urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί την Μαρία

Virgin Mary 21

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί όμορφοι άνθρωποι,

Είμαι η Μαρία, που υπήρξα η μητέρα του Ιησού στη Γη. Σας χαιρετώ όλους από την αγάπη και την ζεστασιά της Εστίας. Αφήστε την ενέργεια της Εστίας να σας αγκαλιάσει και να σας καλωσορίσει, αφήστε την να ρέει σε όλο σας το σώμα. Νιώστε την απαλή ζεστή ενέργεια της Εστίας. Χαλαρώστε εντελώς, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εδώ, μην κάνετε τίποτα, μόνο να είστε και να λαμβάνετε.

Πριν αρχίσετε αυτό το συγκεκριμένο ταξίδι στην χώρα που ζείτε τώρα, υπήρχε καιρός που νιώθατε: «Ναι, θέλω να το κάνω αυτό». Ίσως να μην ξέρατε ακριβώς γιατί, ή τι σας τράβηξε, αλλά νιώσατε μια στιγμή χαράς, παράδοσης, μια στιγμή που αποφασίσατε να κάνετε την βουτιά. Τώρα είστε εδώ και ψάχνετε να συνδεθείτε με την Μητέρα Γη σ’ αυτό το μέρος. Έχετε έρθει εδώ για να δώσετε κάτι από τον εαυτό σας, να μοιράσετε ένα μέρος της ενέργειας σας, και να λάβετε κάτι σε ανταπόδοση, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι αυτό. Συχνά δεν μπορείτε να συλλάβετε με το νου σας την σημασία ή το αποτέλεσμα από κάτι που κάνετε από έμπνευση, από μία αίσθηση χαράς.

 Αφήστε τώρα την ενέργεια να πάρει μορφή σ’ αυτό που θέλει η ψυχή σας να λάβει κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Αφήστε την να αναβλύσει από την γη. Αφήστε την καρδιά της Γης να σας αγγίξει, να σας θρέψει, και να σας δώσει αυτά που χρειάζεστε. Είστε ριζωμένοι στη Γη, και όπου πάτε ή στέκεστε σ’ αυτόν τον πλανήτη, έχετε μία σύνδεση μαζί της.

Διαφορετικά μέρη σ’ αυτόν τον πλανήτη έχουν ποικίλες ενέργειες. Γιατί εσείς είστε τώρα εδώ, όπου εμείς είμαστε; Αφήστε την Γη να σας πει. Νιώστε την απαλή θρεπτική της ενέργεια όπως μία μητέρα που σιωπηλά γνωρίζει τι είναι απαραίτητο. Νιώστε να στηρίζεστε από την ενέργεια της και εγκαταλείψτε τις υπερβολικές σκέψεις του τι πρέπει να κάνετε ή τι νομίζετε ότι χρειάζεστε. Η Γη, η μητέρα σας, γνωρίζει τι είναι καλό για σας και τι χρειάζεστε. Εμπιστευθείτε την και διώξτε κάθε αντίσταση. Φανταστείτε ότι όλα τα κύτταρα του σώματος σας ανοίγουν πλήρως για να πάρουν ό,τι είναι καλό γι’ αυτά, ό, τι τα θρέφει και τα ανανεώνει.

Ήρθατε εδώ την παραμονή ενός καινούργιου έτους. Παρατήστε τις ενέργειες του περασμένου χρόνου, ξεπλύνετέ τις από πάνω σας. Καλά ήταν όπως ήταν. Έχετε περάσει πολλά και ζήσατε μέσα από πολλά. Έχετε παρατηρήσει τον πόνο στον εαυτό σας και, σε πολλούς από εσάς, έχουν εμφανιστεί και έχουν γίνει ορατά παλιά στρώματα. Μερικές φορές νιώσατε άσχημα, όπως μια πληγή που δεν έχει ακόμα θεραπευτεί. Φανταστείτε ότι τώρα απαλύνετε αυτές τις πληγές με τρυφερή αγάπη. Αφήστε την ενέργεια της Γης, και του Καινούργιου Χρόνου που έρχεται, να καλύψει τρυφερά αυτές τις πληγές και να τις θεραπεύσει.

