urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγγελοι

Οι Άγγελοι είναι αγνές ενέργειες, αγνά πλάσματα του ουρανού. Είναι υπαρκτά, αληθινά όντα, που βρίσκονται σε άλλες διαστάσεις πραγματικότητας, άϋλες και υπερβατικές. Δημιουργήθηκαν από την ύψιστη αρχή, πηγή και δύναμη, αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουμε « Θεό » ή « Θεϊκό », εκείνη την αρχή, πηγή και δύναμη που δημιούργησε, έκφρασε, εκδήλωσε τα πάντα, το όλο, το παν.

Οι άνθρωποι ονομάζουν τα ουράνια αυτά πλάσματα « αγγέλους », από το ελληνικό «αγγελιαφόρος», καθώς ένα να από τα καθήκοντά τους είναι η μεταφορά μηνυμάτων από τον ουρανό στη γη και αντίστροφα, από τη γη στον ουρανό. Από το υπερβατικό στοιχείο και το άϋλο πεδίο στον άνθρωπο-και αντίστροφα. 

Οι άγγελοι έχουν εμφανιστεί σε αμέτρητους ανθρώπους, σε όλη την ιστορία. Με αμέτρητες μορφές και αμέτρητους τρόπους. Έχουν εμφανιστεί, για να δηλώσουν πνευματική προστασία και καθοδήγηση, για να βοηθήσουν, να παρηγορήσουν και να θεραπεύσουν. Για να στηρίξουν. Για να αναγγείλουν. Άγγελοι εμφανίζονται στις περισσότερες θρησκείες και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αλλά και σε όλες τις πνευματικές παραδόσεις. 

Από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι έβλεπαν, αισθάνονταν ή διαισθάνονταν αόρατες παρουσίες. 

Έγινε σαφές, πως η σύνδεση με τις αγνές και φωτεινές παρουσίες βελτίωνε την ψυχική και πνευματική κατάσταση του ανθρώπου και προωθούσε τη θεραπεία, τη φώτιση, την ολοκλήρωσή του. Το σκοπό του στη γη. Το σκοπό της ψυχής του, το βαθύτερο νόημα και σκοπό. 

Υπάρχουν άπειροι άγγελοι… Δημιουργούν τα σύμπαντα. Είναι οι δυνάμεις της φύσης. Οι νόμοι. Οι ενέργειες και τα στοιχεία. Υπάρχουν άπειροι άγγελοι… Άγγελοι υπεύθυνοι για όλα τα θέματα της ανθρώπινης ζωής και της ανθρώπινης έκφρασης. Άγγελοι προστάτες, καθοδηγητές, θεραπευτές. Άγγελοι της ανάληψης, της κάθαρσης, της μετάβασης. Άγγελοι τη μουσικής, των τεχνών και των επιστημών.

Άγγελοι των χρωμάτων, των ήχων, των άστρων και των πλανητών. Άγγελοι του ήλιου, της γης, του νερού, τη φωτιάς, του αέρα. Άγγελοι των δέντρων και των ζώων. Άγγελοι της ζωής και του θανάτου. Άγγελοι της αγάπης και του ερώτα. Άγγελοι του ύπνου και άγγελοι του διαλογισμού, άγγελοι της προσευχής και άγγελοι της ευγνωμοσύνης. Άγγελοι της χαράς, της ειρήνης και της γαλήνης. Υπάρχουν άπειροι άγγελοι… 

Οι άγγελοι αποτελούν τις γέφυρες για τον ουρανό. Ακτίνες του Θεού που οδηγούν πίσω, πάνω και πέρα από όλα. Στην υπερβατική πηγή. Στην υπέρτατη αρχή. Την ύψιστη συνειδητότητα και δύναμη. Ακτίνες, γέφυρες στο αιώνιο. Είναι ευτυχία να επικαλείσαι, να συνδέεσαι με τους αγγέλους. Να τους καλείς, να τους αναζητάς, στα μικρά και τα μεγάλα. Να τους ευχαριστείς και να μιλάς μαζί τους, όπως κάνεις με τους φίλους σου και τα αδέλφια σου, διότι πράγματι οι άγγελοι είναι τα ουράνια αδέρφια των ανθρώπων. Η πνευματική μας οικογένεια. Φαίνεται σαν να έχουμε μεταναστεύει στη γη και κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε. Θα επιστρέψουμε στην αληθινή πατρίδα. 

Είναι απόλυτα ασφαλές να επικαλείται ο άνθρωπος τους αγγέλους του ουρανού. Είναι το μέσο για τη σύνδεση με την ψυχή και το πνεύμα του, με το Θεϊκό στοιχείο. Αποτελεί πνευματικό δικαίωμά του, να το κάνει. Και θα πρέπει να το κάνει, χρειάζεται να τους επικαλεστεί και να συνδεθεί μαζί τους, στη μακρά πορεία της εξέλιξής του, θα πρέπει να γνωρίσει την ουράνια οικογένειά του, την αληθινή. Την ψυχική οικογένειά του, την ουσιαστική, την υψηλότερη, την πνευματική. 

Οι άγγελοι, όμως, δεν επιθυμούν να τους λατρεύουμε, καθώς δεν υποκαθιστούν το Θείο. Αποτελούν προεκτάσεις του, εκδηλώσεις του, παιδιά του. Ενέργειες και δυνάμεις του. Όλη η λατρεία, η υπέρτατη αγάπη, αφοσίωση και ευγνωμοσύνη αφορά στο Θεϊκό, που άλλωστε είναι όλα και βρίσκεται μέσα σε όλα. Και τα υπερβαίνει. Άπειρα. Ποιος άλλωστε γνώρισε, ποιος είδε το Θεό; Και ποιος μπορεί να μιλήσει με σιγουριά: «Ο Θεός είναι Αγάπη», αυτό δίδαξαν οι μεγάλοι δάσκαλοι, οι άγιοι και οι μύστες και αυτό είναι αρκετό, για να μας κάνει ολοκληρωμένους και πλήρεις, φωτεινούς και φωτισμένους. Ευτυχισμένους, θεραπευμένους σε όλα τα επίπεδα.

Είθε οι άγγελοι του ουρανού, να βρίσκονται πάντοτε κοντά μας και να μας καθοδηγήσουν, σε αυτήν τη μεγάλη αλήθεια.

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1