια που εκπέμπετε από το καρδιακό σας κέντρο έχει τόση επιρροή στην έκβαση των καταστροφικών συγκρούσεων γύρω στον κόσμο όπως όσους βρίσκονται στις "μπροστινές γραμμές". Κι εσείς, επίσης, είστε στις πρώτες γραμμές, τρόπος του λέγειν, καθότι έχετε την ικανότητα να αγγίξετε τα αγνά, ανεκδήλωτα Αδαμάντινα Σωματίδα Θεϊκού Φωτός, και να τα καλουπώσετε σε ισχυρές σκεπτομορφές και πράξεις που μπορούν να υπερβούν κάθε αντιξοότητα.

Όπως δηλώσαμε πριν: "Οι γενναίες Ψυχές που κλήθηκαν στο πεδίο μάχης, ανεξάρτητα απ' την πλευρά που μάχονται, αν το κάνουν με επιθυμία δικαιοσύνης για όλους, και με ευσπλαχνία Πνεύματος για τους συνανθρώπους του, αντί για μίσος, επιθυμία για εκδίκηση και αιχμαλωσίας ή ελέγχου των άλλων, τότε λειτουργούν σαν ενάρετοι πολεμιστές, και οι δυνάμεις του Παραδείσου είναι μαζί τους."      


    Πολλοί στον κόσμο ρωτάνε, "Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε ηγέτες με ακεραιότητα, με Πνευματική-έμπνευση αντί αυτών που αυτο-εξυπηρετούνται, αποζητούν την ισχύ και δεν έχουν ως πρωταρχικό στόχο το καλύτερο όφελος των μαζών;" Είναι κι αυτό επίσης σημάδι των καιρών, αγαπημένοι. Οι μεγάλες αλλαγές που γίνονται αργά πρέπει να ξεκινούν στις καρδιές των ανθρώπων. Καθώς αλλάζουν τα πιστεύω σας και αποκτάτε δύναμη και ισχύ, θα κτίσετε μια νέα σκεπτομορφή, και θα επιμένετε ώστε οι ηγέτες σας να είναι υπεύθυνοι, με ακεραιότητα και να 'ναι αληθινά θαρραλέοι ήρωες και πρωταθλητές των ανθρώπων. Οι ηγέτες σας αντικατοπτρίζουν τη νοοτροπία των μαζών, και ένα σημαντικό μέρος της αποστολής της ζωής σας είναι να εκπέμπετε άνευ όρων αγάπη σε ΟΛΗ την ανθρωπότητα και τη Γη. Θυμηθείτε, σας είπαμε πως όταν το κάνετε, η γεμάτη αγάπη ενέργεια σας προστίθεται στο συλλογικό όλο, και έπειτα χρησιμοποιείται για το ανώτερο και μεγαλύτερο καλό ΟΛΩΝ. Όταν το κάνετε, ευθυγραμμίζεστε με το Θεϊκό Σχέδιο του Δημιουργού και στέκεστε με τις Λεγεώνες Φωτός μου ως πολεμιστές της ειρήνης.

Όταν λέμε πως πρέπει ν' αναζητάτε αυτό που είναι το πάθος σας, και αυτό που σας φέρνει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά, πολλοί από σας δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι είναι. Σας ζητάμε να αρχίσετε εξουδετερώνοντας εκείνα που σας προκαλούν άγχος στη ζωή, αυτά που σας προκαλούν πόνο και που φοβάστε. Δε γίνατε έτσι σε μια μέρα, μια βδομάδα ή ένα χρόνο, όμως μπορείτε να μεταμορφωθείτε ξανά στον ενδυναμωμένο, κυρίαρχο εαυτό σας γρηγορότερα απ' όσο φαντάζεστε. Σας προσφέραμε πολλά εργαλεία, τεχνικές και πληροφορίες τα τελευταία χρόνια, όμως πρέπει να δεσμευτείτε και ν' αποδείξετε στον εαυτό σας πως αυτά που σας προσφέρουμε είναι τα "μαγικά εργαλεία" που αναζητούσατε.

Είπαμε πολλές φορές, πρέπει να στρέψετε τη γνώση σε σοφία, ή να συνειδητοποιήσετε πως κάτι είναι αληθινό και εφικτό. Συνειδητοποίηση είναι όταν κάτι γίνει διαυγές στο μυαλό σας, και "γνωρίζετε" πως είναι η αλήθεια σας - τότε πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή αυτή την αλήθεια. Η γνώση/ σοφία, καλυμμένη με αγάπη/ ευσπλαχνία, και εστιασμένη πρόθεση δημιουργεί τη δύναμη που κρατά τα κλειδιά της συμπαντικής αποθήκης του ανεκδήλωτου δυναμικού - δυναμικού που απλά σας περιμένει να το πλάσετε, και να δημιουργήσετε ό,τι οραματιστείτε. Να τι σας περιμένει στο νέο παραδεισένιο κόσμο σας του αύριο.

Είναι καιρός ολοκλήρωσης και επιστροφής στην αρμονία σε όλα. Υψίστης σημασίας είναι η επανένωση και εξισορρόπιση των Δυνάμεων Πατρός/ Μητρός Θεού στη Γη, και μέσα στον καθένα σας. Αυτή η επανενωτική διαδικασία θα επιταχύνει την προσωπική σας επιστροφή στην ισορροπία και αρμονία μέσα στον εαυτό σας. Για μια ακόμη φορά, θα ενσωματώσετε τα αρσενικά και τα θηλυκά χαρακτηριστικά, τις ποιότητες και τις αρετές της Μητέρας/ Πατέρα Θεού. Δε θα είστε πια ραγισμένοι και να μάχεστε με τον εαυτό σας, αλλά θα είστε ενδυναμωμένοι μέσω των συνδυασμένων δυνάμεων του Θεϊκού σας Εαυτού.

Οι ουράνιοι ανέμοι της αλλαγής σαρώνουν ολόκληρο αυτό το Υπο-Σύμπαν, και για σειρά ετών βομβάρδιζαν τη Γη. Δεν μπορείτε πια να αγνοήσετε το γεγονός ότι ο κόσμος σας αλλάζει στιγμή προς στιγμή.         

Νιώθετε πως ο χρόνος επιταχύνεται, αλλά στ' αλήθεια είναι η Γη σας που τρέχει στο διάστημα με γοργότερο ρυθμό. Κινείστε σε μια πραγματικότητα όπου ο χρόνος είναι ρευστός και το διάστημα ελατό.

Ανώτερα Όντα Φωτός ήρθαν από τα πέρατα του Πανσύμπαντος για να παρατηρήσουν και να σας βοηθήσουν τις εποχικές αυτές στιγμές της θρυλικής αλλαγής. Μπορούμε να σας εμπνεύσουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε, όμως εσείς, και μόνο εσείς πρέπει να δράσετε που θα 'χει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση του Παραδείσου στη Γη. Παρατηρείστε τα σημάδια στον ουρανό, προσέξετε τα πανέμορφα σύννεφα και ηλιοβασιλέματα που ζωφράφισαν οι αγγέλοι για σας, να είστε ευαίσθητοι στα σκουντήματα και τους ψιθύρους που στέλνουμε στο διάβα σας, και να ΄χετε επίγνωση των θαυμάτων, μεγάλων και μικρών που διευθετούμε για σας. Δεν είμαστε "εκεί έξω". Απέχουμε μόνο μια σκέψη και ένα καρδιοχτύπι μακρυά.

Σας περιβάλλω και σας αγκαλιάζω μέσα στο αυρικό μου πεδίο της αγάπης και της προστασίας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.

 ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Ronna

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1