27336724 1977502598945722 4663197415587315148 n

 

Ζείτε σε μία περίοδο αλλαγής, η οποία, βεβαίως, είναι πάντα μέρος της ζωής – όλες τις φορές. Τώρα όμως κάτι συμβαίνει στην συλλογική συνειδητότητα όλων των ανθρώπων στη Γη. Μία συνειδητότητα μέσω της οποίας πάρα πολλοί άνθρωποι θέλουν το ίδιο πράγμα, κι έτσι εμφανίζεται ένα κύμα. Υπάρχουν τώρα πολλοί άνθρωποι στη Γη που αφυπνίζονται, που νιώθουν βαθιά το κάλεσμα των ψυχών τους. Μερικοί δεν γνωρίζουν γιατί το νιώθουν αυτό, δεν μπορούν να το εκφράσουν με λόγια, ενώ άλλοι έχουν μια πιο συνειδητή γνώση γι’ αυτό. Μαζί, αυτό δημιουργεί μία συγκέντρωση, ένα συνδυασμένο κύμα ενέργειας που σας ανυψώνει και θέλει να σας πάει σε μια καινούργια εποχή, και σε μία καινούργια Γη.

Αυτή η συγκέντρωση ενέργειας γίνεται πιο δυνατή καθώς συγκεντρώνετε περισσότερο τις ενέργειες σας. Κάθε άτομο είναι ένα κανάλι γι’ αυτήν την νέα ενέργεια, την νέα συνειδητότητα που θέλει να ριζώσει στη Γη. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε πάνω σ’ ένα τεράστιο κύμα φωτεινού νερού που ανάβει από το ηλιακό φως. Το νερό λαμπυρίζει σε χρώματα παστέλ και χρυσού. Σ’ αυτό το κύμα, υπάρχει ένα τρομερά δυνατό ρεύμα, και η μόνη σας ασφάλεια είναι να προχωράτε μαζί μ’ αυτό το κύμα της αλλαγής. Μην κολυμπάτε ενάντια στο ρεύμα, αλλά να το εμπιστεύεστε και να το ακολουθείτε.

Φανταστείτε για μια στιγμή ότι χαλαρώνετε και, σε απόλυτη παράδοση, το νερό αυτού του κύματος διαπερνά όλα σας τα κύτταρα χωρίς να ξέρετε πού σας πηγαίνει. Όσο περισσότερο εμπιστεύεστε και παραδίδεστε στην αλλαγή, τόσο πιο εύκολο και ανάλαφρο είναι. Πώς το κάνετε αυτό; Πώς μαθαίνετε την εμπιστοσύνη και την παράδοση; Αυτή είναι η ερώτηση για πολλούς από εσάς, διότι είναι ακριβώς αυτή την εποχή που πολλοί άνθρωποι δοκιμάζονται, καθώς πολλές βεβαιότητες καταρρίπτονται, ειδικά καθώς οι υλιστικές δομές καταρρέουν: δουλειές, σπίτια, ό,τι έχει να κάνει με χρήματα. Επίσης και στον τομέα των σχέσεων, πολλές εξωτερικές βεβαιότητες εξαφανίζονται. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, σαν να υποχωρεί το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Πολλοί άνθρωποι έχουν την αίσθηση ότι πνίγονται σ’ αυτό το κύμα της αλλαγής και χάνουν την ευρύτερη προοπτική του πού τους οδηγεί αυτό.

Στην μεταβατική διαδικασία που βρίσκεστε στη Γη, υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα μεγάλου άγχους, πανικού, αβεβαιότητας, αμφιβολίας, μοναξιάς και λύπης, και μερικές φορές το νιώθετε αυτό το υπόγειο ρεύμα. Όταν είστε με ανθρώπους, τέτοια ενέργεια μπορεί να ορμήσει και να σας συντρίψει. Αυτή την περίοδο είστε κάτοικος δύο κόσμων. Εσείς, που συνειδητά κάνετε βήματα προς τον καινούργιο κόσμο, μία νέα συνειδητότητα μεταφερόμενη από την καρδιά, είστε εκείνοι στους οποίους απευθύνομαι εδώ. Θέλετε να προχωρήσετε μαζί με αυτό το ρεύμα της λαμπρής, χρυσής ενέργειας, αλλά την ίδια στιγμή νιώθετε να έχετε πέσει σ’ ένα τέλμα παλιών ενεργειών που μπορεί να φαίνονται χαοτικές.

Πώς κρατάτε τον εαυτό σας όρθιο σ’ αυτό το κινούμενο πεδίο ενεργειών; Το κλειδί είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και μετά δύο μπροστά. Αν νιώθετε ότι πέφτετε στην παλιά ενέργεια του φόβου, της αμφιβολίας, της δυσπιστίας, ή της αυτοκριτικής, κάντε ένα βήμα πίσω. Να ξέρετε ότι πέφτετε και ότι δεν είστε εσείς. Κάντε ένα βήμα πίσω στο χρυσό σας κέντρο, την ενέργεια της Εστίας, και να θυμάστε ποιοι είστε. Δεν χρειάζεται πια να προχωρείτε μόνο για να ανυψωθείτε από την παλιά ενέργεια – είστε έτοιμοι για την νέα εποχή.

Σας μιλάω έτσι διότι είστε έτοιμοι να αποτελέσετε έναν κάτοικο της νέας Γης. Ειδικά στον τομέα των σχέσεων, για παράδειγμα, μπορεί να είναι πειρασμός να έχετε το ένα πόδι στον παλιό κόσμο, επειδή νιώθετε πολύ συνδεδεμένοι με ορισμένους ανθρώπους και θέλετε να τους φέρετε στο δικό σας ταξίδι. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, διότι ο καθένας δημιουργεί και επιλέγει το δικό του/της μονοπάτι. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να αναλάβετε εσείς για κάποιον άλλον, δεν μπορείτε να τους αναγκάσετε να αλλάξουν. Είναι μία σίγουρη ένδειξη αγάπης όταν εγκαταλείπετε και στέκεστε στα δικά σας δύο πόδια σ’ αυτή τη νέα Γη

Δεν τους εγκαταλείπετε, είστε ακόμα παρόντες αλλά μέρος μιας άλλης πραγματικότητας. Μόλις ωριμάσουν κι αυτοί, και είναι έτοιμοι να δεχτούν αυτήν την πραγματικότητα, θα δημιουργηθεί μία καινούργια σύνδεση γι’ αυτούς. Δεν μπορείτε πια να διατηρείτε σχέσεις που κυριαρχούνται από την εξάρτηση, τον φόβο, ή τον αγώνα. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς: στις συνεταιρικές σχέσεις, στις φιλίες, και στις επιχειρηματικές σχέσεις.

Μπορείτε να είστε μέρος δύο κόσμων μόνο για μεγάλο διάστημα - σε κάποιο σημείο θα ελευθερωθείτε. Επομένως, τολμήστε να πείτε αντίο σε ανθρώπους ή καταστάσεις που σας έλκουν πίσω στο παλιό. Συνειδητοποιήστε, βαθιά, ότι κάνετε χάρη στον εαυτό σας και στον άλλον κάνοντας το αυτό επειδή θα ζήσετε πιο δυνατά από το καινούργιο, και γίνεστε ένα παράδειγμα γι’ αυτούς. Σας ζητώ να φέρετε κάποιον στο μυαλό σας σ’ αυτή την περίοδο της ζωής σας, κάποιον με τον οποίον σχετίζεστε και νιώθετε ότι μία παλιά ενέργεια είναι ανάμεσα σας. Στοιχεία δύναμης και εξάρτησης, αγώνα, ή άγχους παίζουν έναν ρόλο. Τολμήστε να είστε έντιμοι και αυθεντικοί εδώ.

Φανταστείτε ότι αυτό το άλλο άτομο στέκεται μπροστά σας, και βλέπει αν ανακαλύπτετε έναν ή περισσότερους ενεργειακούς δεσμούς ανάμεσα σ’ εσάς και το άλλο άτομο. Δείτε αν υπάρχει ένας δεσμός που δεν έχει τόσο λαμπερό χρώμα, ή δεν νιώθει ελεύθερος και ρέει. Ρωτήστε τον εαυτό σας, «Γιατί διατηρώ αυτόν τον δεσμό, γιατί νιώθω υποχρεωμένος, ή θέλω να διατηρήσω αυτόν τον δεσμό;» Δείτε το με ειλικρίνεια και ανοιχτά χωρίς κριτική και λύστε και κόψτε αυτόν τον δεσμό. Συνειδητοποιήστε ότι το να τον κόψετε είναι πράξη αγάπης, διότι όλη η ζωή προορίζεται να ακτινοβολεί από το δικό της κέντρο, ανεξάρτητη και ελεύθερη – αυτό είναι αγάπη.

448847

Στην νέα εποχή, ζείτε ελεύθεροι. Είστε πλήρεις μέσα σας – νιώστε το αυτό για μια στιγμή. Πώς είναι όταν η αύρα γύρω σας είναι γεμάτη με την δική σας ενέργεια, όταν μπορείτε να χαλαρώνετε και να γαληνεύετε μέσα σας; Όταν μπορέσετε να νιώσετε αυτή την γαλήνη, θα είστε συνδεδεμένοι με τον πιο βαθύ θεϊκό Εαυτό σας, την ψυχή σας.

Φανταστείτε ότι η ψυχή σας είναι παρούσα σ’ αυτόν τον χώρο σαν ένας λαμπερός ήλιος, μία σφαίρα φωτός ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας. Νιώστε πώς ακτινοβολεί το φως της ψυχής σας γύρω σας, σας αγκαλιάζει με αγάπη και διαπερνά όλα τα κύτταρα του σώματος σας. Νιώστε πόσο ευτυχισμένη είναι η ψυχή σας όταν μπορεί να σας ζεστάνει. Πόσο όμορφους σας βρίσκει η ψυχή σας, ακριβώς όπως είστε – τέλειοι. Είναι περήφανη για σας. Στην παρουσία της, όλοι σας είστε άξιοι.

Αφήστε το φως της ψυχής σας, τον θεϊκό σας πυρήνα, να κυλά στην καρδιά σας και μέχρι κάτω στην κοιλιακή χώρα. Νιώστε τι ανεξάντλητη πηγή ενέργειας είναι. Αν μπείτε στον κόσμο από αυτή την σύνδεση, συναντάτε άλλους ανθρώπους με θαυμασμό, ενδιαφέρον, και χαρά. Δεν χρειάζεστε κάποιον άλλον να σας γεμίσει. Φανταστείτε ότι εμείς το κάνουμε εδώ και τώρα. Από την συγχώνευση με τον θεϊκό σας πυρήνα, την ψυχή σας, στεκόμαστε εδώ σ’ αυτόν τον κύκλο ανθρώπων και ακτινοβολούμε φως. Δεν προσδοκάτε τίποτα, δεν χρειάζεστε τίποτα, απλώς «είστε αυτοί που είστε» και δεν κρατάτε τίποτα πίσω. Αφήνετε την ουσία σας να ακτινοβολεί πλήρως.

Δείτε τι συμβαίνει στο μέσον αυτού του κύκλου – ένα φως αναδύεται, μία κοινή δημιουργία. Όλοι είναι ελεύθεροι και παρόλα αυτά κάτι αναδύεται που είναι μεγαλύτερο από το σύνολο των ατομικών μερών. Υπάρχει κάτι πιο μεγάλο και πιο ευρύ. Σας ζητώ να νιώσετε τι αναδύεται από αυτή την κοινή δημιουργία, από αυτή την συγκέντρωση ενέργειας που θέλει να έρθει σ’ εσάς. Δείτε το με πλήρη ελευθερία, να είστε ανοιχτοί ο ένας με τον άλλον. Πίσω από κάθε ανθρώπινη ύπαρξη κρύβεται μία άπειρη πηγή φωτός και αγάπης, και αυτή είναι η χαρά των σχέσεων. Είναι μια επιχείρηση μιας περιπέτειας μαζί – δεν σταματάτε ποτέ να κοιτάτε ή να βιώνετε. Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη είναι ένα θαύμα από μόνη της. Αφήστε μας να το γιορτάσουμε αυτό.

Σας χαιρετώ όλους από το σπίτι και θέλω να σας υπενθυμίσω την ομορφιά και την αξία σας.

Σας χαιρετώ όλους από την Εστία, και θέλω να σας υπενθυμίσω την ομορφιά και την αξία σας.

 

Είμαι η Μαρία

 

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί την Μαρία

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη


Translation by Maria Baes and Frank Tehan

© Pamela Kribbe

www.jeshua.net

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1